ay neler almistin ki , ben hatirlayamadim ama her biberonu emmiyormus bebekler, bir tane denemelik al istersen . kis bebegi olacagi icin bebek arabasina gecirilen kalin femuarli ayak kismini kapatan tulum gibi seyler var , resim atayim bir , oyle birsey alabilirsin , pahali oluyor onlar genelde
Ona da bakayım canım. İyi ki okul tatil oldu ve mevsim yaz da terliğe geçtim. Karnım bile şişmedi, 1,5 kilo aldım, herkes ayak ve göğüslerimden anlıyor hamile olduğumu
Maşallah canım çok güzel bir hamilesin benim de olur inşallah böyle göbişim Ben de isim bulamadım ve içime hiç biri sinmiyor. Zaten kararsız bir insanım, son gün kocam koyacak kesin ismini oh my god
Maşallah canım çok güzel bir hamilesin benim de olur inşallah böyle göbişim Ben de isim bulamadım ve içime hiç biri sinmiyor. Zaten kararsız bir insanım, son gün kocam koyacak kesin ismini oh my god
Lily ismini sevdi esim , “ lili “ diye teleffuz ediliyor, zambak demek. benimde hep hosuma giderdi bu isim.bir de bir kac kiz cocugu gormustum ismi lily olan , allahim hepsi birbirinden guzeldi.
ben isimleri dusunurken aklima gelen yuzlerde cok onemli
Lily ismini sevdi esim , “ lili “ diye teleffuz ediliyor, zambak demek. benimde hep hosuma giderdi bu isim.bir de bir kac kiz cocugu gormustum ismi lily olan , allahim hepsi birbirinden guzeldi.
ben isimleri dusunurken aklima gelen yuzlerde cok onemli
Çok hoş geliyor kulağa Lily Ben çok beğendim Haklısın önümüze gelen yüzler çok çok önemli, öğretmen olduğum için bütün isimleri deneyimlemiş olabilirim, çok zor oluyor o yüzden
Çok hoş geliyor kulağa Lily Ben çok beğendim Haklısın önümüze gelen yüzler çok çok önemli, öğretmen olduğum için bütün isimleri deneyimlemiş olabilirim, çok zor oluyor o yüzden
Nasilsiniz güzel anneler napiyorsunuz
Ben bu aralar taşınma ev işi vs. baya yoğunum. Ama süre uzun olduğu için dinlene dinlene yaptık zaten çok eşyam yok.
Perşembe günü 2. Tetanoz aşımı da yaptırdım bi sıkıntı olmadı ağrı şişme vs. olarak.
Önümüzdeki hafta da şeker yüklemesi için gidicem bakalım.
Maşallah göbüsler büyümüş hepinizin nazar degmesin
Benim karnımı gören kız buu diyor erkek diyorum yanlışlık olmasın diyorlar yana yana büyüyoruz alt karnım hiç yok nerdeyse yukarıda karnım.
Bende durumlar böyle inşallah iyisinizdir hepiniz