2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hep dürtüyorum. O da doğunca beni dürtmezse iyidir. Dün akşam hıçkırık tuttu bebeği kızıma gel bak dedim çok heyecanlandı. Oğlum sonradan geldi ağlıyor ben de istiyorum hıçkırsın diyo. Dürtükledim biraz bir iki tekme attı hıçkırıyor dedim artık napayım. Benimkilerin ikisi de koç bebesi resmen keçiler.

Evet cidden düz 6 ay olsa iyi olurmuş. Ben doğuma kadar çalışacağım bebekle vaktim daha fazla olsun diye. Sonrasında da çok uzatamam zaten iş durumundan dolayı, benim yokluğumu çok uzun süre tolore etmek onlara da zor olur çünkü kimseyi zorda bırakmak da istemiyorum. Bakalım nasıl olcak

Ben 32 de pes ederim diye düşünüyorum ya. Ilk hamilelikte eylülün ilk haftasi gittim sonra doktor heyet verdi evde yattim. Bunda 37 ye kadar keşke çalışabilsem. Sonrasi için iyi olurdu.
Sonraya kalsın, yaz tatili ile birleştireyim istiyorum. Yoksa bana kalsa 24. Haftada ayrılırım

Günaydın güzel anneler
İzinler sıkıntı ya
Ben Kasım ara tatiline kadar 37 haftalık oluyorum sanırım. 37 ye kadar sabredersek ve 38 de doğum olursa Şubat tatilinden 2 hafta sonra tekrar başlamam gerekecek. Küçücük bebişleri nasıl bırakıp gideceğiz

Kızlar pandemi döneminde hamileler 24. Haftadan sonra idari izinli sayılıyordu.o kalktı değil mi?okullar açılınca tekrar gelmesi lazım aslında vakalar iyice artar

Bazen çok yorulduğumda hareketsiz oluyor o zamanlar dürtüyorum valla, iyi olduğuna emin olmak için sonra hoşuma gidiyor tepki vermesi vi 5 dk oynasiyoruz bebikomla
Tekmelerle uyanmak gibisi yok
Ah nasıl özlemişim bu duyguyu ilk hamileligimde en çok özlediğim duyguydu sabah tekmesiyle uyanmak yine nasip oldu çok şükür hele bi de bu sabah azıcık fazla uyumuşuz acıktı sanırsam nasıl tekmeler

Okulların açılmasına 1 ay kaldığını düşünmekten karnıma kramplar giriyor
Ben dün doktorla konuştum bunu çalışmama engel var mı diye biraz stresli ve panik bir tip olduğum için doktorum rapor yazarız çalışmazsın dedi ama bilmiyorum sırf doğum sonrasına izin aktarmak için eğer riskli bir durumum olmazsa ara tatile kadar çalışacağım ama doktor çalışmaman daha iyi derse oturacağız evde

Benim 4 hafta gitmem gerek rapor alırsam çok iyi olur. Şubattan sonra da ücretsiz alacağım. Seneye Allah kerim
Ben nisan mayista toplamda 25 gün rapor aldim cok kötüydüm gidemedim. 15 gün hakkim kaldi ve doktor pek rapor vermek istemiyor. Son haftalarda cok carpintim oluyor benim. Iki defa kardiyolojiye gitmisligim var bu nedenle. Bakalım insallah bu sefer ben de ihtiyac duymam. Sonrasi için ücretsiz izin ne kadar az olursa o kadar iyi olacak.

Ben de hamilelikte sodayı sevdim içine de bir güzel yarım limon suyu harika oluyor tabi sevdiğin için kolanın yerini tutmaz ama her günde içilmez şekeri etkilemiyor mu
önceden her gün içerdim de hamilelikte 1 haftada 10 günde bir içiyorum. Kalan zamanları soda, ayran aromatik sular ile geçiştiriyorum işte.. Sadece zero içiyorum zaten şeker etkilenmiyor ama sağlıklı değil.. zaten diyetisyenler de bırak diyeti, hamileliği ömür boyu şekersiz içecekler içilmemeli diyor. Karın bölgesindeki yağlanmanın bir nedeni de bu tarz içeceklermiş bu arada..

Kuzu benim de amacım izinleri doğum sonrasına bırakmak. Minişimi erkenden bırakmak istemiyorum, benim programım çok yoğun 30 saate de giriyorum bu sene yeni öğretmen gelmezse. Bakalım ne olacak

Meyveli sodalarda şeker oranı yüksek oluyor diye biliyorum. O yüzden sade sodaya limon sıkarak içmek en güzeli olabilir..

Seninle aynı durumdayım 15 gün rapor hakkım kaldı doktor heyet yazsın istiyorum oralı olmuyor tüp bebekle hamile kaldım verin diyorum yok anam yok ne var şurda zaten keşke pandemi izni gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…