Kuzu cumartesi sabah aç karna gelip şeker yüklemesine giricem ben bu arada. 75 lik yükleme olacakmışız. Muayene 485 olmuş, nst den ücret alınmıyormuş. Zorladım ama giremedim ona şeker yükleme de 150 TL galiba
Ben Eylül 1 den sonra koyveririm gider o güne bi gelsem
Valla bugün doktorun yanında Bile ağlayacaktım nerdeyse. Kötü bi şey yoktu ama bilmiyorum endişeler sardığından herhalde.
Selam kizlar insallah hepinizin seker yukleme ve tetanoz asilariniz guzel gecer detaylidan sonraki asamaya erisiyoruz cok sukur
Bilenler bilir gecen gun yazmistim idrar ve kultur testi yaptirmistim akintim ve agrim var diye idrar temiz cikti ama kulturde mantar cikmis fitil kullaniyorum 5 gundur doktorum sag olsun sonuclar gec cikar tedbirimizi alalim diyerekten hap. fitil. Krem. Jel allah ne verdiyse artik kullan demisti iyi ki de oyle yapmis umarim cabucak biter gider su enfeksiyon da 30 haftalarida gorurum insallah
Şimdi ne desem bilemedim, onun da zararı olmaz herhalde yaa Vallahi bende gece uykuya dalarken sol tarafıma yatıyorum. Ama gece uykuya dalınca sırtüstü dönüyormuşum. Hatta dün gece eşim uyandırdı beni, ben uyurken eliyle bebeğin hareketlerini dinlemiş, bebek tekmeleri savuruyo içeride boks maçı var, yanına dön diyor bana
Kızlar sırt ağrım geçmiyor ne fizik tedaviyle ne bir şeyle yarın doktora gidicem ama şimdi annemler ovmak için açtığında şok yaşadılar annemde çıkardığı için biliyor zona bu dedi ay zaten ben şüphelenmiştim bu ağrı kas ağrısı olamaz ağlayarak uyuyorum geceleri bana dua edin
Kızlar sırt ağrım geçmiyor ne fizik tedaviyle ne bir şeyle yarın doktora gidicem ama şimdi annemler ovmak için açtığında şok yaşadılar annemde çıkardığı için biliyor zona bu dedi ay zaten ben şüphelenmiştim bu ağrı kas ağrısı olamaz ağlayarak uyuyorum geceleri bana dua edin
Canım çok geçmiş olsuun kuzenimde hamileyken geçirdi zona oda sırtından geçirmişti doktor hamilelikte vücut stres hali oldugunda cıkar demişti krem vs atlattı çok şükür inşallah seninkide geçer en yakın zamanda
Selam kizlar insallah hepinizin seker yukleme ve tetanoz asilariniz guzel gecer detaylidan sonraki asamaya erisiyoruz cok sukur
Bilenler bilir gecen gun yazmistim idrar ve kultur testi yaptirmistim akintim ve agrim var diye idrar temiz cikti ama kulturde mantar cikmis fitil kullaniyorum 5 gundur doktorum sag olsun sonuclar gec cikar tedbirimizi alalim diyerekten hap. fitil. Krem. Jel allah ne verdiyse artik kullan demisti iyi ki de oyle yapmis umarim cabucak biter gider su enfeksiyon da 30 haftalarida gorurum insallah
İnşallah geçer canıım. Kendine dikkat et ilaçlarını düzenli kullan. Çamaşırlarını vs ütüleyerek kullan inşallah en yakın zamanda geçer Her şey güzel olacak inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alcaz bol bol dua edelim birbirimize
Canım çok geçmiş olsuun kuzenimde hamileyken geçirdi zona oda sırtından geçirmişti doktor hamilelikte vücut stres hali oldugunda cıkar demişti krem vs atlattı çok şükür inşallah seninkide geçer en yakın zamanda
Aslında çok şükür ilk zamanlar hariç stresli değilim ama duygu geçişlerim çok oluyor 2 sene içinde 7 kayıp verdim babam,anaannem,babaaanne filan sanırım acısı şimdi çıktı krem filan veriyorlar dimi ya artık delircem ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum
Aslında çok şükür ilk zamanlar hariç stresli değilim ama duygu geçişlerim çok oluyor 2 sene içinde 7 kayıp verdim babam,anaannem,babaaanne filan sanırım acısı şimdi çıktı krem filan veriyorlar dimi ya artık delircem ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum
Allah sabır versin başınız sağolsun.
Çok da geçmiş olsun canım vücut böyle şeylere tam iyiyim dediğin zamanlarda tepki verebiliyor maalesef.
İnşallah bi an önce toparlarsın
Başağım doktoruna yine de bi danış istersen.
Biz de 8 buçukta hastanede olucaz bakalım İstanbul olunca 6 buçukta evden çıkmış oluruz işte tuvalete kalkınca yatmam bi daha
Kendi doktoruma uyuz oldum Allahtan yarın yeni doktora gidicem kadına diyorumki ilk gittim açıp bakmadı bile kuru iğneye git dedi gittim daha beter oldu fotoğraf attım zona olabilir mi diye pek benzemiyor ortopediye gidin tabi kas ağrısı bukadar sürmez diyor arkadaşım kendi alanınla olmayınca ilgilenmiceksen baştan niye kuru iğne filan dedin 3 haftadır ne bulaşık mak yerleştiremiyorum geceleri ağlayarak uyuyorum