Allahtan ben de hazırlıklıydım bu duruma bebeğim.Aa çok iyi.
aslında ben 1 ay önce alıp başlasam mı başıma gelir mi acaba diye düşünüyordum. alamadan geldi sanırım. :d
gebelikte çok sık yaşanıyormuş varis, damarlar genişlediği için.
belki doktoru beklemem alır geçerim bi tane bilemedim. en azından evde giyerim, sıcaklarda
doktoruma dün sormuştum şimdi cevap verdi.Allahtan ben de hazırlıklıydım bu duruma bebeğim.
Bir medikalle görüş bakalım genitali bilmem ama bacaklar için olanı numaralı gibi bir şeydi annem kullanırken, kafana göre alamıyordun o zamanlar şimdi nasıl işliyor bilmiyorum çiçeğim, benim de bir ortopedi doktoru ile görüşesin var bakalım.
Oh çok sevindim minnoşum.doktoruma dün sormuştum şimdi cevap verdi.
varisten bir şey olmaz dert etme dedi.
varis çorabını sordum. eğer ağrın çoksa kullan mutlaka faydası olur dedi o da.
aynen beden beden oluyor daha önce ameliyat çıkışı vermişlerdi dize kadar olanından kullanmıştım. keşke elimde tutaymışım
bence siz de kullanın önlem almakta fayda var.
hangi doktordu hatırlamıyorum tvde denk gelmiştim. normalde de kumaş pant. altına bile varis çorabı giyiyorum şuanda da. herkese tavsiye ederim diyordu, o geldi aklıma
al al çiçeğim. iyi gelir inşallah ilerlemezOh çok sevindim minnoşum.
Alayım ben de en kısa zamanda, evde bile giyerim yeter ki ağrısını hissettirmesin, belki ilerlemesi de durur.
Bugün günlerden GÖBEK SHOW unutmayın.al al çiçeğim. iyi gelir inşallah ilerlemez
Ben nihayete eremiyorum o şekilde zati başka şekilde erebilirim ona da koca lazım luzum değildirHamilelikte cinsellik çok önemliymiş ama risk yoksa Bizim salgıladığımız mutluluk hormonları varmış zevk aldığımızda salgılanıyormuş onunla da mutlu bebekler doğuyormuş bir kadın doğumcunun videosunu izlemiştim
Bak bak sen o kadar ağrı sızı içinde biz burda sana üzülürken neler nelerNe demek yapmıyorsunuz kız, daha ölmedik evelallah.O zaman doğal yollarla korunursunuz.
Aslında geri çekilme oluyor ama yine de bu yanma ve kaşıntı normal olamaz doktora gidene kadar bi daha yok doktora da daha çok var bi telefonda danışırım belki fitil verirCanım prezervatif kullanıyor musunuz? Kullanmadan ilişkiye girersen sonun ben olurum bikere enfeksiyon başladı devamı bitmiyor
Hormonlar farklilastikca kadında istek artıyor yaşayan var mı bilemiyorum ama ilk gebeliğim de öyleydi kaçan ben olurdum normal de kovalayan olmuştum hahahah
Ya kızlarBende eskiden tam tersirdiydim, kovalardim adamiilk 3 ay zaten korkudan bisi yapamadik sonra da ben gene kendimce panikledim korktum bisi olur die ama bu aralar hormonlarim tavan . her ne kadsr eski performansim da degilsem de idare ediyoruz
AhahahhahahBak bak sen o kadar ağrı sızı içinde biz burda sana üzülürken neler neler
bizde korkuyoruz canim , o yuzden ayda bir kere anca suan iliskiye giriyoruzYa kızlar
Vallahi bizde de öyle normal bir ilişki olmadı, benim 2 kaybım var biraz pimpirikliyim zaten ama en başında eşimle konuşmuştuk o da korkuyor ister istemez bir zarar veririm diye. Doktordan da onay aldık aslında ama işte psikolojik heralde.
Bir şey olmasa da bir şeyler oluyor ama normal şekilde değil ne yapalım sonra kaldığımız yerden devam
AhahahhahahO ağrılarla nasıl başa çıkıyorum sandınııııız.
Evet bira nefsimizi tutacağız yoksa bebek taa nerde bir şey olacağından değil de işte travmalar mı desem ne desem?bizde korkuyoruz canim , o yuzden ayda bir kere anca suan iliskiye giriyoruzoda yani cok sakin yavas yavas .
benm birde ilk dusukte , ben hamile oldugumu bilmiyorum , bir kac gun baya sert davranmistik birbirimize sevisirken, kanamam baslamisti. tabi doktorlar o sebep olmustur fln demedi ama biz o zaman bir tirstik zaten
aynen kuzum .Evet bira nefsimizi tutacağız yoksa bebek taa nerde bir şey olacağından değil de işte travmalar mı desem ne desem?
Ee hani göbekler
Ya sen gurbetteydim demi kuzum tamam sana iyi geceler burda saat 13:22 :)aynen kuzum .
Kiz burda gecenin 3.20 siminik bir ekmek arasi cikolata , cilek yemeye kalktim , birde sut ictim ohh yatacagim
sabah atarim bir resim
evet canim ,tesekkur ederimYa sen gurbetteydim demi kuzum tamam sana iyi geceler burda saat 13:22 :)
Bugün günlerden GÖBEK SHOW unutmayın.
Sizin için fotoğraf çektireyim derken bacaklarımın ne kadar kalınlaştığıyla yüzleşmek zorunda kaldım. Gerginim.
İlk üç ay yapmayayım dedim rüyalandım ergenliğe döndükKızlar bide orgazm anında kasıkta kasılma gibi bişey oluyor bende doktora sordum bi sıkıntı olmayacağını söyledi ama tedirgin oluyorum yinde de bende istekte tam aksine tavan yaptı
Bende eskiden tam tersirdiydim, kovalardim adamiilk 3 ay zaten korkudan bisi yapamadik sonra da ben gene kendimce panikledim korktum bisi olur die ama bu aralar hormonlarim tavan . her ne kadsr eski performansim da degilsem de idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?