- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.781
Hep dürtüyorum. O da doğunca beni dürtmezse iyidirKızlar siz de bebişinizi dürtüyor musunuz, ben geç hissedenlerdenim doğru düzgün 24. Haftada hissettim resmen ve hala sürekli hissetmiyorum o yüzden bana cevap versin diye dürtüyorum bebişi arada. Acaba rahatsız oluyor mudur sonra genelde vuruyorama hoşuma gidiyor bir tepki almak istiyorum napayım. Bir iki haftaya iyice artar hareketler diye düşünüyorum o zaman gerek kalmaz gibi ama yapmamak lazımsa yine de dikkat edeyim
Kaç hafta gitmen lazım okulaOkulların açılmasına 1 ay kaldığını düşünmekten karnıma kramplar giriyor
Ara tatile kadarKaç hafta gitmen lazım okula
Ben 32 de pes ederim diye düşünüyorum ya. Ilk hamilelikte eylülün ilk haftasi gittim sonra doktor heyet verdi evde yattim. Bunda 37 ye kadar keşke çalışabilsem. Sonrasi için iyi olurdu.Ara tatile kadar
Evet cidden düz 6 ay olsa iyi olurmuş. Ben doğuma kadar çalışacağım bebekle vaktim daha fazla olsun diye. Sonrasında da çok uzatamam zaten iş durumundan dolayı, benim yokluğumu çok uzun süre tolore etmek onlara da zor olur çünkü kimseyi zorda bırakmak da istemiyorum. Bakalım nasıl olcakŞu doğum sonrası izni 6 ay yapamadilar bi. Bebeği mi düşüneceğiz işi mi, kendimizi mi toparlayacağız. Kadinlarin en özel en güzel dönemi belki de ama stresle düşünceyle geciyor cogu zaman bu izinler yüzünden.
Sonraya kalsın, yaz tatili ile birleştireyim istiyorum. Yoksa bana kalsa 24. Haftada ayrılırımBen 32 de pes ederim diye düşünüyorum ya. Ilk hamilelikte eylülün ilk haftasi gittim sonra doktor heyet verdi evde yattim. Bunda 37 ye kadar keşke çalışabilsem. Sonrasi için iyi olurdu.
Maalesef kalkti ve simdilik gelecek gibi görünmüyor. Olsaydi eğer hic baslamazdim eylülde.Kızlar pandemi döneminde hamileler 24. Haftadan sonra idari izinli sayılıyordu.o kalktı değil mi?okullar açılınca tekrar gelmesi lazım aslında vakalar iyice artar
Bazen çok yorulduğumda hareketsiz oluyor o zamanlar dürtüyorum valla, iyi olduğuna emin olmak içinKızlar siz de bebişinizi dürtüyor musunuz, ben geç hissedenlerdenim doğru düzgün 24. Haftada hissettim resmen ve hala sürekli hissetmiyorum o yüzden bana cevap versin diye dürtüyorum bebişi arada. Acaba rahatsız oluyor mudur sonra genelde vuruyorama hoşuma gidiyor bir tepki almak istiyorum napayım. Bir iki haftaya iyice artar hareketler diye düşünüyorum o zaman gerek kalmaz gibi ama yapmamak lazımsa yine de dikkat edeyim
Ah nasıl özlemişim bu duyguyuTekmelerle uyanmak gibisi yok
Benim 4 hafta gitmem gerek rapor alırsam çok iyi olur. Şubattan sonra da ücretsiz alacağım. Seneye Allah kerimAra tatile kadar
Ben dün doktorla konuştum bunu çalışmama engel var mı diye biraz stresli ve panik bir tip olduğum için doktorum rapor yazarız çalışmazsın dedi ama bilmiyorum sırf doğum sonrasına izin aktarmak için eğer riskli bir durumum olmazsa ara tatile kadar çalışacağım ama doktor çalışmaman daha iyi derse oturacağız evdeOkulların açılmasına 1 ay kaldığını düşünmekten karnıma kramplar giriyor
Ben nisan mayista toplamda 25 gün rapor aldim cok kötüydüm gidemedim. 15 gün hakkim kaldi ve doktor pek rapor vermek istemiyor. Son haftalarda cok carpintim oluyor benim. Iki defa kardiyolojiye gitmisligim var bu nedenle. Bakalım insallah bu sefer ben de ihtiyac duymam. Sonrasi için ücretsiz izin ne kadar az olursa o kadar iyi olacak.Benim 4 hafta gitmem gerek rapor alırsam çok iyi olur. Şubattan sonra da ücretsiz alacağım. Seneye Allah kerim
önceden her gün içerdim de hamilelikte 1 haftada 10 günde bir içiyorum. Kalan zamanları soda, ayran aromatik sular ile geçiştiriyorum işte.. Sadece zero içiyorum zaten şeker etkilenmiyor ama sağlıklı değil.. zaten diyetisyenler de bırak diyeti, hamileliği ömür boyu şekersiz içecekler içilmemeli diyor. Karın bölgesindeki yağlanmanın bir nedeni de bu tarz içeceklermiş bu arada..Ben de hamilelikte sodayı sevdim içine de bir güzel yarım limon suyu harika oluyor tabi sevdiğin için kolanın yerini tutmaz ama her günde içilmez şekeri etkilemiyor mu
Kuzu benim de amacım izinleri doğum sonrasına bırakmak. Minişimi erkenden bırakmak istemiyorum, benim programım çok yoğun 30 saate de giriyorum bu sene yeni öğretmen gelmezse. Bakalım ne olacakBen dün doktorla konuştum bunu çalışmama engel var mı diye biraz stresli ve panik bir tip olduğum için doktorum rapor yazarız çalışmazsın dedi ama bilmiyorum sırf doğum sonrasına izin aktarmak için eğer riskli bir durumum olmazsa ara tatile kadar çalışacağım ama doktor çalışmaman daha iyi derse oturacağız evde
Meyveli sodalarda şeker oranı yüksek oluyor diye biliyorum. O yüzden sade sodaya limon sıkarak içmek en güzeli olabilir..Kola ben bir yudum alıyorum kesiyor Allah'tan ama bu ara içim yanıyor resmen meyveli soda ya da frutti kaçırıyorum arada valla. Onunda hepsini bir kerede içmemeye dikkat ediyorum 2-3 seferde bitirmeye çalışıyorum. İlk hamileliğimde daha titizdim ama bunda o kadar olamadım
Seninle aynı durumdayım 15 gün rapor hakkım kaldı doktor heyet yazsın istiyorum oralı olmuyor tüp bebekle hamile kaldım verin diyorum yok anam yok ne var şurda zaten keşke pandemi izni gelseBen nisan mayista toplamda 25 gün rapor aldim cok kötüydüm gidemedim. 15 gün hakkim kaldi ve doktor pek rapor vermek istemiyor. Son haftalarda cok carpintim oluyor benim. Iki defa kardiyolojiye gitmisligim var bu nedenle. Bakalım insallah bu sefer ben de ihtiyac duymam. Sonrasi için ücretsiz izin ne kadar az olursa o kadar iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?