- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.841
Ayak yanması beni mahfediyo hiç yatırmıyo uyutmuyo. Biraz sakinleşince ayaklarımı soğuk diye duvara dayayıp uyumaya çalışıyorumBende mide yanmasi yok ama ayak yanmasi var çok feci
Aha depresyon topuzu da var bu aynı benBununla ilgili Kore'de bir heykel var. Ekliyorum
Eki Görüntüle 3113570 bir meme önde çocuk emiyor diğerini omzundan arkaya atmış arkadaki emiyor. Gördüğümde bayılmıştım :))))
Cumartesi gireceğim inşallah zaman geçmiyor vallahi
Günaydın canım neden amniyosentez yaptıracaksınGünaydın kızlarPerşembe günü amniyosentez yaptırıyorum artık kaçışı yok kesinleşti yaptırmam Gerginim, biraz da korkuyorum
Bu oluyor canım hiç suçlama. Kaybetme korkusu ve tek bedende var olma isteği oluyor hamileyken. Ben mesela o hep sağlıklı olsun doğurmasam da olur modundayım. Bu dediğimi doğum yaptığında anlayacaksın. İnsan doğuruyor ama yanında olsa bile o içindeki halini çok arıyor.Kızlar bir de desteğinize ihityacım var. Bekarken hamile olsam sürekli bebeğimle konuşurum diyordum. Ama şimdi öyle dışardan sesli sesli konuşmuyorum neden bilmiyorum içimden çok konuşuyorum sürekli okşuyorum seviyorum karnımı ama sesli olarak sohbetim hiç yok. bu da kendimi kötü hissettiriyor. Neden konuşmuyorum diye kendimi suçluyorum
Önceki kaybımda trizomi vardı. Her gittiğim doktor ısrarla yaptırmam gerektiğini söylüyor. Önce kabul ettim sonra vazgeçtim. Mecburen gün aldım bugün. Devlet Hastanesi'nde olacak. Kafamda bir sürü soru işaretiGünaydın canım neden amniyosentez yaptıracaksın
mide yanması yaşayan var mı aranızda ? Benim bir haftadır var
Benim var ama mideden çok göğsüm yanıyor bildiğiniz göğsümde bi ateş gibi acı oluyor vuruyorum bazen sızısından benim de bi süre geçmişti bu hafta yine başladı süt yudumluyorum iyi geliyor ama geçiciAsitli gıdalardan baharatlılardan uzak durun falan diyorlar da ne yesem yanıyordu geçmedi maalesef.doğumdan sonra da reflü kaldı bende geçmedi.bebek saçlı olacak derler doğrumudur bilmem ama oğlum saçlı doğmuştu.onda daha geç 6. Ay gibi başladı bunda daha erken başladı.mide yanında süt için iyi gelir derler onu deneyebilirsiniz.midem yanında bende bişeyler atıştırıyorum iyi geliyor boşken daha çok yanıyor benim.özellikle akşam 9 dan sonra başlıyor
Hayırlı haberler al inş kuzucum iyi düşün güzel haberler gelsinGünaydın kızlarPerşembe günü amniyosentez yaptırıyorum artık kaçışı yok kesinleşti yaptırmam Gerginim, biraz da korkuyorum
İnşaallah güzel haberler alırsın sorunsuz geçerGünaydın kızlarPerşembe günü amniyosentez yaptırıyorum artık kaçışı yok kesinleşti yaptırmam Gerginim, biraz da korkuyorum
Ben de aynıyım, bazen çok iç güdüsel konuşup seviyorum ama konuşayım diye düşününce çok yapay geliyorum kendime. İnşallah iç sesimizi duyuyordurKızlar bir de desteğinize ihityacım var. Bekarken hamile olsam sürekli bebeğimle konuşurum diyordum. Ama şimdi öyle dışardan sesli sesli konuşmuyorum neden bilmiyorum içimden çok konuşuyorum sürekli okşuyorum seviyorum karnımı ama sesli olarak sohbetim hiç yok. bu da kendimi kötü hissettiriyor. Neden konuşmuyorum diye kendimi suçluyorum
Bende deniyorum yapaymış gibi hissediyorum. ama hayallerim böyle değildi.Ben de aynıyım, bazen çok iç güdüsel konuşup seviyorum ama konuşayım diye düşününce çok yapay geliyorum kendime. İnşallah iç sesimizi duyuyordur
Insallah Cok guzel ve temiz sonuclar alirsinÖnceki kaybımda trizomi vardı. Her gittiğim doktor ısrarla yaptırmam gerektiğini söylüyor. Önce kabul ettim sonra vazgeçtim. Mecburen gün aldım bugün. Devlet Hastanesi'nde olacak. Kafamda bir sürü soru işareti
Dr sorun olabilecek şeylere de bakmış. Korkmanı gerektirecek bir durum yokBugün benimde kontrolüm vardı geçen hafta herşey normaldi aslında bugün gittiğimde böyle dünden beri belim ağrıyor falan dedim doktora oda bakalım dedi sonra neyse kontrol ettik falan bebeğim normal ama şey dedi adet ağrısı oluyor mu bir servikse bakalım dedi baktı uzunluğu gayet iyi bir sıkıntı yok dedi ama benim bu ağrılarım neden oluyor birşey söylemedi biraz korktum açıkcasısizlerde böyle birşey yaşayan var mı
Hamileligin basindan beri ayni durumdayim gunde 600 mg kadar magnezyum al dedi doktorum ben 150 mg aliyordum ondandir az aliyorsun dedi, iki gundur gunde tek Kapsul 400 mg aliyorum daha iyiyimBugün benimde kontrolüm vardı geçen hafta herşey normaldi aslında bugün gittiğimde böyle dünden beri belim ağrıyor falan dedim doktora oda bakalım dedi sonra neyse kontrol ettik falan bebeğim normal ama şey dedi adet ağrısı oluyor mu bir servikse bakalım dedi baktı uzunluğu gayet iyi bir sıkıntı yok dedi ama benim bu ağrılarım neden oluyor birşey söylemedi biraz korktum açıkcasısizlerde böyle birşey yaşayan var mı
İnşallah sonuçların temiz çıkar canımÖnceki kaybımda trizomi vardı. Her gittiğim doktor ısrarla yaptırmam gerektiğini söylüyor. Önce kabul ettim sonra vazgeçtim. Mecburen gün aldım bugün. Devlet Hastanesi'nde olacak. Kafamda bir sürü soru işareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?