2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet yaa bi de ben kibar soft şeyleri seviyorum geçen bi hastane çıkışına uzay mekiği koymuşlar çocuğu uzaya göndermek isteyecek kadar zor mu bu erkek bebek ya
46 aylık bir oğlan annesi olarak bildiriyorum,durmuyorlar ,yer gök,çocuk her yerde spiderman gibi,şimdi bu gelende erkek,ben kıyafet yerine uygun size huni bakıyorum kendime ,kızlara varsa 10 kıyafet erkeğe bir ,renkler desenler hep aynı ama denildiği gibi alışveriş için ayrılan zaman kısa

Bu arada bgn türkiyede göründüğüm perinatolog aradı test sonucum çıkmış kistik fibrozis taşıyıcısıymışım ,38 yaşında öğrenmiş oldum,mümkünse eşinizde orada bu testi yaptıraın sonucu öğrenin eğer ki onda taşıyıcılık yoksa hiçbir sorun olmaz dediler,bende kalkıp diyemedim ki ,ee arkadaş benden kan alırken eşimden de alsaydınız ya o zaman ,öğrenseydik.Neyse içim nedense ferah bişey çıkmayacak sağlıkla gelecek Kerem paşa.Karar verdik.Deniz Ali’mize Kerem kardeşi geliyor

İşte benim özel sigorta yok 12.5 nedir ya çok fena evet napicaz bilmem bebek içinde sağol canim
Biz hastaneyle sekiz muayene+tarama testleri+sanırım bir seferlik kan idrar testleri+epidural+normal/sezeryan doğum 13 bin küsur liraya anlaştık yaklaşık iki ay önce. Gittiğim hastane liv diğerlerine göre daha lüks normalde tek başına doğum en son 11 bin liraydı

Kızlar haber edeyim dedim ayrıntılı güzel geçti fakat doktor bizi geriyor isterseniz kalp ekosu yaptırın dedi ayrıntılıda yüzde 85 bakılır dedi .Doktor perinatolog normal doktora geçsem korkuyorumda fakat hep bir geriyor hem rahat ol diyor hem de buna bakılmalı şuna bakılmalı artık testlerden de yorulduk.Eşimde sinirlendi.Doktor değiştirmelimiyim yorumlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim

Türkiye'de maalesef çift tarama yapmıyorlar. Birine yapıp diğerinde taşıyıcı olunan gen bakılıyor.

Benim doktorum da perinatolog aksine her geldiğinde ben bakıyorum hiç birşey atlanmaz merak etme. Laboratuvar testlerini sevmiyor hatta. Biz fetal DNA yaptık başka hiç bir test yaptırmadı. Detalıyı yaptırdık bir de şeker yüklemesi. Başka testlere gerek yok dedi. Herhalde devamlı test istese ben de gerilirdim. Çok haklısın. Perinatolog kendi her gittiğinde kalbine bakacak zaten.

1000 parça puzzle aldım ağladıkça onun başına oturuyorum.

Ya o benzeme olayına inanmazdım kızıma hamileyken şarkıcı berkayın kızı Zeynep'e bakıp ne güzel bebek diyordum aynısının beyazını doğurdum ve çocuk ne eşime ne bana benziyordu

Çok haklısın insan rahatlatır zaten on yıl üzerine hamile kalmışım biraz düşüneceğim işte burdada seçenek yok pek fazla

Ya o benzeme olayına inanmazdım kızıma hamileyken şarkıcı berkayın kızı Zeynep'e bakıp ne güzel bebek diyordum aynısının beyazını doğurdum ve çocuk ne eşime ne bana benziyordu
Bu bilgiyi cepleyip hemen telefonumun duvar kağıdına talep ettiğim bebe fotosunu koyuyorum

Bu bilgiyi cepleyip hemen telefonumun duvar kağıdına talep ettiğim bebe fotosunu koyuyorum
Ben 7.haftada falan benle alakasız çok güzel bir bebiş koydum sarı saçlı mavi gözlü gözleri babadan alırsa yine ihtimal var da saçlarımız koyu renk sarı çıkmaz kesinlikle bizden sağlıkla gelsin tabiki ama insan merak ediyor kime benzeyecek diye de inşallah yarın poz verir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…