- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.481
Kız bu neeeeeeee benim bebek neredeeeeeeeeeeee21+6 dan selam teyzelerim diyor size oğluşumson 1 haftadır göbeğim gözle görülür şekilde büyümeye devam ediyor
ya inan 1 haftada sanki göbeğimi balon gibi şişirmişler gibi büyüdü öncesinde bu kadar değildiKız bu neeeeeeee benim bebek neredeeeeeeeeeeee
Kitikatede çok güzel şeyler gördüm dün. Valla sade şık ve softYani hadi öyle olsunarada gözüme çarpıyor ama kızlar için 20 şey varsa erkek için 1 tane
Sanırım o kadar zor bahçeli evi olmayanlar erkek bebek beslemesinler diyorlarnasıl bir şeyle karşılaşacağım çok merak ediyorum kızlara çok minnoş şeyler var erkeğe de hadi işte idare eder diyip alacağız artık gözümüz kız kıyafetlerinde kala kala
Amin canım inşallahTesekkür ederim canim, senin bebis de saglikla güzellikle kolaylikla büyüsün
21+6 bugün benim de seninkini görünce bebeği yokladım biya inan 1 haftada sanki göbeğimi balon gibi şişirmişler gibi büyüdü öncesinde bu kadar değildikişiden kişiye göre değişiyormuş bu büyümeler ama seninde önümüzdeki günlerde bence birden büyüme atağı geçirecek göbeğin, benim öyle oldu çünkü
Öyle deme canım erkeğe büyüyünce daha zevkli oluyor kıyafet bakmak papyon gömlek falan çok tatlı oluyorlarBen de gidiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum at da gözümüz şenlensin erkeğe hiç eğlenceli değil kıyafet bakmak
Elma sirkesi canım
hep diyorlar ya göbeğin büyüklüğü küçüklüğünden çok bebeğin sağlığı sıhhati önemli diye21+6 bugün benim de seninkini görünce bebeği yokladım bi
Canım benim kızım 21+1de tam 400 gramdi, yarın 23+3 ve randevum var çıkınca yine yazarım. Doktor gayet iyi demişti kilosuna detaylidaKızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
kaydedeyim bu iki yere bakarım canım dediğin gibi hastane çıkışları geçen sene 200 civarıyken şimdi 1000 lira olmuşlar şaka gibi zaten 10lu almayacağım 5li alırım dedimKitikatede çok güzel şeyler gördüm dün. Valla sade şık ve softbayıldım. Kızımın bi kaç zıbını oradandı. Yoğun bakımda ilaç mama çok batıyordu baya yüksek ısıda yıkadım hiçbirşey olmadı duruyor. Öneririm gerçekten. Bi de andywawa ürünleri güzel. Hastane çıkışı için de İdil baby almıştım aryada 240 TL idi o dönem (2020 yani) dün baktım 1000 TL internette bulursam uygun bakacağım.
Ama şu an favorim kitikate
Küçük adam olacaklar tabi ya çok şeker oluyor gerçektenÖyle deme canım erkeğe büyüyünce daha zevkli oluyor kıyafet bakmak papyon gömlek falan çok tatlı oluyorlarbir de işin çabuk bitiyor kız kadar seçenek yok ya hemen hazırlayıveriyorsun bu da artısı tabi
Çok teşekkürler. Bana da iyi dedi. Ama şekeri her gittiğimizde konuşuyoruz. Acaba kilo ileride mi dedim. Başta ilk ölçümlerde biraz tombul gidiyoruz dedi. Ama bu hafta daha iyi kilosu dedi. Şekerden etkilenmesin diyorumCanım benim kızım 21+1de tam 400 gramdi, yarın 23+3 ve randevum var çıkınca yine yazarım. Doktor gayet iyi demişti kilosuna detaylida
Ben en son 19+3 te 300 gramdı tam günüyle uyumluydu yarın gideceğim canım yazarım yine ama şeker olmasına rağmen günüyle uyum olması iyiKızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
22+0 da 450 gr dediler de zayıf mı kalmış benim bebiş bi bilemedim şimdiKızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
erkeklere de çok güzel şeyler var yaaBen de gidiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum at da gözümüz şenlensin erkeğe hiç eğlenceli değil kıyafet bakmak
En son detaylıda 21+3 464 gram çıktı hep 5 gün geridendi. Öne geçmiş suyun biraz fazla gibi şeker yüklemesi yaptırabilirsin dedi. Açlık tokluk sıkıntı yok. Dra soracaktım drumda hastaneden ayrılmış.Kızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
Hayır zayıf olmasını hiç takma. Doktorlar 2 haftaya kadar kilosunun geri olmasını ileri olmasına tercih ediyor. İleri olunca plesanta çocuğa şeker veriyor diye hemen araştırma oluyor. Çocuğa plesantadan şeker geçince bu da çocuğun daha çok idrar yapmasına sebep oluyor. Bunun sonucu da suyun artıyor. Bu da risk doğuruyor.22+0 da 450 gr dediler de zayıf mı kalmış benim bebiş bi bilemedim şimdi
Evet ya ileri olunca su da artınca hemen şeker ve bebek böbrek testleri yapılıyor. Böbrekleri bizimkinin iyi çıktı ayrıntılı da. Şimdi suyum artarsa kesin şeker.En son detaylıda 21+3 464 gram çıktı hep 5 gün geridendi. Öne geçmiş suyun biraz fazla gibi şeker yüklemesi yaptırabilirsin dedi. Açlık tokluk sıkıntı yok. Dra soracaktım drumda hastaneden ayrılmış.Yeni yeri nere olacak bekliyorum.
Yaa çok tatlılar maşallah sağlıkla giysin kuzucuk. Bu fotoğrafları görünce ben daha hiçbir şey almadığımı bir kere daha hatırladımBende yaz kombini yapıyorum bebişe, inşallah o günleri de görürüz hayırlısıylaBunları almıştım az önce geldi teyzeleri
Yaaa olmasın inşaallah.Evet ya ileri olunca su da artınca hemen şeker ve bebek böbrek testleri yapılıyor. Böbrekleri bizimkinin iyi çıktı ayrıntılı da. Şimdi suyum artarsa kesin şeker.Ben de 3 hafta sonra şeker yüklemesine gireceğim önce yapmayalım dedik zaten şeker var. Ama son ölçümlerde sabah açlık çok düşük (hipoglisemi) tokluk çok yüksek çıkınca yapalım dedik. Neyse teşhis konulursa çaresi var. Minik insülin iğneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?