bugün alttan çıkacak gibi hissediyorum ondan mı idrar yolunda mı sorun var acile gitsem tahlil yaparlar değil mi resmen mesaneme rövaşata çekiyo sürekli wcdeyim
bugün alttan çıkacak gibi hissediyorum ondan mı idrar yolunda mı sorun var acile gitsem tahlil yaparlar değil mi resmen mesaneme rövaşata çekiyo sürekli wcdeyim
Merhaba hanımlar Rabbım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . Benim ilk hamileliğim 10 yıldan sonra 5. Tüp bebekte tuttu o yüzden tecrübelerinize ihtiyaçım var
Yarın önemli bir durumum var, onu nasipse atlatıp çarşamba günü güzel haberle beraber poz verelim teyzelere
Laftan, empatiden anlamayan insanların en yakınımızda olması sorunsalı.
Kaç gündür bir cevap bulamadım bu duruma, bundan sonrası için de kendi sağlığım için sadece düşünmemeye çalışıyorum.
Merhaba hanımlar Rabbım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . Benim ilk hamileliğim 10 yıldan sonra 5. Tüp bebekte tuttu o yüzden tecrübelerinize ihtiyaçım var
Yarın önemli bir durumum var, onu nasipse atlatıp çarşamba günü güzel haberle beraber poz verelim teyzelere
Kaç gündür bir cevap bulamadım bu duruma, bundan sonrası için de kendi sağlığım için sadece düşünmemeye çalışıyorum.
Kızlar ben kendimce bir yöntem buldum. Mesela o gün hareket hissetmediysem sırtüstü uzanıyorum, beyefendi rahatsız oluyor olacak ki hemen sağıma yada soluma döneyim diye başlıyor tekmeleri saydırmaya tabi uzatmıyorum bende hemen bir iki hareket hissettim mi doğruluyorum siz de bir deneyin derim
Bende de adet sancısı kasılma gibi şeyler oluyor son birkaç gündür. Dün yakındaki bi doktora göründüm nst ye bağladılar sancıdan şüphelenip bir sorun yok dedi doktor ama ağrım neden oluyor merak ediyorum kendi doktor randevumu bekliyorum cevap almak için. Güzel haberlerle dön inşallah bizi de haberdar et
Bende de adet sancısı kasılma gibi şeyler oluyor son birkaç gündür. Dün yakındaki bi doktora göründüm nst ye bağladılar sancıdan şüphelenip bir sorun yok dedi doktor ama ağrım neden oluyor merak ediyorum kendi doktor randevumu bekliyorum cevap almak için. Güzel haberlerle dön inşallah bizi de haberdar et
Çıktım kızlar.
Yani ben dedimki kesin bi şeyler oldu.
Ama baya baktı her şey yolunda.
Bebişkom günüyle uyumluydu son gidişimde ama şimdi bi hafta geri kalmış ama sorun yok diyor tabi.
Bakın kesin sorun var filan diyerek gittim çok şiddetli geçmeyen ağrılı kasılmalarım oldu 2-3 gün. Hatta doktor içini rahatlatmak in en söyleyebilirim dedi asıl erken doğum riskin 30 ve sonrası haftalarda başlıyor dedi. Yine daha fazla şekilde hissedersen acile başvurabilirsin ama boşa kurcalatmak kendini diyor.
Yani bende bu kadar ağrılı seyrettiğinde bi şey olmuyorsa siz de çok telaş yapmayın
Rahim şekli, perde, endometriozis çarlığı sebebiyle belki de bu kadar sancılı hissediyorsundur dedi.
Canım ben dün öyle böyle ağlamadım çok saçma bir sebepten şu aralar hormonlarım çok oynak aşırı sinirleniyorum belki şu an yaşadığın olayi normal zamanda yasasan bu kadar üzülmezsin öyle düşün kendini üzme