2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
çok sevindim canımm maşallah benimde ayrıntılı ctesi sabahı bakalım heyecanla bekliyoruz, inşallah bizlerde güzel haberler alırız

Kızlar masalalh baya alışverişe baslamisiniz ben daha birşey almadım gerçi arabası var yatak oglumdan var park yatak ama ben anne yani alicam ekstra mama sandalyesi bile var bir kıyafet vs eksik onuda arkadaş baya vericek bende alırım bez ıslak mendil yavaştan stok yapmak lazım diyom

fiyatlar her an yükseldiği için kimse son ana bırakmak istemiyor. Ben de bez aldım 3 paket büyük eşyaları abiden var zaten kıyafet de arkadaşım birsürü şey verdi ben bi zıbınlarını aldım şimdilik. Geriye 5 li 2 takım hastane çıkışı almak kaldı :)

Bende şansıma ilk etapta bez almıcam arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı onların aldıkları bez çocuğa iyi gelmemiş elimde 2 paket yenidoğan var dedi onları denicem ilk başta. İyi gelirse kullanırım. Hatta 2 pakette depend verdi valla o bile çok iyi geldi bana

aaa süper canım çok iyi olmuş :) Benim arkadaş da külot bez verdi birkaç paket 4 numara ama saklarım olsun sonuçta pahalı şeyler

Biberondq ben avent almıştım ama tecrübeyle sabittir en iyi Dr.browns ürünleri bence.

Gözün aydın.. bugüne kadarki harika performansı doğuma kadar sürdürecek Ares.. sağlıkla kucağına gelecek

Benim de çocuklardan baya şey var. Küvet seti kırılmıştı onu aldım. Yenidoğan şampuan losyon fln onlardan aldım. Oğlumun giysilerini vermiştim ihtiyacı olan birine bir iki ayırmış olabilirim bakmam lazım. Araba oto koltuğu Ana kucağı var ama eski modeldi o zaman uygun olsun diye almıştım. Hevesim kalmasın diye güzel bişey alsam diyorum. Eşim de kışın nerde kullanacaksın. Zaten bizim ev yokuşta 3 çocukla arabasız nereye gideceksin fln diyor. Yani karar veremedim. Oyun halısı oyuncak fln alırım ama o da acelesi yok.

Kızlar dün çok kısa süreli çarpıntım oldu nabzım 107 oldu hemen düştü gerçi ama çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı
Hamile kaldığımdan beri ara ara oluyor. Sen yazınca hatırladım bu ara hiç yaşamadım. İlk olduğunda acile gittim normal dediler ama kendimden anlıyordum nefes alıp veriyorum ama kalp atışlarıma yetişemiyordum. Bazen özelikle yemek yedikten sonra oluyor artık normal karşılıyorum.
Benim haftaya daha 22 olmayi bekliyorum .suan 20+1 im
Benim de 22 de olacak. Doktorum perinatolog özelde. Özellikle 21. Hafta itibari ile yapıyormuş izinli olduğu için 22'ye kaldım bir sakıncası yokmuş 24. Haftaya kadar yolu var diyor.

Bu mesajı favorilere kaydediyorum hemen çok sağ ol canım tecrübesiz olunca ne işe yarıyor ne kadar almak lazım bilemiyoruz gerçekten inşallah o günleri görmek nasip olsun
Siz de sıfırdan alıyorsunuz her şeyi iyi saklayalım o zaman bu bebekten kalacak eşyaları 2. Olur belki diye bir şekilde halledeceğiz artık son aylar yoğun geçer bebek alışverişiyle inşallah yetiştirebiliriz

Maşallah Ares paşaya epey sürmüş gerçekten ben de haftaya gireceğim çok merak ediyorum gerçekten serviks uzunluğun da çok iyi inşallah her şey hep böyle yolunda gidecek

Biberon da çok almayın bence kızlar ben aldım ama kullanmama gerek bile kalmadı. Kızım sağdığım sütü içmedi oğluma süt depolamaya gerek kalmadı. Emzik de kullanmadım. İştahsızdı kızım emzik yerine beni emsin demiştim o zaman. 10 gün küvezde kaldı onun etkisiyle mi bilmem.3 saatten önce emmek istemiyordu. Sütüm de sağmaktan artmıştı. Hep sağıyordum mecbur ağrı yapıyordu yoksa. Oğluma da aynı taktiği uyguladım maşallah iyi kilo almıştı.

Valla saklayın ben nasılsa alırız diye düşünüp dağıttım ekonomiyi tahmin edemedim gerçi bu bebiş kız olcak bizde hep erkek kıyafeti var daha büyük yaşlar için yani mecbur yine alıcaz. Şansıma bir arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı dedim kızının kıyafetlerini saklıyorsun bana getiriyorsun tamam dedi ondan gelecek baya bir şey

Valla saklayın herşeyi baştan almak zor. Aktivite masası vardı mesela saklıyorum onu 900 olmuş gördüm ben şok. Şimdi o parayı verip almam o zaman daha uygun geliyordu galiba almışım.

Biz eylülde almaya başlayacağız.. en başından beri her şeyi baştan alacağız diye düşünüyordum. Ama görümcem tam bir çocuk mağazası deposu çıktı.. Kızı 2 yaşında diye beklemiyordum o kadar ama bir çok şeyini saklamış bir yandan da alıyor zaten dayanamayıp Ne var ne yok henüz bilmiyorum. Ama hiç bir şey yokmuş gibi bakmaya ve seçmeye devam ediyoruz. Gelenlere göre de eleriz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…