2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bir de desteğinize ihityacım var. Bekarken hamile olsam sürekli bebeğimle konuşurum diyordum. Ama şimdi öyle dışardan sesli sesli konuşmuyorum neden bilmiyorum içimden çok konuşuyorum sürekli okşuyorum seviyorum karnımı ama sesli olarak sohbetim hiç yok. bu da kendimi kötü hissettiriyor. Neden konuşmuyorum diye kendimi suçluyorum

Bu oluyor canım hiç suçlama. Kaybetme korkusu ve tek bedende var olma isteği oluyor hamileyken. Ben mesela o hep sağlıklı olsun doğurmasam da olur modundayım. Bu dediğimi doğum yaptığında anlayacaksın. İnsan doğuruyor ama yanında olsa bile o içindeki halini çok arıyor.

mide yanması yaşayan var mı aranızda ? Benim bir haftadır var

Benim var ama mideden çok göğsüm yanıyor bildiğiniz göğsümde bi ateş gibi acı oluyor vuruyorum bazen sızısından benim de bi süre geçmişti bu hafta yine başladı süt yudumluyorum iyi geliyor ama geçici

Dr randevusu olanlar inşaallah güzel haberler alırsınız. Kızlar benim drum geçen hafta hastaneyi bıraktı memnundum hastaneden de drdan da. Geçtiğim hastaneyi Instagramdan duyuracağım dedi. Bekliyorum dra da gitmem lazım hastanedeki kalan iki dru da tanımıyorum napsam bilmiyorum. Eyüp taraflarında varmı iyi bir Dr önerisi olan

Ben de aynıyım, bazen çok iç güdüsel konuşup seviyorum ama konuşayım diye düşününce çok yapay geliyorum kendime. İnşallah iç sesimizi duyuyordur

Bugün benimde kontrolüm vardı geçen hafta herşey normaldi aslında bugün gittiğimde böyle dünden beri belim ağrıyor falan dedim doktora oda bakalım dedi sonra neyse kontrol ettik falan bebeğim normal ama şey dedi adet ağrısı oluyor mu bir servikse bakalım dedi baktı uzunluğu gayet iyi bir sıkıntı yok dedi ama benim bu ağrılarım neden oluyor birşey söylemedi biraz korktum açıkcası sizlerde böyle birşey yaşayan var mı

Insallah Cok guzel ve temiz sonuclar alirsin

Vücudun ağırlık merkezi değişiyor hamilelikte bel ağrısı normal değil mi
Dr sorun olabilecek şeylere de bakmış. Korkmanı gerektirecek bir durum yok

Hamileligin basindan beri ayni durumdayim gunde 600 mg kadar magnezyum al dedi doktorum ben 150 mg aliyordum ondandir az aliyorsun dedi, iki gundur gunde tek Kapsul 400 mg aliyorum daha iyiyim

İnşallah sonuçların temiz çıkar canım kalbini ferah tut hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…