- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.361
kaç aylıktı M'ye geçtik hatırlamıyorum ama evet emme hızını takip etmek gerekiyor. Baktın S'de çok zorlanıyor çekiyor çekiyor gelmiyor sinirleniyor. Ve mama miktarı da arttık. Bitirmesi uzun zaman alıyor. O zaman M'ye geçebilirsin. Onu anlarsın zaten.Hep S başlıkla mı devam etmek lazım peki neye göre akış hızını değiştirmek lazım atıyorum 3 aydan sonra M ye geçilebilir mi yoksa bebeğin emme hızını mı takip etmek lazım
benim son kalan eksiklerim: küvet, 1 numara mama, isimli tulum/ takı yastığı takımı ve oyun halısı kaldı.Benim de çocuklardan baya şey var. Küvet seti kırılmıştı onu aldım. Yenidoğan şampuan losyon fln onlardan aldım. Oğlumun giysilerini vermiştim ihtiyacı olan birine bir iki ayırmış olabilirim bakmam lazım. Araba oto koltuğu Ana kucağı var ama eski modeldi o zaman uygun olsun diye almıştım. Hevesim kalmasın diye güzel bişey alsam diyorum. Eşim de kışın nerde kullanacaksın. Zaten bizim ev yokuşta 3 çocukla arabasız nereye gideceksin fln diyor. Yani karar veremedim. Oyun halısı oyuncak fln alırım ama o da acelesi yok.
çalışan anne olunca biberon şart :) ben 3,5 aylıkken işe döneceğim. Anneanne/babaanne hepsinin evine birer biberon eve 2 biberon mecbur :) anne çalışmıyorsa bence de tek biberon yeterli gelir. Belki ona bile gerek kalmaz yani.Biberon da çok almayın bence kızlar ben aldım ama kullanmama gerek bile kalmadı. Kızım sağdığım sütü içmedi oğluma süt depolamaya gerek kalmadı. Emzik de kullanmadım. İştahsızdı kızım emzik yerine beni emsin demiştim o zaman. 10 gün küvezde kaldı onun etkisiyle mi bilmem.3 saatten önce emmek istemiyordu. Sütüm de sağmaktan artmıştı. Hep sağıyordum mecbur ağrı yapıyordu yoksa. Oğluma da aynı taktiği uyguladım maşallah iyi kilo almıştı.
ilk aldığım avent camdı ama hiç kullanamadık. Çok ağırdı. Düşüyordu, kırılacak diye ödüm kopuyordu. Gece uyku sersemi çocuğu doyururken elimden kayıp çocuğun yüzüne düşürmüşlüğüm varBiberonları cam mı aldınız plastik mi ?
Bu gebeliğimde kendi doktorum yapıyor ama ilk gebeliğimde doktorumun yönlendirdiği ve Ankarada gerçekten tanınmış 3 isim var. Eyüp Ekici, Mustafa Salih ve Hüseyin Dumanlı. Mustafa Salih kadın doğum doktoru diğerleri radyolog.arkadaşlar ankara da olup detaylı ultrasona giden var mı önerebileceğiniz dr var mı? konuşulduysa da görmedim konu çok hızlı akıyor çünkü
İlk beze kesinlikle prima premium care öneririm. 1 numaradan iki paket bence mutlaka ondan alınmalı sonrasına duruma göre karar verirsiniz. Pişik yapmayacağına emin olabileceğiniz tek benek bezi. İlk ay pişik son düşüneceğiniz şey olsunbir de bez için ben sleepy ile başlamak istiyorum.
sadece 1 paket yenidoğan alıp kenara koyayım diye düşündüm. Eğer pişik felan olmazsa diğerlerini de sonra alırım.
yenidoğanda da seçenekler var
Sleepy natural
sleepy bio natural
sleepy sensitive
sleepy extra
bunlardan hiç kullanan var mı hangisi daha iyidir?
kızımda premium care depolamıştım ve kullandığım ilk hafta çok fena pişik yapmıştı. Hemen markayı değiştirdik ve pişik düzeldi. Ne yazık ki hiç bir bez için asla pişik yapmaz diyemeyiz.İlk beze kesinlikle prima premium care öneririm. 1 numaradan iki paket bence mutlaka ondan alınmalı sonrasına duruma göre karar verirsiniz. Pişik yapmayacağına emin olabileceğiniz tek benek bezi. İlk ay pişik son düşüneceğiniz şey olsun
bişey olmaz canm ama ne kadar bu kadar üzdün ki kendini. Hormonlardan işte hep bunlar :)Kızlar saçma bir şeyden 1 saat ağladım şimdi kasıklarıma ağrı giriyor bir şey olmaz dimi
huggies var mı sizde? eskiden Türkiyede vardı ve kesinlikle en iyi bezdi. Sonra Türkiye'den çekildiler. Ben her yurtdışı seyahatinde Huggies alır getirirdim :)))Dennis biz ne yapacagiz , prima premium care almanyada yok acaba pampers aslinda prima mi ?dennisgo
Pişik olup önerdiğim herkes de pişiğin geçtiğini söyledi. Araştırmalarda da en az pişik yapma oranı bunda diye biliyorum. Bu sebeple gönül rahatlığıyla herkese önerebilirim. İstisnalar olabilir her zaman ama çoğunluğu da dikkate almak lazımkızımda premium care depolamıştım ve kullandığım ilk hafta çok fena pişik yapmıştı. Hemen markayı değiştirdik ve pişik düzeldi. Ne yazık ki hiç bir bez için asla pişik yapmaz diyemeyiz.
Cok saol bakayim canimhuggies var mı sizde? eskiden Türkiyede vardı ve kesinlikle en iyi bezdi. Sonra Türkiye'den çekildiler.
ve evet pampers aslında prima
Of ne bileyim hiç gereksiz bir şeyden başladım sonra durduramadım kendimi kasıldı iyice karnımbişey olmaz canm ama ne kadar bu kadar üzdün ki kendini. Hormonlardan işte hep bunlar :)
inanın benm çevremde de çok fazla pişik yapan var. hatta biara primanın petrol içerdiğine dair makaleler vardı. Az sonra paylaşacağım içeriği temiz olan bezler listesinde de premium care yok.Pişik olup önerdiğim herkes de pişiğin geçtiğini söyledi. Araştırmalarda da en az pişik yapma oranı bunda diye biliyorum. Bu sebeple gönül rahatlığıyla herkese önerebilirim. İstisnalar olabilir her zaman ama çoğunluğu da dikkate almak lazım
Ay ne güzel ya bende arkadaştan alacağım ama kız olduğu için kıyafet olmayacak bakacağım kullanılabilecek parçaları seçeceğimValla saklayın ben nasılsa alırız diye düşünüp dağıttım ekonomiyi tahmin edemedimgerçi bu bebiş kız olcak bizde hep erkek kıyafeti var daha büyük yaşlar için yani mecbur yine alıcaz. Şansıma bir arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı dedim kızının kıyafetlerini saklıyorsun bana getiriyorsun tamam dedi ondan gelecek baya bir şey
Bir oyun halısı 900 olmuş yani gerçekten çok para geçen sene 500 liraya aldığım park yatak 2bin olmuş hayretle fiyatları takip ediyoruzValla saklayın herşeyi baştan almak zor. Aktivite masası vardı mesela saklıyorum onu 900 olmuş gördüm ben şok. Şimdi o parayı verip almam o zaman daha uygun geliyordu galiba almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?