Ya seni yerim seksi şempanzem
Oooo yakıyorsunuz bakıyorum hanfendiBenden de gelsin o zaman
Benim de öyle ya bacaklar kalınlaşmaya başladıTeşekkür ederim bebeğiiim, ama sadece göbek çıkmadı, kalınlaşan bacaklarım var.Aldığım 2 kilo direkt bacaklara gitmiş.
Ama hemen silinmişbende 22+0 dan selam vereyim 4.5 kilo ile devam
Bir tek ben mi göremiyorum.bende 22+0 dan selam vereyim 4.5 kilo ile devam
Evet doktora biraz erken gideceğim bazen belirti olmasa da enfeksiyon olabiliyor çünkü normalde bir şeyim yok dediğim gibi bakalım önlemini alalım inşTahlil yaptir derim canim eyer enfeksiyonsa esinde antibiotik kullanmali ki bidaha sana gecmesin hamilelikte enfeksiyon cok tehlikeli malesef ben sirf bu yuzden iki bebegimi erken dogumla kaybettim suyum geldi enfeksiyon yuzundeninsallah bir seyin yoktur ama tedbiri elden birakmamak lazim rabbim sag salim vakitli dogumlar nasip etsin hepimize insallah
Ay ayy seksili meksiki konuşmalar.Ya seni yerim seksi şempanzem
Kız bi anda fırladı göbüşler harika görünüyorsunuz
Maşallah sana
Benim de öyle ya bacaklar kalınlaşmaya başladı
Allahım esirgesin, maşallah.O zaman 23+0 dan selamlar
Bol sertleşmel, taş gibi karınlı bi günün ardından karnımda patlamaya hazır bir bomba taşıyor gibi hissediyorum
Göbek deliği çevresi ölçtüm de geldim 92 cm
Eki Görüntüle 3082301
Siliniyor muymuş?Ama hemen silinmiş
Geri çekilmedede pek farkı yok bebeğim ondan olmuştur ben sürekli fitil olayındayımBen nihayete eremiyorum o şekilde zati başka şekilde erebilirim ona da koca lazım luzum değildir
Bak bak sen o kadar ağrı sızı içinde biz burda sana üzülürken neler neler
Aslında geri çekilme oluyor ama yine de bu yanma ve kaşıntı normal olamaz doktora gidene kadar bi daha yok doktora da daha çok var bi telefonda danışırım belki fitil verir
Sarı Çiçek maşAllahO zaman 23+0 dan selamlar
Bol sertleşmel, taş gibi karınlı bi günün ardından karnımda patlamaya hazır bir bomba taşıyor gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 3082301
Ben bir kez gitmiştim kuzucuk iki tane serum takıldı biri boştu sanırım arkasına parol taktılar iyi gelmiştiBu arada bir şey danışmalıyım, ben sanırım şifayı kaptım kızlar çok fenayım. Bütün kemiklerim sızlıyor, gözlerim yanıyor ağrımayan tek bir yanım yok. Üşüttüm galiba.
Benzeri bir durum yaşayıp acile gideniniz olduysa eğer, fayda edecek bir şey yapıyorlar mı malum gebelikte her şey sınırlı. Zor hareket ediyorum boşuna gitmeyeyim diye şey yaptım.
Hayyal -Sunshine hope2022 Loresima8989
Bu arada bir şey danışmalıyım, ben sanırım şifayı kaptım kızlar çok fenayım. Bütün kemiklerim sızlıyor, gözlerim yanıyor ağrımayan tek bir yanım yok. Üşüttüm galiba.
Benzeri bir durum yaşayıp acile gideniniz olduysa eğer, fayda edecek bir şey yapıyorlar mı malum gebelikte her şey sınırlı. Zor hareket ediyorum boşuna gitmeyeyim diye şey yaptım.
Önce bir parol içseydim belki iyi gelirdi diye düşünüyordum ama evde yook, nöbetçi eczane bulup alsın bari eşim. En son ihtimal giderim artık.Ben bir kez gitmiştim kuzucuk iki tane serum takıldı biri boştu sanırım arkasına parol taktılar iyi gelmişti
Sana da çok geçmiş olsun bebeğimm, Vallahi her yerim dökülüyor geceleri mis gibi esiyor diye üzerime bir şey örtmeden uyursam olacağı bu işte.Kuzum bende boğaz enfeksiyonluydu gittim antibiyotiğimi kullandım valla napayım geçmezse daha kötü olacsktıgçmiş olsun havalardan olmuştur büyük ihtimalle bi sıcak bi soğuk terletip üşütüyor
Benden de gelsin o zaman
ayy cok guzelsiniz kizlarO zaman 23+0 dan selamlar
Eki Görüntüle 3082301
Ya reessmenn beraber büyüyorlar dimiAllahım esirgesin, maşallah.
Bizimkiler beraber büyüyorlar sankii.
Ayrıca benden daha zayıf olmaz mısın pls.
Kuzum geçmiş olsun acil kısmını hiç bilmiyorum amaBu arada bir şey danışmalıyım, ben sanırım şifayı kaptım kızlar çok fenayım. Bütün kemiklerim sızlıyor, gözlerim yanıyor ağrımayan tek bir yanım yok. Üşüttüm galiba.
Sarı Çiçek maşAllah
bekliyoruuuuzzayy cok guzelsiniz kizlarmasallahh
Ben aksam eve gecince atacagim
Al işte ben 58.5 ama.Ya reessmenn beraber büyüyorlar dimi
Kız nerem senden zayıfsenden kısayım ve sabah 57,5 tum
Kuzum geçmiş olsun acil kısmını hiç bilmiyorum ama
Abartmadan ıhlamur için diyorlar.
Bol meyve önerebilirim. MultiVitamin alıyorsun zaten.
Bir de yapabilirsen toz ya da taze zencefilin varsa içecek yap ufak miktarlarıyla
Çok geçmiş olsun
Cnm bir parol iç uzun zamandır içmediğimizden etkisi olur çook çok geçmiş olsunÖnce bir parol içseydim belki iyi gelirdi diye düşünüyordum ama evde yook, nöbetçi eczane bulup alsın bari eşim. En son ihtimal giderim artık.
Sana da çok geçmiş olsun bebeğimm, Vallahi her yerim dökülüyor geceleri mis gibi esiyor diye üzerime bir şey örtmeden uyursam olacağı bu işte.
Sen nasılsın daha iyi misin şimdi?
Çok sağ ol kuzuşum, aradım söyledim müsat bir vakit alıp getirecek inşallah.Cnm bir parol iç uzun zamandır içmediğimizden etkisi olur çook çok geçmiş olsun
o zaman benden de bir karpuz gelsinO zaman 23+0 dan selamlar
Eki Görüntüle 3082301
İyi yapmışsın kuzum. Şifa olur inşallahAl işte ben 58.5 ama.
Sağ ol minnoşum, ıhlamurum bitmiş her çıkışımda aktardan alayım diyorum unutuyorum.nane limon yaptım, eşim de bugün çalışıyor şansıma.
Ay maşallahW
o zaman benden de bir karpuz gelsinben aldığım kiloları hiç söylemeyeyim, dusuk tehdidi nedeniyle uç aydır yatmaktan fazlasıyla aldım daha da devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?