2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Haftaya detaylı usg ye gireceğim kızlar 😊 zaman çok hızlı geçiyor…çalışanlar nasıl gidiyor sıcaklarla birlikte iş ve ev işleri zorluyor vallahi beni
Bu hafta çarşamba günü benim de detaylı usg randevum var. Heyecanla bekliyorum o günü. Sıcaklar beni de zorluyor. Ev işlerinde de kendim yapmayınca asla temizlenmiş hissetmiyordum, robot süpürgelere de mesafeliydim ama ev ve işi idare etmek için ben de robot süpürge falan düşünmeye başladım😬
21. Hafta hala hissetmiyorum bu haftalarda hissetmeyen bir ben kaldım galiba😂😂
Bugün 21+0 hala hissettiğim bir şey yok. Kız çocukları geç belli eder kendini diye rahatlatmaya çalışıyorlar etraftakiler. Umarım daha fazla bekletmez kızlarımız.

Günaydın herkese. İyi haftalar. Yine üzerimden tır geçti bu haftasonu da :) şimdi işe geldim de dinleniyorum. Umarım herkes iyidir. Yarın randevum var detaylı ultrason yapılacak merakla bekliyorum :KK200:
Aaa benim de yarın randevum 4lü tarama yapılacak 2 hafta sonra da detaylı. Çook güzel haberler alırız inşallah❤️
Kızlar Dr dan ciktim . Rahim ağzı uzunluğu 37mm dedi . Çok şükür diğer şeyler de normal. 170 gram 182 gram da ağırlıkları :)) cinsiyetleri de belli oldu 2 oğluş da benden 💙💙
Süper canım hayırlı olsun aslan gibi oğlanlar geliyor sağlıkla gelsinler inşallah🧿

Aaa benim de yarın randevum 4lü tarama yapılacak 2 hafta sonra da detaylı. Çook güzel haberler alırız inşallah❤️

Süper canım hayırlı olsun aslan gibi oğlanlar geliyor sağlıkla gelsinler inşallah🧿
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimz sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimz sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş
Bacak aralarından çekilmiş ultrasyon var mı canım merak ettim 🤗😊bu tarz

Eklentiler

• IMG_20220714_160428.webp
    IMG_20220714_160428.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 99
Roborock s5max canım çok memnunum

Benimki püsküllü halıma hiç takılmıyor. Halının üzerini moplamaması için hafif halıları kaldırıyorum ağırsada bikaç kere yerden toplar gibi doluyorum yüksek olduğu için giremiyo zaten öyle çözdüm. İsterseniz telefondan girilmez alan diye de işaretleyebilirsiniz ama onu hiç yapmadım

Yaaa müthiş hizmet bayıldım keşke bizde de olsa Alamanya bizi kıskanıyo😀❤️
Sağ ol canım duymuştum onu da bakayım yorumlarına halıyı toplamak mantıklıymış ama akımda bulunsun🤭
Ben de hamil kaldığımı öğrenir öğrenmez aldım robotu. Eşim robot aldığından beri süpürmüyor. Yalvar yakar süpürüyordu önceden de zaten ona yaradı😂
Bundan sonraki hedefim actifry dı ama onun da içi alüminyum kaplama zararlı diye okudum. Sizin önereceğiniz var mı
Ben kurutma makinası alacağım robot süpürgeden sonra ama airfryer kesinlikle listemde😅
hzlsel hzlsel ben de roborock s5 max kullanıyorum. Tam 2 yıl oldu alalı. Elim ayağım herşeyim o benim :) hele bebekli eve şartt
Ne zamandır istiyordum ama hep bir şeyler çıktı erteledim şimdi temizlik işi tamamen eşime kalınca benden daha heveslendi zaten çocuk olacak çalışıyorum yani gerçekten kolaylık olacak😬

Sağ ol canım duymuştum onu da bakayım yorumlarına halıyı toplamak mantıklıymış ama akımda bulunsun🤭

Ben kurutma makinası alacağım robot süpürgeden sonra ama airfryer kesinlikle listemde😅

