Başağım doktoruna yine de bi danış istersen.
Biz de 8 buçukta hastanede olucaz bakalım İstanbul olunca 6 buçukta evden çıkmış oluruz işte tuvalete kalkınca yatmam bi daha
Kuzum kimi doktorlar çok önemsemiyor 8 saatlik açlığı. Yine de bi danışın isterseniz.
Aslında çok şükür ilk zamanlar hariç stresli değilim ama duygu geçişlerim çok oluyor 2 sene içinde 7 kayıp verdim babam,anaannem,babaaanne filan sanırım acısı şimdi çıktı krem filan veriyorlar dimi ya artık delircem ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum
Şeker yuklemesine mi gidiyorsun kuzum bende yarın gidicem doktor 8de hastanede ol sekreterlere söyle kanı ver ver demişti. Sende öyle yaparsın kuzum sekreter yönlendirir
Şeker yuklemesine mi gidiyorsun kuzum bende yarın gidicem doktor 8de hastanede ol sekreterlere söyle kanı ver ver demişti. Sende öyle yaparsın kuzum sekreter yönlendirir
Kızlar sırt ağrım geçmiyor ne fizik tedaviyle ne bir şeyle yarın doktora gidicem ama şimdi annemler ovmak için açtığında şok yaşadılar annemde çıkardığı için biliyor zona bu dedi ay zaten ben şüphelenmiştim bu ağrı kas ağrısı olamaz ağlayarak uyuyorum geceleri bana dua edin
Kendi doktoruma uyuz oldum Allahtan yarın yeni doktora gidicem kadına diyorumki ilk gittim açıp bakmadı bile kuru iğneye git dedi gittim daha beter oldu fotoğraf attım zona olabilir mi diye pek benzemiyor ortopediye gidin tabi kas ağrısı bukadar sürmez diyor arkadaşım kendi alanınla olmayınca ilgilenmiceksen baştan niye kuru iğne filan dedin 3 haftadır ne bulaşık mak yerleştiremiyorum geceleri ağlayarak uyuyorum
Merhaba Ekim ayinin guzel anneler
Hepinize kocaman sariliyorum , hafta sonu bir cogumuz zor zamanlar gecirmisiz ama olsun . Icimize atmaktansa , aglamak daha iyi . Sifa olsun , ucsun gitsin icinizdeki skntilar gozyaslarinizla
Her ne kadar hormon hormon desek de malesef yilladir icimize attigimiz seyler gun yuzune cikiyor.
Bakin soyluyorum 38. haftalara geldimiz de “ ay ne zaman dogurcamm “ diye burada isyan edecegiz
Tam olarak taşınma ne zaman canım?
Keyifler nasıl iyi mi
Kızçem iyi anasına çektiriyor şimdiden biraz da ufak minnoş olacak herhalde haftalardır bu sekildeyiz:)
Oğluşun nasıl tepinmeleri arttı mı ?
Merhaba Ekim ayinin guzel anneler
Hepinize kocaman sariliyorum , hafta sonu bir cogumuz zor zamanlar gecirmisiz ama olsun . Icimize atmaktansa , aglamak daha iyi . Sifa olsun , ucsun gitsin icinizdeki skntilar gozyaslarinizla
Her ne kadar hormon hormon desek de malesef yilladir icimize attigimiz seyler gun yuzune cikiyor.
Bakin soyluyorum 38. haftalara geldimiz de “ ay ne zaman dogurcamm “ diye burada isyan edecegiz