2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar hepsi burada e bebekte %30 indirim varmış. Erkek analarını ben şunları çok beğendim
Ay gorucez mi bebişleri bu kitafetlerle çok heyecanlıyım inanamıyorum ben de çok tatlı kıyafetler aldım kızıma bakıyorum bakıyorum sanki başkasının çocuğununmuş gibi geliyor hala tam olarak idrak edebilmiş değilim konuyu
6 bin az bile kuzum fiyatlar çok fena, benim hastanemde 12.5 mesela ve bana uygun geldi bu. Özel saglik sigortam var hiçbir muayeneye para vermiyorum Allahtan ama doğum teminatı eklenmesi lazımmış bir sene önceden de ben bilmiyordum bebiş olacağını öyle patladik doğuma vercez mecbur sadece nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum umarım duzelir biraz ekonomi daha büyütmesi var bu bebişlerii. Maşallah kocaman olmuş bebişin

Benim genetik testimde pıhtılaşma yatkınlığı çıktı.kullanmamak da ayrı bi risk bu sefer benek gelişimini etkiliyor dedi doktor

İşte benim özel sigorta yok 12.5 nedir ya çok fena evet napicaz bilmem bebek içinde sağol canim

Fibrinojene aile hekimi bakabilir mu

hahaha bu resmen ben bir de 2. çocuğum olmasına rağmen sanki başkasının çocuğuna alıyomuşum gibi yaa

benim tetanoz aşısını önermeyen doktorum covid aşısını önerdi ve oldum :) ben de zaten olunması gerektiğini düşünüyorum. Aşı sayesinde mart ayında çok rahat, hatta neredeyse semptomsuz atlatmıştık.

Ben bisey yapmiyorum aglamak istiyorsam agliyorum, biraz kocama anlatiyorum beni teskin ediyor, yuruyorum, evin duzenini falan degistirip kafami mesgul ediyorum, ona da gucum yoksa bi Netflix dizisi acip izliyorum yakisikli guzel hanimlarin oldugu (hani bebek benzer menzer diye

Hangi

Hangi değer o canım?
D-dimer değeri

Ben de hamile kalmadan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım doğum o yüzden ücretsiz Allahtan yoksa benim de 10-12 rahat tutar ama muayene haklarım bitmek üzere mecbur ücretini ödeyeceğim ama bu zamana kadar hiç ücret ödemedim o güzel

Daha önceki gün dediğin gibiydim ağlayasım geldi ağladım da oh blr güzel rahatladım eşim sağ olsun ona anlatıyorum o da bana destek oluyor hemen benim modumu değiştirmek için komiklikler şebeklikler bir bakıyorum kıkır kıkır gülüyorum ama ağlamak istiyorsan ağla canım kafanı dağıtmak için dizi izleyebilirsin şöyle bir güzel yürüyüş yapabilirsin

Benzeme taktiği iyiymiş ben de deneyim onu
Evin düzenini değiştirmek güzel fikir bi deneyim

Yürüyüşü de deneyelim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…