evet ya, kisin zaten yeni cikan urunler olacagindan daha pahali olacaktir die ben surekli arka indirim reyonlarindan bakiyorum , ne bulursam kardir diye.Evet yaa en zoru kışlık şeyler bulmak oldu benim içinde. Dediğin gibi onlarda kısıtlı. İnşallah ona da güzel şeyler bulursunuz
Herseye hergun zam geliyor gercekten , inanilir gibi degil.. en iyisini yapmissin kuzum, kime sorsam zaten hafif bir araba alin diyor. Gule gule eskitin Günes ile birlikte parklarda bahceler deBugün biz de bebek arabası serüvenine noktayı koyduk.
Bagi neo aldık. Üstündeki oturma ünitesi ile 10 kilo geliyor ona rağmen kaldırması zor. 15 kiloluk ürünleri kaldırabilmem imkansızmış sanırım.
Yarın hastane yakınındaki şubeden Joie oto koltuğu alacağız. 1 sene idare edelim bakalım. Adaclıymış 1.7 puan almış.
Almadığımız her şeyden her gün pişman oluyoruz, artık aldık geçtik rabbim vakitlice kullanmayı nasip etsin.
Eki Görüntüle 3086140 Eki Görüntüle 3086141
ben Kanada icin arastirdim , saklatmak cok pahali. aylik kira oduyorsun 880$ civariydi. Turkiye icin durum nasil bilmiyorum ama merak ettim bende simdi sen sorunca-Sunshine kuzu kordon kanı ve dokusu saklatma hakkında bir araştırman veya bilgin var mı? Senden kaçmamıştır diye düşündüm
simdi baska bir yere daha baktim , omur boyu alinca , 8 bin kusur dolar tutuyor, bir yilda odemek gerekiyormus , aylik 700$ civari .-Sunshine kuzu kordon kanı ve dokusu saklatma hakkında bir araştırman veya bilgin var mı? Senden kaçmamıştır diye düşündüm
Geçen Acıbadem’in online eğitiminde de bahsettiler.-Sunshine kuzu kordon kanı ve dokusu saklatma hakkında bir araştırman veya bilgin var mı? Senden kaçmamıştır diye düşündüm
Buraya yazacağım 20. Günde gezmeye çıktık diyeevet ya, kisin zaten yeni cikan urunler olacagindan daha pahali olacaktir die ben surekli arka indirim reyonlarindan bakiyorum , ne bulursam kardir diye.
Herseye hergun zam geliyor gercekten , inanilir gibi degil.. en iyisini yapmissin kuzum, kime sorsam zaten hafif bir araba alin diyor. Gule gule eskitin Günes ile birlikte parklarda bahceler de
Geçen Acıbadem’in online eğitiminde de bahsettiler.
Kuzu müthiş bi olay ama çoook pahalı be tr standartlarında.
Ben elendim o yüzden.
Bir de mesela bankada başkalarının kullanımına açık şekilde tutabildiğin bi seçenek de vardı ama tam hatırlamıyorum.
Dediğim gibi maddi olarak konunun başında elendiğim için detayına cok inmedim
Buraya yazacağım 20. Günde gezmeye çıktık diyehadi inşallah.
bn detaylarina bakmadm , kim kullanabilir , kullanamaz diye siz sorunca bir fiyat bakim dedimBirbasak ve Spicelover sizi alıntılanmamışım kuzular.
Biraz araştırdık da çok detay var.
Birinde bebek ve özellikle 1. Derece yakınları akrabaları kullanabiliyor, diğer karma sistemde ise aileler çaprazlama kullanabiliyor kordon kanını.
Yani havuzda duruyor ihtiyaç anında ulaşabiliyorsun.
Yarın bir görüşeceğim yetkili kişiyle ama dediğiniz gibi çok pahalı.. sizi güncellerim.
TamamdırBirbasak ve Spicelover sizi alıntılanmamışım kuzular.
Biraz araştırdık da çok detay var.
Birinde bebek ve özellikle 1. Derece yakınları akrabaları kullanabiliyor, diğer karma sistemde ise aileler çaprazlama kullanabiliyor kordon kanını.
Yani havuzda duruyor ihtiyaç anında ulaşabiliyorsun.
