- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.321
Korona gecirdigimde sürekli nabzım 110 civarıydıKızlar dün çok kısa süreli çarpıntım oldu nabzım 107 oldu hemen düştü gerçi ama çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı
Senin detaylı bugün müydüüü nasıl geçtiBenim 150 bile oluyor. 107 yüksek değil için rahat olsun.Bebek kımıldadıkça artıyor çarpıntı. Doktorum 150ye bile normal dedi. Tansiyon sadece yükselmesin
Sağ ol canımBenim 150 bile oluyor. 107 yüksek değil için rahat olsun.Bebek kımıldadıkça artıyor çarpıntı. Doktorum 150ye bile normal dedi. Tansiyon sadece yükselmesin
Canım galiba bende covid geçiriyorum sen ne yaptın nasıl düzeldin öksürüğün var mıydı neKorona gecirdigimde sürekli nabzım 110 civarıydı
Şimdi daha iyim işte yoruluyorum galiba ayaklarım şiştiGeçmiş olsun. Yarını mı bekleyeceksin canım? Acile gitsen bi baksalar.
3 gün biraz ağır oluyon sonra duzeliyon bir gün ateş oluyor bir gün baş ağrısı çok oldu sonra halsizlik vs geçti öksürük olmadı nabız o zaman yükseliyor ilkgunler ateş olunca bir sorun olmadı yaniCanım galiba bende covid geçiriyorum sen ne yaptın nasıl düzeldin öksürüğün var mıydı ne
CanimBunlar da benim sıpanın aldığım nevalelerikolinin altında kalan birkaç ürün daha var ama altta kalmış
Eki Görüntüle 3111341 Eki Görüntüle 3111342 Eki Görüntüle 3111343
100 tlye aldım canım bir de kırlenti var ekstra 25 tl.Canim
Gule gule kullanin, nevresim takimi olculeri nasil orda bir de kaca aldin ?
Tsk ederim hangi site ben de bakayim bari degisik modellere100 tlye aldım canım bir de kırlenti var ekstra 25 tl. Eki Görüntüle 3111381
Aay çok güzel fiyatıda çok uygun gelmiş iyi günlerde kullansın bebiş inş100 tlye aldım canım bir de kırlenti var ekstra 25 tl. Eki Görüntüle 3111381
Evet covidde beni kardiyoloji ye sevk etmek istediler acilde çok yüksekti nabzım. Olmuş olabilirsin benim öksürüğüm olmadı. Grip gibi geçirdim.Sağ ol canımbuara da covid de olmuş olabilirim sen ne yaptın covid olduğunda öksürüğün var mıydı
Hadi gözün aydın canim nasallah maşallah. Darısı başımıza insallah biz de saglikli sihhatli çıkarızAyrıntılıdan çıktımherşey yolunda. Bebiş 400 Gr olmuş. Sadece 10 da girdiğim ayrıntılıdan bu saatte çıktım. Çünkü çok inat etti. Kafasına bakmak isterken ayağına bakmak zorunda kaldık ayaklarını kafasına götürdü.
Serviks uzunluğu 38.6 mm ölçüldü. Rahim ağzı da kapalı.Bu durumu da atlattık.
Ayy evet benim de yarına heycanla bekliyorum. Senin ne zamannHadi gözün aydın canim nasallah maşallah. Darısı başımıza insallah biz de saglikli sihhatli çıkarız
Benim haftaya daha 22 olmayi bekliyorum .suan 20+1 imAyy evet benim de yarına heycanla bekliyorum. Senin ne zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?