- 13 Ekim 2016
- 296
- 401
- 103
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.521
aynen canım zaten zaman çok hızlı geçiyor 30 dan sonra :)Yok ya abartıyorum zatenerkeğe de gayet şeker şeyler var şöyle 30lu haftalara geleyim başlayacağım almaya
Ay gorucez mi bebişleri bu kitafetlerle çok heyecanlıyım inanamıyorum ben de çok tatlı kıyafetler aldım kızıma bakıyorum bakıyorum sanki başkasının çocuğununmuş gibi geliyorKızlar hepsi burada e bebekte %30 indirim varmış. Erkek analarını ben şunları çok beğendim
6 bin az bile kuzum fiyatlar çok fena, benim hastanemde 12.5 mesela ve bana uygun geldi bu. Özel saglik sigortam var hiçbir muayeneye para vermiyorum Allahtan ama doğum teminatı eklenmesi lazımmış bir sene önceden de ben bilmiyordum bebiş olacağını öyle patladik doğuma vercez mecbur sadeceKızlar dün doktora gittim detaylı yaptırmadım siz bakın sorun görürseniz yaptircam dedim sorun çıkmadı hiç birşeyinde korona geçirdim diye asprin verdi baya oldu benim içmedim icsemmi icmesemmi kararsız kaldım asprinde.kanamaya sebep oluyor diye geçirenler yazabilir mi asprin iciyormusunuz? Bu arada bebiş 22#1 de 495 Gr çıktı doğum ücretleri ne de zam yapmışlar sezaryene 6 bin dediler eşimde diyor devlette yapalımbuda bebiş aynı babası dedi bakalım
Hangi değer o canım?Arkadaşlar covitte pıgtılaşma sprununyaşayan oldu mu benim değerim 1894 çıktı iğne verildi
Bana asıl o zaman geçmez gibi geliyor umarım dediğin gibidir yaaynen canım zaten zaman çok hızlı geçiyor 30 dan sonra :)
Benim genetik testimde pıhtılaşma yatkınlığı çıktı.kullanmamak da ayrı bi risk bu sefer benek gelişimini etkiliyor dedi doktorFibrinojen yazan değerim öyle çıktı benim fibrinojen yazan 420 çıkmis banada dedi asprin iç ama kararsızım bu arada sinir 400 du
bende şuan kararsızim asprin verdi doktor sizin pihtimi çıktı değerlerde niye tekrar verdi evet kanama yapabiliyor ondan insan istemiyor
yok yok inanamayacaksın hatta bir de ilk öğrendiğin anla şu anı hatırlaBana asıl o zaman geçmez gibi geliyor umarım dediğin gibidir ya
İşte benim özel sigorta yok 12.5 nedir ya çok fena evet napicaz bilmem bebek içinde sağol canimAy gorucez mi bebişleri bu kitafetlerle çok heyecanlıyım inanamıyorum ben de çok tatlı kıyafetler aldım kızıma bakıyorum bakıyorum sanki başkasının çocuğununmuş gibi geliyorhala tam olarak idrak edebilmiş değilim konuyu
6 bin az bile kuzum fiyatlar çok fena, benim hastanemde 12.5 mesela ve bana uygun geldi bu. Özel saglik sigortam var hiçbir muayeneye para vermiyorum Allahtan ama doğum teminatı eklenmesi lazımmış bir sene önceden de ben bilmiyordum bebiş olacağını öyle patladik doğuma vercez mecbur sadecenereye gidiyoruz böyle bilmiyorum umarım duzelir biraz ekonomi daha büyütmesi var bu bebişlerii. Maşallah kocaman olmuş bebişin
Fibrinojene aile hekimi bakabilir muFibrinojen yazan değerim öyle çıktı benim fibrinojen yazan 420 çıkmis banada dedi asprin iç ama kararsızım bu arada sinir 400 du
bende şuan kararsızim asprin verdi doktor sizin pihtimi çıktı değerlerde niye tekrar verdi evet kanama yapabiliyor ondan insan istemiyor
hahaha bu resmen benAy gorucez mi bebişleri bu kitafetlerle çok heyecanlıyım inanamıyorum ben de çok tatlı kıyafetler aldım kızıma bakıyorum bakıyorum sanki başkasının çocuğununmuş gibi geliyorhala tam olarak idrak edebilmiş değilim konuyu
Benim genetik testimde pıhtılaşma yatkınlığı çıktı.kullanmamak da ayrı bi risk bu sefer benek gelişimini etkiliyorBakabilir galiba ben dahiliye devlette doktor yaptı pıhtılaşma oda sanırim benim sınırda işte yüksek değil bir hafta olmadı bir gün içip bir gün içmem öyle az içer birakirimFibrinojene aile hekimi bakabilir mu
