2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oy sevsinleeer. Allah muhabbetinizi arttırsın çiçeğiiim.

Eh ben de hazırlayayım neyi eksik benim kocişimin.

Ayy benim koçişim eksik kaldıı bel ağrım hala geçmediği için kalkamıyorum yerimden kahvaltıyı kendi hazırlama çabasında şuanda diyim bari bugün senin günün azıcık özen diye

Oy sevsinleeer. Allah muhabbetinizi arttırsın çiçeğiiim.

Eh ben de hazırlayayım neyi eksik benim kocişimin.
Artar inşallah
Afiyet olsun bebişko
Ayy benim koçişim eksik kaldıı bel ağrım hala geçmediği için kalkamıyorum yerimden kahvaltıyı kendi hazırlama çabasında şuanda diyim bari bugün senin günün azıcık özen diye
Oy kuzum geçmedi mi hala yaa

Bu sene eşinin de böyle olsun artık

Artar inşallah
Afiyet olsun bebişko

Oy kuzum geçmedi mi hala yaa

Bu sene eşinin de böyle olsun artık

Seneye miniğimizle süpriz yaparıız artık mama sandalyesinede oturuyor olurlar mum ışıklı masalarımızın seyircileri olarak orda dururlar (durmazlarda sakin sakiin evrene olumlama yapalım)

Yok kuzum geçmedi daha bende karnımda kasıklarımda ağrı yok diye gitmedim doktora ama bu gidişle bi acile giderim bugün gibi

Bugun biraz gezdik , gap ten bir esofman takimi ve bir tulum aldim . Ilerde yine indirimde bulursam bir esofman takimi daha alirim .
Bende geçen hafta bunları almıştım benzer almışız güzel günlerde giysin bebişler Ben her şeyi pembeli morlu alıyorum elim hep ona gidiyor ikinci çocuk erkek olursa hiç birini kullanamayacağım sanırım

Eklentiler

• EC2C4EA6-E589-49A1-9465-AB56B727AD0D.webp
    46 KB · Görüntüleme: 88
Ay inşallah kuzucum ya
Aşkla şevkle bekliyoruz o günleri

Ya bel tutulmasına öyle pek ilaç da verilmez sanırım. Sadece Dinlenmen lazım sanırım. Bol su içmeye çalış zaten magnezyum filan kullanıyorsun diye hatırlıyorum

ya ben boyle tarcin ,hardal renkleride cok seviyorum ama muslin disinda tulumlarda bulmak cok zor , onlarda kislkk degil zaten malesef mecburen pempe mor lila fln aliyorum bende.

Bugun baska bir outlete gdiicez, gorumcemin bebegi icinde alacagiz erkek olucak oda

Evet yaa en zoru kışlık şeyler bulmak oldu benim içinde. Dediğin gibi onlarda kısıtlı. İnşallah ona da güzel şeyler bulursunuz

Ben bugün e bebekten bunları aldım. Gümüş göğüs kapağını herkes tavsiye ediyor. Benim şimdiden göğüs ucum çok acıyor krem sürüyorum hep. Çok lazım olacak diye düşündüm.

Eklentiler

• D6DA918E-0409-4C2E-AD9A-7E7CD249FED6.webp
    60 KB · Görüntüleme: 102
  • 44F0CAD9-4D43-4EFD-A7A5-B0C991467148.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 96
Bugün biz de bebek arabası serüvenine noktayı koyduk.
Bagi neo aldık. Üstündeki oturma ünitesi ile 10 kilo geliyor ona rağmen kaldırması zor. 15 kiloluk ürünleri kaldırabilmem imkansızmış sanırım.
Yarın hastane yakınındaki şubeden Joie oto koltuğu alacağız. 1 sene idare edelim bakalım. Adaclıymış 1.7 puan almış.
Almadığımız her şeyden her gün pişman oluyoruz, artık aldık geçtik rabbim vakitlice kullanmayı nasip etsin.

Ben bugün e bebekten bunları aldım. Gümüş göğüs kapağını herkes tavsiye ediyor. Benim şimdiden göğüs ucum çok acıyor krem sürüyorum hep. Çok lazım olacak diye düşündüm.
Güle güle kullanın
Bu gümüş kapaklar farklı boyutlarda mı satılıyor tek boy mu acaba?

Aynen son gittiğim kontrolde verdi doktor kullanmaya başladım daha iyiyim şimdi zaten dinleniyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…