2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın kizlar dün çok terliydim öyle arabayla geldim cam falan açık sanırım çarptı beni akşam boğazım kasiniyordu bugün boğaz ağrısı var ins ilerlemez bitmiyor sıkıntılar

Bir_Kucuk_Mars canım ben de elele madre park yatağı var kurarken youtube videolarından yararlandım. Sen de bir tane youtube videosu bulsan aslında daha net ve açıklayıcı olur. Karşılıklı iki tarafta da varsa o ilikler içinden demir geçirmek için olabilir mi

Canım galiba bende covid geçiriyorum sen ne yaptın nasıl düzeldin öksürüğün var mıydı ne
3 gün biraz ağır oluyon sonra duzeliyon bir gün ateş oluyor bir gün baş ağrısı çok oldu sonra halsizlik vs geçti öksürük olmadı nabız o zaman yükseliyor ilkgunler ateş olunca bir sorun olmadı yani

Ayrıntılıdan çıktım herşey yolunda. Bebiş 400 Gr olmuş. Sadece 10 da girdiğim ayrıntılıdan bu saatte çıktım. Çünkü çok inat etti. Kafasına bakmak isterken ayağına bakmak zorunda kaldık ayaklarını kafasına götürdü.
Serviks uzunluğu 38.6 mm ölçüldü. Rahim ağzı da kapalı. Bu durumu da atlattık.

Hadi gözün aydın canim nasallah maşallah. Darısı başımıza insallah biz de saglikli sihhatli çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…