- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.341
çok sevindim canımm maşallahAyrıntılıdan çıktımherşey yolunda. Bebiş 400 Gr olmuş. Sadece 10 da girdiğim ayrıntılıdan bu saatte çıktım. Çünkü çok inat etti. Kafasına bakmak isterken ayağına bakmak zorunda kaldık ayaklarını kafasına götürdü.
Serviks uzunluğu 38.6 mm ölçüldü. Rahim ağzı da kapalı.Bu durumu da atlattık.
Tsk ederim hangi site ben de bakayim bari degisik modellere
BimdenAay çok güzel fiyatıda çok uygun gelmiş iyi günlerde kullansın bebiş inş
Nerden aldın acaba kuzum internettense bizimlede paylaşır mısın
Gerci psikolog geliyor marketlere artik, neden sasirdiysamBimden
Kız o psikolog olayı gerçek değil Allah cezanıGerci psikolog geliyor marketlere artik, neden sasirdiysam
Nasrettin hoca fikrasina dondu, psikologun olduguna inaniyorum ama nevresim takimi satildigina inanamiyorumKız o psikolog olayı gerçek değil Allah cezanı
fiyatlar her an yükseldiği için kimse son ana bırakmak istemiyor. Ben de bez aldım 3 paket büyük eşyaları abiden var zaten kıyafet de arkadaşım birsürü şey verdi ben bi zıbınlarını aldım şimdilik. Geriye 5 li 2 takım hastane çıkışı almak kaldı :)Kızlar masalalh baya alışverişe baslamisiniz ben daha birşey almadım gerçi arabası var yatak oglumdan var park yatak ama ben anne yani alicam ekstra mama sandalyesi bile var bir kıyafet vs eksik onuda arkadaş baya vericek bende alırım bez ıslak mendil yavaştan stok yapmak lazım diyom
Bende şansıma ilk etapta bez almıcam arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı onların aldıkları bez çocuğa iyi gelmemiş elimde 2 paket yenidoğan var dedi onları denicem ilk başta. İyi gelirse kullanırım. Hatta 2 pakette depend verdi valla o bile çok iyi geldi banafiyatlar her an yükseldiği için kimse son ana bırakmak istemiyor. Ben de bez aldım 3 paket büyük eşyaları abiden var zaten kıyafet de arkadaşım birsürü şey verdi ben bi zıbınlarını aldım şimdilik. Geriye 5 li 2 takım hastane çıkışı almak kaldı :)
aaa süper canım çok iyi olmuş :) Benim arkadaş da külot bez verdi birkaç paket 4 numara ama saklarım olsun sonuçta pahalı şeylerBende şansıma ilk etapta bez almıcam arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı onların aldıkları bez çocuğa iyi gelmemiş elimde 2 paket yenidoğan var dedi onları denicem ilk başta. İyi gelirse kullanırım. Hatta 2 pakette depend verdi valla o bile çok iyi geldi bana
Biberondq ben avent almıştım ama tecrübeyle sabittir en iyi Dr.browns ürünleri bence.Günaydın annişler
Bir bilene sormaya geldim
Biberon bakıyorum bi kaç gündür mamajoo marka alıcam ama merak ettiğim şey emzik başlığı S yada emzik başlığı M yazıyor ikisinde 0+ ay biberon bunda neyi tercih etmem lazım
2. Sorumda biberon ve emzik diş fırçası gibi belirli aralıkta değiştirmek gerekiyor mu yada bebek büyüdükçe 6+ 12+ olarak değiştirmek gerekli mi
Gözün aydın.. bugüne kadarki harika performansı doğuma kadar sürdürecek Ares.. sağlıkla kucağına gelecekAyrıntılıdan çıktımherşey yolunda. Bebiş 400 Gr olmuş. Sadece 10 da girdiğim ayrıntılıdan bu saatte çıktım. Çünkü çok inat etti. Kafasına bakmak isterken ayağına bakmak zorunda kaldık ayaklarını kafasına götürdü.
