2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım eşinle birlikte oldunuz mu ben ne zaman birliktelik yaşasam ağrılarım artıyor fark ettim . Ayrıca bir kere iki saat alışverişe gittim birileri bıçak sokuyor zannettim kasıklarıma çok hareketliysen biraz dinlen bende de bir hafta geride çıktı üç gün sonra ayrıntılı ultrason da günüyle uyumlu çıktı onu çok takma

Ya güzel haber sonunda Çok sevindim bişey olmamasına, iyi ki beklemişsin kontrol gününü. Valla senin bebiş gününü bekleyecek :) Göreceksin bak. 30 motuz hikaye

Dün ben de çok dağılmış vaziyetteydim, çok ağladım. Çok geçmiş olsun sana da.
Normal zamanda neyse dediğin şeylere şimdi neyse diyemiyorsun ne doğru, acayip gergin vaziyetteyim. Eşim 7 24 benle olduğundan o alıştı artık ruh halime ama sanırım ailem benim hamile olduğumun farkında değiller.
Bu hormonlar bize fena oyunlar oynuyor.

Canim eşin degil aile ise daha kolay . Ben mesela modunda olmayınca telefonu kısa tutuyorum evde aşırı işim var diyorum . AA yemek yok kapatmam lazım diyorum . Bir süre uzaklaş çok iyi geliyor

Canim eşin degil aile ise daha kolay . Ben mesela modunda olmayınca telefonu kısa tutuyorum evde aşırı işim var diyorum . AA yemek yok kapatmam lazım diyorum . Bir süre uzaklaş çok iyi geliyor
Uzun bir süre hiç görüşmemek daha iyi gelecek, ne konuşmak ne bişey duymak istiyorum.
İnsan eşini daha çabuk affedebiliyor bence, aile konusu benim için daha hassas.

Bir kaç gün sonraa doğuma kalan süresi çiftli sayılara düşecek arkadaşlar vaar bir eşik daha iştee sanırım insanın yapılacak listesi gibi bir tik atmaya ihtiyacı oluyor bu dönemde. Çünkü ruh hali dışında bedeninde sürekli sinyaller veriyor bir yandan korku bir yandan ağrılarla baş etmeye çalışmak derken insan daha bir yoruluyormuş. Böyle önünde ki seviyeler geçtikce daha da yaklaşıyoruz çok şükür sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallah

Uzun bir süre hiç görüşmemek daha iyi gelecek, ne konuşmak ne bişey duymak istiyorum.
İnsan eşini daha çabuk affedebiliyor bence, aile konusu benim için daha hassas.
Tabi ki durumunu bilmediğim için yorum yapamam canım eğer seni bu rahatlatacaksa öyle yap tabi ki ama bence atarlarsa geçiştir gitsin bişey varmış gibi davranınca aileler böyle daha yorucu olabiliyor

Oh çok şükür

kızlar doktor bana decaviti bıraktırdı sadece sabah akşam gynoferon kullanacakmışım içime sıkıntı düştü çocuk vitaminsiz kalmaz mı ya

Birliktelik olmadı ama çok çok üzülmüştüm ağlamaktan helak olmuştum 2 gün.
Üzülmek de kasılma yapıyor galiba ben de bunu düşünüyordum içten içe.
Kız o kasık ağrısı hep var bende. Yani doktorun odasına girip çıkarken görsen tipimi sanki 9 aylık hamileyim. Doktor gülüyor sadece sorun diyor
Bol sıvı tüket.
Ya güzel haber sonunda Çok sevindim bişey olmamasına, iyi ki beklemişsin kontrol gününü. Valla senin bebiş gününü bekleyecek :) Göreceksin bak. 30 motuz hikaye
Ay inşallah ya.
30 u duyunca eşim bu alacak çocuğu herhalde 30 larda diyor korkmuş biraz dedim duran çocuğu niye alsın filan diye açıklama yaptım.

Ohoo ben çoktan saymaya başladım hatta bu gün için 90 gün diyorum ben

Bu aralar noldu Ekim annelerine herkes hafta sonu ağlamış sıcak arttıkça hormonlarda mi artıyor bende ayniydim . Sanırım yavaş yavaş hormonlarımiz bizi zorluyor .

37. Den hesaplayınca evet öylee ben dümdüz 40 odaklı gidiyoruum sanırım psikolojik

Aksi bişey olmadıktan sonra 36dan önce almazlar.
Güneş kız büyüyor demek yerim
Benim de kontrolüm yarın.
Kuzu cumartesi sabah aç karna gelip şeker yüklemesine giricem ben bu arada. 75 lik yükleme olacakmışız. Muayene 485 olmuş, nst den ücret alınmıyormuş. Zorladım ama giremedim ona şeker yükleme de 150 TL galiba
37. Den hesaplayınca evet öylee ben dümdüz 40 odaklı gidiyoruum sanırım psikolojik
Ben Eylül 1 den sonra koyveririm gider o güne bi gelsem
Bu aralar noldu Ekim annelerine herkes hafta sonu ağlamış sıcak arttıkça hormonlarda mi artıyor bende ayniydim . Sanırım yavaş yavaş hormonlarımiz bizi zorluyor .
Valla bugün doktorun yanında Bile ağlayacaktım nerdeyse. Kötü bi şey yoktu ama bilmiyorum endişeler sardığından herhalde.

10 lira daha zam gelmiş desene :) Dur kız daha var NST hallerine :)
Hadi bakalım şeker yüklemeden de hayırlı haberlerle gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…