- 1 Eylül 2021
- 5.340
- 20.022
- 298
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.821
Bahar ya da Nil. Asude agir bir isimKızlar sizce Asude Nil mi yoksa Bahar mi daha güzel , Asude isminin anlami çok güzel ama yaşıtları içinde küçükken söylemesi zor gelir diye nili eklesek diyorum, eşim de bahar ismini tercih ederim diyorsizin de fikrinizi almak istedim
Merhaba doktorum şeker yüklemesi ile ilgili bana bir önceki akşam 9 a kadar yemek yememi, o akşam 9-12 arasında su içebileceğimi, akşam 12 den sonra su yemek hiç bir şey yiyip içmemem gerektiğini söyledi. Ertesi sabah 9 da randevum var. Gece 12 den sonra su içememek beni de çok zorlayacak.Çok teşekkür ederim canımsu serbesttir herhalde yoksa dayanabileceğimi sanmıyorum
Tek isim taraftarıyımdır her zaman. Ya tek başına Nil ya da BaharKızlar sizce Asude Nil mi yoksa Bahar mi daha güzel , Asude isminin anlami çok güzel ama yaşıtları içinde küçükken söylemesi zor gelir diye nili eklesek diyorum, eşim de bahar ismini tercih ederim diyorsizin de fikrinizi almak istedim
Çok teşekkür ederim bilgi için canımMerhaba doktorum şeker yüklemesi ile ilgili bana bir önceki akşam 9 a kadar yemek yememi, o akşam 9-12 arasında su içebileceğimi, akşam 12 den sonra su yemek hiç bir şey yiyip içmemem gerektiğini söyledi. Ertesi sabah 9 da randevum var. Gece 12 den sonra su içememek beni de çok zorlayacak.
BaharBahar ya da Nil. Asude agir bir isim
Bence Bahar daha güzelKızlar sizce Asude Nil mi yoksa Bahar mi daha güzel , Asude isminin anlami çok güzel ama yaşıtları içinde küçükken söylemesi zor gelir diye nili eklesek diyorum, eşim de bahar ismini tercih ederim diyorsizin de fikrinizi almak istedim
Bende yaptırmadım henüzBenim yaptırmamam kendi isteğim değildi canm. Önceki gebeliğimdeki doktorum da bu doktorum da tetanos aşısına gerek duymadı. Ben de onlara güvendim yaptırmıyorum. Allaha emanet artık :)
Bildiğin gibi değil yani bir süredir durmuştu tekrar başladımide yanması yaşayan var mı aranızda ? Benim bir haftadır var
Gebelik sürecindeki hiçbir şeyden şikayet etmiyorum ama içimde volkanlar patlıyorBildiğin gibi değil yani bir süredir durmuştu tekrar başladı
Bende de var.geçen hafta 3 gün üst üste yandı sonra kesildi.dün gece yine başladı.önceki gebeliğimde de çok yandı midemmide yanması yaşayan var mı aranızda ? Benim bir haftadır var
Bende mide yanmasi yok ama ayak yanmasi var çok fecimide yanması yaşayan var mı aranızda ? Benim bir haftadır var
Bununla baş etme yönteminiz var mıydı önceki gebeliktenBende de var.geçen hafta 3 gün üst üste yandı sonra kesildi.dün gece yine başladı.önceki gebeliğimde de çok yandı midem
Soguk Süt içince geçici olarak geçiyor tabi akşama kadar 2 lt süt bitiriyordum geçsin diyeBununla baş etme yönteminiz var mıydı önceki gebelikten
Asitli gıdalardan baharatlılardan uzak durun falan diyorlar da ne yesem yanıyordu geçmedi maalesef.doğumdan sonra da reflü kaldı bende geçmedi.bebek saçlı olacak derler doğrumudur bilmem ama oğlum saçlı doğmuştu.onda daha geç 6. Ay gibi başladı bunda daha erken başladı.mide yanında süt için iyi gelir derler onu deneyebilirsiniz.midem yanında bende bişeyler atıştırıyorum iyi geliyor boşken daha çok yanıyor benim.özellikle akşam 9 dan sonra başlıyorBununla baş etme yönteminiz var mıydı önceki gebelikten
Bununla ilgili Kore'de bir heykel var. EkliyorumBen çocuğu sırtıma bağlarım mememi de kaldırıp sırtıma koyarım oradan emer diyorumşu an memelerim o modda çünkü
Cumartesi gireceğim inşallah zaman geçmiyor vallahiBebeğinin beyninde kist olan arkadaşlar ayrıntılıya girdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?