2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet yaa en zoru kışlık şeyler bulmak oldu benim içinde. Dediğin gibi onlarda kısıtlı. İnşallah ona da güzel şeyler bulursunuz
evet ya, kisin zaten yeni cikan urunler olacagindan daha pahali olacaktir die ben surekli arka indirim reyonlarindan bakiyorum , ne bulursam kardir diye.
Herseye hergun zam geliyor gercekten , inanilir gibi degil.. en iyisini yapmissin kuzum, kime sorsam zaten hafif bir araba alin diyor. Gule gule eskitin Günes ile birlikte parklarda bahceler de

-Sunshine kuzu kordon kanı ve dokusu saklatma hakkında bir araştırman veya bilgin var mı? Senden kaçmamıştır diye düşündüm
ben Kanada icin arastirdim , saklatmak cok pahali. aylik kira oduyorsun 880$ civariydi. Turkiye icin durum nasil bilmiyorum ama merak ettim bende simdi sen sorunca

-Sunshine kuzu kordon kanı ve dokusu saklatma hakkında bir araştırman veya bilgin var mı? Senden kaçmamıştır diye düşündüm
simdi baska bir yere daha baktim , omur boyu alinca , 8 bin kusur dolar tutuyor, bir yilda odemek gerekiyormus , aylik 700$ civari .

Eklentiler

• C113D9E9-B824-4252-88A5-420E70171AD3.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 8B65B0A8-B046-4EAE-B2B5-253955BE72AC.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 74
Geçen Acıbadem’in online eğitiminde de bahsettiler.
Kuzu müthiş bi olay ama çoook pahalı be tr standartlarında.
Ben elendim o yüzden.
Bir de mesela bankada başkalarının kullanımına açık şekilde tutabildiğin bi seçenek de vardı ama tam hatırlamıyorum.
Dediğim gibi maddi olarak konunun başında elendiğim için detayına cok inmedim

Buraya yazacağım 20. Günde gezmeye çıktık diye hadi inşallah.

L Lalalala1 diğer topicteki yazını şimdi gördüm.
Fiyat aldınız mı ?
Birbasak ve Spicelover sizi alıntılanmamışım kuzular.

Biraz araştırdık da çok detay var.
Birinde bebek ve özellikle 1. Derece yakınları akrabaları kullanabiliyor, diğer karma sistemde ise aileler çaprazlama kullanabiliyor kordon kanını.
Yani havuzda duruyor ihtiyaç anında ulaşabiliyorsun.

Yarın bir görüşeceğim yetkili kişiyle ama dediğiniz gibi çok pahalı.. sizi güncellerim.

bn detaylarina bakmadm , kim kullanabilir , kullanamaz diye siz sorunca bir fiyat bakim dedim

Tamamdır
Bir de bağış durumu var sanırım başkalarının kullanması için. Dediğin gibi oldukça detay var.

Kızlar bnim bebek iki gündür az hareket ediyor normal mi acaba . Normalde çok tekme atardı karnıma

Kızlar bnim bebek iki gündür az hareket ediyor normal mi acaba . Normalde çok tekme atardı karnıma
Benim oğlan da bir gün çok hareketliyse iki gün çok sakin, ben çözümü buldum. Beyefendinin müzik zevkini keşfettim, açıp dinletiyorum başlıyor dans etmeye.

Detaylı için kime gittiniz acaba, benim ilk dr. İzindeymiş alternatif de bulamıyorum bir türlü.
İstanbuldayım

Ya kızlar bana bi detaylı ultrason doktoru önerir misiniz 2 haftadır ara tara bulamıyorum aah ah Feriha hoca gitmeseydi o en güzeliydi de işte

Ayy aynı ben 2 gundur uykuda hafif sallıyorum cok derinden hareket gibi ama gumbur gumbur yok. Haralde günü gününe tutmuyor ama insan 2 gün gecince hemen sert tekme istiyor gercekten endise ediyor

Ayy aynı ben 2 gundur uykuda hafif sallıyorum cok derinden hareket gibi ama gumbur gumbur yok. Haralde günü gününe tutmuyor ama insan 2 gün gecince hemen sert tekme istiyor gercekten endise ediyor
Benim oğlan da bir gün çok hareketliyse iki gün çok sakin, ben çözümü buldum. Beyefendinin müzik zevkini keşfettim, açıp dinletiyorum başlıyor dans etmeye.
Neyse kızlar demek ki normal rahatladım bence bir gün o kadar yoruluyorlar ki iki gün haftasonu tatili verdiler . Dün yani o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam tatlı bir şeyler yiyim bakalım bı de

Neyse kızlar demek ki normal rahatladım bence bir gün o kadar yoruluyorlar ki iki gün haftasonu tatili verdiler . Dün yani o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam tatlı bir şeyler yiyim bakalım bı de
Evet evet sonucta daha 1 kilo bile degiller detaylidaki doktor daha kücuk surekli hissetmemen normal 1 kiloyu hissetmekle 500 gr hissetmek bir olmuyor dedi biraz daha büyüsünler bakalım :)

Kızlar ben kendimce bir yöntem buldum. Mesela o gün hareket hissetmediysem sırtüstü uzanıyorum, beyefendi rahatsız oluyor olacak ki hemen sağıma yada soluma döneyim diye başlıyor tekmeleri saydırmaya tabi uzatmıyorum bende hemen bir iki hareket hissettim mi doğruluyorum siz de bir deneyin derim

Ya kızlar bana bi detaylı ultrason doktoru önerir misiniz 2 haftadır ara tara bulamıyorum aah ah Feriha hoca gitmeseydi o en güzeliydi de işte
Recep Has. Nişantaşında yeri. Çok memnun kaldım. Detaylı ultrasonu kayıt altına almış ultrason cihazı videosunu cd olarak verdi. 3 boyutlu 3 tane fotoğrafı var. Net yüzden görüntü yakalayana kadar da denedi. Burun kemiğinin kısa olduğunu söyledi fakat rahatlatıcı konuştu hep. Ben o an panik olmadım hiç güven verdi. Zaten fetal dna sonucumda temiz geldi.

Ama senden ne zaman geleceeek bekliyoruzzz
Canım yazamadım atarım bu aralar biraz can sıkıcı günler yaşıyorum, yoruldum yemin ederim.

Kusura bakma vallahi taşınma telaşı anca girebildim. Bulduk şükür ama fiyatlar fazla tabi sizler naptiniz iyisinizdir insallahh

Bizler iyiyiz seni merak ettim, Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin yeni evinizde.

Evet evet benimde atarsa genelde sırt üstü yatınca atıyor bugun biraz uzanayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…