2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla 8 gibi gidip konuşacağım erkenden alsınlar bari ilk kanı, doktoruma da yazarım çünkü randevu 9.10’da.

Saat başı çiş için kalkıyoruz zaten, zor olmaz bebitom. Ben artık 6.30 7 çişinden sonra uyumuyorum.

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin Aynen bir şey kullanmadan geçmez ki canını acıtma boştan yere

Şeker yuklemesine mi gidiyorsun kuzum bende yarın gidicem doktor 8de hastanede ol sekreterlere söyle kanı ver ver demişti. Sende öyle yaparsın kuzum sekreter yönlendirir

Şeker yuklemesine mi gidiyorsun kuzum bende yarın gidicem doktor 8de hastanede ol sekreterlere söyle kanı ver ver demişti. Sende öyle yaparsın kuzum sekreter yönlendirir
Benimki 5 Temmuz’da bebeğim, aynen öyle yapacağım diğer türlü zor, aç susuz.

Sen de kolayca testini ver gel inşallah.

Ben baş ağrısından duramıyordum bana kuru iğneleme yaptılar çok şükür geçti, kuru iğnelemeyi denedin mi?

Onu bende duydum başka bi yerden yavrum, o yüzden su içebiliyor muyuz dedim evet içebilirsin dedi bana. Yine bi karmaşa daha
Sinir oluyorum sinir. Ben yudum yudum da olsa uykumdan uyanıp su içiyorum sabaha kadar, içim yanıyüür çünkü. Ama bir gün sabrediciiz artık Diloşum.

Ay görmeden yazdım kuru iğneyi Allah şifa versin inşallah canım, bencede ortapedi va uzmanına git bi inşallah çaresini bulursun

İnşallah bakalım kazasız belasız
8 saat açlık susuzluk istiyor öncesinde.

Beyefendiye gittik telefon aldık da gazını alabildik biraz
sonra bebek alışverişine tam gaz devam ettik
Hayırlı olsun güzel günlere kullansın
Basit iş, miden bulanmadan hemen yaptırır kurtulursun

Merhaba Ekim ayinin guzel anneler
Hepinize kocaman sariliyorum , hafta sonu bir cogumuz zor zamanlar gecirmisiz ama olsun . Icimize atmaktansa , aglamak daha iyi . Sifa olsun , ucsun gitsin icinizdeki skntilar gozyaslarinizla

Her ne kadar hormon hormon desek de malesef yilladir icimize attigimiz seyler gun yuzune cikiyor.

Bakin soyluyorum 38. haftalara geldimiz de “ ay ne zaman dogurcamm “ diye burada isyan edecegiz

Buralardayım kuzum dünde yazmıştım sanırım, çoğu eşyayı topladım oturuyorum öyle artik beklemedeyim
Sen napiyorsun nasılsın güzel kızçen nasılll
Tam olarak taşınma ne zaman canım?
Keyifler nasıl iyi mi
Kızçem iyi anasına çektiriyor şimdiden biraz da ufak minnoş olacak herhalde haftalardır bu sekildeyiz:)
Oğluşun nasıl tepinmeleri arttı mı ?
Geçen hafta bizde böyle olduk Beyleride anlamaya çalışıyorum ama ııı ıhh anlyamadım
Bu beylerin alayı bitmek bilmeyen bi regl dönemine girdi sanki hamileliklerimizde
Göbüş fotosu için geç kaldım sanırım olsundu tek göbüşlü fotomu salıyorum burayaaa 23+6 dan selamlaaar
Oooo maşallah
Hayırlı olsun güzel günlere kullansın
Basit iş, miden bulanmadan hemen yaptırır kurtulursun
hadi inş
amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…