- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.801
Benim yağlanma şekerli içecekler değildir çünkü sudan başka bir şey içmem normalde de büyük ihitmal şekerli yiyecekler bu hale getirdiönceden her gün içerdim de hamilelikte 1 haftada 10 günde bir içiyorum. Kalan zamanları soda, ayran aromatik sular ile geçiştiriyorum işte.. Sadece zero içiyorum zaten şeker etkilenmiyor ama sağlıklı değil.. zaten diyetisyenler de bırak diyeti, hamileliği ömür boyu şekersiz içecekler içilmemeli diyor. Karın bölgesindeki yağlanmanın bir nedeni de bu tarz içeceklermiş bu arada..
Haklısın canım riskin sıkıntın yokken çalış tabi benim de işte erken doğumdan çok korktuğum için riske atmak istemiyorum bebeği ben de bırakmak istemem ama sağlıkla doğsun önce sonrasını halledeceğiz bir şekilde bizim okul 2li eğitim 15 saat çalışabilme imkanım da var sabahtan öğlene çalışırım annem bakar artık diyorum yine de raporlarla filan nisan ara tatile kadar otururum evde 4 aylık oluyorKuzu benim de amacım izinleri doğum sonrasına bırakmak. Minişimi erkenden bırakmak istemiyorum, benim programım çok yoğun 30 saate de giriyorum bu sene yeni öğretmen gelmezse. Bakalım ne olacak
Benim de aynı 32. Haftaya kadar gidebilirim inşallah okula, ara tatile geliyorAra tatile kadar
İnsallagh geri gelirKızlar pandemi döneminde hamileler 24. Haftadan sonra idari izinli sayılıyordu.o kalktı değil mi?okullar açılınca tekrar gelmesi lazım aslında vakalar iyice artar
İnsallagh geri gelir
Sosyal medyayı zaten çok aktif kullanmıyorum. Bilenler bilmeyenlere söylediği için bir çok kişi haberdar zaten. Bilmeyen varsa da zamanla öğrenirKızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
28 den sonra ilan edeceğim. Ama işte kızımda çok yalnız bırakıldım o yüzden kimse bilmezse yanımda olmayan kimseye de kırılmam psikolojisi ile devam ediyorum. Sizde durumlar neler
Merhaba kizceler, en son buraya yazdıktan sonra olanlar oldu duymuşsunuzdur kpss olaylarını, benim maraton devam ediyor o yüzden çok şık giremiyorum buraya çünkü tüm yazılanları okumak istiyorum. Benim göbek iyiden iyiye çıktı akşamları hatta kocaman oluyor. Tatile sonrasında anneme gidince diyeti aksattim. 2 kilo aldım. Önümüzdeki hafta tekrar başlayacağım. Haftaya detaylı USG var randevu kısmı sıkıntılı oldu çok önceden ayarlamak lazımmış sanırım ucundan yakalayacağız 23+4 te. Şeker yüklemeyi de hemen istedi doktor normalde aç yok farketmez diye biliyorum test yapılırken ama bana açken yaptır dedi. O yüzden haftaya kaldı o da. Bebitolari hissetmeyen kalmamıştır herhalde artık zira benimki maraton koşmaya başladı içeride.
Bana söylenen: kahvaltini yap ama testten bir saat once ne su ne bisey yemek ne de sakiz yok dediler
Benim de hep ac karninaydi bu belki de 10.30 randevusu oldugu icindir , kahvalti et dedi de ben 3 kahvalti ediyorum onu bilmiyor tabeSosyal medyayı zaten çok aktif kullanmıyorum. Bilenler bilmeyenlere söylediği için bir çok kişi haberdar zaten. Bilmeyen varsa da zamanla öğrenir
Benim 28. Haftada yapılacak. Doktor henüz bir şey demedi ama daha önce insülin direnci nedeniyle iki kere yaptırdım. İkisinde açtım.
Bana henüz bilgi vermedi doktor ama daha önce yaptırdıklarımda açtım. Hatta akşam 8 de yemeğe son ver 12 den sonra suya son ver. Susarsan da ağzını ıslatacak kadar iç demişti endokrin doktorum. Hastanede kan alırken de sürekli oturmamı istiyorlardı. Yürüyüş vs değerleri değiştiriyor diyorlardı.. kös kös iki saat laboratuvarın bekleme salonunda oturuyordum
En güncel göbeğimi iletiyorum. Ben saklamak istedikçe o büyüyorKızlar gobusler nasıl, fotoğraf atıldı mı hiç görmedim takip edemedigim için. 2. De göbek fotoğrafı çekmek gelmiyor aklıma hiç ya
O da aynı tadı vermiyor canım yaMeyveli sodalarda şeker oranı yüksek oluyor diye biliyorum. O yüzden sade sodaya limon sıkarak içmek en güzeli olabilir..
Gobek degil de memeler aldi Basini gidiyor, bir de agriyor nasil emzirecegim bakalim:/Kızlar gobusler nasıl, fotoğraf atıldı mı hiç görmedim takip edemedigim için. 2. De göbek fotoğrafı çekmek gelmiyor aklıma hiç ya
Ben sağlık ocağına gidip gebelik rutinlerimi yaptırıyorum kansızlık vitamin için kendimi takip etmiş oluyorum .. haftaya da şeker yükleme var sağlık ocağındaki ebe 24 ü doldurup öğle gel dedi
Sağlık ocağı bildiğim kadarıyla şeker yüklemesi yapmıyor canım açlık ve tokluk olarak bakıyorlar sadeceŞeker yükleme sağlık ocağında oluyor mu ? Yani sağlık ocağında yaptırıp doktora sonucu göstererk yeterlimi ? Cunku özelde hiç bir şey yaptırmak istemiyorum çok pahalı
Ben çocuğu sırtıma bağlarım mememi de kaldırıp sırtıma koyarım oradan emer diyorumGobek degil de memeler aldi Basini gidiyor, bir de agriyor nasil emzirecegim bakalim:/
Geçen gün de demiştim memelerim özerkliklerini ilan ettilerGobek degil de memeler aldi Basini gidiyor, bir de agriyor nasil emzirecegim bakalim:/
çok mantıklı benimkiler de aynı kıvamda çünküBen çocuğu sırtıma bağlarım mememi de kaldırıp sırtıma koyarım oradan emer diyorumşu an memelerim o modda çünkü
Altı da hava alır kaldırıp sırtıma atıncaGeçen gün de demiştim memelerim özerkliklerini ilan ettilerben de çok merak ediyorum ağrısı daha şimdiden böyleyse emzirme aşamasında neler yaşatacak
çok mantıklı benimkiler de aynı kıvamda çünkü
Biz de Duru koyduk adiniYaa bizde kız olsa Defne ve Duru arasındaydık ters köşe yaptı bizimkisağlıkla gelsin küçük hanım ❤❤
Tek isim sever olarak Bahar diyorumKızlar sizce Asude Nil mi yoksa Bahar mi daha güzel , Asude isminin anlami çok güzel ama yaşıtları içinde küçükken söylemesi zor gelir diye nili eklesek diyorum, eşim de bahar ismini tercih ederim diyorsizin de fikrinizi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?