- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.861
Benimde bel ağrım var kuzum bence ağrısız hamilelik geçiren yoktur karnımdan dolayı ayakta duruşum yürüyüşüm değişti istediğim gibi yatamıyorum gerinemiyorum mümkün olduğunca otururken belime küçük yastık koyuyorum destek olsun diye ama yok yaniBugün benimde kontrolüm vardı geçen hafta herşey normaldi aslında bugün gittiğimde böyle dünden beri belim ağrıyor falan dedim doktora oda bakalım dedi sonra neyse kontrol ettik falan bebeğim normal ama şey dedi adet ağrısı oluyor mu bir servikse bakalım dedi baktı uzunluğu gayet iyi bir sıkıntı yok dedi ama benim bu ağrılarım neden oluyor birşey söylemedi biraz korktum açıkcasısizlerde böyle birşey yaşayan var mı
Canım o bebekle konuşma çok ince bir çizgi çık tuhaf geliyor başta. Ama birkaö defa konuşup bir şey anlattığında kabulleniyosun. 2 haftadır konuşuyorum ben de, bir yere gittiğimizde bak nereye geldik oğlum diyorum, canım oğlum diyorum seviyorum eşim de konuşuyor kabullendim artık tuhaf gelmiyorKızlar bir de desteğinize ihityacım var. Bekarken hamile olsam sürekli bebeğimle konuşurum diyordum. Ama şimdi öyle dışardan sesli sesli konuşmuyorum neden bilmiyorum içimden çok konuşuyorum sürekli okşuyorum seviyorum karnımı ama sesli olarak sohbetim hiç yok. bu da kendimi kötü hissettiriyor. Neden konuşmuyorum diye kendimi suçluyorum
İnşallah sonucun güzel gelecek endişe etmeÖnceki kaybımda trizomi vardı. Her gittiğim doktor ısrarla yaptırmam gerektiğini söylüyor. Önce kabul ettim sonra vazgeçtim. Mecburen gün aldım bugün. Devlet Hastanesi'nde olacak. Kafamda bir sürü soru işareti
İnşallah kuzumHayırlı haberler al inş kuzucum iyi düşün güzel haberler gelsin
İnşallah aminİnşaallah güzel haberler alırsın sorunsuz geçer
İnşallahInsallah Cok guzel ve temiz sonuclar alirsin
Sonucun iyi çıkacağına dair en ufak şüphem yok. Sadece işlemle kızımı riske atmaktan korkuyorum. Ya zaten doğru giden bir şeyi bozuyorsam diye düşünüyorum. Ama bakıyorum forumda bir sürü kadın yaptırmış. İçim rahatlıyor.İnşallah sonuçların temiz çıkar canımkalbini ferah tut hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşallah kuzumCanım o bebekle konuşma çok ince bir çizgi çık tuhaf geliyor başta. Ama birkaö defa konuşup bir şey anlattığında kabulleniyosun. 2 haftadır konuşuyorum ben de, bir yere gittiğimizde bak nereye geldik oğlum diyorum, canım oğlum diyorum seviyorum eşim de konuşuyor kabullendim artık tuhaf gelmiyor
İnşallah sonucun güzel gelecek endişe etme
Bu işi gerçekten iyi bilen biri yaparsa sıkıntı olmuyor canım bende yaptıracaktım çok araştırdım. İşin ehli doktora denk gelirsen çok kolay bir işlem diyorlarİnşallah kuzum
İnşallah amin
İnşallah
Sonucun iyi çıkacağına dair en ufak şüphem yok. Sadece işlemle kızımı riske atmaktan korkuyorum. Ya zaten doğru giden bir şeyi bozuyorsam diye düşünüyorum. Ama bakıyorum forumda bir sürü kadın yaptırmış. İçim rahatlıyor.
İnşallah kuzum
İnşallah kuzum benim. Bebeğim iyi olsun da hiçbir istemiyorumMelokka canım inşallah sonuçların tertemiz gelecek belli zaten sadece garanti olsun kafalar rahat etsin diye yapılan bir test eminim güzel haberler vereceksin
Doktor hakkında en ufak bilgim yok işte o beni geriyor biraz. Devlet Hastanesi'nde yaptıracağım zaten bir tane doktor var. Baya araştırdım ama hiç yorum göremedim hakkında. Özelde üç hafta önce 6500 fiyat vermişlerdi şimdi allah bilir ne kadar olmuşturBu işi gerçekten iyi bilen biri yaparsa sıkıntı olmuyor canım bende yaptıracaktım çok araştırdım. İşin ehli doktora denk gelirsen çok kolay bir işlem diyorlar
Hangi ildeydin canımDoktor hakkında en ufak bilgim yok işte o beni geriyor biraz. Devlet Hastanesi'nde yaptıracağım zaten bir tane doktor var. Baya araştırdım ama hiç yorum göremedim hakkında. Özelde üç hafta önce 6500 fiyat vermişlerdi şimdi allah bilir ne kadar olmuştur
Tamam da trizominin de down sendromu gibi ultrason bulgulari olmuyor mu ki . Neden ditekt amniyosentwz yapiyolarÖnceki kaybımda trizomi vardı. Her gittiğim doktor ısrarla yaptırmam gerektiğini söylüyor. Önce kabul ettim sonra vazgeçtim. Mecburen gün aldım bugün. Devlet Hastanesi'nde olacak. Kafamda bir sürü soru işareti
Canim ben gecen sene devlette yaptirdim hicbi sikinti olmadi . Yapilan ayninislem zatenDoktor hakkında en ufak bilgim yok işte o beni geriyor biraz. Devlet Hastanesi'nde yaptıracağım zaten bir tane doktor var. Baya araştırdım ama hiç yorum göremedim hakkında. Özelde üç hafta önce 6500 fiyat vermişlerdi şimdi allah bilir ne kadar olmuştur
Alman ciddiyeti var bu çocuktaTeyzoşlar bakın kim gelmiş
Maşallah, ya ben de kendime fotoğraf çekmeye çalışıyorum iyi çıkmıyor niyeyse başkası cektirmak lazım sanırım.En güncel göbeğimi iletiyorum. Ben saklamak istedikçe o büyüyorinatçı bir oğlan kendileri..
