- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Canım eşinle birlikte oldunuz mu ben ne zaman birliktelik yaşasam ağrılarım artıyor fark ettim . Ayrıca bir kere iki saat alışverişe gittim birileri bıçak sokuyor zannettim kasıklarıma çok hareketliysen biraz dinlen bende de bir hafta geride çıktı üç gün sonra ayrıntılı ultrason da günüyle uyumlu çıktı onu çok takmaDoktora göründün mü ?
Çıktım kızlar.
Yani ben dedimki kesin bi şeyler oldu.
Ama baya baktı her şey yolunda.
Bebişkom günüyle uyumluydu son gidişimde ama şimdi bi hafta geri kalmış ama sorun yok diyor tabi.
Bakın kesin sorun var filan diyerek gittim çok şiddetli geçmeyen ağrılı kasılmalarım oldu 2-3 gün. Hatta doktor içini rahatlatmak in en söyleyebilirim dediasıl erken doğum riskin 30 ve sonrası haftalarda başlıyor dedi. Yine daha fazla şekilde hissedersen acile başvurabilirsin ama boşa kurcalatmak kendini diyor.
Yani bende bu kadar ağrılı seyrettiğinde bi şey olmuyorsa siz de çok telaş yapmayın
Rahim şekli, perde, endometriozis çarlığı sebebiyle belki de bu kadar sancılı hissediyorsundur dedi.
Ya güzel haber sonundaDoktora göründün mü ?
Çıktım kızlar.
Bebişkom günüyle uyumluydu son gidişimde ama şimdi bi hafta geri kalmış ama sorun yok diyor tabi.
Bakın kesin sorun var filan diyerek gittim çok şiddetli geçmeyen ağrılı kasılmalarım oldu 2-3 gün. Hatta doktor içini rahatlatmak in en söyleyebilirim dediasıl erken doğum riskin 30 ve sonrası haftalarda başlıyor dedi. Yine daha fazla şekilde hissedersen acile başvurabilirsin ama boşa kurcalatmak kendini diyor.
Yani bende bu kadar ağrılı seyrettiğinde bi şey olmuyorsa siz de çok telaş yapmayın
Rahim şekli, perde, endometriozis çarlığı sebebiyle belki de bu kadar sancılı hissediyorsundur dedi.
Dün ben de çok dağılmış vaziyetteydim, çok ağladım. Çok geçmiş olsun sana da.Canım ben dün öyle böyle ağlamadım çok saçma bir sebepten şu aralar hormonlarım çok oynak aşırı sinirleniyorum belki şu an yaşadığın olayi normal zamanda yasasan bu kadar üzülmezsin öyle düşün kendini üzme
Canim eşin degil aile ise daha kolay . Ben mesela modunda olmayınca telefonu kısa tutuyorum evde aşırı işim var diyorum . AA yemek yok kapatmam lazım diyorum . Bir süre uzaklaş çok iyi geliyorDün ben de çok dağılmış vaziyetteydim, çok ağladım. Çok geçmiş olsun sana da.
Normal zamanda neyse dediğin şeylere şimdi neyse diyemiyorsun ne doğru, acayip gergin vaziyetteyim. Eşim 7 24 benle olduğundan o alıştı artık ruh halime ama sanırım ailem benim hamile olduğumun farkında değiller.
Bu hormonlar bize fena oyunlar oynuyor.
Doktora göründün mü ?
Çıktım kızlar.
Uzun bir süre hiç görüşmemek daha iyi gelecek, ne konuşmak ne bişey duymak istiyorum.Canim eşin degil aile ise daha kolay . Ben mesela modunda olmayınca telefonu kısa tutuyorum evde aşırı işim var diyorum . AA yemek yok kapatmam lazım diyorum . Bir süre uzaklaş çok iyi geliyor
Tabi ki durumunu bilmediğim için yorum yapamam canım eğer seni bu rahatlatacaksa öyle yap tabi ki ama bence atarlarsa geçiştir gitsin bişey varmış gibi davranınca aileler böyle daha yorucu olabiliyorUzun bir süre hiç görüşmemek daha iyi gelecek, ne konuşmak ne bişey duymak istiyorum.
İnsan eşini daha çabuk affedebiliyor bence, aile konusu benim için daha hassas.
Oh çok şükürDoktora göründün mü ?
Çıktım kızlar.
