• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Valla en iyisini yapmissinizz, gercekten ev sahiplerinin tripleri cekilmiyor. Nekadar hicbisey yapamazlar deselerde devlet kiracidan yana deselerde insan huzursuz oluyor o sekildede yasamak istemiyorsun.
Bizde nisanliyken almıştık ev.Ama halen kredisi bir kısmı kalmış.öde öde bitmiyor mubarek😌Rabbim Herkese Nasip etsin.Enaznfan eve tadilat falan yapınca Biliyorsunki kendi evin

Dışarda açık saçık kızlara bakması nasıl adamın yapısı olabilir ya gözlerini oyarım onun. Asla kabullenme böyle bir şeyi. Dışardakilere bakan yarın öbür gün aldatır da var mi garantisi? Hamilelikte bile hiç şüpheye düşmemek lazım bu konuda ben şaşırarak okudum o mesajları. Biraz olsun bile şüphe duyduğum biriyle evli kalamam. Ay sinirlendim
Yani yapı meselesi derken şu konuda örnek vereyim misal veriyorum açık konuşayım o sevişmeyi hiç sevmez ama ben de çok severim bu mesela onun yapısı gereği bir şeydir diyorum kendi kendime… yoksa dışardaki kızlara bakmasına tabiki yapı meselesi diyemem ama şöyle bir gerçek var ki her erkek bakıyo bu yalan değil. Buna maalesef ne yaparsak yapalım engel olamıyoruz. Eşine sadık olup da dışardaki kızlara bakmayan erkek çok naadir var maalesefkii 😔😔

Sebebi ne olursa olsun şöyle içeriği şiddet olan laflara ifrit oluyorum. Dediği anda suratına yapıştırasım gelirdi herhalde. Eş seçimi de büyük bir imtihan malesef. Umarım şu an içinde bulunduğun psikoloji düzelir canım.♥️

Benimde acı filan yok ama ucu kabuk kabuk yara gibi. Son bir hafta kala krem sürerim diye düşündüm.

Canım karşı tarafla ne kadar anlaşırsan anlaş ten uyumu diye bir şey var malesef. İllk evliliğim 7.5 yıl sürdü. Toplamda 14 yıldır tanıyorduk birbirimizi. Son yıl toplamda 10 kez ilişki olmuştu. Oda erkek infertitesi vardı sırf ovulasyon günü için mecbur diye ite kaka oluyordu. Kaderim bu herhalde diyordum. Ne yaptıysam bu değişmedi çünkü. Sonra bir güzel aldatıldım ve ayrıldım. Şimdiki eşimle ise hikaye çok farklı. Her şey olması gerektiği gibi. Yani belkide ten uyumu ve çekim olmayabilir aranızda. Malum bir çok kişi evlenince birlikte oluyor ve o zaman anlıyoruz ne olduğunu. En azından benim için öyle oldu.
Benim de öyle acı falan yok ama kabuk kabuk dediğin gibi. Dokunamıyorum ben bir de nasıl olacak bilmem. Krem ben de alacaktım ama gümüş kapak varsa krem gerekmez diye bir şey gördüm sanki. Doğumdan önce günde bir kaç saat sonra emzirmediğin her zaman kapak takılabilir deniyordu bir videoda. O zaman göğüs pedi falan da gerekmezmiş. Önce öyle deneyeceğim duruma göre ihtiyaç olursa krem ve göğüs pedi alırım diye düşünüyorum

Yani yapı meselesi derken şu konuda örnek vereyim misal veriyorum açık konuşayım o sevişmeyi hiç sevmez ama ben de çok severim bu mesela onun yapısı gereği bir şeydir diyorum kendi kendime… yoksa dışardaki kızlara bakmasına tabiki yapı meselesi diyemem ama şöyle bir gerçek var ki her erkek bakıyo bu yalan değil. Buna maalesef ne yaparsak yapalım engel olamıyoruz. Eşine sadık olup da dışardaki kızlara bakmayan erkek çok naadir var maalesefkii 😔😔
Ben katılmıyorum her erkek bakar meselesine. Kıskanç biri de değilim hiç eşimi darladigim bir konu olmadı bugüne kadar çünkü o bana hiç sebep vermedi. Bizim kıskançlık yapmamız karşımızdakinin tutumu ile alakalı bence genel olarak ama bazı paranoyak insanlar da oluyor tabi öyle de olmamak lazım. Güven sarsıldığı an o ilişki devam edemez. Allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın tabi hele de hamileyken insan çok üzülür.

