2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Valla canım hiç 2. Bebek gibi düşünme bizimkini 0-6 ay bütün kıyafetlerini vermiştim ben sadece el örmesi olanlar var. Beşiğini bile tekrar aldık. Oğlumun Beşiğinin parçaları eksik çıktı kuramadık geçen sene eylülde şuan oturduğumuz eve taşınmıştık taşınırken kaybetmişiz yani büyük eşya olarak mama sandalyesi vardı sadece o kadar kıyafet hiç yok neredeyse

Sallanmıyor dimi cnm beşik

bende aldım ama hiç dikkat etmedim yaa :)
Günaydın kızlar sıcaktan uyuyamıyorum
al benden de o kadar. tam uyuyayım diyorum bu sefer de tuvalete kalkıyorum

Bende yok bu beşik ama oyuncak takmak için olabilir mi ?

Günaydın annişler
Bir bilene sormaya geldim
Biberon bakıyorum bi kaç gündür mamajoo marka alıcam ama merak ettiğim şey emzik başlığı S yada emzik başlığı M yazıyor ikisinde 0+ ay biberon bunda neyi tercih etmem lazım
2. Sorumda biberon ve emzik diş fırçası gibi belirli aralıkta değiştirmek gerekiyor mu yada bebek büyüdükçe 6+ 12+ olarak değiştirmek gerekli mi

yenidoğan için S numara biberon başlığı alman lazım canm. O numaralar akış hızını gösteriyor. S numara demek yavaş akış demek. Biberon başlığı ve emziği belli aralıklarla değiştirmek gerekiyor evet. 2-3 ayda bir değiştirsen yeterli olur. Bebek büyüdükçe ısırmanın etkisiyle biberon başlığı 3 ay bitmeden yırtılıyor zaten :)

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Biz lansinoh biberondan çok memnun kalmıştık. Yenidoğandan itibaren hep onu kullandık. Başta avent almıştım ama onu tutmadı. Şimdi kızımdan kalan 5-6 tane lansinoh biberon var evde. Onlara yavaş akışlı uç alıcam sadece. Kaynar suda strerilize ettikten sonra biberonun kendisini değiştirmeye gerek yok.

Hep S başlıkla mı devam etmek lazım peki neye göre akış hızını değiştirmek lazım atıyorum 3 aydan sonra M ye geçilebilir mi yoksa bebeğin emme hızını mı takip etmek lazım

Selam canım ayını beklemene asla gerek kalmıyor çünkü zaten kayboluyor

Kızlar dün çok kısa süreli çarpıntım oldu nabzım 107 oldu hemen düştü gerçi ama çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı

Kızlar dün çok kısa süreli çarpıntım oldu nabzım 107 oldu hemen düştü gerçi ama çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı
Benim 150 bile oluyor. 107 yüksek değil için rahat olsun. Bebek kımıldadıkça artıyor çarpıntı. Doktorum 150ye bile normal dedi. Tansiyon sadece yükselmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…