- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.501
Yok ya abartıyorum zatenerkeklere de çok güzel şeyler var yaaben oğluma çok güzel papyonlu takımlar, eğlenceli zıbınlar, tulumlar almıştım 5 yıl önce. Şimdi daha da güzeller vardır hatta
Baslangic bu evet kiloya ve tasirma durumuna göre bir üst bedene geçersinizBaşlangıç için bu mu kullanılmalı hem 1 numara yazıyor hem yenidoğan diyor ikisi farklı sanıyordum kıyafetteki gibi ama galiba aynı
Teşekkür ederim canımcanım bezde 1 numara yenidoğan oluyor. Bir de prematüre olanı var. O daha düşük kilodaki bebekler için
Baslangic bu evet kiloya ve tasirma durumuna göre bir üst bedene geçersiniz
Gerçekten nasıl bu kadar saklanabiliyor bebeğin senden. Artık 9 eylülde kesin ve net öğrenmeni diliyorumBen geldim 9 eylüle detaylı randevusu aldım. Ve cinsiyeti yine göremedi tam kesin olarak göremedim dedi kıza benzio dedi erkeğe benzetemedim dedi bu nasıl bir cinsiyetmiş yav sıpa doğana kadar göstermeyecek herldeBen kız olarak işaretliyorum listede ya
Valla olun veya olmayın diyemem ama ben iki doz aşılıyım bidaha yaptırmayı düşünmüyorum aşı beni covidden daha kötü etkiliyor iki kez covid geçirdim aşı kadar etkilemedi beni.Merhaba arkadaşlar doğumum ocak ayı görünüyor fakat sezaryen olacağı için Aralık sonu gibi olur , Dr u biontech olmasını öneren var mı? Benimki bagisikliginiz düştüğü için olmalısınız diyor kararsizim, sizler ne düşünüyorsunuz?
Benim 21+4 496 gr denildi, bir hafta ileride görünüyorduKızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
Benim bebiş ileride görünüyor babası iri ben minyon. Babasına benzeyecek diyordum inş gebelik şekeri çıkmaz bendeHayır zayıf olmasını hiç takma. Doktorlar 2 haftaya kadar kilosunun geri olmasını ileri olmasına tercih ediyor. İleri olunca plesanta çocuğa şeker veriyor diye hemen araştırma oluyor. Çocuğa plesantadan şeker geçince bu da çocuğun daha çok idrar yapmasına sebep oluyor. Bunun sonucu da suyun artıyor. Bu da risk doğuruyor.
Yani zayıf değil fit diyelim.Gayet iyi hem de.
Ben dün gittim 20+2 göründü iki gün öne geçmiş. 345 Gr çıktı biraz tombik mi olacak nedir anlamadımKızlar bebişlerin kiloları nasıl ben şekerden korktuğum için hep ona bakıyoruz. En son gittiğimde çok şükür haftasındaydı. İleri değildi. 21+0 400 Gr denildi.
Ansikolopedi gibi hatunsun MaasAllah, sahte doktorluk yapsan yutarimHayır zayıf olmasını hiç takma. Doktorlar 2 haftaya kadar kilosunun geri olmasını ileri olmasına tercih ediyor. İleri olunca plesanta çocuğa şeker veriyor diye hemen araştırma oluyor. Çocuğa plesantadan şeker geçince bu da çocuğun daha çok idrar yapmasına sebep oluyor. Bunun sonucu da suyun artıyor. Bu da risk doğuruyor.
Yani zayıf değil fit diyelim.Gayet iyi hem de.
Ansikolopedi gibi hatunsun MaasAllah, sahte doktorluk yapsan yutarim
Benim doktorumda biontech olmamı önerdi ama eylüldeki yeni varyantlara karşı etkili aşıyı bekliyorumMerhaba arkadaşlar doğumum ocak ayı görünüyor fakat sezaryen olacağı için Aralık sonu gibi olur , Dr u biontech olmasını öneren var mı? Benimki bagisikliginiz düştüğü için olmalısınız diyor kararsizim, sizler ne düşünüyorsunuz?
Fibrinojen yazan değerim öyle çıktı benim fibrinojen yazan 420 çıkmis banada dedi asprin iç ama kararsızım bu arada sinir 400 duArkadaşlar covitte pıgtılaşma sprununyaşayan oldu mu benim değerim 1894 çıktı iğne verildi
bende şuan kararsızim asprin verdi doktor sizin pihtimi çıktı değerlerde niye tekrar verdi evet kanama yapabiliyor ondan insan istemiyorKızlar az önce kontrolden çıktım.benim gebeliğim hep kanamalı geçtiği için kan sulandırıcıyı kesmişti doktor.1 aydır kanamam yok doktora söyledim salı günü tekrar başlayalım dedi.bende tedirginim kanama olursa yine diye.aranızda kanama devam ederken ya da kesildikten sonra tekrar kan sulandırıcı başlayanınız var mı?bana genetik test yapılmıştı genetik olarak pıhtılaşma yatkınlığım var.başlamazsak pıhtılaşma olursa bebeğe yeterli kan gitmez o zaman da gelişimi normal ilerlemez dedi tedirgin oldum ama içince kanama olursa diye de tedirginim,aranızda benzer durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?