- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.421
Canım tetanoz aşısı sonrası bende ishal, bulantı, bacak ağrısı yaşadım. 5 gün yattım 1 haftada kendime zor geldim. Tetanozun ciddi anlamda bazı bünyelere ağır geldiğini düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.Kızlar covit olmuşum. Üç gündür ateş vardı tetanoz aşısından sandık bugün de öksürük başladı şu sıralar covit geçiren hamile dostlar bilgilendirebilir mi brni. Öksürük korkutuyo paniklememeyr çalışıyorum ama olmuyo pek kaçıncı gün en ağır olunuyo k günde geçiyo vs.
Çok geçmiş olsun. Bende bugün covit olduğumu öğrendim. 2 gündür ateşim vardı bebeğim çok az hareket etti bugün düştü ateş hareketleri fazlalaşto azda olsa hareket etmesi orda olduğunu gösteriyo aslında.Kızlar Cuma günü bir vücut ağrısıyla uyandım. Sonra titreme ve Ateş başladı. Covid testim negatif çıktı ama ateşimi düşüremediğim için o günü ve geceyi hastanede geçirdim. Aynı gün idrarda enfeksiyon çıktı cefax kullanmaya başladım. O gün Bebek inanılmaz hareketliydi, ateşten rahatsız olmuştu da o yüzden o kadar hareketliydi sanırım. Ertesi gün hiç geçmeyen baş ağrısı başladı ta ki bugüne kadar devam etti.
Salı günü tetanozun 2. dozunu yapmak için sağlık ocağına gittiğimde baş ağrımı söyledim hemşire testi tekrarlamamı söyledi ve pozitif çıktı.
Bu süreçte bolca parol kullanmak zorunda kaldım hem damardan hem hap olarak. Öksürük vs gibi belirtiler de oldu.
Bugün tam iyiyim dedim ama kızım çok az hareket ediyor. Daha önce covid geçirenlerin beneklerinin hareket durumunda bir değişiklik oldu mu?
Ateş tekrar yükseliyor mu peki. Benim 2 gün ateş oldu bugün düştü tekrarlarmıBen geçirdim canım ateş kontrol altında tutulduğu sürece hiç sıkıntı olmaz dedi doktorum. Sen zaten ateş dönemi hastanedeymişsin. Bence sakın dert etme kendine. Ateşi 38 altı tut yeter demişti doktor bana
Canım bence bana sorarsan e bebekKızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum
Aaa evet yazmayi unutmusum bi de civil guzelmis dedilerCanim civilden epey bsyler aldim kime sorsam kalitesi kumaslarin cok iyi dedi yikama sonrasi deforme olmuyo dedi bi bak istersen ve cok fazla cesit vardi e bebek halt etsin yaninda
Sana da geçmiş olsun canım. Benim ateşliyken bebek hareketleri çok fazlaydı şimdi ateş geçeli bir kaç gün oldu hareketler azaldı ve zayıfladı. Bugün de böyle devam ederse bi doktora görünmeyi düşünüyorum.Çok geçmiş olsun. Bende bugün covit olduğumu öğrendim. 2 gündür ateşim vardı bebeğim çok az hareket etti bugün düştü ateş hareketleri fazlalaşto azda olsa hareket etmesi orda olduğunu gösteriyo aslında.
Daha önce covit geçiten gebe arkadaşlar bize bilgi verin çünkü inanılmaz stresli bi süreç. Lu an bende burun tıkanıklığı baş ağrısı hat safhada. Öksürük az car
Çok geçmiş olsun, bebek de yoruluyor hastayken sanırım. Eminim iyidir telaş etmeyinSana da geçmiş olsun canım. Benim ateşliyken bebek hareketleri çok fazlaydı şimdi ateş geçeli bir kaç gün oldu hareketler azaldı ve zayıfladı. Bugün de böyle devam ederse bi doktora görünmeyi düşünüyorum.
Aslında ben hiç stres yapmamıştım da sağlık ocağında hemşire hareketleri takip et falan dedi sanırım o yüzden etkilendim.
Bol su tüket, ateşin olursa parol al
Sorun bebeklerin hareketlerinde değil bizim kafamızda gibiBebek hareket etse bir dert, etmese bir dert. Bu kadar çok hareket edince acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
Teşekkür ederim, inşaallah boş evham yapıyorumdur. Eşim de kızımı rahat bırak o çok yoruldu diyorÇok geçmiş olsun, bebek de yoruluyor hastayken sanırım. Eminim iyidir telaş etmeyin
Kesinlikle huggies ilk kızımda gönül rahatlığı ile kullandım. Yurtdısındaysanız onu deneyin derim.huggies var mı sizde? eskiden Türkiyede vardı ve kesinlikle en iyi bezdi. Sonra Türkiye'den çekildiler. Ben her yurtdışı seyahatinde Huggies alır getirirdim :)))
ve evet pampers aslında prima
Bence pampes aslında prima kuzum.. trendyolda pampes premium care yazıyor görselde.. ayrıca pampes harmonie yine trendyolda pampes yazan görsel ile ve pampes ismi ile satılıyor. Bir de İnstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var ya sürekli ürün incelemesi yapan, orada pampes pure den bahsederken primatürkiye diye etiketlemişti.Dennis biz ne yapacagiz , prima premium care almanyada yok acaba pampers aslinda prima mi ?dennisgo
Hiç dert etme kuzum hiç bir şey olmaz. Ağlamak da insani bir şey ve hormonların da buna epey yardımcı oluyor sonuçta.. sadece kendini üzme.. ağladın bitti, bir de rahatladıysan oh misss… sakince hayata devam… her şey yolundaydı, hala yolunda…Of ne bileyim hiç gereksiz bir şeyden başladım sonra durduramadım kendimi kasıldı iyice karnımiki gün önce muayene oldum 40 mm idi rahim uzunluğu. Bir şey olmaz inşallah. Boktan şeylere canınızı sıkmayın kızlar bebeğiniz en önemlisi
Dün ben öyleydim canım bütün gün moralim bozuktu sonra oturdum ağladım sonra akşam annem bir aradı babam ayağını kırmışsanki içime doğmuş tabi inşallah sen de öyle bir şey olmasın kuzum ama benim de dün ağrım vardı bugün geçti yat dinlen bugün
Geçmiş olsun canım. Grupta bir çok kişi geçirdi ve sağlıkla atlattı. İçini rahatlatacak Mesajlar alacaksın ve enfeksiyon da göreceği için daha da rahatlayacaksın. Umarım öksürüğün de geçer ve kolayca atlatırsınKızlar covit olmuşum. Üç gündür ateş vardı tetanoz aşısından sandık bugün de öksürük başladı şu sıralar covit geçiren hamile dostlar bilgilendirebilir mi brni. Öksürük korkutuyo paniklememeyr çalışıyorum ama olmuyo pek kaçıncı gün en ağır olunuyo k günde geçiyo vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?