2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Biberonları cam mı aldınız plastik mi ?
Ben Falefiz03 sağ olsun haber verince chicco aldım canım 2 tane plastik 1ve 2 numara biberon emziği hepsine 70 lira verdim sanırım kullanıp kullanmayacağımızı bile bilmediğim için çok para vermek istemedim hem de camın kırılma ihtimali var
Kız kaç para o ocağımız batar ben BİM’in bezini alacağım ilk
Kızlar saçma bir şeyden 1 saat ağladım şimdi kasıklarıma ağrı giriyor bir şey olmaz dimi
Dün ben öyleydim canım bütün gün moralim bozuktu sonra oturdum ağladım sonra akşam annem bir aradı babam ayağını kırmış sanki içime doğmuş tabi inşallah sen de öyle bir şey olmasın kuzum ama benim de dün ağrım vardı bugün geçti yat dinlen bugün

Kızlar covit olmuşum. Üç gündür ateş vardı tetanoz aşısından sandık bugün de öksürük başladı şu sıralar covit geçiren hamile dostlar bilgilendirebilir mi brni. Öksürük korkutuyo paniklememeyr çalışıyorum ama olmuyo pek kaçıncı gün en ağır olunuyo k günde geçiyo vs.

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım
Plastik aldım gece kesin düşürürüm çocuğun kafasına
Bu ben değil miyim Allah korusun bu sakarlıkla ben inşallah bebişe zarar vermeden büyütebilirim
Çok geçmiş olsun canım
Sağ ol canım

Cumartesi belli olacak kullanıp kullanmayacağım akıntım vardı özellikle progestan çok akıntı yaptı doktor sirkeli su kullan günde 2 defa dedi eğer geçmezse bir sonraki gelişinde fitil veririm dedi
Benim kaşıntı vs yok ama akıntım çok, bir de renkli oluyor bazen ama koku yok. İlişki sırasında da hafif yanma oluyor. Doktorum 3 lü bir fitil yazdı. Çok kullanmak istemiyorum ama ilerlerse bebeğe zararı olsun da istemiyorum

Kızlar saçma bir şeyden 1 saat ağladım şimdi kasıklarıma ağrı giriyor bir şey olmaz dimi
Birşey olmaz canım psikologtan çıktım 50 dk ağladım. her gün de en az bi yarım saat ağlıyorum. Ağlamakla bebeğe birşey olsa benim pek şansım olmazdı

Kuzum bisey soracagim akinti bende de var doktor her gittigimde elle muayene edip idrarda da bakiyor enfeksiyon var mi diye . Bana akinti normal dedi . Senin dr test falan yapti mi otomatik yazdi mi ?

Kuzum bisey soracagim akinti bende de var doktor her gittigimde elle muayene edip idrarda da bakiyor enfeksiyon var mi diye . Bana akinti normal dedi . Senin dr test falan yapti mi otomatik yazdi mi ?
Benden idrar testi ve kültürü aldı ama sonucu görmeden sadece şikayetlerimi dinleyerek yazdı. Alttan vajinal muayene vs yapmadı açıkçası

Bende de kaşıntı yoktu canım sadece akıntım vardı ama her doktorun tarzı farklı tabi sirke bana iyi geldi akıntım epey azaldı fitil verir mi bilmiyorum fakat önemli bir durum enfeksiyona filan dönüşebilir canım bence ihmal etme kullan

Kızlar bazı şeyleri 2. El de alabilirsiniz.birkaç kere kullanılmış sıfır ayarında şeyler var.ben oğlumdan kalan çocuğu şeyi o şekilde satmıştım.oyuncak falan ikinci el alabilirim oyun halısı vb.arkadaşım da bebek arabasını ikinci el aldı

Bende öyle yapıyorum canım puseti ve kanguruyu 2. El aldım bende kanguru hiç kullanılmamış pusette 2-3 kere falan kullanılmış ve o kadar uyguna geldi ki ben bile şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…