- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.441
Başlangıç için bu mu kullanılmalı hem 1 numara yazıyor hem yenidoğan diyor ikisi farklı sanıyordum kıyafetteki gibi ama galiba aynıKesinlikle huggies ilk kızımda gönül rahatlığı ile kullandım. Yurtdısındaysanız onu deneyin derim.
Geçmiş olsun canım.. umarım bir an önce sağlıkla geride kalır..Kızlar Cuma günü bir vücut ağrısıyla uyandım. Sonra titreme ve Ateş başladı. Covid testim negatif çıktı ama ateşimi düşüremediğim için o günü ve geceyi hastanede geçirdim. Aynı gün idrarda enfeksiyon çıktı cefax kullanmaya başladım. O gün Bebek inanılmaz hareketliydi, ateşten rahatsız olmuştu da o yüzden o kadar hareketliydi sanırım. Ertesi gün hiç geçmeyen baş ağrısı başladı ta ki bugüne kadar devam etti.
Salı günü tetanozun 2. dozunu yapmak için sağlık ocağına gittiğimde baş ağrımı söyledim hemşire testi tekrarlamamı söyledi ve pozitif çıktı.
Bu süreçte bolca parol kullanmak zorunda kaldım hem damardan hem hap olarak. Öksürük vs gibi belirtiler de oldu.
Bugün tam iyiyim dedim ama kızım çok az hareket ediyor. Daha önce covid geçirenlerin beneklerinin hareket durumunda bir değişiklik oldu mu?
Hayır tekrarlamadı bana günde 4 kez parol alabilirsin dedi. 3 kez aldım ben deAteş tekrar yükseliyor mu peki. Benim 2 gün ateş oldu bugün düştü tekrarlarmı
Günaydın benim de bebeğim popo aşağıda ve ağrı yapıyor bana da normal dedi doktor magnezyum verdi zamanla azaldı ağrım umarım sizinde ağrınız geçer.Kızlar bugün tetanoz aşısı oldum dünden beri hafif kasık ve bel agrım vardı bugün inanılmaz arttı aşıdan sonra hastaneye gittim bebek ters yani popo aşagıda baş yukarıda duruyormuş o yüzden olduğunu söyledi doktor çok normal dedi agrının olması böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben özetliyim. Benim boğaz ağrısı ile ortaya çıktı. Test yaptırdım pozitiftim. 2 güm ciddi boğaz ağrım oldu parol aldım. Enfeksiyon olmasın boğazımda diye bi tane antibiyotik verdi. İçinden bi tane kullandım. Ateşim 37.4 oldu. Ben günde 3 defa parol aldım ateşi kontrol altına almak için. ılık duş aldım her gün. Ben de öksürük olmadı. Ama hapşırma ve burun tıkanıklığı çoktu hiç uyuyamadım. Öyle olunca doktoruma sordum illadin burun spreyi alabilirsin dedi. 2 kez de onu kullandım. Ağır bir grip gibi geçti benim. Dediğim gibi öksürük azdı bende. Bitişe yakın balgam atarken oldu.Çok geçmiş olsun. Bende bugün covit olduğumu öğrendim. 2 gündür ateşim vardı bebeğim çok az hareket etti bugün düştü ateş hareketleri fazlalaşto azda olsa hareket etmesi orda olduğunu gösteriyo aslında.
Daha önce covit geçiten gebe arkadaşlar bize bilgi verin çünkü inanılmaz stresli bi süreç. Lu an bende burun tıkanıklığı baş ağrısı hat safhada. Öksürük az car
21+2 haftadayiz kilo hic almadim simdiye kadarKizlar kimler kac haftalik ve kimler kac kilo aldı
Sağol canım oralardan aldım zaten hep daha da alicam, haftasonu annemlere gidiyorum bebek alışverişi yapicaz onlarla daCanım bence bana sorarsan e bebekbir de lcw ablamlar falan bu iki yerden de neler neler almislar cok guzel seyler almislardi tavsiye ederim
Kuzu 24. Haftaya girdim 3 kilo civarı almışım dün tartıldım bence iyi gidiyor hedefim 10 Max 12Kizlar kimler kac haftalik ve kimler kac kilo aldı
canım bezde 1 numara yenidoğan oluyor. Bir de prematüre olanı var. O daha düşük kilodaki bebekler içinBaşlangıç için bu mu kullanılmalı hem 1 numara yazıyor hem yenidoğan diyor ikisi farklı sanıyordum kıyafetteki gibi ama galiba aynı
Covid olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum. Benim öksürük ve boğaz ağrısı olmuştu ateş olmamıştı, hafif atlatmıştım. Bebiş de gayet iyiydi bu sürecin sonunda. Siz de endişelenmeyin bolca su ve sıvı tüketin. Ateş olursa ılık duşa girin ve parol için. Umarım hepiniz sorunsuz atlatırsınızCovid olma ihtimalim benim de çok yüksek beni de çok kaygılandırıyor annem ve kardeşim oldu bende onlardan kaptım ben de ateş olmadı bugün 4. Gün bir gün baş ağrısı ve boğaz ağrısı hafif var ama öksürük var bendede az öksürüyorum ama öksürünce de nerdeyse yediğim ağzıma geliyor dün gece de bayağı oldu öksürük umarım git gide azalır grupta öksürüğü olan çok az kişi olmuş öksürünce kasıklarım da ağrıyor
Canım öksürük için bir şey yaptın mı benim de öyle hafif boğaz ağrısı ve öksürük varCovid olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum. Benim öksürük ve boğaz ağrısı olmuştu ateş olmamıştı, hafif atlatmıştım. Bebiş de gayet iyiydi bu sürecin sonunda. Siz de endişelenmeyin bolca su ve sıvı tüketin. Ateş olursa ılık duşa girin ve parol için. Umarım hepiniz sorunsuz atlatırsınız
Aynen bende öyle.şimdi yine kendimizi koruyoruz da okullar açılınca nasıl koruyacağız bilmemGünaydın güzel annelerHasta olanlara çok çok geçmiş olsun. Insallah çabucak gecsin gitsin. Covid bu kadar artmışken ben de okullar açılınca başımıza neler gelecek acaba diye kara kara düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun da sağ salim minik kuzulara kavuşalım hepimiz.
Benim baskül bozulmus , tartilamadimAteş tekrar yükseliyor mu peki. Benim 2 gün ateş oldu bugün düştü tekrarlarmı
Benimki de bozulmuş olabilir çok tartıyorBenim baskül bozulmus , tartilamadim
Maalesef canım öksürük için bir şey yapamadım. Hamile olmasaydım kürler yapabilirdim Sadece sıvı tüketimini artırdım. bende de senin gibi her öksürdüğümde ağrı giriyordu ama bir kaç güne geçecektir.Canım öksürük için bir şey yaptın mı benim de öyle hafif boğaz ağrısı ve öksürük var
2limin sonucuda iyi 3lüyede kan verdim vermeyecektm aslnda ama ne bilim vverdm gttiBen geldim 9 eylüle detaylı randevusu aldım. Ve cinsiyeti yine göremedi tam kesin olarak göremedim dedi kıza benzio dedi erkeğe benzetemedim dedi bu nasıl bir cinsiyetmiş yav sıpa doğana kadar göstermeyecek herldeBen kız olarak işaretliyorum listede ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?