2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım tetanoz aşısı sonrası bende ishal, bulantı, bacak ağrısı yaşadım. 5 gün yattım 1 haftada kendime zor geldim. Tetanozun ciddi anlamda bazı bünyelere ağır geldiğini düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.

Kızlar bugün tetanoz aşısı oldum dünden beri hafif kasık ve bel agrım vardı bugün inanılmaz arttı aşıdan sonra hastaneye gittim bebek ters yani popo aşagıda baş yukarıda duruyormuş o yüzden olduğunu söyledi doktor çok normal dedi agrının olması böyle bir durum yaşayan var mı?

Çok geçmiş olsun. Bende bugün covit olduğumu öğrendim. 2 gündür ateşim vardı bebeğim çok az hareket etti bugün düştü ateş hareketleri fazlalaşto azda olsa hareket etmesi orda olduğunu gösteriyo aslında.
Daha önce covit geçiten gebe arkadaşlar bize bilgi verin çünkü inanılmaz stresli bi süreç. Lu an bende burun tıkanıklığı baş ağrısı hat safhada. Öksürük az car

Ateş tekrar yükseliyor mu peki. Benim 2 gün ateş oldu bugün düştü tekrarlarmı

Canım bence bana sorarsan e bebek bir de lcw ablamlar falan bu iki yerden de neler neler almislar cok guzel seyler almislardi tavsiye ederim

Sana da geçmiş olsun canım. Benim ateşliyken bebek hareketleri çok fazlaydı şimdi ateş geçeli bir kaç gün oldu hareketler azaldı ve zayıfladı. Bugün de böyle devam ederse bi doktora görünmeyi düşünüyorum.

Aslında ben hiç stres yapmamıştım da sağlık ocağında hemşire hareketleri takip et falan dedi sanırım o yüzden etkilendim.

Bol su tüket, ateşin olursa parol al

Bebek hareket etse bir dert, etmese bir dert. Bu kadar çok hareket edince acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım

Çok geçmiş olsun, bebek de yoruluyor hastayken sanırım. Eminim iyidir telaş etmeyin

Bebek hareket etse bir dert, etmese bir dert. Bu kadar çok hareket edince acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
Sorun bebeklerin hareketlerinde değil bizim kafamızda gibi
Çok geçmiş olsun, bebek de yoruluyor hastayken sanırım. Eminim iyidir telaş etmeyin
Teşekkür ederim, inşaallah boş evham yapıyorumdur. Eşim de kızımı rahat bırak o çok yoruldu diyor

huggies var mı sizde? eskiden Türkiyede vardı ve kesinlikle en iyi bezdi. Sonra Türkiye'den çekildiler. Ben her yurtdışı seyahatinde Huggies alır getirirdim :)))
ve evet pampers aslında prima
Kesinlikle huggies ilk kızımda gönül rahatlığı ile kullandım. Yurtdısındaysanız onu deneyin derim.

Dennis biz ne yapacagiz , prima premium care almanyada yok acaba pampers aslinda prima mi ? dennisgo
Bence pampes aslında prima kuzum.. trendyolda pampes premium care yazıyor görselde.. ayrıca pampes harmonie yine trendyolda pampes yazan görsel ile ve pampes ismi ile satılıyor. Bir de İnstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var ya sürekli ürün incelemesi yapan, orada pampes pure den bahsederken primatürkiye diye etiketlemişti.

Hiç dert etme kuzum hiç bir şey olmaz. Ağlamak da insani bir şey ve hormonların da buna epey yardımcı oluyor sonuçta.. sadece kendini üzme.. ağladın bitti, bir de rahatladıysan oh misss… sakince hayata devam… her şey yolundaydı, hala yolunda…

Baban için geçmiş olsun canım. Vücut değişik değişik reaksiyon verebiliyor. Bir gün sakin bir gün ağrılı günlüler geçiyor gidiyor.

Geçmiş olsun canım. Grupta bir çok kişi geçirdi ve sağlıkla atlattı. İçini rahatlatacak Mesajlar alacaksın ve enfeksiyon da göreceği için daha da rahatlayacaksın. Umarım öksürüğün de geçer ve kolayca atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…