2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla 29u sanıyorduk işten ayrılma tarihi, yani öyle yazmışlardi şimdi 1i dediler. İşten ayrılır ayrılmaz gidicez bakalım canım. Bende erkenden toparlanmisim az eşya kaldi beklemedeyim öyle.
Ne yönden çektiriyor kuzum, sağlığın yerinde mi? Eğer bi sıkıntı yaratmayacaksa olsun bisey olmaz kuzum doğduktan sonra da toparlanan çok. Kilosu falan mı az yoksa boyda mi minnoş eğer öyleyse minyon tipli olur belki canım problem olarak değil de mesela.
Valla yavrum bi gün güzel hissettiysem 2 gün az az hissediyordum, kilodan mi acaba diye dertlenirken dün çok sert tekmeyi yedim ilk defa ayagiydi herhalde yani onu bile anladım gibi oldu. Daha önce çünkü seyirme gibi oluyordu çok kuvvette hissetmiyordum. Kayma falan diğer hareketleri de hiç hissetmedim. Bugünde akşam üstü başladı yine sert sert vurmaya kilo aldıkça belirginlesiyor herhalde

Ay boya posa kiloya takılmayın 2.500 üstünü aşsın bence önemli olan o doktorlar normal kabul ediyor. Ben 2.800 eşimde 2.700 doğmusuz boylarımızda 48 cm altı kalmıs. 1.75 boy 80 kilo üstü kilom var haa kilo iyi bir şey mi değil tabi kii ama yani öyle kalmıyor. Eşimde 1.85 boy 90 kiloda onun var. Yani sağlıkla doğsunlarda inşallah yedirip içirip biz büyüteceğiz onları. Minyon tipli de çok insan var belki minyon olacaktır Güneş hanıım. Yeter ki sağlıkla vaktiyle gelsinler yavrularımız artık bol bol ev yapımı vitaminli şeyler yediriririz

Kuvvetlendikce artık daha net hissettiriyorlar kendilerini diloşuum

Merhaba kızlar nasılsınız? Uzun zaman oldu yazamadım ailemin yanındayım tam keyfim yerinde derken benim de bugün hormonlardan heralde en ufak bi kelimeye takılıp saatlerce ağladım
Neyse ki yaptığım alışveriş kargoları geldikçe keyfim yerine geliyor
Siz nasılsınız neler yaptınız alışveriş durumlarınız neler?

Bayramın bitmesini bekliyoruum bayramdan sonra nasip olursa her şeyi tamamlıycam

Kızlar aranızda oda nemlendirici alan var mı hangisini önerirsiniz ?
Sanki herşeyim tam da bi bu eksik kalmış gibi

Kuzum benimde 1 haftadır aşırı şiddetli ağrılarım oluyor kuyruk sokumunda magnezyumda içiyorum ama bi işe yaramadı sen bi cözüm bulabildin mi
2 gun surdu simdi kendiliginde gecti dünden beri yok çok sükür magnezyumda icmiyorum bi geldi gitti heralde anlamadım evde sürekli adım atmaya calısıyorum bacaklarım acılsn diye omu yaradı bilmem ki

Aslında elzem mi bilmiyorum ama benim yaşadığım yerin havası çok kuru odayı nemlendirmek için almak istiyorum. Kışın burun tıkanıklığını en aza indirmek için gerekli diye düşündüm
Burun tikanikligi gercekten bebekleri cok engelliyor emmelerini vs iyi dusunmussunuz.
Simdiden koca makinelerle evi doldurmak istemiyorum lazim olursa alirim diye dusunuyorum bu tip seyleri ama her sey git gide o kadar pahalilasiyor ki ne alsak kardir

İki iş arasında ne kadar boşluğu olacak eşinin? Yerleşmeye yardıma gelen olacak mı?
Sen halledebilecek misin canım ev işleri zorlamaya başladı mı hiç?

Ya bende sancılı kasılmalar var canım. Bebek de sürekli hareketli gerçekten uyumuyor. Bebeler uyuya uyuya büyüyor denir, benimki neden ufak belli oluyor diyorum. 1 buçuk saattir bacakları kaldırdım yatıyorum canımı çok acıtıyor aşağıya ayrı içeriye ayrı vuruyor.
Tüm ölçüler 1 hafta geri çıkıyor kendi doktorumda. Detaylıya gittiğim doktorda tam günüyle uyumluydu. Kendi doktorum bugün baktı yine geri cıktı.

Valla bence bu haftalarda bu şekilde hissetmeniz cok normal. Yani ben de keşke azcık dursa diyorum.
Benimkinin alan dar olduğu için sanırım rahat duramıyor bu kadar hissediyorum.
Maşallah kuzuna yarın şeker yüklemesinden sonra doktor muayenen var mı peki?

Ya şöyle bi gözümü yumsam Eylül ortasında açsam geçse gitse şu günler sorunsuzca
Bunların hepsini farkındayım da İşte insan darlanıyor yine de.
İnşallah kuzum

Ya sen nerelerdesin:) çok boşladınız bizi.
Canlarımız çok sıkkın seni çok iyi anlıyoruz hepimiz
Neler alıyorsun anlat bakalım

Kızlar aranızda oda nemlendirici alan var mı hangisini önerirsiniz ?
Sanki herşeyim tam da bi bu eksik kalmış gibi
Alıp Denersen bize de haber ver
Ben de almayı düşündüm ama ihtiyaca göre alma ihtimalim var yine 500 lük olmak istemiyorum

Bende öyle düşünüyorum şimdiden ne alsak kar gerçekten. Keşke hamile kaldığım gibi alsaydım diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…