2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim yağlanma şekerli içecekler değildir çünkü sudan başka bir şey içmem normalde de büyük ihitmal şekerli yiyecekler bu hale getirdi ama şekersiz beslenince hayatın manası nedir
Kuzu benim de amacım izinleri doğum sonrasına bırakmak. Minişimi erkenden bırakmak istemiyorum, benim programım çok yoğun 30 saate de giriyorum bu sene yeni öğretmen gelmezse. Bakalım ne olacak
Haklısın canım riskin sıkıntın yokken çalış tabi benim de işte erken doğumdan çok korktuğum için riske atmak istemiyorum bebeği ben de bırakmak istemem ama sağlıkla doğsun önce sonrasını halledeceğiz bir şekilde bizim okul 2li eğitim 15 saat çalışabilme imkanım da var sabahtan öğlene çalışırım annem bakar artık diyorum yine de raporlarla filan nisan ara tatile kadar otururum evde 4 aylık oluyor

Sosyal medyayı zaten çok aktif kullanmıyorum. Bilenler bilmeyenlere söylediği için bir çok kişi haberdar zaten. Bilmeyen varsa da zamanla öğrenir

Benim 28. Haftada yapılacak. Doktor henüz bir şey demedi ama daha önce insülin direnci nedeniyle iki kere yaptırdım. İkisinde açtım.

Bana söylenen: kahvaltini yap ama testten bir saat once ne su ne bisey yemek ne de sakiz yok dediler

Bana henüz bilgi vermedi doktor ama daha önce yaptırdıklarımda açtım. Hatta akşam 8 de yemeğe son ver 12 den sonra suya son ver. Susarsan da ağzını ıslatacak kadar iç demişti endokrin doktorum. Hastanede kan alırken de sürekli oturmamı istiyorlardı. Yürüyüş vs değerleri değiştiriyor diyorlardı.. kös kös iki saat laboratuvarın bekleme salonunda oturuyordum

Benim de hep ac karninaydi bu belki de 10.30 randevusu oldugu icindir , kahvalti et dedi de ben 3 kahvalti ediyorum onu bilmiyor tabe

Kızlar gobusler nasıl, fotoğraf atıldı mı hiç görmedim takip edemedigim için. 2. De göbek fotoğrafı çekmek gelmiyor aklıma hiç ya
En güncel göbeğimi iletiyorum. Ben saklamak istedikçe o büyüyor inatçı bir oğlan kendileri..

Eklentiler

• IMG_20220814_150422.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar gobusler nasıl, fotoğraf atıldı mı hiç görmedim takip edemedigim için. 2. De göbek fotoğrafı çekmek gelmiyor aklıma hiç ya
Gobek degil de memeler aldi Basini gidiyor, bir de agriyor nasil emzirecegim bakalim:/

Ben sağlık ocağına gidip gebelik rutinlerimi yaptırıyorum kansızlık vitamin için kendimi takip etmiş oluyorum .. haftaya da şeker yükleme var sağlık ocağındaki ebe 24 ü doldurup öğle gel dedi

Şeker yükleme sağlık ocağında oluyor mu ? Yani sağlık ocağında yaptırıp doktora sonucu göstererk yeterlimi ? Cunku özelde hiç bir şey yaptırmak istemiyorum çok pahalı

Şeker yükleme sağlık ocağında oluyor mu ? Yani sağlık ocağında yaptırıp doktora sonucu göstererk yeterlimi ? Cunku özelde hiç bir şey yaptırmak istemiyorum çok pahalı
Sağlık ocağı bildiğim kadarıyla şeker yüklemesi yapmıyor canım açlık ve tokluk olarak bakıyorlar sadece

Gobek degil de memeler aldi Basini gidiyor, bir de agriyor nasil emzirecegim bakalim:/
Geçen gün de demiştim memelerim özerkliklerini ilan ettiler ben de çok merak ediyorum ağrısı daha şimdiden böyleyse emzirme aşamasında neler yaşatacak
Ben çocuğu sırtıma bağlarım mememi de kaldırıp sırtıma koyarım oradan emer diyorum şu an memelerim o modda çünkü
çok mantıklı benimkiler de aynı kıvamda çünkü

Altı da hava alır kaldırıp sırtıma atınca bi zahmet oğlan da tutsun yukarıda

Kızlar sizce Asude Nil mi yoksa Bahar mi daha güzel , Asude isminin anlami çok güzel ama yaşıtları içinde küçükken söylemesi zor gelir diye nili eklesek diyorum, eşim de bahar ismini tercih ederim diyor sizin de fikrinizi almak istedim

Tek isim sever olarak Bahar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…