- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.541
Benim o 041 çıkmis o.zaman pihitalasma yok dimi bendeD-dimer değeri
Şuan olurmu ya yapsam kaç bin verdinizBen de hamile kalmadan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım doğum o yüzden ücretsiz Allahtan yoksa benim de 10-12 rahat tutar ama muayene haklarım bitmek üzere mecbur ücretini ödeyeceğim ama bu zamana kadar hiç ücret ödemedim o güzel
Anladım d-dimere aile hekimi bakmıyor sormuştum benD-dimer değeri
Devlette dahiliye bakıyor sabah gidin herşeye bakarlar bana öyle baktilarAnladım d-dimere aile hekimi bakmıyor sormuştum ben
46 aylık bir oğlan annesi olarak bildiriyorum,durmuyorlarEvet yaa bi de ben kibar soft şeyleri seviyorum geçen bi hastane çıkışına uzay mekiği koymuşlar çocuğu uzaya göndermek isteyecek kadar zor mu bu erkek bebek ya
Biz hastaneyle sekiz muayene+tarama testleri+sanırım bir seferlik kan idrar testleri+epidural+normal/sezeryan doğum 13 bin küsur liraya anlaştık yaklaşık iki ay önce. Gittiğim hastane liv diğerlerine göre daha lüks normalde tek başına doğum en son 11 bin liraydıİşte benim özel sigorta yok 12.5 nedir ya çok fena evet napicaz bilmem bebek içinde sağol canim
Türkiye'de maalesef çift tarama yapmıyorlar. Birine yapıp diğerinde taşıyıcı olunan gen bakılıyor.46 aylık bir oğlan annesi olarak bildiriyorum,durmuyorlar,yer gök,çocuk her yerde spiderman gibi,şimdi bu gelende erkek,ben kıyafet yerine uygun size huni bakıyorum kendime ,kızlara varsa 10 kıyafet erkeğe bir ,renkler desenler hep aynı ama denildiği gibi alışveriş için ayrılan zaman kısa
Bu arada bgn türkiyede göründüğüm perinatolog aradı test sonucum çıkmış kistik fibrozis taşıyıcısıymışım,38 yaşında öğrenmiş oldum,mümkünse eşinizde orada bu testi yaptıraın sonucu öğrenin eğer ki onda taşıyıcılık yoksa hiçbir sorun olmaz dediler,bende kalkıp diyemedim ki ,ee arkadaş benden kan alırken eşimden de alsaydınız ya o zaman ,öğrenseydik.Neyse içim nedense ferah bişey çıkmayacak sağlıkla gelecek Kerem paşa.Karar verdik.Deniz Ali’mize Kerem kardeşi geliyor
Benim doktorum da perinatolog aksine her geldiğinde ben bakıyorum hiç birşey atlanmaz merak etme. Laboratuvar testlerini sevmiyor hatta. Biz fetal DNA yaptık başka hiç bir test yaptırmadı. Detalıyı yaptırdık bir de şeker yüklemesi. Başka testlere gerek yok dedi.Kızlar haber edeyim dedim ayrıntılı güzel geçti fakat doktor bizi geriyor isterseniz kalp ekosu yaptırın dedi ayrıntılıda yüzde 85 bakılır dedi .Doktor perinatolog normal doktora geçsem korkuyorumda fakat hep bir geriyor hem rahat ol diyor hem de buna bakılmalı şuna bakılmalı artık testlerden de yorulduk.Eşimde sinirlendi.Doktor değiştirmelimiyim yorumlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim
1000 parça puzzle aldımYaa kızlar bu hamilelikte olan duygusallık sorunu son 3 4 gündür beni biraz vurdu sürekli ağlamak istiyorum herşeyi takıyorum boyle oldugunuz günler de ne yapiyorsunuz ne önerirsiniz?? Her zaman olmuyor ama olunca tam oluyor yani
Ya o benzeme olayına inanmazdım kızıma hamileyken şarkıcı berkayın kızı Zeynep'e bakıp ne güzel bebek diyordum aynısının beyazını doğurdum ve çocuk ne eşime ne bana benziyorduBen bisey yapmiyorum aglamak istiyorsam agliyorum, biraz kocama anlatiyorum beni teskin ediyor, yuruyorum, evin duzenini falan degistirip kafami mesgul ediyorum, ona da gucum yoksa bi Netflix dizisi acip izliyorum yakisikli guzel hanimlarin oldugu (hani bebek benzer menzer diye
Çok haklısın insan rahatlatır zaten on yıl üzerine hamile kalmışım biraz düşüneceğim işte burdada seçenek yok pek fazlaBenim doktorum da perinatolog aksine her geldiğinde ben bakıyorum hiç birşey atlanmaz merak etme. Laboratuvar testlerini sevmiyor hatta. Biz fetal DNA yaptık başka hiç bir test yaptırmadı. Detalıyı yaptırdık bir de şeker yüklemesi. Başka testlere gerek yok dedi.Herhalde devamlı test istese ben de gerilirdim. Çok haklısın. Perinatolog kendi her gittiğinde kalbine bakacak zaten.
Evet çok aspirin üç ay önerdi 32. Haftada keseceğizKızlar korona geçirdikten sonra doktorunuz asprin icmenizi soyledimi bugün doktor dedide bana
Bu bilgiyi cepleyip hemen telefonumun duvar kağıdına talep ettiğim bebe fotosunu koyuyorumYa o benzeme olayına inanmazdım kızıma hamileyken şarkıcı berkayın kızı Zeynep'e bakıp ne güzel bebek diyordum aynısının beyazını doğurdum ve çocuk ne eşime ne bana benziyordu
Ben 7.haftada falan benle alakasız çok güzel bir bebiş koydum sarı saçlı mavi gözlüBu bilgiyi cepleyip hemen telefonumun duvar kağıdına talep ettiğim bebe fotosunu koyuyorum
Bu fikir çok iyi , ben kızımın halasının fotoğrafını koyuyorum hemen
Selam aldın mı acaba? Ben nuna park yatak aldım ama içine yatak almadım. Ölçüsü bi garip geldi. İnternetten yazan ölçüye göre yatak ölçüsü yok.Kızlar nuna sena park yatak hakkında fikri olan var mı
Ben aynı halama benziyorum canım, kızlar halaya benzer derler fotoya gerek olmayabilir onun içinBu bilgiyi cepleyip hemen telefonumun duvar kağıdına talep ettiğim bebe fotosunu koyuyorum
Bu fikir çok iyi , ben kızımın halasının fotoğrafını koyuyorum hemen
Garanti oldun isterim halamız çok tatlı çünküBen aynı halama benziyorum canım, kızlar halaya benzer derler fotoya gerek olmayabilir onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?