2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

İyi olmana sevindiim bir ara sordu arkadaslar senii taşınma telaşındayım yazmıştı yerleşmene çok sevindiim yeni evin yeni mutluluklar yeni umutlar getirsin inşallah sana eşine oğluşuna

Kızlarr biz babalar gününü erken kutladık 00.30 da eşim işten geldi sabahı bekleyemedim verdim hediyesini bende.
Ay bir de götürürken bana bir masal anlat baba şarkısını açtım hüngür hüngür ağladım kızım da tekmeleriyle eşlik etti, eşim çok duygulandı

Eklentiler

• 27E97A4A-40CA-450E-8665-3BF4F24C931F.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 105
İyi olmana sevindiim bir ara sordu arkadaslar senii taşınma telaşındayım yazmıştı yerleşmene çok sevindiim yeni evin yeni mutluluklar yeni umutlar getirsin inşallah sana eşine oğluşuna
Ah yeni evime daha gidemedim canım ama iyi oldu bi yandan biraz süre uzayınca dinlene dinlene toparlandık 3 5 mutfak eşyası kaldı bi
Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hayırlısı olsun insallahh

Maşallah size ne naifsiniz ben de yatağı ısıtıyosun git öteki odaya diye tekmeliyorum adamı

ayy ne kadar guzel dusunmussun
benim zaten esim cok duygusal, boyle birsey yapsam 3 gun aglar

Oğluşum babası adına fidan bağışı yaptı bugün.
Yaaaa ne güzel düşünceli bir hediye

Fidan demişken, Allah nasip eder de bebeğimizi kucağımıza alırsak onunla büyüyecek ve gözümün göreceği bir yerde, bir ağaç dikmek istiyorum ben. Muhtemelen dedemlerin bahçesi falan olur :)
Size de fikir olsun.

Günaydın bebekler.

Ben uyumadım da

Günaydııın
Gunaydin kizlar
ay benim esimin Istanbul daki evlerinin bahcesi var , aileden herkesi ektigi bir agac var, kivi, kayisi, limon, kiraz , dut , erik ve daha bir cogu

Çok güzel olur çokk, inşallah o günleri görmek nasip olur bebeğim.

O fidanla beraber büyüyecekler düşüncesi bile mutluluk verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…