2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım kızlar covid aşısı için ne düşünüyorsunuz normalde başka aşı olmam demiştim ama 4. Doz açılmış ve vakalar da arttığı için bir kararsız kaldım😕
Açıkçası covid aşısı konusunda kadın doğum doktorunuz önerirse yaptırılması daha uygun olur. Zira pıhtılaşma sorunu varsa bebek için sorun oluşturabileceği ile alakalı yazılar okumuştum. Doğruluğundan emin değilim.

Çok geçmiş olsun canım, kötü olmuş senin için. Sinir ve stres bebeği daha çok etkiliyor emin ol. O yüzden bebeğini düşünüp bol sıvı tüketip bol C vitamini almaya çalış🙏🏻 Benim de şu an kovid olduğumu öğrendiğim 3.gün koku kaybı yok ama öksürük ve boğaz ağrısı var. En kısa sürede atlatmak dileğiyle.
Teşekkür ederim kuzum sana da çok geçmiş olsun. İkinci kez covid geçiyorum ilki nezleden bile hafifti sadece koku kaybım vardı o da 5gün sürmüştü ama bu seferki beni mahvetti nefes alamıyorum geceleri 2-3saat anca uyuyabiliyorum o da oturarak o yüzden bişey anlamıyorum uyuduğumdan. Umarım bebeklerimiz iyidir gene biz bi şekilde hallediyoruz🤲🏻

Açıkçası covid aşısı konusunda kadın doğum doktorunuz önerirse yaptırılması daha uygun olur. Zira pıhtılaşma sorunu varsa bebek için sorun oluşturabileceği ile alakalı yazılar okumuştum. Doğruluğundan emin değilim.
Hiç covid geçirmedim biraz korkutuyor beni açıkçası hamileyken ama bir sıkıntı olmadan atlatıyor çoğu anne aşıyı doktoruma gittiğimde soracağım zaten şimdi evdeyim bir yere çıkmıyorum Allahtan 🥰

Kızlar günaydın 2 gündür ciddi akar alerjim azdı. (Normalde devamlı ilaç kullanıyordum hamilelikle bıraktım) dün doktorumla konuştum allerset içebileceğimi hamilelik kategorisinin b olduğunu güvenli olduğunu söyledi. İçinizde alerjisi olan varsa iletmek istedim.
Merhaba dr bana da bu ilaci onerdi siz kullandiginizda hemen kesti mi hapsuru falan bir de bi surup görünüyor bir de hapnhangisini kullaniyorsunuz

Allerset hemen kesiyor ama benim devamlı olduğundan 3 günde 1 alıyorum. Ben hap olarak kullanıyorum
Oh be cok teşekkür ederim bnde desmont kullaniyordum hamileligimi ogrenince hemen kestim. Yaklasik 1 haftadir kullanmiyodum cokda zorlamadi ama bugun fena olacak gibi butun kaşıntısı tıkanma var hemen alip kullanmak istiyorum. Yanit icin tesekkur ederim🙏🏻

Oh be cok teşekkür ederim bnde desmont kullaniyordum hamileligimi ogrenince hemen kestim. Yaklasik 1 haftadir kullanmiyodum cokda zorlamadi ama bugun fena olacak gibi butun kaşıntısı tıkanma var hemen alip kullanmak istiyorum. Yanit icin tesekkur ederim🙏🏻
Desmont levmont aircomb hepsini kullandım. 😂 Onlar kadar etkili değil maalesef. Ama 2 gün üst üste alırsanız aynı etkiye yakın görürsünüz.

Desmont levmont aircomb hepsini kullandım. 😂 Onlar kadar etkili değil maalesef. Ama 2 gün üst üste alırsanız aynı etkiye yakın görürsünüz.
Desmont efsaneydi bnim icin burnum kasinmaya basliyodu bi iciyorum yarim saat olmadan burun kanallarim açılıyo kaşıntı gidiyo sanki alerjim yokmus gibi oluyodu. Yani hamilelik surecini rahat gecirmemi saglar insallah 😇

Covid olan arkadaslara cok geçmis olsun benimde teyzemde varmis ama maskeli göruşmustuk umarim gecmemistir insan korkuyor yinede ben 3.aşiyi olmadim doktoruma sordum gerek yok demisti ama simdi vakalar cok artti tekrar sorcam

Bilemedim hiç canım eşin öğretmendi sanırım acaba ondan mı açtılar sana da🤔

Var ya harika olurdu ben şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl okula gideceğim diye🤣
Ben de valla tatile girince inanılmaz rahatlamıştım ilk aylarımız okula denk geldi son aylar da gelecek, ortadaki rahat dönem tatil şansımıza😅😅

Hiç covid geçirmedim biraz korkutuyor beni açıkçası hamileyken ama bir sıkıntı olmadan atlatıyor çoğu anne aşıyı doktoruma gittiğimde soracağım zaten şimdi evdeyim bir yere çıkmıyorum Allahtan 🥰
Ben de daha bir kaç güne kadar hiç geçirmemiştim. Bugün covid de 4.günüm öyle bir ana denk geldi ki hem hamileliğime hem evlilik yıldönümüme🙈 Çok şükür şimdilik grip gibi geçiriyorum ama eşim ağır geçiriyor. Bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım. Vakalar çok artmış siz de dikkat edin lütfen🙏🏻

Ben de valla tatile girince inanılmaz rahatlamıştım ilk aylarımız okula denk geldi son aylar da gelecek, ortadaki rahat dönem tatil şansımıza😅😅
Aynen canım en rahat dönemde evdeyiz ama bakalım artık rapor ala ala 32. Haftaya gelip hiç başlamama planlarım var doktorumla konuşacağım😅
Ben de daha bir kaç güne kadar hiç geçirmemiştim. Bugün covid de 4.günüm öyle bir ana denk geldi ki hem hamileliğime hem evlilik yıldönümüme🙈 Çok şükür şimdilik grip gibi geçiriyorum ama eşim ağır geçiriyor. Bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım. Vakalar çok artmış siz de dikkat edin lütfen🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım herkes ayrı geçiriyor ama senin hafif atlatman daha iyi eşin toparlar bir şekilde evdeyim Allahtan çıksam bile maske takıyorum artık elimizden geleni yapıyoruz ama hiç belli olmuyor hiç ummadığın yerden bulaşabiliyor 🥺

Back
X