2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hiç belli olmuyor ya o. Ben yeşil gözlü beyaz tenliyim eşim kahve rengi gözlü esmer. Benim kız kızıl saçlı beyaz tenli ve ela gözlüydü

Bu arada instagram keşfete bu bebeğin yeni doğan halini ve şimdiki halini göster reelsleri düşüyor. Kapkara çocuk doğuyor sarışın mavi gözlü oluyor bunlar olabilir

Hiç belli olmuyor ya o. Ben yeşil gözlü beyaz tenliyim eşim kahve rengi gözlü esmer. Benim kız kızıl saçlı beyaz tenli ve ela gözlüydü
Ay maşallah hadi inş benim kız da babaya ve anneanneye benzer umarım anne tarafımda esmer kimse yok. Kendim kahve gözlü oldugum için sanırım renkli göz çok hoşuma gidiyor, bir de benim gözlerim hafif çekik ben koca göz seviyorum gerçi bana da benzesin de ağzı burnu benzesin. Ay bir sipariş vermediğim kaldı çocuğu hahahah

Benim kızın resmi profilimde var. Kirpiklerine hayrandık tüm yoğun bakım ile birlikte. Eşimin gözleri de çekik benim de ufak. O konuda bir değişiklik olmadı oğlan kıza benzemiyor ama. Dudakları ince. Kızın baya köfte idi.
Şimdi oğlanda kardeşime bakıyorum ben de sarışın mavi gözlü kardeşim.

Kızlar kızımın adı nisa olucak ama yanına isim kararsız Meryemnisami Ayşe nisa mi Nisanur mu zeynepnisami bilemedik fikir verin
Kesinlikle oyum nisanurdan yana kızımda ravzanur ve nisanur arasındaydık, babası ravzanur da karar kıldı ama nisanur da hep aklımızda kaldı. İsmiyle yaşasın inşallah

Ben baba tarafına çekmişim esmeriz babam zaten bildiğin melez eşim beyaz tenli siyah saçlı onlarda da sadece kayınpeder mavi gözlü bizim oğlan kesin kara yağız olacak bari bana değil de babaya benzese de şöyle minik keanu reeves doğursam

Ayyyy benle ayni durumda biri bende tek saniyodum kendimi.kasinti haric durumlar bende de ayni goguslerum inek memesi gibi oldu büyüdü karardi..dahada büyür diyo annem yakinda gobekle birlesicek

Ayyyy benle ayni durumda biri bende tek saniyodum kendimi.kasinti haric durumlar bende de ayni goguslerum inek memesi gibi oldu büyüdü karardi..dahada büyür diyo annem yakinda gobekle birlesicek

Ben de benzer durumdayim. Hayatımda ilk defa göğüslerimin alti böyle terliyor ve kaşıdıkça kizarip karariyor. Pudra sürüyorum terlemesin diye ama çare degil. Kızımda da aralik annesiydim ama böyle ter döktüğümü hatırlamıyorum. Göğüsler su an 90 95 arasinda. Sona doğru ne olacak

2li testte bizim ense kalinligi bi.miktar yuksek cikti diye bizede fetal eko önerildi yarin detayliya giricem haftayada fetal ekoya. Gen testi temiz ense kalinligi geri gitmisti ama doktor her ihtimali degerlendirip ekoyu.istedi bende yaptiricam aklimda kalmasin bisey. Bence iyi düşünün detayli incelenmeside iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…