Yarın bir görüşeceğim yetkili kişiyle ama dediğiniz gibi çok pahalı.. sizi güncellerim.
Benim oğlan da bir gün çok hareketliyse iki gün çok sakin, ben çözümü buldum. Beyefendinin müzik zevkini keşfettim, açıp dinletiyorum başlıyor dans etmeye.Kızlar bnim bebek iki gündür az hareket ediyor normal mi acaba . Normalde çok tekme atardı karnıma
Detaylı için kime gittiniz acaba, benim ilk dr. İzindeymiş alternatif de bulamıyorum bir türlü.3 haziranda gittim bende detaylıya canım. 15 gün sonra giderim kendi doktoruma yani 1 ay geçmiş olur. Şeker yükleme testi yapacağız demişti doktor sanırım oda 24. Haftada falan oluyor şeker yükleme yapılır kontrol randevusunda iyi olur dedim.
Ayy aynı ben 2 gundur uykudaKızlar bnim bebek iki gündür az hareket ediyor normal mi acaba . Normalde çok tekme atardı karnıma
Ayy aynı ben 2 gundur uykudahafif sallıyorum cok derinden hareket gibi ama gumbur gumbur yok. Haralde günü gününe tutmuyor ama insan 2 gün gecince hemen sert tekme istiyor gercekten endise ediyor
Neyse kızlar demek ki normal rahatladımBenim oğlan da bir gün çok hareketliyse iki gün çok sakin, ben çözümü buldum. Beyefendinin müzik zevkini keşfettim, açıp dinletiyorum başlıyor dans etmeye.
Evet evet sonucta daha 1 kilo bile degiller detaylidaki doktor daha kücuk surekli hissetmemen normal 1 kiloyu hissetmekle 500 gr hissetmek bir olmuyor dedi biraz daha büyüsünler bakalım :)Neyse kızlar demek ki normal rahatladımbence bir gün o kadar yoruluyorlar ki iki gün haftasonu tatili verdiler . Dün yani o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam tatlı bir şeyler yiyim bakalım bı de
Kızlar bnim bebek iki gündür az hareket ediyor normal mi acaba . Normalde çok tekme atardı karnıma
Ayy aynı ben 2 gundur uykudahafif sallıyorum cok derinden hareket gibi ama gumbur gumbur yok. Haralde günü gününe tutmuyor ama insan 2 gün gecince hemen sert tekme istiyor gercekten endise ediyor
Ali Ekiz öneririm. ben çok memnun kaldım.Ya kızlar bana bi detaylı ultrason doktoru önerir misiniz 2 haftadır ara tara bulamıyorum aah ah Feriha hoca gitmeseydi o en güzeliydi de işte
Recep Has. Nişantaşında yeri. Çok memnun kaldım. Detaylı ultrasonu kayıt altına almış ultrason cihazı videosunu cd olarak verdi. 3 boyutlu 3 tane fotoğrafı var. Net yüzden görüntü yakalayana kadar da denedi. Burun kemiğinin kısa olduğunu söyledi fakat rahatlatıcı konuştu hep. Ben o an panik olmadım hiç güven verdi. Zaten fetal dna sonucumda temiz geldi.Ya kızlar bana bi detaylı ultrason doktoru önerir misiniz 2 haftadır ara tara bulamıyorum aah ah Feriha hoca gitmeseydi o en güzeliydi de işte
Canım yazamadım atarım bu aralar biraz can sıkıcı günler yaşıyorum, yoruldum yemin ederim.Ama senden ne zaman geleceeek bekliyoruzzz
Kusura bakma vallahi taşınma telaşı anca girebildim. Bulduk şükür ama fiyatlar fazla tabisizler naptiniz iyisinizdir insallahh
Evet evet benimde atarsa genelde sırt üstü yatınca atıyor bugun biraz uzanayım :)Kızlar ben kendimce bir yöntem buldum. Mesela o gün hareket hissetmediysem sırtüstü uzanıyorum, beyefendi rahatsız oluyor olacak ki hemen sağıma yada soluma döneyim diye başlıyor tekmeleri saydırmayatabi uzatmıyorum bende hemen bir iki hareket hissettim mi doğruluyorum siz de bir deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?