- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #39.021
Kızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 saate kadar uyandırma dedi doktorum canım genelde o kadar durmuyor tabi ama emdikten 2 saat sonra uyudu diyelim 4 saat uyumasına izin veriyorum o zamanKızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor?
Vücudunda kuruluk nerrsindeydi acaba. Bizdedr var mukuslu kaka doktor normal dedi bi kaç gündür kaşlarında kuruluk var bebeğinDoktor muayene ederken kakasina bakti vücudunda da bi noktada ufak kuruluk gördü test yapilsa da 1 yas oncesi net sonuc vermiyo alerji testleri dedi. Bi sut diyeti uygula takip edelim dedi bakalim ins gecer 1 yaşına kalmadan
KAkada mumus bizdede var ama kuruluk yok bende 10gun uyguladim sonra biraktik ama sanki telrar huzursuzluk basladi tekrar diyet deniycemDoktor muayene ederken kakasina bakti vücudunda da bi noktada ufak kuruluk gördü test yapilsa da 1 yas oncesi net sonuc vermiyo alerji testleri dedi. Bi sut diyeti uygula takip edelim dedi bakalim ins gecer 1 yaşına kalmadan
Benimkinde tüyler toplanıyor emzirirken temizliyorum:)Kızlar sizin bebişlerin de elleri çok tüy ve pamukçuk gibi topluyor mu? Kıyafetlerden mi oluyor evde kediler var onlardan mi oluyor anlamadım hep ellerinde yakalıyorum kıl tüy. Kedilerle aynı yere oturtmuyorum bile zaten. Anneme geldim burda da yapıyor aynısını demek ki evin pisliginden değil diye düşündüm ama bilemedim valla
Bizim doktorumuz uyandırma dedi. Ben sarılık durumu geçtiğinden beri uyandırmıyorum. Maksimum 6 saat, uyandırmama gerek kalmadan kendisi uyanıyor.Kızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor?
Sol kaşinda vardi boyle kabuk gibi sanki.Vücudunda kuruluk nerrsindeydi acaba. Bizdedr var mukuslu kaka doktor normal dedi bi kaç gündür kaşlarında kuruluk var bebeğin
Aynen canım ben de öyle yapıyorum mecburen sürekli ellerini kontrol ediyorum ama gece loş ışıkta emziriyorum gözümden kaçan oluyodur illa ellerini ağzına sokuyor bı de tedirgin oluyorumBenimkinde tüyler toplanıyor emzirirken temizliyorum:)
Bende bakalim bi denicm diyetnise yaricakmiKAkada mumus bizdede var ama kuruluk yok bende 10gun uyguladim sonra biraktik ama sanki telrar huzursuzluk basladi tekrar diyet deniycem
Evettt bizimde ayni surekli parmaklarinin arasi doluyor haha kiyafetlerden herhalde ya bizde hayvan yok evde cunkuuKızlar sizin bebişlerin de elleri çok tüy ve pamukçuk gibi topluyor mu? Kıyafetlerden mi oluyor evde kediler var onlardan mi oluyor anlamadım hep ellerinde yakalıyorum kıl tüy. Kedilerle aynı yere oturtmuyorum bile zaten. Anneme geldim burda da yapıyor aynısını demek ki evin pisliginden değil diye düşündüm ama bilemedim valla
Gece uykusuna gecince uyandirmiyorum artik bende, ilk bi 5/6 saat uyuyor acikiyor zaten kendi uyaniyor. Ama oglenleri uyandiriyorum cok uyumasin diye 5 saati gecirmemeye calisiyorum gunduz uykularini gece iyi uyusun diyeKızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor?
Ben de uyandırmıyorum canım.Kızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor?
Canım uduyunce cıkar normal.Deva nın hep teni o sekılde birde aglayınca morarıyor asıda agladı agzının etrafı mosmor oldu dolasım sıkıntısından .Lena da olsaydı farkederdın elinde olmasınsorun degıldır benceYa evet benim de moralimi bozdu o. 5. Haftada takip edemiyordu çünkü daha sonra takip etti. Biraz atıp tutuyor sanki.
Ben de ellerinde goruyorum damarları belli oluyor arada ama vücudunda görmedim hiç. Ellerinde de her zaman olmuyor, ten rengi açık ben o yüzden damarları belirginleşiyor diye düşünüyordum bak korktum şimdi takip edeyim ben de. Fotoğraflara baktım hepsinde normal çıkmış o halde bulamadim
Bazen diyorsun zaten benim kızımda hep var ve kalp problemi varBizim de bacaklarda mermer görüntüsü var ellerinde de bazen oluyor o zaman eller buz gibi oluyor. Yani sanmıyorum ki hepimizin bebeğinde sorun olsun. Umarım yeni doğdukları için geçicidir
Sorma elleri hep öyle. Günlük temizliyorum akşama yine aynı. Kulak temizleme çubuğunu ıslatıp parmak aralarını öyle temizliyorum açmıyor ellerini çünkü. Bebek pamuğu ile de elini siliyorum. Aslanda elini ağzına götürmeye başladı emiyorKızlar sizin bebişlerin de elleri çok tüy ve pamukçuk gibi topluyor mu? Kıyafetlerden mi oluyor evde kediler var onlardan mi oluyor anlamadım hep ellerinde yakalıyorum kıl tüy. Kedilerle aynı yere oturtmuyorum bile zaten. Anneme geldim burda da yapıyor aynısını demek ki evin pisliginden değil diye düşündüm ama bilemedim valla
Bizimkinin tırnaklarının içi simsiyah sanki işçiKızlar sizin bebişlerin de elleri çok tüy ve pamukçuk gibi topluyor mu? Kıyafetlerden mi oluyor evde kediler var onlardan mi oluyor anlamadım hep ellerinde yakalıyorum kıl tüy. Kedilerle aynı yere oturtmuyorum bile zaten. Anneme geldim burda da yapıyor aynısını demek ki evin pisliginden değil diye düşündüm ama bilemedim valla