Birliktelik olmadı ama çok çok üzülmüştüm ağlamaktan helak olmuştum 2 gün.Canım eşinle birlikte oldunuz mu ben ne zaman birliktelik yaşasam ağrılarım artıyor fark ettim . Ayrıca bir kere iki saat alışverişe gittim birileri bıçak sokuyor zannettim kasıklarıma çok hareketliysen biraz dinlen bende de bir hafta geride çıktı üç gün sonra ayrıntılı ultrason da günüyle uyumlu çıktı onu çok takma
Ay inşallah ya.Ya güzel haber sonundaÇok sevindim bişey olmamasına, iyi ki beklemişsin kontrol gününü. Valla senin bebiş gününü bekleyecek :) Göreceksin bak. 30 motuz hikaye
Ohoo ben çoktan saymaya başladımBir kaç gün sonraa doğuma kalan süresi çiftli sayılara düşecek arkadaşlar vaarbir eşik daha iştee sanırım insanın yapılacak listesi gibi bir tik atmaya ihtiyacı oluyor bu dönemde. Çünkü ruh hali dışında bedeninde sürekli sinyaller veriyor bir yandan korku bir yandan ağrılarla baş etmeye çalışmak derken insan daha bir yoruluyormuş. Böyle önünde ki seviyeler geçtikce daha da yaklaşıyoruz çok şükür sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallah
Bu aralar noldu Ekim annelerine herkes hafta sonu ağlamış sıcak arttıkça hormonlarda mi artıyor bende ayniydim . Sanırım yavaş yavaş hormonlarımiz bizi zorluyor .Birliktelik olmadı ama çok çok üzülmüştüm ağlamaktan helak olmuştum 2 gün.
Üzülmek de kasılma yapıyor galiba ben de bunu düşünüyordum içten içe.
Kız o kasık ağrısı hep var bende. Yani doktorun odasına girip çıkarken görsen tipimi sanki 9 aylık hamileyim. Doktor gülüyor sadece sorun diyor
Bol sıvı tüket.
Aksi bişey olmadıktan sonra 36dan önce almazlar.Ay inşallah ya.
30 u duyunca eşim bu alacak çocuğu herhalde 30 larda diyor korkmuş birazdedim duran çocuğu niye alsın filan diye açıklama yaptım.
Birliktelik olmadı ama çok çok üzülmüştüm ağlamaktan helak olmuştum 2 gün.
Üzülmek de kasılma yapıyor galiba ben de bunu düşünüyordum içten içe.
Kız o kasık ağrısı hep var bende. Yani doktorun odasına girip çıkarken görsen tipimi sanki 9 aylık hamileyim. Doktor gülüyor sadece sorun diyor
Bol sıvı tüket.
Ay inşallah ya.
30 u duyunca eşim bu alacak çocuğu herhalde 30 larda diyor korkmuş birazdedim duran çocuğu niye alsın filan diye açıklama yaptım.
Ohoo ben çoktan saymaya başladımhatta bu gün için 90 gün diyorum ben
Kuzu cumartesi sabah aç karna gelip şeker yüklemesine giricem ben bu arada. 75 lik yükleme olacakmışız. Muayene 485 olmuş, nst den ücret alınmıyormuş. Zorladım ama giremedim onaAksi bişey olmadıktan sonra 36dan önce almazlar.
Güneş kız büyüyor demek yerim
Benim de kontrolüm yarın.
Ben Eylül 1 den sonra koyveririm gider o güne bi gelsem37. Den hesaplayınca evet öyleeben dümdüz 40 odaklı gidiyoruum sanırım psikolojik
Valla bugün doktorun yanında Bile ağlayacaktım nerdeyse. Kötü bi şey yoktu ama bilmiyorum endişeler sardığından herhalde.Bu aralar noldu Ekim annelerine herkes hafta sonu ağlamış sıcak arttıkça hormonlarda mi artıyor bende ayniydim . Sanırım yavaş yavaş hormonlarımiz bizi zorluyor .
Bence hormonlardan oluyoruzBu aralar noldu Ekim annelerine herkes hafta sonu ağlamış sıcak arttıkça hormonlarda mi artıyor bende ayniydim . Sanırım yavaş yavaş hormonlarımiz bizi zorluyor .
Valla bugün doktorun yanında Bile ağlayacaktım nerdeyse. Kötü bi şey yoktu ama bilmiyorum endişeler sardığından herhalde.
10 lira daha zam gelmiş desene :) Dur kız daha var NST hallerine :)Kuzu cumartesi sabah aç karna gelip şeker yüklemesine giricem ben bu arada. 75 lik yükleme olacakmışız. Muayene 485 olmuş, nst den ücret alınmıyormuş. Zorladım ama giremedim onaşeker yükleme de 150 TL galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?