- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.301
Valla canım hiç 2. Bebek gibi düşünme bizimkini 0-6 ay bütün kıyafetlerini vermiştim ben sadece el örmesi olanlar var. Beşiğini bile tekrar aldık. Oğlumun Beşiğinin parçaları eksik çıktı kuramadık geçen sene eylülde şuan oturduğumuz eve taşınmıştık taşınırken kaybetmişizBen de zaten kaybım var ondan duruyorum hem de bebek kilosunu az çok belli olur tombik mi zayıf mı ona göre alırım dedim sizin eksiğiniz az tabi 2. Bebek olduğu için her şeyi sıfırdan nasıl alacağız bakalım
Yetişir canım ya önceden karar veririz ne alcağımıza 28-30lu haftalarda alırız hemen yıkarız ütüleriz kıyafetlerimizi 32. Haftaya hazır ederiz ikea beşikleri düşünmüştüm ama sonra park yatak pratik gelince vazgeçtim ama güzel beşikleri var
Ay derin uykudayken bile üzerine bir örtü atayım diyorum zınk diye gözünü açıp örtüyü tekmeliyorİmza kaşe. Tam olarak öyle. Yorgan asla örtülüdür. Uyku tulumu olmasa halimiz perisandı
Ayakları kaldırıyor indiriyor zaten örtü altına giriyorAy derin uykudayken bile üzerine bir örtü atayım diyorum zınk diye gözünü açıp örtüyü tekmeliyor
Sallanmıyor dimi cnm beşikBebekken kullanılmıyor pek ama ince yıkanabilecek birşey yapabilir.
2 yaşa kadar yastık kullanımı gelişim için zararlı. Hem de riskli. Uyurken bebek vücut sırt üstü ama kafa tam sağ ya da tam sol çevirip yatıyordu benimkiler. Ben de biraz bir tarafa biraz bir tarafa çevirdim yamuk olmadı. Eltim ilk çocuğunu hep ana kucağında yatırdı o da torbalanıyor gibiydi. Düz sert bir zemin değildi. Çocuk yamuk kaldı. Geçmedi kocaman çocuk hala kafa yamuk.
Benim Ikea beşik var.
bende aldım ama hiç dikkat etmedim yaa :)İyi geceler kızlar, yoyko beşik aldık, kurduk bugün. Bu beşikten alan arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Altında bir yer var eke ekliycem. Burası yırtık mı yoksa çırtcırtlı yeri geçirmek için kesi mi yapmışlar. 4 yerde var bu.
al benden de o kadar. tam uyuyayım diyorum bu sefer de tuvalete kalkıyorumGünaydın kızlar sıcaktan uyuyamıyorum
Bende yok bu beşik ama oyuncak takmak için olabilir mi ?İyi geceler kızlar, yoyko beşik aldık, kurduk bugün. Bu beşikten alan arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Altında bir yer var eke ekliycem. Burası yırtık mı yoksa çırtcırtlı yeri geçirmek için kesi mi yapmışlar. 4 yerde var bu.
Geçmiş olsun. Yarını mı bekleyeceksin canım? Acile gitsen bi baksalar.Kızlar günaydın gece beşten beri başım dönüyor kalakamıyorum işede gidemedim gözlerde baskı var tansiyonum normal yarın ayrıntılı ultrason var ne diyecek bakalım
yenidoğan için S numara biberon başlığı alman lazım canm. O numaralar akış hızını gösteriyor. S numara demek yavaş akış demek. Biberon başlığı ve emziği belli aralıklarla değiştirmek gerekiyor evet. 2-3 ayda bir değiştirsen yeterli olur. Bebek büyüdükçe ısırmanın etkisiyle biberon başlığı 3 ay bitmeden yırtılıyor zaten :)Günaydın annişler
Bir bilene sormaya geldim
Biberon bakıyorum bi kaç gündür mamajoo marka alıcam ama merak ettiğim şey emzik başlığı S yada emzik başlığı M yazıyor ikisinde 0+ ay biberon bunda neyi tercih etmem lazım
2. Sorumda biberon ve emzik diş fırçası gibi belirli aralıkta değiştirmek gerekiyor mu yada bebek büyüdükçe 6+ 12+ olarak değiştirmek gerekli mi
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinyenidoğan için S numara biberon başlığı alman lazım canm. O numaralar akış hızını gösteriyor. S numara demek yavaş akış demek. Biberon başlığı ve emziği belli aralıklarla değiştirmek gerekiyor evet. 2-3 ayda bir değiştirsen yeterli olur. Bebek büyüdükçe ısırmanın etkisiyle biberon başlığı 3 ay bitmeden yırtılıyor zaten :)
Hep S başlıkla mı devam etmek lazım peki neye göre akış hızını değiştirmek lazım atıyorum 3 aydan sonra M ye geçilebilir mi yoksa bebeğin emme hızını mı takip etmek lazımBiz lansinoh biberondan çok memnun kalmıştık. Yenidoğandan itibaren hep onu kullandık. Başta avent almıştım ama onu tutmadı. Şimdi kızımdan kalan 5-6 tane lansinoh biberon var evde. Onlara yavaş akışlı uç alıcam sadece. Kaynar suda strerilize ettikten sonra biberonun kendisini değiştirmeye gerek yok.
Selam canım ayını beklemene asla gerek kalmıyor çünkü zaten kayboluyorGünaydın annişler
Bir bilene sormaya geldim
Biberon bakıyorum bi kaç gündür mamajoo marka alıcam ama merak ettiğim şey emzik başlığı S yada emzik başlığı M yazıyor ikisinde 0+ ay biberon bunda neyi tercih etmem lazım
2. Sorumda biberon ve emzik diş fırçası gibi belirli aralıkta değiştirmek gerekiyor mu yada bebek büyüdükçe 6+ 12+ olarak değiştirmek gerekli mi
Aay yiyiyo muSelam canım ayını beklemene asla gerek kalmıyor çünkü zaten kayboluyor
Bir bakıyorsun emzik yok hokuuss pokkuss akibeti hakkında kimsenin bir bilgisi yokAay yiyiyo mu
Benim 150 bile oluyor. 107 yüksek değil için rahat olsun.Kızlar dün çok kısa süreli çarpıntım oldu nabzım 107 oldu hemen düştü gerçi ama çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?