2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geceleri üşütüyoruz kuzu içimde yangın var açıyorum camı sonra sabah yataktan kalkamıyorum enfeksiyon yoksa gidilmemesi daha iyi paroldan başka bişe yok bize antibiyotikte gerekmedkçe almayalım mantara filan davetiye çıkarıyo onlar da

Yo ben de kiloları takmıyorum asla. Yani doktor diyetisyene yönlendirene kadar sorun yok bence, saglik olsun

Ya ben de düz oturamiyorum hep bir kaykılmaca yanımda yastıkla geziyorum dışarda bi yere gideceksem..
Karnımı çok seviyorum yaa, masallah herkese valla ne güzel büyütüyoruz bebelerimizi, insallah sağlıkla doğsunlar

Sorma sorma, en azından belimi falan örterdim niye böyle yaptım bilmiyorum. Evet hiç istemiyorum antibiyotik falan, parolu bekleyeceğim minnoşum, teşekkür ederim.

Öyle gerçekten. Geçiyor günler sağlıkla şükürler olsun

Ben de yastığı yanımda taşıyorum
Geçen hafta bi otelde konakladık. Arabamızda kullanmak için bel yastığımı, yatakta yatmak için 3 yastığı beraberimde götürdüm ama çok mantıklı hareket etmişiz

İnşallah minnoşum.
Karıştırma boyu moyu, görünen köy kılavuz istemez.
Ahaha ben de sana bayıldım şimdi ama
Neyse şımarık şımarık tartışmıcam öpüyorum yanacıklarından

Valla kızlar kiloya hiç takılmayın belki bidaha bu duyguyu yaşamıcaz annem 4 hamileliğindede 35 kilo almış hep eski kilosuna düşmüş emicekler koşturcaz az yedik mi manken gibi fiziğimiz olur.
Ben 4,5 kilo aldım ama annem diyor senden daha fazla performans bekliyordum die ben biraz dikkatliyim ekmek filan yemiyorum yapamayan yapamasın sonra yapar

Hayırlı akşamlar kızlar.. ben dün tetanoz aşımı vuruldum 1.dozunu .. ilk gebeliğimde 5 dozu tamamlamadığımdan bir daha vuruluyorum

bide kan tahlili yaptırmıştı aile hekimim demirim aşırı derece de düşmüş onu toparlamaya çalışcaz bakalım

İlk doz bende hissettirmeden geçti neyseki inşallah sende de öyle olur:) iki doz yaptıracağım daha önce hiç yaptırmadım.

Demir konusu hepimizin başının belası canım maalesef

Kızlar masallah hepinizin karnı çok tatlı olmuş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Benim karnım sizinkiler gibi toplu değil hamile olduğum dışardan hiç anlaşılmıyor toplamda 4 kg falan aldım ama gören ne kadar kilo almışsın diyor çünkü göğüslerim aşırı aşırı büyüdü. Millet hamile pantolonu alır ben yeni sütyen alıp duruyorum eskiler dar geliyor

Çok geçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta hastalandım biliyorsun. Kemiklerim, boğazım ağrıdı, burnum tıkandı. Burada yazan her şeyi uyguladım. 2 günde grip olmadan toparladım. Doktorum parol almamı söyledi, 3 kez parol aldım. Ihlamur, karabiber,bal, zencefil karışımı yedim. Pekmez yedim. Adaçayı gargarası yaptım. Ayva kaynattım. İnşallah atlatırsın canım en kısa zamanda.

Ya aynen komşum bana göğüslerine ne oldu diye sordu karnımda dışardan şişlik görünmüyor ama göğüslerim benden önce gidiyor bildiğin telsiz penye nine sütyenlerinden aldım, penti falan hikaye oldu

Çok teşekkür ederim bebeğim, inşallah ben de çabucak atlatırım, bir günde eridim. Bunları ben de uygulayacağım inşallah şifa olur.

Güzel haberler ver bize

anurkoc hayırlı haberlerini bekliyoruzz paşamızın
Çıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarım Sağolun desteğiniz için

Eklentiler

• 8C15A73F-F72D-4FB4-92EA-7EC57883ED2A.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 121
  • 2A472B92-1353-4404-A848-C695758EAD94.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…