2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kız bu neeeeeeee benim bebek neredeeeeeeeeeeee
ya inan 1 haftada sanki göbeğimi balon gibi şişirmişler gibi büyüdü öncesinde bu kadar değildi kişiden kişiye göre değişiyormuş bu büyümeler ama seninde önümüzdeki günlerde bence birden büyüme atağı geçirecek göbeğin, benim öyle oldu çünkü

Kitikatede çok güzel şeyler gördüm dün. Valla sade şık ve soft bayıldım. Kızımın bi kaç zıbını oradandı. Yoğun bakımda ilaç mama çok batıyordu baya yüksek ısıda yıkadım hiçbirşey olmadı duruyor. Öneririm gerçekten. Bi de andywawa ürünleri güzel. Hastane çıkışı için de İdil baby almıştım aryada 240 TL idi o dönem (2020 yani) dün baktım 1000 TL internette bulursam uygun bakacağım.
Ama şu an favorim kitikate

21+6 bugün benim de seninkini görünce bebeği yokladım bi

Ben de gidiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum at da gözümüz şenlensin erkeğe hiç eğlenceli değil kıyafet bakmak

Elma sirkesi canım
Öyle deme canım erkeğe büyüyünce daha zevkli oluyor kıyafet bakmak papyon gömlek falan çok tatlı oluyorlar bir de işin çabuk bitiyor kız kadar seçenek yok ya hemen hazırlayıveriyorsun bu da artısı tabi

Kızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
Canım benim kızım 21+1de tam 400 gramdi, yarın 23+3 ve randevum var çıkınca yine yazarım. Doktor gayet iyi demişti kilosuna detaylida

kaydedeyim bu iki yere bakarım canım dediğin gibi hastane çıkışları geçen sene 200 civarıyken şimdi 1000 lira olmuşlar şaka gibi zaten 10lu almayacağım 5li alırım dedim
Küçük adam olacaklar tabi ya çok şeker oluyor gerçekten işin çabuk bitmesi kısmı bonus işte az öz

Canım benim kızım 21+1de tam 400 gramdi, yarın 23+3 ve randevum var çıkınca yine yazarım. Doktor gayet iyi demişti kilosuna detaylida
Çok teşekkürler. Bana da iyi dedi. Ama şekeri her gittiğimizde konuşuyoruz. Acaba kilo ileride mi dedim. Başta ilk ölçümlerde biraz tombul gidiyoruz dedi. Ama bu hafta daha iyi kilosu dedi. Şekerden etkilenmesin diyorum

Kızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
Ben en son 19+3 te 300 gramdı tam günüyle uyumluydu yarın gideceğim canım yazarım yine ama şeker olmasına rağmen günüyle uyum olması iyi

Ben de gidiyorum hep kız kıyafetlerine bakıyorum at da gözümüz şenlensin erkeğe hiç eğlenceli değil kıyafet bakmak
erkeklere de çok güzel şeyler var yaa ben oğluma çok güzel papyonlu takımlar, eğlenceli zıbınlar, tulumlar almıştım 5 yıl önce. Şimdi daha da güzeller vardır hatta

En son detaylıda 21+3 464 gram çıktı hep 5 gün geridendi. Öne geçmiş suyun biraz fazla gibi şeker yüklemesi yaptırabilirsin dedi. Açlık tokluk sıkıntı yok. Dra soracaktım drumda hastaneden ayrılmış. Yeni yeri nere olacak bekliyorum.

22+0 da 450 gr dediler de zayıf mı kalmış benim bebiş bi bilemedim şimdi
Hayır zayıf olmasını hiç takma. Doktorlar 2 haftaya kadar kilosunun geri olmasını ileri olmasına tercih ediyor. İleri olunca plesanta çocuğa şeker veriyor diye hemen araştırma oluyor. Çocuğa plesantadan şeker geçince bu da çocuğun daha çok idrar yapmasına sebep oluyor. Bunun sonucu da suyun artıyor. Bu da risk doğuruyor.

Yani zayıf değil fit diyelim. Gayet iyi hem de.

Evet ya ileri olunca su da artınca hemen şeker ve bebek böbrek testleri yapılıyor. Böbrekleri bizimkinin iyi çıktı ayrıntılı da. Şimdi suyum artarsa kesin şeker. Ben de 3 hafta sonra şeker yüklemesine gireceğim önce yapmayalım dedik zaten şeker var. Ama son ölçümlerde sabah açlık çok düşük (hipoglisemi) tokluk çok yüksek çıkınca yapalım dedik. Neyse teşhis konulursa çaresi var. Minik insülin iğneleri

Bende yaz kombini yapıyorum bebişe, inşallah o günleri de görürüz hayırlısıyla Bunları almıştım az önce geldi teyzeleri

Eklentiler

• 5755F4D7-7344-4456-8289-C1B5413B60A1.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 433B7029-EBEA-4246-9841-CADA44122E9D.webp
    55 KB · Görüntüleme: 82
  • EC86D815-1BB9-4686-94BE-9745E24D4ABE.webp
    58 KB · Görüntüleme: 95
Yaaa olmasın inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…