- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.561
Hiç belli olmuyor ya o. Ben yeşil gözlü beyaz tenliyim eşim kahve rengi gözlü esmer. Benim kız kızıl saçlı beyaz tenli ve ela gözlüydüBen 7.haftada falan benle alakasız çok güzel bir bebiş koydum sarı saçlı mavi gözlügözleri babadan alırsa yine ihtimal var da saçlarımız koyu renk sarı çıkmaz kesinlikle bizden sağlıkla gelsin tabiki ama insan merak ediyor kime benzeyecek diye de inşallah yarın poz verir bize
Bizim halamız yoktuBen aynı halama benziyorum canım, kızlar halaya benzer derler fotoya gerek olmayabilir onun için
Şu an olmuyor canım yapan var ama çok pahalı hamile kalmadan yaptırmak gerekiyor 5bine yaptırmıştık hem doğum hem 10 muayene ve tahliller içinde sadece detaylı ultrason dahil değilŞuan olurmu ya yapsam kaç bin verdiniz
Çok mantıkı çocukluk aşkımBen erkek annesi olsam yapıştırırım bir Genç Jude Law fotosu ekran koruyucu olarak
Ayy beşik çok güzelmişA101 e anne yanı beşik göğüs pompası biberon ısıtıcısı filan geliyormuş kızlar almak isteyenlerin haberi olsun
Evet ve fiyatı da çok uygun ben de göğüs pompası biberon ısıtıcı ve hava nemlendiriciye göz diktim zor gelmezse perşembe sabahı kalkıp sıraya gireyimAyy beşik çok güzelmiş
Ay maşallah hadi inş benim kız da babaya ve anneanneye benzer umarımHiç belli olmuyor ya o. Ben yeşil gözlü beyaz tenliyim eşim kahve rengi gözlü esmer. Benim kız kızıl saçlı beyaz tenli ve ela gözlüydü
Benim kızın resmi profilimde var. Kirpiklerine hayrandık tüm yoğun bakım ile birlikte. Eşimin gözleri de çekik benim de ufak. O konuda bir değişiklik olmadıAy maşallah hadi inş benim kız da babaya ve anneanneye benzer umarımanne tarafımda esmer kimse yok. Kendim kahve gözlü oldugum için sanırım renkli göz çok hoşuma gidiyor, bir de benim gözlerim hafif çekik ben koca göz seviyorum gerçi bana da benzesin de ağzı burnu benzesin. Ay bir sipariş vermediğim kaldı çocuğu hahahah
Kesinlikle oyum nisanurdan yanaKızlar kızımın adı nisa olucak ama yanına isim kararsız Meryemnisami Ayşe nisa mi Nisanur mu zeynepnisami bilemedik fikir verin
Ben baba tarafına çekmişim esmeriz babam zaten bildiğin melezBenim kızın resmi profilimde var. Kirpiklerine hayrandık tüm yoğun bakım ile birlikte. Eşimin gözleri de çekik benim de ufak. O konuda bir değişiklik olmadıoğlan kıza benzemiyor ama. Dudakları ince. Kızın baya köfte idi.
Şimdi oğlanda kardeşime bakıyorum ben desarışın mavi gözlü kardeşim.
Neden önermedi acaba teyenozu?benim tetanoz aşısını önermeyen doktorum covid aşısını önerdi ve oldum :) ben de zaten olunması gerektiğini düşünüyorum. Aşı sayesinde mart ayında çok rahat, hatta neredeyse semptomsuz atlatmıştık.
Ayyyy benle ayni durumda biri bende tek saniyodum kendimi.kasinti haric durumlar bende de ayni goguslerum inek memesi gibi oldu büyüdü karardi..dahada büyür diyo annem yakinda gobekle birlesicekKızlarGöğüslerim hamileliğin başından beri innnaanılmaz büyümüştü şimdi karnım da büyüyünce birbirine mi sürtüyorlar anlamadım ama inanılmaz terliyor göğüslerimin altı ve çok kaşınıyor mahvolmuş durumdayım. Bide göğsün kahve yerleri var ya o kısım göğüslerimin altına yayılmış gibi kahverengi kahverengi kocaman lekeler var anneme gösterdim hamilelik kararması geçer doğumdan sonra dedi ama bilemiyorum gerçi şuan önemli olan kaşıntı haftaya gidicem doktora o zamana kadar buz kolonya idare edicem artık
Ayy insan sınır olur 1000 parca nediranca doğuma bitirirsin heralde1000 parça puzzle aldımağladıkça onun başına oturuyorum.
Ayyyy benle ayni durumda biri bende tek saniyodum kendimi.kasinti haric durumlar bende de ayni goguslerum inek memesi gibi oldu büyüdü karardi..dahada büyür diyo annem yakinda gobekle birlesicek
2li testte bizim ense kalinligi bi.miktar yuksek cikti diye bizede fetal eko önerildi yarin detayliya giricem haftayada fetal ekoya. Gen testi temiz ense kalinligi geri gitmisti ama doktor her ihtimali degerlendirip ekoyu.istedi bende yaptiricam aklimda kalmasin bisey. Bence iyi düşünün detayli incelenmeside iyiKızlar haber edeyim dedim ayrıntılı güzel geçti fakat doktor bizi geriyor isterseniz kalp ekosu yaptırın dedi ayrıntılıda yüzde 85 bakılır dedi .Doktor perinatolog normal doktora geçsem korkuyorumda fakat hep bir geriyor hem rahat ol diyor hem de buna bakılmalı şuna bakılmalı artık testlerden de yorulduk.Eşimde sinirlendi.Doktor değiştirmelimiyim yorumlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?