2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kuzum meyveli soda da içelim artık ya kola yok asitli şeyler yok çay kahve de içmiyorum ne içeceğiz yani. Ben genelde ayran, meyveli soda falan içiyorum yemekle

Kuzum meyveli soda da içelim artık ya kola yok asitli şeyler yok çay kahve de içmiyorum ne içeceğiz yani. Ben genelde ayran, meyveli soda falan içiyorum yemekle
Ya çok zararlı falan diye beni çok korkuttular canım zaten ilk 3 ay midem o kadar kötüydü ki sadece limonlu soda iyi geliyordu içtim mecbur o dönemler biraz fazla şimdi de sıcaklardan canım istiyor

Kızlar siz de bebişinizi dürtüyor musunuz, ben geç hissedenlerdenim doğru düzgün 24. Haftada hissettim resmen ve hala sürekli hissetmiyorum o yüzden bana cevap versin diye dürtüyorum bebişi arada. Acaba rahatsız oluyor mudur sonra genelde vuruyor ama hoşuma gidiyor bir tepki almak istiyorum napayım. Bir iki haftaya iyice artar hareketler diye düşünüyorum o zaman gerek kalmaz gibi ama yapmamak lazımsa yine de dikkat edeyim

İsmiyle gelsin bebiş sağlıklı şekilde inşallah bizde ya aden Vera ya da Ahsen Vera koycaz ikisi arasındayız şuan
Kızım olsaydı aklımdaki isimlerin en başında geliyordu Vera
Banada yattıktan sonra bişey yeme,sadece su içebilirain dediler.22 eylül 28.haftama randevu verdiler.

Ya çok zararlı falan diye beni çok korkuttular canım zaten ilk 3 ay midem o kadar kötüydü ki sadece limonlu soda iyi geliyordu içtim mecbur o dönemler biraz fazla şimdi de sıcaklardan canım istiyor
Meyveli sodanin o kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum günde bir taneden bence bir şey olmaz sonuçta kola değil. Elimizde ne kalıyor ki icebilecegimiz zaten kısmaya çalışıyoruz her şeyden elimizden geldiğince asitli şeyler, çay kahve, paketli gıda, salam sosis vs. Abur cubur da ben sürekli yemiyorum ama arada yiyiyorum işte keşke çok mükemmel bir şekilde dikkat edebilsek ama canımız da istiyor bazen bazı şeyleri o yüzden çok kafaya takmadan dengelemek önemli bence

Bu arada hamilelik ilanı konusunda 3 ay geçince cinsiyet partisi paylaşımı ile yaptım ben onu kızlar. Sonrasında da bir iki göbekli fotoğraf paylaştım instagramda hatıra kalsın girip baktıkça diye. İlk 3 ay zaten riskli olduğu için duyurma taraftarı değilim ama sonraki süreç için bence saklanması gereken bir durum değil, Allah korusun kötü bir şey olacak olsa 20. haftada da olabilir 30. haftada da ve doğum sırasında da. Bizler elimizden geleni yapıyoruz zaten olacağı varsa ne kötü şeyi ne zamanını engelleyebiliriz. Kendimizi kasmadan güzel bir hamilelik yaşamalıyız bence. Hoş bu arada saklamak istesem de saklayamam göbüş sağolsun

Canım bugün benim 24. hafta randevum vardı bir sonraki gelişinde yapalım 2 veya 3 hafta sonra gel ve geldiğinde aç ol dedi. Sabah erken randevu alırım uyanip direkt giderim diye düşünüyorum

Kızlar selam. Benim günde 7-8 defa karnım böyle taş gibi oluyor. Rahatsız edici bir his olıyor . Nedir bu acaba. Bazen karnım yamuluyor bazen ortada toplanıyor gibi oluyor. Bugün daha cok olunca korktum
Canım o bana ara ara 14.haftadan beri oluyor ilkin doktor kasilmadan şüphelenmişti ama başka şikayetim olmayınca üzerinde durmadı.braxton hicks denilen hazırlayıcı kasılmalar 3. Trimestir da başlıyor genelde ama bazı gebelerde daha erken de olabiliyormuş.bence normal.
Canım esasında herhangi bir zaman da yapılabilirmis ama doktorlar kan şekeri etkilenmesin garanti olsun diye aç olunmasını öneriyorlar su konusunda da o da sekeri yemek kadar olmasa da etkileyen bir değişkenmiş.yani tabi susuzluktan ölmeyecek kadar icebiliriz bence. Bu arada gece çok su içmek normal şartlarda da çok iyi değil demek ki gündüz vücut çok susuz kalıyor gece eksiği tamamlamak istiyor ya da şeker yüksek olunca da ağız kuruması çok oluyor. Havalar sıcak gündüz içilen su miktarına dikkat etmek lazım. Sonra tuvalete gitmekten uyuyamiyoruz
Bizimki durtmeye kalmıyor pek ama ilk zamanlar yapıyordum öyle şeyler. pozisyon değiştirmek de hareketlendiriyor bebisleri yer çekimi etkisinden dolayı deneyebilirsin.aksam.yemeginden sonra sırt üstü uzaninca da baya hissedersin bence.

Ben de arada yokluyorum hareket etmesi hoşuma gidiyor bi kaç ay sonra o uyutmayacak şimdi de ben onu uyutmuyorum banane diyip kendimi güzelce de teselli ediyorum

Sosyal medyada paylaşma konusunda cinsiyet açıklama videosu paylaştım, nazara pek inanmıyorum böyle şeyler enerjisel düşündükçe kendimize cekiyoruz gibi geliyor. Ailem arkadaşlarım bilmeyen yoktu öncesinde de eşimle ilk üç ay saklayalım dedik ama heyecana yenik düştük yakın çevremize haber vermiştik sosyal medyadan önce.
Herkesin durumu hayata bakışı yaşadıkları farklı tabii, beklenen bebekti olumsuz deneyim kayıp da olmayınca takılmadık bu konulara. Bence her konuda anne nasıl mutluysa öyle yapsın bizim duygu durumumuz bile bebeğe geçiyor

+1 hem duygusal bir böcek oluyorum hem çok mutlu. İlk gebeliğim çok bekledik bebişimizi ondan mı bilmiyorum bulutlardayım hissettikçe
Benimde ilk bebiş çok güzel bir his hep etrafımdaki hamile arkadaşlara sorardım hissediyormusun nasıl bi şey diye anlatamazlar tutulur kalırlardı şimdi tadıyorum çok mutluyum gerçekten
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…