2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar İk gündür ara ara ma düzenli olarak küçük çaplı adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Sizde de oluyor mu biri benim içimi rahatlatsın bir de iki gündür kabızım bağırsak ağrısı da böyle mi oluyor bilmiyorum

İçini rahatlatayım, bendeki regl sancısı hiç geçmiyor, hemen hemen her gün ziyaret ediyor beni. Sorun yok defalarca konuştum bunu doktorumla, merak etme. Tabii sen de gittiğinde konuş, her gebelik kendine has.

İçini rahatlatayım, bendeki regl sancısı hiç geçmiyor, hemen hemen her gün ziyaret ediyor beni. Sorun yok defalarca konuştum bunu doktorumla, merak etme. Tabii sen de gittiğinde konuş, her gebelik kendine has.
Bu hafta kontrol randevum var gidince soracağım Teşekkür ederim başakcım

Sahi miii? Şimdi senin sayende de benim bütün günüm güzel geçecek, çok mutlu olduum.
Bize de vesile oldun çoook teşekkür ederim

Tek hayıflanma noktam keşke daha önce konuşup fikir alışverişinde bulunsaymışız. Benim hiç aklımda yoktu, zaten başka bir hediye şekli de düşünemiyorum şuan için. Allah nasip ederse seneye bebeğimiz kucağımıza geldiğinde daha alternatif kutlamalar yapabiliriz.

En makul ve mantıklısı bence bu oldu

Ya minnoşum rica ederim.

Benim aklımda da yoktu, sabah çok erken uyandım düşündüm beni ne mutlu ederdi diye, taze babamız da mutlu olacak eminim, uyansaydı..

Amin amiiin, bebitolarla beraber yapacağımız ilk kutlamanın hayalini kuruyorum ben de şimdiden.

Ben de Ayacıklarımı sokup çoğunlukla gölgede güneşlendim sadece
Bizim bu yazımız böyle gecicek galiba güneşim
Evveet hanımlar göbüşleri görelim
24+0 dan selamlar

Eki Görüntüle 3085745
Ahhh selam size minnoş annesi ve kızı maşallah gün geçtikçe ben burdayım annecim diyor
Kızlar ödem için ne yapıyorsunuz
Tuzdan uzak duramıyorum ama bol bol su içiyorum malum sicaklar iciriyor zaten :)
Adanalımmm acaba senden neden bir göbek show gelmedi bekliyoruz minnosum

Ayyy bide çok kilo aldım mi diyordun sennn çok idealsin bence seninde yukarı doğru çıkmış gobusun maşallah benim kuzuma çok güzelsin
Sabahları böyle, akşamları top koymuş gibi aşağı iniyor mavişim. Ayrıca bir kilo daha almışım sanırım artık 59’um.

Teşekkür ederim mavişim benim, o senin güzelliğin.

Sabahları böyle, akşamları top koymuş gibi aşağı iniyor mavişim. Ayrıca bir kilo daha almışım sanırım artık 59’um.

Teşekkür ederim mavişim benim, o senin güzelliğin.
Hahahha karpuz yemektendir o seni paralarim valla 59 diyor biz 70 leri geçtik ne diyonnn sen

Bu sabah karpuz değil kavun yedim ondan şişmedi demek ki.

Ama benim için de kolay değiiiil 48 kilonun üzerine çıkamayan bir tip gelmiş 59 olmuş az mı?
Doğumdan sonra eski kilona döneceksin beybiii ben bile donduysem hahaha afiyet bal şeker olsun yarasın oglusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…