2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Vermedi ama isteyeceğim. Süt iç diyor. Süt içemiyorum ben
Ben de içemiyorum yeterli aldığımı düşünmüyorum gün içerisinde. Hiç bahsi de geçmedi. Haber verir misin başlarsan
Ben her ihtimale karşı kalsiyum istiyorum dedim ama vermedi...
Sordu süt kefir yogurt yiyor musun dedi bende kefire peynire bayılıyorum o yüzden gerek yok dedi
Çok tüketiyorsan ne güzel sorun yok ama ben tüketemiyorum

Kızlar Cuma günü bir vücut ağrısıyla uyandım. Sonra titreme ve Ateş başladı. Covid testim negatif çıktı ama ateşimi düşüremediğim için o günü ve geceyi hastanede geçirdim. Aynı gün idrarda enfeksiyon çıktı cefax kullanmaya başladım. O gün Bebek inanılmaz hareketliydi, ateşten rahatsız olmuştu da o yüzden o kadar hareketliydi sanırım. Ertesi gün hiç geçmeyen baş ağrısı başladı ta ki bugüne kadar devam etti.
Salı günü tetanozun 2. dozunu yapmak için sağlık ocağına gittiğimde baş ağrımı söyledim hemşire testi tekrarlamamı söyledi ve pozitif çıktı.
Bu süreçte bolca parol kullanmak zorunda kaldım hem damardan hem hap olarak. Öksürük vs gibi belirtiler de oldu.
Bugün tam iyiyim dedim ama kızım çok az hareket ediyor. Daha önce covid geçirenlerin beneklerinin hareket durumunda bir değişiklik oldu mu?

Geçmiş olsun canım kan sulandırıcı alıyor musun. Covid de kullanmak gerekiyor.

Geçmiş olsun canım kan sulandırıcı alıyor musun. Covid de kullanmak gerekiyor.
Teşekkür ederim.
Hayır doktorum kan sulandırıcı kullan demedi. Benim sık kanamalar olduğu için sulandırıcıyı kesmişti, belki o yüzden önermedi bilemiyorum ama çok tedirginim

Çantayı hazırlarkende yazarım tekrar canım. Ayy son zamanlarda o kıyafetleri yıkayıp ütülemrk hazırlamsk en sevdiğim aşamalardan birisi aslında alışverişide çok seviorum ama 2 tanr kız olunca bişey alamadm buda kıx olursa yine aynılsra talim

Teşekkür ederim.
Hayır doktorum kan sulandırıcı kullan demedi. Benim sık kanamalar olduğu için sulandırıcıyı kesmişti, belki o yüzden önermedi bilemiyorum ama çok tedirginim
Ben geçirdim canım ateş kontrol altında tutulduğu sürece hiç sıkıntı olmaz dedi doktorum. Sen zaten ateş dönemi hastanedeymişsin. Bence sakın dert etme kendine. Ateşi 38 altı tut yeter demişti doktor bana

Alışveriş kısmını gerçekten iple çekiyorum çanta hazırlamak odasını yapmak nasıl heyecanlıdır inşallah o günleri görmek nasip olsun da aynı cinsiyet olunca tabi evde hazır her şey ama yine de 1-2 parça yeni bebiş diye alırsın kıyafet yarın mıydı kontrolün canım

Evet csnım yavruma haksızlık oluomş gbi geldi aldım bi kaç yeni takım zaten akrabalarmda sağolsun bebek görmeye hep aldılar annem battaniye falan aldı ilkimde nohut battaniyr aldı kenarları dantelli çok güzel tavsiye ederim. Evet yarın İnşallah ama detaylı ultrasyon olursa kendi doktorum bakmaz ultrasynada sıra verrseler ya öğlen sonuna ya pazsrtesye kalır

Evet csnım yavruma haksızlık oluomş gbi geldi aldım bi kaç yeni takım zaten akrabalarmda sağolsun bebek görmeye hep aldılar annem battaniye falan aldı ilkimde nohut battaniyr aldı kenarları dantelli çok güzel tavsiye ederim. Evet yarın İnşallah ama detaylı ultrasyon olursa kendi doktorum bakmaz ultrasynada sıra verrseler ya öğlen sonuna ya pazsrtesye kalır

Maalesef ateşimi 38 in altına düşürmek saatleri aldı. Şimdi iyiyim ama kızım çok zayıf hareket ediyor acaba zarar mı gördü diye düşünmeden edemiyorum.
Allah'ın izniyle birşey olmaz inşaallah. Dra sorabilirsen iyi olur.
Doktora msj atıp sordum, takip edelim dedi. Ben de hareket saydım ama yine de normale göre az olduğu için takibe devam dedi.

İnşallah bir şey yoktu, kac haftaliksiniz ben 20 hiç düzenli hareket hissetmiyorum normal diyor herkes

İnşallah bir şey yoktu, kac haftaliksiniz ben 20 hiç düzenli hareket hissetmiyorum normal diyor herkes
Teşekkür ederim. İnşaallah bir şey yoktr. 25. haftaya girdik bugün. Benim 17. haftadan beri hareketler düzenli. Normalde bu haftalarda genel düzensiz hisseder hareketleri ama benimki zaten belli bir düzene oturduğu için takip edilmesi gerekiyormuş. Yani kişiden kişiye gebelikten gebeliğe değişen bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…