- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.381
BenBiberonları cam mı aldınız plastik mi ?
Kız kaç para o ocağımız batarİlk beze kesinlikle prima premium care öneririm. 1 numaradan iki paket bence mutlaka ondan alınmalı sonrasına duruma göre karar verirsiniz. Pişik yapmayacağına emin olabileceğiniz tek benek bezi. İlk ay pişik son düşüneceğiniz şey olsun
Dün ben öyleydim canım bütün gün moralim bozuktu sonra oturdum ağladım sonra akşam annem bir aradı babam ayağını kırmışKızlar saçma bir şeyden 1 saat ağladım şimdi kasıklarıma ağrı giriyor bir şey olmaz dimi
Plastik aldım gece kesin düşürürüm çocuğun kafasınaBiberonları cam mı aldınız plastik mi ?
Hastalıklarına görünmemi söylediKızlar korona geçirdikten sonra doktorunuz asprin icmenizi soyledimi bugün doktor dedide bana
Çok geçmiş olsun canımBenFalefiz03 sağ olsun haber verince chicco aldım canım 2 tane plastik 1ve 2 numara biberon emziği hepsine 70 lira verdim sanırım kullanıp kullanmayacağımızı bile bilmediğim için çok para vermek istemedim hem de camın kırılma ihtimali var
Kız kaç para o ocağımız batarben BİM’in bezini alacağım ilk
Dün ben öyleydim canım bütün gün moralim bozuktu sonra oturdum ağladım sonra akşam annem bir aradı babam ayağını kırmışsanki içime doğmuş tabi inşallah sen de öyle bir şey olmasın kuzum ama benim de dün ağrım vardı bugün geçti yat dinlen bugün
Çok geçmiş olsun canımKızlar covit olmuşum. Üç gündür ateş vardı tetanoz aşısından sandık bugün de öksürük başladı şu sıralar covit geçiren hamile dostlar bilgilendirebilir mi brni. Öksürük korkutuyo paniklememeyr çalışıyorum ama olmuyo pek kaçıncı gün en ağır olunuyo k günde geçiyo vs.
Bu ben değil miyimPlastik aldım gece kesin düşürürüm çocuğun kafasına
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım
Cumartesi belli olacak kullanıp kullanmayacağım akıntım vardı özellikle progestan çok akıntı yaptı doktor sirkeli su kullan günde 2 defa dedi eğer geçmezse bir sonraki gelişinde fitil veririm dediKızlar akıntı için fitil kullanan var mı?
Benim kaşıntı vs yok ama akıntım çok, bir de renkli oluyor bazen ama koku yok. İlişki sırasında da hafif yanma oluyor. Doktorum 3 lü bir fitil yazdı. Çok kullanmak istemiyorum ama ilerlerse bebeğe zararı olsun da istemiyorumCumartesi belli olacak kullanıp kullanmayacağım akıntım vardı özellikle progestan çok akıntı yaptı doktor sirkeli su kullan günde 2 defa dedi eğer geçmezse bir sonraki gelişinde fitil veririm dedi
Birşey olmaz canım psikologtan çıktım 50 dk ağladım. her gün de en az bi yarım saat ağlıyorum. Ağlamakla bebeğe birşey olsa benim pek şansım olmazdıKızlar saçma bir şeyden 1 saat ağladım şimdi kasıklarıma ağrı giriyor bir şey olmaz dimi
Kuzum bisey soracagim akinti bende de var doktor her gittigimde elle muayene edip idrarda da bakiyor enfeksiyon var mi diye . Bana akinti normal dedi . Senin dr test falan yapti mi otomatik yazdi mi ?Benim kaşıntı vs yok ama akıntım çok, bir de renkli oluyor bazen ama koku yok. İlişki sırasında da hafif yanma oluyor. Doktorum 3 lü bir fitil yazdı. Çok kullanmak istemiyorum ama ilerlerse bebeğe zararı olsun da istemiyorum
Benden idrar testi ve kültürü aldı ama sonucu görmeden sadece şikayetlerimi dinleyerek yazdı. Alttan vajinal muayene vs yapmadı açıkçasıKuzum bisey soracagim akinti bende de var doktor her gittigimde elle muayene edip idrarda da bakiyor enfeksiyon var mi diye . Bana akinti normal dedi . Senin dr test falan yapti mi otomatik yazdi mi ?
Bende de kaşıntı yoktu canım sadece akıntım vardı ama her doktorun tarzı farklı tabi sirke bana iyi geldi akıntım epey azaldı fitil verir mi bilmiyorum fakat önemli bir durum enfeksiyona filan dönüşebilir canım bence ihmal etme kullanBenim kaşıntı vs yok ama akıntım çok, bir de renkli oluyor bazen ama koku yok. İlişki sırasında da hafif yanma oluyor. Doktorum 3 lü bir fitil yazdı. Çok kullanmak istemiyorum ama ilerlerse bebeğe zararı olsun da istemiyorum
Doktor yazdiysa kullan canim benceBenden idrar testi ve kültürü aldı ama sonucu görmeden sadece şikayetlerimi dinleyerek yazdı. Alttan vajinal muayene vs yapmadı açıkçası
Vermedi ama isteyeceğim. Süt iç diyor. Süt içemiyorum benKızlar doktoru kalsiyum takviyesi veren oldu mu?
Ben her ihtimale karşı kalsiyum istiyorum dedim ama vermedi...Kızlar doktoru kalsiyum takviyesi veren oldu mu?
Bende öyle yapıyorum canım puseti ve kanguruyu 2. El aldım bende kanguru hiç kullanılmamış pusette 2-3 kere falan kullanılmış ve o kadar uyguna geldi ki ben bile şaşırdımKızlar bazı şeyleri 2. El de alabilirsiniz.birkaç kere kullanılmış sıfır ayarında şeyler var.ben oğlumdan kalan çocuğu şeyi o şekilde satmıştım.oyuncak falan ikinci el alabilirim oyun halısı vb.arkadaşım da bebek arabasını ikinci el aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?