Hamile kaldığımdan beri ara ara oluyor. Sen yazınca hatırladım bu ara hiç yaşamadım. İlk olduğunda acile gittim normal dediler ama kendimden anlıyordum nefes alıp veriyorum ama kalp atışlarıma yetişemiyordum. Bazen özelikle yemek yedikten sonra oluyor artık normal karşılıyorum.Kızlar dün çok kısa süreli çarpıntım oldu nabzım 107 oldu hemen düştü gerçi ama çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı
Benim de 22 de olacak. Doktorum perinatolog özelde. Özellikle 21. Hafta itibari ile yapıyormuş izinli olduğu için 22'ye kaldım bir sakıncası yokmuş 24. Haftaya kadar yolu var diyor.Benim haftaya daha 22 olmayi bekliyorum .suan 20+1 im
Bu mesajı favorilere kaydediyorum hemen çok sağ ol canım tecrübesiz olunca ne işe yarıyor ne kadar almak lazım bilemiyoruz gerçekten inşallah o günleri görmek nasip olsun2 tskım götrmüştüm ben birde işte yedek sarmak için battaniye de aldım çıkarken birden fazlaya sarmak gerekebilir hava soğuk olacağı için. Tabi bu söyledklerm hastanede kalma süreside etkiler normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalınıor devlette. İnsan unutuyor yadaha 2 sene önce doğum yaptım ama brbek ilk doğunca silmek için birşey istiyorlar. Sonrada bu yeni doğan gömlekler var ben o şeklde aldm zıbın şeklnde dedğilde 1 kat onları giydiriyorlar üstüne de normal hastane çıkışını giydiriyorlar. Birde benim tavsiyem kendinden ellikli kıyafetler oluo onlarda rahat etmiştm ben diğer türlü eldvenleri ellernden çıkartıolar sürekli. Başına bere şart ayakları elleri kapalı olsun eve gecince ellerini açmak isteyrn açar duruma göre özellikle emzirirken ellerini açmak önemli temas için. Yüzüne tülbent aldım puseti örtüyorum hasteneden çıkarken falan kmse görmüyor gerçi hava soğuk olacagı için ince bi battaniyede olabilir. Sarmak için kundan yani ince olacak şeklde onunda dışına battaniye ben o şeklde kullandım zaten yastık falan kullanılmıo. Emzik kaşık sağmak için malzeme bunlarda yanınızda bulunsun bide bence doğunca emzirp kaşıklada mama vermek iyi olur çnkü hemen sarılık oluolar başkada aklıma gelmıo gelirse yazarım canım
Siz de sıfırdan alıyorsunuz her şeyi iyi saklayalım o zaman bu bebekten kalacak eşyaları 2. Olur belki diye bir şekilde halledeceğiz artık son aylar yoğun geçer bebek alışverişiyle inşallah yetiştirebilirizValla canım hiç 2. Bebek gibi düşünme bizimkini 0-6 ay bütün kıyafetlerini vermiştim ben sadece el örmesi olanlar var. Beşiğini bile tekrar aldık. Oğlumun Beşiğinin parçaları eksik çıktı kuramadık geçen sene eylülde şuan oturduğumuz eve taşınmıştık taşınırken kaybetmişizyani büyük eşya olarak mama sandalyesi vardı sadece o kadar kıyafet hiç yok neredeyse
Maşallah Ares paşayaAyrıntılıdan çıktımherşey yolunda. Bebiş 400 Gr olmuş. Sadece 10 da girdiğim ayrıntılıdan bu saatte çıktım. Çünkü çok inat etti. Kafasına bakmak isterken ayağına bakmak zorunda kaldık ayaklarını kafasına götürdü.
Valla saklayın ben nasılsa alırız diye düşünüp dağıttım ekonomiyi tahmin edemedimBu mesajı favorilere kaydediyorum hemen çok sağ ol canım tecrübesiz olunca ne işe yarıyor ne kadar almak lazım bilemiyoruz gerçekten inşallah o günleri görmek nasip olsun
Siz de sıfırdan alıyorsunuz her şeyi iyi saklayalım o zaman bu bebekten kalacak eşyaları 2. Olur belki diye bir şekilde halledeceğiz artık son aylar yoğun geçer bebek alışverişiyle inşallah yetiştirebiliriz
Valla saklayın herşeyi baştan almak zor. Aktivite masası vardı mesela saklıyorum onu 900 olmuş gördüm ben şok. Şimdi o parayı verip almam o zaman daha uygun geliyordu galiba almışım.Bu mesajı favorilere kaydediyorum hemen çok sağ ol canım tecrübesiz olunca ne işe yarıyor ne kadar almak lazım bilemiyoruz gerçekten inşallah o günleri görmek nasip olsun
Siz de sıfırdan alıyorsunuz her şeyi iyi saklayalım o zaman bu bebekten kalacak eşyaları 2. Olur belki diye bir şekilde halledeceğiz artık son aylar yoğun geçer bebek alışverişiyle inşallah yetiştirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?