Kız ne diyorsunnn yok yaa 500 dür en fazla öyle hatırlıyorumEn son 2500’e görmüştüm o ürünü. En düşük fiyat oydu.
Şubat ayı indirimlerini riskli gebelikti aman erken miydi diye bocalarken çok fenaaaa kaçırdııııkkkkkBende öyle düşünüyorum şimdiden ne alsak kar gerçekten. Keşke hamile kaldığım gibi alsaydım diyorum şimdi
Gördüm fiyatı gördümEn son 2500’e görmüştüm o ürünü. En düşük fiyat oydu.
Kıızzz inanılmaz şoktayım.Gördüm fiyatı gördüm
Ay hepsinin fotosunu sayılarını filan atmak istiyorum paylaşıcam sizinle de fikir olur hem alacaklara da. Bişeyler aldıkça param tükeniyor üzülüyorum eksikler bitmeden doğurucam diyeİki iş arasında ne kadar boşluğu olacak eşinin? Yerleşmeye yardıma gelen olacak mı?
Sen halledebilecek misin canım ev işleri zorlamaya başladı mı hiç?
Ya bende sancılı kasılmalar var canım. Bebek de sürekli hareketli gerçekten uyumuyor. Bebeler uyuya uyuya büyüyor denir, benimki neden ufak belli oluyor diyorum. 1 buçuk saattir bacakları kaldırdım yatıyorum canımı çok acıtıyor aşağıya ayrı içeriye ayrı vuruyor.
Tüm ölçüler 1 hafta geri çıkıyor kendi doktorumda. Detaylıya gittiğim doktorda tam günüyle uyumluydu. Kendi doktorum bugün baktı yine geri cıktı.
Valla bence bu haftalarda bu şekilde hissetmeniz cok normal. Yani ben de keşke azcık dursa diyorum.
Benimkinin alan dar olduğu için sanırım rahat duramıyor bu kadar hissediyorum.
Maşallah kuzuna yarın şeker yüklemesinden sonra doktor muayenen var mı peki?
Ya şöyle bi gözümü yumsam Eylül ortasında açsam geçse gitse şu günler sorunsuzca
Bunların hepsini farkındayım da İşte insan darlanıyor yine de.
İnşallah kuzum
Ya sen nerelerdesin:) çok boşladınız bizi.
Canlarımız çok sıkkın seni çok iyi anlıyoruz hepimiz
Neler alıyorsun anlat bakalım
Alıp Denersen bize de haber ver
Ben de almayı düşündüm ama ihtiyaca göre alma ihtimalim var yine 500 lük olmak istemiyorum
Bir de iyi değil erken alışveriş yapmak filan dediler ne olurdu alsaydım kendim nemli odada otururdum ne güzel fiyatlar aşırı uçukŞubat ayı indirimlerini riskli gebelikti aman erken miydi diye bocalarken çok fenaaaa kaçırdııııkkkkk
En son öyle yapıcaz sanırımKıızzz inanılmaz şoktayım.
Arkadaşlar size bi trick paylaşıyorum. Çok dayanılmaz noktada odada kettle çalıştırın
Dur riskin yoksa telaş yapma yaAy hepsinin fotosunu sayılarını filan atmak istiyorum paylaşıcam sizinle de fikir olur hem alacaklara da. Bişeyler aldıkça param tükeniyor üzülüyorum eksikler bitmeden doğurucam diye
çocuklarımız kötü zamana denk geldiBir de iyi değil erken alışveriş yapmak filan dediler ne olurdu alsaydım kendim nemli odada otururdum ne güzel fiyatlar aşırı uçuk
İşte birinin önden riske girip denemesi gerekiyorEn son öyle yapıcaz sanırım
Küçükleri işe yaramaz mı ya 500lük bişey alırım diye düşünmüştüm
Risk değil de gelişim geriliği olursa mecbur erken doğurturlar o riskim var 27-28. Haftalarda başlayabilir demişti doktor gelişim geriliği inşallah olmaz ama karnım hiç büyümedi zaten moralim en çok da ona bozuldu her gören hiç 6 aylık gibi değilsin diyor hani karnın nerde filan. Bende normalde de göbeğim yoktu kilo alınca normal diyorum bugün patladım artık acaba kilo almadı mı ondan mı küçük karnım diyorum sonra bakıyorum göbeğim çatlak dolu büyümediyse o çatlaklar neden girdi filan iyi değilim yani psikolojik olarakDur riskin yoksa telaş yapma ya