Ne zamandır istiyordum ama hep bir şeyler çıktı erteledim şimdi temizlik işi tamamen eşime kalınca benden daha heveslendi zaten çocuk olacak çalışıyorum yani gerçekten kolaylık olacak😬
kurutma makinasını da 1,5 yıl önce aldım. Hepsini çocuktan sonra aldım yani :)) gerçekten hayat kurtarıyorlar. Airfryer biara düşünmüştük ama sonra dedik ki biz normalde de hiç kızartma falan yapmayız. Tavuk da pek yemiyoruz. Onda yapabileceğimiz şey çok kısıtlı diye vazgeçtik.

kurutma makinasını da 1,5 yıl önce aldım. Hepsini çocuktan sonra aldım yani :)) gerçekten hayat kurtarıyorlar. Airfryer biara düşünmüştük ama sonra dedik ki biz normalde de hiç kızartma falan yapmayız. Tavuk da pek yemiyoruz. Onda yapabileceğimiz şey çok kısıtlı diye vazgeçtik.
Evim 2+1 ve çamaşır kurutacak yerim bebekle beraber ortadan kalkacak o yüzden alacağım ama fiyatların bu kadar artacağını bilseydim önceden alırdım 🙈 airfryer için çok emin değilim zate dediğin gibi kızartma çok yapmıyoruz onun için acele etmiyorum o yüzden var mı başka çocuktan sonra aldığın kurtarıcı dediğin bir ürün🤭

Evim 2+1 ve çamaşır kurutacak yerim bebekle beraber ortadan kalkacak o yüzden alacağım ama fiyatların bu kadar artacağını bilseydim önceden alırdım 🙈 airfryer için çok emin değilim zate dediğin gibi kızartma çok yapmıyoruz onun için acele etmiyorum o yüzden var mı başka çocuktan sonra aldığın kurtarıcı dediğin bir ürün🤭
Airfryer bende var canım kayınvalidem almıştı hediye ama ayda yılda bir kullandım anca misafir gelince falan bana lazım olmamıştı çok mesela. Kurutma makinesini bende düşündüm ama bazı markalar ilerleyen zamanlarda çamaşırları yıpratıp yırtabiliyormuş o yüzden vazgeçmiştim benim evim bahçeli zaten bahçede kurutuyorum şimdilik. Bir tane de kullanmadığımız oda var kışın da çamaşırlıkla oraya asıyorum yağmur yağdığında falan o yüzden benim ihtiyacım çok olmadı. Bana çamaşır katlayıp yerleştiren bir makine lazım nefret ediyorum katlamaktan 😂😂

Evet herşey aşırı arttı. Benim 1,5 yıl önce 3bine aldığım kırutma makinası şuan 8bin olmuş.
Kurtarıcı ürün olarak da pek aklıma gelmiyor ama fissler düdüklü tencere ve buharlı dikey pratik ütüyü de sonradan aldım ve ikisi de çok kolaylaştırdı işlerimi.

Ben grunding gdh 82 modelini aldım 2 hafta önce 6.300 TL ye aldım ısı pompalı 40 dk da falan kurutuyor. 8 kg kapasitesi var. ☺️ Toz falan çok iyi topluyor. Benim çamaşır makinem yıkama kurutma birdi kurmasını hiç kullanamadım.

Ya kurutma makinesi çok lazım gerçekten benim de evimde onu koyacak uygun bi alan yok. Ama çok isterdim almak. Tüy toz topladığı için ekstra hoşuma gidiyor. Peki çıkan kıyafetler çok kırışık oluyor mu illaki ütü gerektiriyor mu? Bir de üniversitedeyken yurtta kullandığımız kurutma makinesi vardı kotlarımın falan rengini açmıştı kıyafetlerimi yıpratmıştı. Bu ne ile alakalı bilmiyorum böyle sorunlar oluyor mu

Kızlar yaz dönemi kaynaklı ailemin yanındayım sağlık ocağında misafir olarak başvurdum tetanoz aşımı oldum şimdilik sorun yok kolumda. Demir takviyesine 20.haftada başlanıyor diye biliyorum normalde yaşadığım şehirde olmadığım için soruyorum Demir ilacını sağlık ocağında muayene olup mu yazdırmam gerekiyor yoksa bir kadın doğum randevusu mu almalıyım

Back
X