- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.281
Konu sadece boy kilo değil ama mesela bende önemsiz bir ayrıntı söyledikleri için aşırı stres yapmıştım. Daha sonrra uzöan bir doktora göründüm önemsiz bir detay olduğunu öğrendim. Mesela buradan bir arkadaşa boyu kısa demişler. Allahtan bilinçli birine denk gelmiş kafasına takmamış. Ama söylenen herşey kafamızın içerisinde dönüp duruyor. Zaten bir çoğumuz aşırı panik ve hormonlardan aşırı duygusalız. Mesela doktpr söylmeden arkadaş suyunu sorduğu zaman biraz az ama sorun değil diyebilir. Ama arkadaş bu sefer suyum neden az acaba iyi mi stresine girecek. Ben öyleyim en azından tabiki yine bilmeyi tercih eden olabilir. Ben sadece bilmem gereken kadarıyla bilgilendirilmeyi tercih ediyorum.Bence kafa karıştırmıyor aksine ben mutlu oluyorum diyorum boyu şu kadar büyümüş şu kadar kilo almış. Gözümde daha iyi canlanıyor. Eski doktorum hastaneden ayrıldığı için bir kez doktor değiştirdim ben eski doktorum çok konuşmazdı bu doktor her şeyi söylüyor hepsini bana da açıklıyor içim daha rahat ediyor benim öyle olunca, kızım hakkında her şeyi öğrenmek istiyorum
Evimiz çok sıcak oluyor bizim zaten kaç kere dışarı çıkacak ki kışın bebek. Oda termometresi de aldım ben ısının sabit ve bebek için uygun olmasına da dikkat etmek lazım. Kaldı ki kalın hiç görmedim ya ben hepsi böyle bunların
Ben yırtığa benzetemedim sanki ilik açılmış gibi görünüyor. Tabi kullananlar daha iyi bilir.İyi geceler kızlar, yoyko beşik aldık, kurduk bugün. Bu beşikten alan arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Altında bir yer var eke ekliycem. Burası yırtık mı yoksa çırtcırtlı yeri geçirmek için kesi mi yapmışlar. 4 yerde var bu.
Hastane çıkışı fazla gibi canım özellkle 5 li olarak okadar almana grek yok bence 2 tNe alsan yeterli die düşünüorumBen atayım canım liste eksiklerim var tabi ama işine yarar belki özellikle kıyafet listesi 0-3 ay diye düşündüm ama yeter mi yetmez mi bende bilmiyorum kafama göre yaptım
Brn kullanmadım ama görüntüye bakılırsa ilik açılmış o çırt kısmına yapışacak parça nasıl onu bi dene ordan geçiripte yapştrmalı olabilirİyi geceler kızlar, yoyko beşik aldık, kurduk bugün. Bu beşikten alan arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Altında bir yer var eke ekliycem. Burası yırtık mı yoksa çırtcırtlı yeri geçirmek için kesi mi yapmışlar. 4 yerde var bu.
Sağ ol canım peki bebeğe başka kıyafet götürmek gerekiyor mu hastaneyeHastane çıkışı fazla gibi canım özellkle 5 li olarak okadar almana grek yok bence 2 tNe alsan yeterli die düşünüorum
İyi geceler kızlar, yoyko beşik aldık, kurduk bugün. Bu beşikten alan arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Altında bir yer var eke ekliycem. Burası yırtık mı yoksa çırtcırtlı yeri geçirmek için kesi mi yapmışlar. 4 yerde var bu.
Amacını bilmiyorum ama ilik açılmış, etrafı dikişliİyi geceler kızlar, yoyko beşik aldık, kurduk bugün. Bu beşikten alan arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Altında bir yer var eke ekliycem. Burası yırtık mı yoksa çırtcırtlı yeri geçirmek için kesi mi yapmışlar. 4 yerde var bu.
