- 1 Eylül 2016
- 436
- 653
- 103
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.461
Günaydın canım ağrısız uyandım bakalım böyle devam ederGünaydın benim de bebeğim popo aşağıda ve ağrı yapıyor bana da normal dedi doktor magnezyum verdi zamanla azaldı ağrım umarım sizinde ağrınız geçer.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Grupta bir çok kişi geçirdi ve sağlıkla atlattı. İçini rahatlatacak Mesajlar alacaksın ve enfeksiyon da göreceği için daha da rahatlayacaksın. Umarım öksürüğün de geçer ve kolayca atlatırsın
Çok teşekkür ederimBen özetliyim. Benim boğaz ağrısı ile ortaya çıktı. Test yaptırdım pozitiftim. 2 güm ciddi boğaz ağrım oldu parol aldım. Enfeksiyon olmasın boğazımda diye bi tane antibiyotik verdi. İçinden bi tane kullandım. Ateşim 37.4 oldu. Ben günde 3 defa parol aldım ateşi kontrol altına almak için. ılık duş aldım her gün. Ben de öksürük olmadı. Ama hapşırma ve burun tıkanıklığı çoktu hiç uyuyamadım. Öyle olunca doktoruma sordum illadin burun spreyi alabilirsin dedi. 2 kez de onu kullandım. Ağır bir grip gibi geçti benim. Dediğim gibi öksürük azdı bende. Bitişe yakın balgam atarken oldu.
Yaaaaaa yerimmmmmmmKizlar bu benim ilk hamileligim aldiklarimdan buraya atiyorum ama paylasmak istiyorum cünkü tutamiyorum kendimi , kizima biraz gelecek yaz icin biseyler aldim
Yaa çok tatlı hepsi sağlıkla giysin inşallah güzel kızınKizlar bu benim ilk hamileligim aldiklarimdan buraya atiyorum ama paylasmak istiyorum cünkü tutamiyorum kendimi , kizima biraz gelecek yaz icin biseyler aldim
22+4 , bu haftaya kadar hiç almamıştım bu hafta 3 kilo aldım , her şeyin tadı çok güzel geliyor , iştahıma diyecek yokKizlar kimler kac haftalik ve kimler kac kilo aldı
Ilk bebek sey gibi galiba, duz sacli hanimlarin kivircik, kivircik saclilarin düz sacta da gözü kalmasi gibiYaaaaaa yerimmmmmmm
Ne cins sirke kullanacağız acaba? Elma, pirinç vs..?Bende de kaşıntı yoktu canım sadece akıntım vardı ama her doktorun tarzı farklı tabi sirke bana iyi geldi akıntım epey azaldı fitil verir mi bilmiyorum fakat önemli bir durum enfeksiyona filan dönüşebilir canım bence ihmal etme kullan
ya çok tatlılar güle güle giysin :) at tabi foto valla ben mutlu oluyorum gördükçeKizlar bu benim ilk hamileligim aldiklarimdan buraya atiyorum ama paylasmak istiyorum cünkü tutamiyorum kendimi , kizima biraz gelecek yaz icin biseyler aldim
Aticam valla tutamiyorum cunku zaten kendimi :)ya çok tatlılar güle güle giysin :) at tabi foto valla ben mutlu oluyorum gördükçe
Tesekkür ederim canim, senin bebis de saglikla güzellikle kolaylikla büyüsünYaa çok tatlı hepsi sağlıkla giysin inşallah güzel kızın
21+6 dan selam teyzelerim diyor size oğluşumson 1 haftadır göbeğim gözle görülür şekilde büyümeye devam ediyor
Ben de gidiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum at da gözümüz şenlensin erkeğe hiç eğlenceli değil kıyafet bakmakIlk bebek sey gibi galiba, duz sacli hanimlarin kivircik, kivircik saclilarin düz sacta da gözü kalmasi gibimagazada gözüm erkek kiyafetlerine de kayiyor hep
Neyse önemlisi saglikli olmalari tabiiki de
Elma sirkesi canımNe cins sirke kullanacağız acaba? Elma, pirinç vs..?
Yaa onlara da cok tatli seyler var, hele papyonBen de gidiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum at da gözümüz şenlensin erkeğe hiç eğlenceli değil kıyafet bakmak
Elma sirkesi canım
Ben de gidiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum at da gözümüz şenlensin erkeğe hiç eğlenceli değil kıyafet bakmak
Elma sirkesi canım
Yani hadi öyle olsunYaa onlara da cok tatli seyler var, hele papyon
Sanırım o kadar zor bahçeli evi olmayanlar erkek bebek beslemesinler diyorlarEvet yaa bi de ben kibar soft şeyleri seviyorum geçen bi hastane çıkışına uzay mekiği koymuşlar çocuğu uzaya göndermek isteyecek kadar zor mu bu erkek bebek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?