2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay muhteeeşem, emojiyi de tam bulup yerleştirmişsin yalnız

Bu arada çok fitsin, tü tü tü maşallah

Oy oy bir göbek de burda, sizin yalnız göbekler çıkmış kızlar maşallah
Teşekkür ederim bebeğiiim, ama sadece göbek çıkmadı, kalınlaşan bacaklarım var. Aldığım 2 kilo direkt bacaklara gitmiş.

Bol elbiseler giyiyordum fark etmemişim, bunu giyip bacakları görünce darmaduman oldum.
Bence tam ideal bir hamilelik yaşıyorsun tam özenilesi kocamızın etinden sütünden faydalandığımız her yerimizden belli işte alt tarafımızdan parasını yediğimiz üst tarafımızdan da başka bir şey yediğimizi gösteriyor

Ayy çok güzelsiiniiz tam sevdiğim göbek maşallah paşayla sana
Bebeğim benim, teşekkür ederim alt üst birleşsin ve hemen daha güzeli olsun göbüşün.
Allah canını almasın.
Maşallah çok güzell 1 ay önce göbeğim çıkmadı diyordunuz değil mi
Neden karnım dümdüz diye ağlamaklıydım. Teşekkür ederiiiim Ama hani sizlerden yok muu?

Hamilelik sebebiyle çoğumuz rahibe terasaya dönse de bir sorum var ilişkiden sonra yanma ve kaşıntı olmaya başladı enfeksiyon mudur bilgisi olan?
Tahlil yaptir derim canim eyer enfeksiyonsa esinde antibiotik kullanmali ki bidaha sana gecmesin hamilelikte enfeksiyon cok tehlikeli malesef ben sirf bu yuzden iki bebegimi erken dogumla kaybettim suyum geldi enfeksiyon yuzunden insallah bir seyin yoktur ama tedbiri elden birakmamak lazim rabbim sag salim vakitli dogumlar nasip etsin hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…