Hepsi tek tek güzel Asude bence zor değil.icine sinen hangisi ise onu tercih edebilirsinKızlar sizce Asude Nil mi yoksa Bahar mi daha güzel , Asude isminin anlami çok güzel ama yaşıtları içinde küçükken söylemesi zor gelir diye nili eklesek diyorum, eşim de bahar ismini tercih ederim diyorsizin de fikrinizi almak istedim
Yapmaz canım çok hafif ir ağrı olabiliyor. Covid aşısınin yanında hicbirsey. Covid asisinda benim lenf bezlerim şişmiştiGünaydın kizlar az önce ilk doz tetanoz aşısı oldummmm insallah yan etki yaratmaz
Birkaç kez konuşunca alışırsın canım, böyle diyorum ama bana da tuhaf geliyor şuan konuşmak. Kızımdayken çok konuşursun halbuki... Oğlum diye sevmeye alışamadım sanırımKızlar bir de desteğinize ihityacım var. Bekarken hamile olsam sürekli bebeğimle konuşurum diyordum. Ama şimdi öyle dışardan sesli sesli konuşmuyorum neden bilmiyorum içimden çok konuşuyorum sürekli okşuyorum seviyorum karnımı ama sesli olarak sohbetim hiç yok. bu da kendimi kötü hissettiriyor. Neden konuşmuyorum diye kendimi suçluyorum
Hayırlı haberler verirsin inşallah. Gönlünü ferah tutGünaydın kızlarPerşembe günü amniyosentez yaptırıyorum artık kaçışı yok kesinleşti yaptırmam Gerginim, biraz da korkuyorum
Maşallah, nasıl da herseyleri belli artıkTeyzoşlar bakın kim gelmiş
Oy maaşallahselam teyzelerim detaylı ultrasonda her şey yolundaymış gayet iyiymişimdarısı tüm girecek olanların başına inşallah
Özeller pahalı canım evet ama devlettekiler bu işi sürekli yaptığı için tecrübeli oluyor. En son gittiğim perinatoloji doktoruna tam muayene olucam bana dedi ki biraz bekleticem sizi amniyosentez ve kordosentez işlemi gelmiş onları almam gerekiyor dedi o kadar rahat dedi ki şaşırdım çok soğukkanlıydı valla. İçini ferah tut canım işlemden sonra dinlenmeye bak bol bolDoktor hakkında en ufak bilgim yok işte o beni geriyor biraz. Devlet Hastanesi'nde yaptıracağım zaten bir tane doktor var. Baya araştırdım ama hiç yorum göremedim hakkında. Özelde üç hafta önce 6500 fiyat vermişlerdi şimdi allah bilir ne kadar olmuştur
Maşallah bebisinize ne kadar çıktı kilosuselam teyzelerim detaylı ultrasonda her şey yolundaymış gayet iyiymişimdarısı tüm girecek olanların başına inşallah
Ahahhaha dedesi zamanında alamancıydı ordan geliyor sanırsamAlman ciddiyeti var bu çocukta
Samsun'da yaşıyorum canımHangi ildeydin canım
İnan hiçbir fikrim yok. Ultrasonda her şey normal. Amniyosentez olmadan muayene oldum bugün bebeğin her şeyi oluşmuş,fiziksel olarak gayet sağlıklı. Doktor trizomi başka bir şey diyor. İnternetten de baktım tekrar etme yüzdesi de çok düşük aslında. Bir de her hamilelikte yapılması gerekiyormuş. Hayırlısıyla birini doğursaydımTamam da trizominin de down sendromu gibi ultrason bulgulari olmuyor mu ki . Neden ditekt amniyosentwz yapiyolar
İnşallah öyle olur kuzucumCanim ben gecen sene devlette yaptirdim hicbi sikinti olmadi . Yapilan ayninislem zaten
Ya gerçekten sizinle konuşunca içim açıldı biraz kendimi iyi hissettim. Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Allah razı olsun iyi dilekleriniz için, hepimiz minik yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÖzeller pahalı canım evet ama devlettekiler bu işi sürekli yaptığı için tecrübeli oluyor. En son gittiğim perinatoloji doktoruna tam muayene olucam bana dedi ki biraz bekleticem sizi amniyosentez ve kordosentez işlemi gelmiş onları almam gerekiyor dedi o kadar rahat dedi ki şaşırdım çok soğukkanlıydı valla. İçini ferah tut canım işlemden sonra dinlenmeye bak bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?