- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Geceleri üşütüyoruz kuzu içimde yangın var açıyorum camı sonra sabah yataktan kalkamıyorum enfeksiyon yoksa gidilmemesi daha iyi paroldan başka bişe yok bize antibiyotikte gerekmedkçe almayalım mantara filan davetiye çıkarıyo onlar daBu arada bir şey danışmalıyım, ben sanırım şifayı kaptım kızlar çok fenayım. Bütün kemiklerim sızlıyor, gözlerim yanıyor ağrımayan tek bir yanım yok. Üşüttüm galiba.
Benzeri bir durum yaşayıp acile gideniniz olduysa eğer, fayda edecek bir şey yapıyorlar mı malum gebelikte her şey sınırlı. Zor hareket ediyorum boşuna gitmeyeyim diye şey yaptım.
@Hayyal-Sunshine @hope2022 Loresima8989
Yo ben de kiloları takmıyorum asla. Yani doktor diyetisyene yönlendirene kadar sorun yok bence, saglik olsunİyi yapmışsın kuzum. Şifa olur inşallah
Dikkatli ol
Ama senin boyun benden uzuuun benden daha fitsin
Ay maşallah
Az kaldı bu günler geçsin verilir bu kilolar güzel anne
Bu arada Oturunca aynı bendüz oturamıyorum zaten sürekli geriye doğru yayılmaca
Hatta Bebiş konumu itibari ile benimki dışarıya doğru baya yumru gibi uzuyor
İnşallah minnoşum.İyi yapmışsın kuzum. Şifa olur inşallah
Dikkatli ol
Ama senin boyun benden uzuuun benden daha fitsin
Sorma sorma, en azından belimi falan örterdim niye böyle yaptım bilmiyorum. Evet hiç istemiyorum antibiyotik falan, parolu bekleyeceğim minnoşum, teşekkür ederim.Geceleri üşütüyoruz kuzu içimde yangın var açıyorum camı sonra sabah yataktan kalkamıyorum enfeksiyon yoksa gidilmemesi daha iyi paroldan başka bişe yok bize antibiyotikte gerekmedkçe almayalım mantara filan davetiye çıkarıyo onlar da
Yo ben de kiloları takmıyorum asla. Yani doktor diyetisyene yönlendirene kadar sorun yok bence, saglik olsun
Ya ben de düz oturamiyorum hep bir kaykılmacayanımda yastıkla geziyorum dışarda bi yere gideceksem..
Karnımı çok seviyorum yaa, masallah herkese valla ne güzel büyütüyoruz bebelerimizi, insallah sağlıkla doğsunlar
Ahaha ben de sana bayıldım şimdi amaİnşallah minnoşum.
Karıştırma boyu moyu, görünen köy kılavuz istemez.
Valla kızlar kiloya hiç takılmayın belki bidaha bu duyguyu yaşamıcaz annem 4 hamileliğindede 35 kilo almış hep eski kilosuna düşmüş emicekler koşturcaz az yedik mi manken gibi fiziğimiz olur.Yo ben de kiloları takmıyorum asla. Yani doktor diyetisyene yönlendirene kadar sorun yok bence, saglik olsun
Ya ben de düz oturamiyorum hep bir kaykılmacayanımda yastıkla geziyorum dışarda bi yere gideceksem..
Karnımı çok seviyorum yaa, masallah herkese valla ne güzel büyütüyoruz bebelerimizi, insallah sağlıkla doğsunlar
Tamam sarılalım, öpüşelim kapatalım konuyu.Ahaha ben de sana bayıldım şimdi ama
Neyse şımarık şımarık tartışmıcam öpüyorum yanacıklarından
canimm bunun en iyi cozumu bol bol terlemekAl işte ben 58.5 ama.
Sağ ol minnoşum, ıhlamurum bitmiş her çıkışımda aktardan alayım diyorum unutuyorum.nane limon yaptım, eşim de bugün çalışıyor şansıma.
Yavrum onu yapamam, hayır hayır hiçbir zaman yapamadım.canimm bunun en iyi cozumu bol bol terlemek
İlk doz bende hissettirmeden geçti neyseki inşallah sende de öyle olur:) iki doz yaptıracağım daha önce hiç yaptırmadım.Hayırlı akşamlar kızlar.. ben dün tetanoz aşımı vuruldum 1.dozunu .. ilk gebeliğimde 5 dozu tamamlamadığımdan bir daha vuruluyorum
bide kan tahlili yaptırmıştı aile hekimim demirim aşırı derece de düşmüşonu toparlamaya çalışcaz bakalım
Çok geçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta hastalandım biliyorsun. Kemiklerim, boğazım ağrıdı, burnum tıkandı. Burada yazan her şeyi uyguladım. 2 günde grip olmadan toparladım. Doktorum parol almamı söyledi, 3 kez parol aldım. Ihlamur, karabiber,bal, zencefil karışımı yedim. Pekmez yedim. Adaçayı gargarası yaptım. Ayva kaynattım. İnşallah atlatırsın canım en kısa zamanda.Bu arada bir şey danışmalıyım, ben sanırım şifayı kaptım kızlar çok fenayım. Bütün kemiklerim sızlıyor, gözlerim yanıyor ağrımayan tek bir yanım yok. Üşüttüm galiba.
Benzeri bir durum yaşayıp acile gideniniz olduysa eğer, fayda edecek bir şey yapıyorlar mı malum gebelikte her şey sınırlı. Zor hareket ediyorum boşuna gitmeyeyim diye şey yaptım.
@Hayyal-Sunshine @hope2022 Loresima8989
Ya aynen komşum bana göğüslerine ne oldu diye sorduKızlar masallah hepinizin karnı çok tatlı olmuş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Benim karnım sizinkiler gibi toplu değil hamile olduğum dışardan hiç anlaşılmıyor toplamda 4 kg falan aldım ama gören ne kadar kilo almışsın diyor çünkü göğüslerim aşırı aşırı büyüdü. Millet hamile pantolonu alır ben yeni sütyen alıp duruyorum eskiler dar geliyor
Çok teşekkür ederim bebeğim, inşallah ben de çabucak atlatırım, bir günde eridim. Bunları ben de uygulayacağım inşallah şifa olur.Çok geçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta hastalandım biliyorsun. Kemiklerim, boğazım ağrıdı, burnum tıkandı. Burada yazan her şeyi uyguladım. 2 günde grip olmadan toparladım. Doktorum parol almamı söyledi, 3 kez parol aldım. Ihlamur, karabiber,bal, zencefil karışımı yedim. Pekmez yedim. Adaçayı gargarası yaptım. Ayva kaynattım. İnşallah atlatırsın canım en kısa zamanda.
Bu bir muamma ama şuan 6 aylığız :)Bir de ben bu ay hesabını anlamıyorum hiç daha önce de konuşulmuştu ama, kaçıncı hafta bitince 6 aylık olacak bebişler
Güzel haberler ver bize
Çıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarım
Başakcım benim karnımda çıkmış o şekilde ama bacaklarımda falan yok öyle mi oluyor ?Benim zaten varislerim vardı minnoşum kılcal, miniminnaktı ben bile zor seçiyordum, şimdi çoğalmış, belirginleşmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?