2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bahar ya da Nil. Asude agir bir isim

Çok teşekkür ederim canım su serbesttir herhalde yoksa dayanabileceğimi sanmıyorum
Merhaba doktorum şeker yüklemesi ile ilgili bana bir önceki akşam 9 a kadar yemek yememi, o akşam 9-12 arasında su içebileceğimi, akşam 12 den sonra su yemek hiç bir şey yiyip içmemem gerektiğini söyledi. Ertesi sabah 9 da randevum var. Gece 12 den sonra su içememek beni de çok zorlayacak.

Tek isim taraftarıyımdır her zaman. Ya tek başına Nil ya da Bahar Asude kötü değil ama söylemesi biraz zor ve ağır bir işim şahsi fikrim

Çok teşekkür ederim bilgi için canım su beni de aşırı zorlayacak sabahları ağzım konuşamayacak kadar kuru oluyor resmen Allah'tan benim randevum da 9da erkenden bitecek yoksa asla dayanamazdım

Bununla baş etme yönteminiz var mıydı önceki gebelikten
Asitli gıdalardan baharatlılardan uzak durun falan diyorlar da ne yesem yanıyordu geçmedi maalesef.doğumdan sonra da reflü kaldı bende geçmedi.bebek saçlı olacak derler doğrumudur bilmem ama oğlum saçlı doğmuştu.onda daha geç 6. Ay gibi başladı bunda daha erken başladı.mide yanında süt için iyi gelir derler onu deneyebilirsiniz.midem yanında bende bişeyler atıştırıyorum iyi geliyor boşken daha çok yanıyor benim.özellikle akşam 9 dan sonra başlıyor

Ben çocuğu sırtıma bağlarım mememi de kaldırıp sırtıma koyarım oradan emer diyorum şu an memelerim o modda çünkü
Bununla ilgili Kore'de bir heykel var. Ekliyorum
bir meme önde çocuk emiyor diğerini omzundan arkaya atmış arkadaki emiyor. Gördüğümde bayılmıştım :))))
Bebeğinin beyninde kist olan arkadaşlar ayrıntılıya girdiniz mi?
Cumartesi gireceğim inşallah zaman geçmiyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…