Bebişin bütün hazırlıklarını bitirdik artık odası hazır, kıyafetler hazır, doğum çantası hazır. Ev temizliği de yapıldı. Artık istediği zaman gelebilir bebiş 😄 o kadar rahatladım ki hem hazırlıklar bitti hem nerdeyse 36.hafta da bitti 3 günü kaldı. Bundan sonra doğurursam artık stres yaşamayacağım😂

Kızlar bizde eşimin işimden dolayı İstanbul a taşınacağız
Tam doğum zamanıma denk geliyor doğumdan sonrada 3 ay falan ayrı kalmak zorunda olacağız ben annemin yanında kalacağım eşim ev bulana kadar ama İstanbul da kiralar çok korkunç ne yapacağız bilmiyorum eşimin iş yerine yakın yerler çok korkunç pahalı

Kızlar bizde eşimin işimden dolayı İstanbul a taşınacağız
Tam doğum zamanıma denk geliyor doğumdan sonrada 3 ay falan ayrı kalmak zorunda olacağız ben annemin yanında kalacağım eşim ev bulana kadar ama İstanbul da kiralar çok korkunç ne yapacağız bilmiyorum eşimin iş yerine yakın yerler çok korkunç pahalı
Aldı başını gidiyor kiralar Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze ve bütçenize göre bir yer bulursunuz hızlıca

Biraz geniş çaplı bakın canım çok yakın bulmanız zorsa eşini de çok zora sokmayacak şekilde
Yaa öyle canım ama çok uzak olunca da İstanbul da çok zor oluyormuş sanırım gidiş gelişler
Eşimin kuracağı iş umarım tutar belki o zaman daha iyi olur birşeyker yaşadığım ilde de 6 ay önce çok güzel bir ev aldık ama taşınacağız malesef ama İstanbul da barınma çok korkunçmuş gerçekten sen hangi semttesin canım

Aldı başını gidiyor kiralar Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze ve bütçenize göre bir yer bulursunuz hızlıca
Doğumdan hemen sonra ayrı kalmak da beni çok üzüyor yA en çok ihtiyacım olduğu zaman olacak çocuk yaparken de hep eşimin varlığına güvendim bu durum kötü hissettiriyor
Eşim doktor bir kaç eğitim aldı bu medikal estetik ile ilgili çapa dan bir klinikten teklif geldi bakalım umarım Nora nın şansına güzel gider herşey bereketi ile gelmiş olur kızım

Yaa öyle canım ama çok uzak olunca da İstanbul da çok zor oluyormuş sanırım gidiş gelişler
Eşimin kuracağı iş umarım tutar belki o zaman daha iyi olur birşeyker yaşadığım ilde de 6 ay önce çok güzel bir ev aldık ama taşınacağız malesef ama İstanbul da barınma çok korkunçmuş gerçekten sen hangi semttesin canım
Ben Levent tarafındayım canım baya merkezi konumda evimiz, 2 sene önce girdiğimiz için kiramız da uygun şu an bizim mahalledeki evlerin 3te birine kalıyoruz nerdeyse. Ev sahibimiz iyi çıktı çok şükür

Doğumdan hemen sonra ayrı kalmak da beni çok üzüyor yA en çok ihtiyacım olduğu zaman olacak çocuk yaparken de hep eşimin varlığına güvendim bu durum kötü hissettiriyor
Eşim doktor bir kaç eğitim aldı bu medikal estetik ile ilgili çapa dan bir klinikten teklif geldi bakalım umarım Nora nın şansına güzel gider herşey bereketi ile gelmiş olur kızım
Ayy Nora mi bebişin adı Allahım ilk istediğimiz isimdi bizim teyzesi beğenmedi diye başka isim bakarken Lena'yı beğenmiştik. Aklımda kalan isimlerden birisi oldu çok çok güzel bence🌸🧿

Ayy Nora mi bebişin adı Allahım ilk istediğimiz isimdi bizim teyzesi beğenmedi diye başka isim bakarken Lena'yı beğenmiştik. Aklımda kalan isimlerden birisi oldu çok çok güzel bence🌸🧿
Levent güzel bir semt ama işte ben de Yeşilköy Florya Ataköy tarafını çok istiyorum ama çok uçuk bakalım ne olacak
Nora benim daha cinsiyetini bilmeden önce aklımda olan isimdi ben de çok seviyorum
Arven Nora olacak 💜

Back
X