2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
erkeklere de çok güzel şeyler var yaa ben oğluma çok güzel papyonlu takımlar, eğlenceli zıbınlar, tulumlar almıştım 5 yıl önce. Şimdi daha da güzeller vardır hatta
Yok ya abartıyorum zaten erkeğe de gayet şeker şeyler var şöyle 30lu haftalara geleyim başlayacağım almaya

Kızlar hepsi burada e bebekte %30 indirim varmış. Erkek analarını ben şunları çok beğendim

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-12-14-21-55-496_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2022-08-12-14-21-13-199_com.pozitron.hepsiburada.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2022-08-12-13-34-17-824_com.pozitron.hepsiburada.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2022-08-12-13-28-21-831_com.pozitron.hepsiburada.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar Göğüslerim hamileliğin başından beri innnaanılmaz büyümüştü şimdi karnım da büyüyünce birbirine mi sürtüyorlar anlamadım ama inanılmaz terliyor göğüslerimin altı ve çok kaşınıyor mahvolmuş durumdayım. Bide göğsün kahve yerleri var ya o kısım göğüslerimin altına yayılmış gibi kahverengi kahverengi kocaman lekeler var anneme gösterdim hamilelik kararması geçer doğumdan sonra dedi ama bilemiyorum gerçi şuan önemli olan kaşıntı haftaya gidicem doktora o zamana kadar buz kolonya idare edicem artık

Gerçekten nasıl bu kadar saklanabiliyor bebeğin senden. Artık 9 eylülde kesin ve net öğrenmeni diliyorum

Merhaba arkadaşlar doğumum ocak ayı görünüyor fakat sezaryen olacağı için Aralık sonu gibi olur , Dr u biontech olmasını öneren var mı? Benimki bagisikliginiz düştüğü için olmalısınız diyor kararsizim, sizler ne düşünüyorsunuz?

Valla olun veya olmayın diyemem ama ben iki doz aşılıyım bidaha yaptırmayı düşünmüyorum aşı beni covidden daha kötü etkiliyor iki kez covid geçirdim aşı kadar etkilemedi beni.

Benim bebiş ileride görünüyor babası iri ben minyon. Babasına benzeyecek diyordum inş gebelik şekeri çıkmaz bende

Kızlar dün doktora gittim detaylı yaptırmadım siz bakın sorun görürseniz yaptircam dedim sorun çıkmadı hiç birşeyinde korona geçirdim diye asprin verdi baya oldu benim içmedim icsemmi icmesemmi kararsız kaldım asprinde.kanamaya sebep oluyor diye geçirenler yazabilir mi asprin iciyormusunuz? Bu arada bebiş 22#1 de 495 Gr çıktı doğum ücretleri ne de zam yapmışlar sezaryene 6 bin dediler eşimde diyor devlette yapalım buda bebiş aynı babası dedi bakalım

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-12-16-07-17-33_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 94
Ansikolopedi gibi hatunsun MaasAllah, sahte doktorluk yapsan yutarim

Kızlar az önce kontrolden çıktım.benim gebeliğim hep kanamalı geçtiği için kan sulandırıcıyı kesmişti doktor.1 aydır kanamam yok doktora söyledim salı günü tekrar başlayalım dedi.bende tedirginim kanama olursa yine diye.aranızda kanama devam ederken ya da kesildikten sonra tekrar kan sulandırıcı başlayanınız var mı?bana genetik test yapılmıştı genetik olarak pıhtılaşma yatkınlığım var.başlamazsak pıhtılaşma olursa bebeğe yeterli kan gitmez o zaman da gelişimi normal ilerlemez dedi tedirgin oldum ama içince kanama olursa diye de tedirginim,aranızda benzer durumda olan var mı?

Benim doktorumda biontech olmamı önerdi ama eylüldeki yeni varyantlara karşı etkili aşıyı bekliyorum

Arkadaşlar covitte pıgtılaşma sprununyaşayan oldu mu benim değerim 1894 çıktı iğne verildi
Fibrinojen yazan değerim öyle çıktı benim fibrinojen yazan 420 çıkmis banada dedi asprin iç ama kararsızım bu arada sinir 400 du
bende şuan kararsızim asprin verdi doktor sizin pihtimi çıktı değerlerde niye tekrar verdi evet kanama yapabiliyor ondan insan istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…