2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kesinlikle huggies ilk kızımda gönül rahatlığı ile kullandım. Yurtdısındaysanız onu deneyin derim.
Başlangıç için bu mu kullanılmalı hem 1 numara yazıyor hem yenidoğan diyor ikisi farklı sanıyordum kıyafetteki gibi ama galiba aynı

Eklentiler

• 2DE29132-0A55-43F3-963B-8947C709D1BA.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 43
Geçmiş olsun canım.. umarım bir an önce sağlıkla geride kalır..

Covid olma ihtimalim benim de çok yüksek beni de çok kaygılandırıyor annem ve kardeşim oldu bende onlardan kaptım ben de ateş olmadı bugün 4. Gün bir gün baş ağrısı ve boğaz ağrısı hafif var ama öksürük var bendede az öksürüyorum ama öksürünce de nerdeyse yediğim ağzıma geliyor dün gece de bayağı oldu öksürük umarım git gide azalır grupta öksürüğü olan çok az kişi olmuş öksürünce kasıklarım da ağrıyor

Günaydın benim de bebeğim popo aşağıda ve ağrı yapıyor bana da normal dedi doktor magnezyum verdi zamanla azaldı ağrım umarım sizinde ağrınız geçer.

Ben özetliyim. Benim boğaz ağrısı ile ortaya çıktı. Test yaptırdım pozitiftim. 2 güm ciddi boğaz ağrım oldu parol aldım. Enfeksiyon olmasın boğazımda diye bi tane antibiyotik verdi. İçinden bi tane kullandım. Ateşim 37.4 oldu. Ben günde 3 defa parol aldım ateşi kontrol altına almak için. ılık duş aldım her gün. Ben de öksürük olmadı. Ama hapşırma ve burun tıkanıklığı çoktu hiç uyuyamadım. Öyle olunca doktoruma sordum illadin burun spreyi alabilirsin dedi. 2 kez de onu kullandım. Ağır bir grip gibi geçti benim. Dediğim gibi öksürük azdı bende. Bitişe yakın balgam atarken oldu.

Canım bence bana sorarsan e bebek bir de lcw ablamlar falan bu iki yerden de neler neler almislar cok guzel seyler almislardi tavsiye ederim
Sağol canım oralardan aldım zaten hep daha da alicam, haftasonu annemlere gidiyorum bebek alışverişi yapicaz onlarla da
Kizlar kimler kac haftalik ve kimler kac kilo aldı
Kuzu 24. Haftaya girdim 3 kilo civarı almışım dün tartıldım bence iyi gidiyor hedefim 10 Max 12

Covid olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum. Benim öksürük ve boğaz ağrısı olmuştu ateş olmamıştı, hafif atlatmıştım. Bebiş de gayet iyiydi bu sürecin sonunda. Siz de endişelenmeyin bolca su ve sıvı tüketin. Ateş olursa ılık duşa girin ve parol için. Umarım hepiniz sorunsuz atlatırsınız

Canım öksürük için bir şey yaptın mı benim de öyle hafif boğaz ağrısı ve öksürük var

Aynen bende öyle.şimdi yine kendimizi koruyoruz da okullar açılınca nasıl koruyacağız bilmem

Canım öksürük için bir şey yaptın mı benim de öyle hafif boğaz ağrısı ve öksürük var
Maalesef canım öksürük için bir şey yapamadım. Hamile olmasaydım kürler yapabilirdim Sadece sıvı tüketimini artırdım. bende de senin gibi her öksürdüğümde ağrı giriyordu ama bir kaç güne geçecektir.

2limin sonucuda iyi 3lüyede kan verdim vermeyecektm aslnda ama ne bilim vverdm gtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…