Bebekken kullanılmıyor pek ama ince yıkanabilecek birşey yapabilir.Kizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
2 yaşa kadar yastık kullanımı gelişim için zararlı. Hem de riskli. Uyurken bebek vücut sırt üstü ama kafa tam sağ ya da tam sol çevirip yatıyordu benimkiler. Ben de biraz bir tarafa biraz bir tarafa çevirdim yamuk olmadı. Eltim ilk çocuğunu hep ana kucağında yatırdı o da torbalanıyor gibiydi. Düz sert bir zemin değildi. Çocuk yamuk kaldı. Geçmedi kocaman çocuk hala kafa yamuk.Yastık konusu geçmişken benim kafam çok karışık. Bebeğin kafa şekli açısından iki yaşına kadar önerilmiyor zaten ihtiyaç da duymuyorlarmış. Ama daha geçenlerde arkadaşımın kullandığını gördüm bir sağa bir sola yatırıyorum kafası düzeliyor dedidöner gibi çeviriyormuşuz arkadaşlar hangisi doğru
Benim Ikea beşik var.Bende erken almayacağım ama bir yanmanda sıkışırım diyorum nasıl yetişecek kızlar ikea beşik alacak olanlar var mı
Teşekkür ederim canım normal bir durum demek.
2 tskım götrmüştüm ben birde işte yedek sarmak için battaniye de aldım çıkarken birden fazlaya sarmak gerekebilir hava soğuk olacağı için. Tabi bu söyledklerm hastanede kalma süreside etkiler normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalınıor devlette. İnsan unutuyor yaSağ ol canım peki bebeğe başka kıyafet götürmek gerekiyor mu hastaneye
Sen diyene kadar hiç bakmamıştım bileTeşekkür ederim canım normal bir durum demek.
canm 2 yaşına kadar zaten yastık yorgan kullanmayacaksın. ondan sonra da küçük yastıkta yatamıyorlar. Normal bizim yastıklardan kullanıyor kızım. Yorgan yada herhangi bir battaniye hatta örtü bile asla üstüne örttürmüyor. Yazın çıplak, kışın uyku tulumuyla uyuyor :) O nedenle şuan yastık yorgan yaptırmak mantıksız bence. 2 yaşına geldiğinde duruma bakarsın.Kizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
bebeğin uyurken mutlaka sırt üstü uyuması öneriliyor. Hatta geçen bir video izlemiştim aynen böyle diyor bulabilirsem atarım. Ama uyanıkken bir sağa bir sola yatırabilirsiniz. Onda da yine yastığa gerek yok. Reflü yatakları bu anlamda da çok iyi oluyor. Yanlarda destek yastığı var sırtını onlara dayayıp yan çevirebiliyorsunuz rahatça. Ben kızımda hep öyle yaptım hiç şekil bozukluğu olmadı kafasında.Yastık konusu geçmişken benim kafam çok karışık. Bebeğin kafa şekli açısından iki yaşına kadar önerilmiyor zaten ihtiyaç da duymuyorlarmış. Ama daha geçenlerde arkadaşımın kullandığını gördüm bir sağa bir sola yatırıyorum kafası düzeliyor dedidöner gibi çeviriyormuşuz arkadaşlar hangisi doğru
İmza kaşe. Tam olarak öyle. Yorgan asla örtülüdür. Uyku tulumu olmasa halimiz perisandıcanm 2 yaşına kadar zaten yastık yorgan kullanmayacaksın. ondan sonra da küçük yastıkta yatamıyorlar. Normal bizim yastıklardan kullanıyor kızım. Yorgan yada herhangi bir battaniye hatta örtü bile asla üstüne örttürmüyor. Yazın çıplak, kışın uyku tulumuyla uyuyor :) O nedenle şuan yastık yorgan yaptırmak mantıksız bence. 2 yaşına geldiğinde duruma bakarsın.
Kuzum bizim Burda en fazla 2 ay yaz var , sonrasi hep soguk kar ve yagmurlu . Bana yorgan sart . Uyku tulumunu bahar aylarinda kullanabilirim en fazla. Ben yaptirayim da olmadi kullanmamcanm 2 yaşına kadar zaten yastık yorgan kullanmayacaksın. ondan sonra da küçük yastıkta yatamıyorlar. Normal bizim yastıklardan kullanıyor kızım. Yorgan yada herhangi bir battaniye hatta örtü bile asla üstüne örttürmüyor. Yazın çıplak, kışın uyku tulumuyla uyuyor :) O nedenle şuan yastık yorgan yaptırmak mantıksız bence. 2 yaşına geldiğinde duruma bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?