2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hep S başlıkla mı devam etmek lazım peki neye göre akış hızını değiştirmek lazım atıyorum 3 aydan sonra M ye geçilebilir mi yoksa bebeğin emme hızını mı takip etmek lazım
kaç aylıktı M'ye geçtik hatırlamıyorum ama evet emme hızını takip etmek gerekiyor. Baktın S'de çok zorlanıyor çekiyor çekiyor gelmiyor sinirleniyor. Ve mama miktarı da arttık. Bitirmesi uzun zaman alıyor. O zaman M'ye geçebilirsin. Onu anlarsın zaten.

benim son kalan eksiklerim: küvet, 1 numara mama, isimli tulum/ takı yastığı takımı ve oyun halısı kaldı.

çalışan anne olunca biberon şart :) ben 3,5 aylıkken işe döneceğim. Anneanne/babaanne hepsinin evine birer biberon eve 2 biberon mecbur :) anne çalışmıyorsa bence de tek biberon yeterli gelir. Belki ona bile gerek kalmaz yani.

arkadaşlar ankara da olup detaylı ultrasona giden var mı önerebileceğiniz dr var mı? konuşulduysa da görmedim konu çok hızlı akıyor çünkü

Biberonları cam mı aldınız plastik mi ?
ilk aldığım avent camdı ama hiç kullanamadık. Çok ağırdı. Düşüyordu, kırılacak diye ödüm kopuyordu. Gece uyku sersemi çocuğu doyururken elimden kayıp çocuğun yüzüne düşürmüşlüğüm var Bir de 4-5 aydan sonra kendileri tutmak istiyor. Cam zor. Bence kesinlikle plastik.

Son düzenleme:
arkadaşlar ankara da olup detaylı ultrasona giden var mı önerebileceğiniz dr var mı? konuşulduysa da görmedim konu çok hızlı akıyor çünkü
Bu gebeliğimde kendi doktorum yapıyor ama ilk gebeliğimde doktorumun yönlendirdiği ve Ankarada gerçekten tanınmış 3 isim var. Eyüp Ekici, Mustafa Salih ve Hüseyin Dumanlı. Mustafa Salih kadın doğum doktoru diğerleri radyolog.

Ultrasonda bebeğimin göbek boyu AC 3 hafta ilerdeymiş. Şeker testi yapıldı kan idrar falan hepsi normal çıktı. Ac ölçüsünün 3 hafta ilerde olmasının nedenini anlayamadık takip edeceğiz dedi. böyle bir durumla karşılaşan var mı?

İlk beze kesinlikle prima premium care öneririm. 1 numaradan iki paket bence mutlaka ondan alınmalı sonrasına duruma göre karar verirsiniz. Pişik yapmayacağına emin olabileceğiniz tek benek bezi. İlk ay pişik son düşüneceğiniz şey olsun

kızımda premium care depolamıştım ve kullandığım ilk hafta çok fena pişik yapmıştı. Hemen markayı değiştirdik ve pişik düzeldi. Ne yazık ki hiç bir bez için asla pişik yapmaz diyemeyiz.

Dennis biz ne yapacagiz , prima premium care almanyada yok acaba pampers aslinda prima mi ? dennisgo
huggies var mı sizde? eskiden Türkiyede vardı ve kesinlikle en iyi bezdi. Sonra Türkiye'den çekildiler. Ben her yurtdışı seyahatinde Huggies alır getirirdim :)))
ve evet pampers aslında prima

Pişik olup önerdiğim herkes de pişiğin geçtiğini söyledi. Araştırmalarda da en az pişik yapma oranı bunda diye biliyorum. Bu sebeple gönül rahatlığıyla herkese önerebilirim. İstisnalar olabilir her zaman ama çoğunluğu da dikkate almak lazım

bişey olmaz canm ama ne kadar bu kadar üzdün ki kendini. Hormonlardan işte hep bunlar :)
Of ne bileyim hiç gereksiz bir şeyden başladım sonra durduramadım kendimi kasıldı iyice karnım iki gün önce muayene oldum 40 mm idi rahim uzunluğu. Bir şey olmaz inşallah. Boktan şeylere canınızı sıkmayın kızlar bebeğiniz en önemlisi

inanın benm çevremde de çok fazla pişik yapan var. hatta biara primanın petrol içerdiğine dair makaleler vardı. Az sonra paylaşacağım içeriği temiz olan bezler listesinde de premium care yok.

Ay ne güzel ya bende arkadaştan alacağım ama kız olduğu için kıyafet olmayacak bakacağım kullanılabilecek parçaları seçeceğim
Valla saklayın herşeyi baştan almak zor. Aktivite masası vardı mesela saklıyorum onu 900 olmuş gördüm ben şok. Şimdi o parayı verip almam o zaman daha uygun geliyordu galiba almışım.
Bir oyun halısı 900 olmuş yani gerçekten çok para geçen sene 500 liraya aldığım park yatak 2bin olmuş hayretle fiyatları takip ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…