Ben de kıyafetleri yere dizdim foto çektim üzerlerine aylarını not düştümkomple kıyafet alışverişini bitirmişimdir diyordum ama alsam alınır hala
Dedim neyse doğsun da bi gerisini düşünürüz
çocuklarımız kötü zamana denk geldi
Eskiler böyle fiyat artışı yaşamamış ki
Kız aldığım bebek arabasını burda kimdi hatırlamıyorum, nerdeyse yarı fiyatına almış 2 ay kadar önce. :))))
İşte birinin önden riske girip denemesi gerekiyor
ilk sen al dene istersen
Allah seni :) inşallah olmaz tabi öyle bir şey.Risk değil de gelişim geriliği olursa mecbur erken doğurturlar o riskim var 27-28. Haftalarda başlayabilir demişti doktor gelişim geriliği inşallah olmaz ama karnım hiç büyümedi zaten moralim en çok da ona bozuldu her gören hiç 6 aylık gibi değilsin diyor hani karnın nerde filan. Bende normalde de göbeğim yoktu kilo alınca normal diyorum bugün patladım artık acaba kilo almadı mı ondan mı küçük karnım diyorum sonra bakıyorum göbeğim çatlak dolu büyümediyse o çatlaklar neden girdi filan iyi değilim yani psikolojik olarak
Hamile kaldığımız gibi alacaktık çoğu şeyi sadece kıyafet kalacaktı
Bence hiç yoktan iyidir ya bi denemek lazım şu an için 2500 ona veremem en sona bırakırım o zaman belki iyi bişey alırım şu an için asla
Kaynanama görümceme benzettiler zaten bebişimi ona da sinir oldum keşke gelmeseydim diyorumAllah seni :) inşallah olmaz tabi öyle bir şey.
Ama millete kulak asma. Ben de duyuyorum öyle şeyler.
Ama içerdeki bebe 600 gr yani yarım litrelik su şişesini düşün
Bir de insanlar seviyor konuşmayı ya. Yani çok Garip ama yerli yersiz konuşmak hoşlarına gidiyor. Aldırma hiç.
Artık olduğu kadar taksit taksit eksikleri görmeye çalışacağız yapacak bir şey yok
Baya bi model var 500 TL bandı ama çok fazla kötü yorum da var. İyi yorum da var. Pişman olma ihtimalimin olduğu bi ürüne şu an büyük bi bedel ödeyemem. zaten yaz geldi kış olsa uzun süre denerdik pişiyoruz evlerde şimdi
Ailenin yanına gelmişken dayısı nenesi diye yol yaptırıp alışverişte dibi gördürürdüm ben olsam
Helal be! devir ekonomi devriKaynanama görümceme benzettiler zaten bebişimi ona da sinir oldum keşke gelmeseydim diyorumyengeler kaynana tarafından beter oluyor bende istesem laf sokarım da muhatap olmak istemiyorum sonradan kafama takıp sinir oluyorum
Hiç yoktan iyidir o 500lükler bakalım en kötü onu alıcam
Hepsini onlara aldırıyorum zaten sadece 1000 tllik alışverişi ben yapmışımdır
Kız ne diyorsunnn yok yaa 500 dür en fazla öyle hatırlıyorum
Gördüm fiyatı gördüm
Ne dedim ben ne dediim.Kıızzz inanılmaz şoktayım.
Arkadaşlar size bi trick paylaşıyorum. Çok dayanılmaz noktada odada kettle çalıştırın
Valla o kadar cahil salaklar ki özellikle bitanesi muhatap bile olmak istemiyorum. Kaynana tarafım laf sokmuyor en azından insanlıkları yok ama bu daha sinir bozucuHelal be! devir ekonomi devri
Söylediklerin kulağımdan çıkmayı bırak içeri girmiyor bile diyeceksin de yengeyeneyse
Büyüksün başakcım hafife almışımNe dedim ben ne dediim.
Kuzum işin özünde tabi kimin tarafından olduklarının bi önemi kalmıyor.Valla o kadar cahil salaklar ki özellikle bitanesi muhatap bile olmak istemiyorum. Kaynana tarafım laf sokmuyor en azından insanlıkları yok ama bu daha sinir bozucu
Sen tam bi çılgınsın ben de bunları görene kadar alışverişin çoğunu yaptım sanıyordumBunlar netten alınanlar
Zıbınları yelekleri filan çekmedim valizi açınca bi ara çekip atarım hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?