benim tetanoz aşısını önermeyen doktorum covid aşısını önerdi ve oldum :) ben de zaten olunması gerektiğini düşünüyorum. Aşı sayesinde mart ayında çok rahat, hatta neredeyse semptomsuz atlatmıştık.Merhaba arkadaşlar doğumum ocak ayı görünüyor fakat sezaryen olacağı için Aralık sonu gibi olur , Dr u biontech olmasını öneren var mı? Benimki bagisikliginiz düştüğü için olmalısınız diyor kararsizim, sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben bisey yapmiyorum aglamak istiyorsam agliyorum, biraz kocama anlatiyorum beni teskin ediyor, yuruyorum, evin duzenini falan degistirip kafami mesgul ediyorum, ona da gucum yoksa bi Netflix dizisi acip izliyorum yakisikli guzel hanimlarin oldugu (hani bebek benzer menzer diyeYaa kızlar bu hamilelikte olan duygusallık sorunu son 3 4 gündür beni biraz vurdu sürekli ağlamak istiyorum herşeyi takıyorum boyle oldugunuz günler de ne yapiyorsunuz ne önerirsiniz?? Her zaman olmuyor ama olunca tam oluyor yani
Bu 20li haftalar sanki bitmeyecek geçmeyecek gibi geliyor bana da 30lar eminim daha hızlı geçeraynen canım zaten zaman çok hızlı geçiyor 30 dan sonra :)
Fibrinojen yazan değerim öyle çıktı benim fibrinojen yazan 420 çıkmis banada dedi asprin iç ama kararsızım bu arada sinir 400 du
D-dimer değeriHangi
Hangi değer o canım?
Ben de hamile kalmadan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım doğum o yüzden ücretsiz Allahtan yoksa benim de 10-12 rahat tutar ama muayene haklarım bitmek üzere mecbur ücretini ödeyeceğim ama bu zamana kadar hiç ücret ödemedim o güzelAy gorucez mi bebişleri bu kitafetlerle çok heyecanlıyım inanamıyorum ben de çok tatlı kıyafetler aldım kızıma bakıyorum bakıyorum sanki başkasının çocuğununmuş gibi geliyorhala tam olarak idrak edebilmiş değilim konuyu
6 bin az bile kuzum fiyatlar çok fena, benim hastanemde 12.5 mesela ve bana uygun geldi bu. Özel saglik sigortam var hiçbir muayeneye para vermiyorum Allahtan ama doğum teminatı eklenmesi lazımmış bir sene önceden de ben bilmiyordum bebiş olacağını öyle patladik doğuma vercez mecbur sadecenereye gidiyoruz böyle bilmiyorum umarım duzelir biraz ekonomi daha büyütmesi var bu bebişlerii. Maşallah kocaman olmuş bebişin
Daha önceki gün dediğin gibiydim ağlayasım geldi ağladım da oh blr güzel rahatladım eşim sağ olsun ona anlatıyorum o da bana destek oluyor hemen benim modumu değiştirmek için komiklikler şebeklikler bir bakıyorum kıkır kıkır gülüyorumYaa kızlar bu hamilelikte olan duygusallık sorunu son 3 4 gündür beni biraz vurdu sürekli ağlamak istiyorum herşeyi takıyorum boyle oldugunuz günler de ne yapiyorsunuz ne önerirsiniz?? Her zaman olmuyor ama olunca tam oluyor yani
Benzeme taktiği iyiymişBen bisey yapmiyorum aglamak istiyorsam agliyorum, biraz kocama anlatiyorum beni teskin ediyor, yuruyorum, evin duzenini falan degistirip kafami mesgul ediyorum, ona da gucum yoksa bi Netflix dizisi acip izliyorum yakisikli guzel hanimlarin oldugu (hani bebek benzer menzer diye
Yürüyüşü de deneyelim bakalım ne olacakDaha önceki gün dediğin gibiydim ağlayasım geldi ağladım da oh blr güzel rahatladım eşim sağ olsun ona anlatıyorum o da bana destek oluyor hemen benim modumu değiştirmek için komiklikler şebeklikler bir bakıyorum kıkır kıkır gülüyorumama ağlamak istiyorsan ağla canım kafanı dağıtmak için dizi izleyebilirsin şöyle bir güzel yürüyüş yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?