2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Başlayalım öyleyse. İşte bizim karpuzcuk.
Eki Görüntüle 3082238
Ya seni yerim seksi şempanzem
Kız bi anda fırladı göbüşler harika görünüyorsunuz
Maşallah sana
Benden de gelsin o zaman
Oooo yakıyorsunuz bakıyorum hanfendi
Maşallah
Teşekkür ederim bebeğiiim, ama sadece göbek çıkmadı, kalınlaşan bacaklarım var. Aldığım 2 kilo direkt bacaklara gitmiş.
Benim de öyle ya bacaklar kalınlaşmaya başladı
bende 22+0 dan selam vereyim 4.5 kilo ile devam
Ama hemen silinmiş

Evet doktora biraz erken gideceğim bazen belirti olmasa da enfeksiyon olabiliyor çünkü normalde bir şeyim yok dediğim gibi bakalım önlemini alalım inş

Ya seni yerim seksi şempanzem
Kız bi anda fırladı göbüşler harika görünüyorsunuz
Maşallah sana

Benim de öyle ya bacaklar kalınlaşmaya başladı
Ay ayy seksili meksiki konuşmalar.
Teşekkür ederim çiçeğiiim, seni de görelim artık.

Demek ki genel bir durum bu bacak kalınlaşması, şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.

Allahım esirgesin, maşallah.
Bizimkiler beraber büyüyorlar sankii.
Ayrıca benden daha zayıf olmaz mısın pls.

Bu arada bir şey danışmalıyım, ben sanırım şifayı kaptım kızlar çok fenayım. Bütün kemiklerim sızlıyor, gözlerim yanıyor ağrımayan tek bir yanım yok. Üşüttüm galiba.

Benzeri bir durum yaşayıp acile gideniniz olduysa eğer, fayda edecek bir şey yapıyorlar mı malum gebelikte her şey sınırlı. Zor hareket ediyorum boşuna gitmeyeyim diye şey yaptım.

Hayyal -Sunshine hope2022 Loresima8989

Geri çekilmedede pek farkı yok bebeğim ondan olmuştur ben sürekli fitil olayındayım

Ben bir kez gitmiştim kuzucuk iki tane serum takıldı biri boştu sanırım arkasına parol taktılar iyi gelmişti

Kuzum bende boğaz enfeksiyonluydu gittim antibiyotiğimi kullandım valla napayım geçmezse daha kötü olacsktı gçmiş olsun havalardan olmuştur büyük ihtimalle bi sıcak bi soğuk terletip üşütüyor

Ben bir kez gitmiştim kuzucuk iki tane serum takıldı biri boştu sanırım arkasına parol taktılar iyi gelmişti
Önce bir parol içseydim belki iyi gelirdi diye düşünüyordum ama evde yook, nöbetçi eczane bulup alsın bari eşim. En son ihtimal giderim artık.
Kuzum bende boğaz enfeksiyonluydu gittim antibiyotiğimi kullandım valla napayım geçmezse daha kötü olacsktı gçmiş olsun havalardan olmuştur büyük ihtimalle bi sıcak bi soğuk terletip üşütüyor
Sana da çok geçmiş olsun bebeğimm, Vallahi her yerim dökülüyor geceleri mis gibi esiyor diye üzerime bir şey örtmeden uyursam olacağı bu işte.

Sen nasılsın daha iyi misin şimdi?

Başlayalım öyleyse. İşte bizim karpuzcuk.
Eki Görüntüle 3082238

Benden de gelsin o zaman

ayy cok guzelsiniz kizlar masallahh
Ben aksam eve gecince atacagim

Allahım esirgesin, maşallah.
Bizimkiler beraber büyüyorlar sankii.
Ayrıca benden daha zayıf olmaz mısın pls.
Ya reessmenn beraber büyüyorlar dimi
Kız nerem senden zayıf senden kısayım ve sabah 57,5 tum

Kuzum geçmiş olsun acil kısmını hiç bilmiyorum ama
Abartmadan ıhlamur için diyorlar.
Bol meyve önerebilirim. MultiVitamin alıyorsun zaten.
Bir de yapabilirsen toz ya da taze zencefilin varsa içecek yap ufak miktarlarıyla
Çok geçmiş olsun
Sarı Çiçek maşAllah

ayy cok guzelsiniz kizlar masallahh
Ben aksam eve gecince atacagim
bekliyoruuuuzz

Al işte ben 58.5 ama.

Sağ ol minnoşum, ıhlamurum bitmiş her çıkışımda aktardan alayım diyorum unutuyorum. nane limon yaptım, eşim de bugün çalışıyor şansıma.

Cnm bir parol iç uzun zamandır içmediğimizden etkisi olur çook çok geçmiş olsun

W
o zaman benden de bir karpuz gelsin ben aldığım kiloları hiç söylemeyeyim, dusuk tehdidi nedeniyle uç aydır yatmaktan fazlasıyla aldım daha da devam ediyorum

Eklentiler

• 652A8EE4-26FF-4113-8D79-FECD98A32E7C.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 135
Al işte ben 58.5 ama.

Sağ ol minnoşum, ıhlamurum bitmiş her çıkışımda aktardan alayım diyorum unutuyorum. nane limon yaptım, eşim de bugün çalışıyor şansıma.
İyi yapmışsın kuzum. Şifa olur inşallah
Dikkatli ol

Ama senin boyun benden uzuuun benden daha fitsin

W

o zaman benden de bir karpuz gelsin ben aldığım kiloları hiç söylemeyeyim, dusuk tehdidi nedeniyle uç aydır yatmaktan fazlasıyla aldım daha da devam ediyorum
Ay maşallah
Az kaldı bu günler geçsin verilir bu kilolar güzel anne

Bu arada Oturunca aynı ben düz oturamıyorum zaten sürekli geriye doğru yayılmaca
Hatta Bebiş konumu itibari ile benimki dışarıya doğru baya yumru gibi uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…