2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kullanmıyorum ama bende merak ediyorum kulllanmak gerekir mi diye multivitamin kullanıyorum sadece bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Ne dedim ben ne dediim.
Büyüksün başakcım hafife almışım

Kuzum işin özünde tabi kimin tarafından olduklarının bi önemi kalmıyor.
Herkese ederine göre davranacaksın artık yapacak bi şey yok.
Ederine göre davranınca da kötü insan oluyormuşsun insanlık bizde kalsınmış biz kendimizi bozmayalım bırakalım onlar öyle olsunmuş

Sen tam bi çılgınsın ben de bunları görene kadar alışverişin çoğunu yaptım sanıyordum
Güle güle kullanın elbiseler kostümler bayıldım
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanalım tüm aldıklarımızı
Daha çok eksik var biliyor musun onları tamamladıktan sonra kıyafete yatırıcam tüm paramı

Şu takımları da almışım unutmuşum atmayı
Puset örtüsü nasıl sizce çok hoşuma gitti indirime girmesini bekliyorum inşallah tükenmez

Eklentiler

• BE41BB78-B9BB-498A-9413-57F0DF7EDB88.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 474EC282-D71F-4170-BB92-C490CB29DCAB.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 61
  • E3C9D4A9-9357-4B42-B6BE-A46B8CA50C8C.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 350DCFD4-CCE7-4DAE-AB26-2B5B585FB798.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 0B38261B-D87D-4B88-8C88-76D902AD3389.webp
    12 KB · Görüntüleme: 59
  • AA5A6F5A-0398-4016-934F-E8CAD47C74E3.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 65
Puset örtüsü nasıl sizce çok hoşuma gitti indirime girmesini bekliyorum inşallah tükenmez
Masallah masallah bunlar da onceki attiklariniz da cok guzeller Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin saglikla.
Benim bebenin henuz sadece 1 tane tulumu var onu da babasi ozenip almis sagolsun baska da bir sey yok artik ben de basliyim en iyisi
Yoruldum ben de almadiklarima pisman olmaktan 150 lira olan cop kovasi 400 lira olmus 2-3 ayda. Evim kucuk alip bu urunleri nereye koycam diye dusune dusune almiyorum sonra da pisman oluyorum

Ne ise yariyor o elzem bir sey mi? yeni masraf eklendi sanirim
Benim için elzem kuru memleket sorunu bebişe inşallah elzem olmasında alerjik astımımda var hava temizlemeside vardı daha uygun bebişin burnunu kurutmayacak nem seviyesine getiren bir buhar cihazı yeterli. Birde bana hep soğuk buhar tavsiye ettiler o sebeple bu ürünü aldımm

Bu çöp kovasını almayı düşünüyordum. Fiyatı bu kadar yükselince evden sitenin dışındaki çöp kovasını isabet ettirebilir miyiz diye bile düşündük eşimle almıyom kova filan her sabah eşim atsın bıkarsa o alsın

En son öyle yapıcaz sanırım
Küçükleri işe yaramaz mı ya 500lük bişey alırım diye düşünmüştüm
Bi araştırın ama benim doktorum sıcak buhar daha kötü yapar demişti (alerjik astımım burnum çok tıkanıyor normal zamanda bile evimizin nemi %20-25 lerde 40-45 e çıkartalım demişti)

Kullandığım Multivitaminde var ama ekstra ocean krill oil almayı düşünüyorum özellikle son trimester için.
Balıktan nefret ettim ve zaten yeterli ve çeşitli beslenemiyorum. hiç riske girmeyeceğim.

Kullanmıyorum ama bende merak ediyorum kulllanmak gerekir mi diye multivitamin kullanıyorum sadece bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Doktorunuzla süreci yönetmeniz daha mantıklı olur gibi. kullandığınız multivitaminde bulunuyor olabilir ve beslenmenize göre belki de miktarı da yeterlidir.
Bir de bu takviyeler konusunda her doktorun görüşü bir değil ve siz kendi beslenme şeklinizi de ele almalısınız.

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanalım tüm aldıklarımızı
Daha çok eksik var biliyor musun onları tamamladıktan sonra kıyafete yatırıcam tüm paramı
Olmaz mııı
Bitmiyor al al bitmiyor
O zaman senin kafanı son bi karıştırayım.
Puset örtülerinde banndu ve mamky diye şeyler gördüm. Bi araştır bence çok daha kullanışlılar

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah
Aslında ben cinsiyeti bekledim tam öğrendik taşınma işlerimiz çıktı onlar da bana yük olmasın diye almadık bişey şimdi de zamlanmadan daha fazla alayım dedim
Çöp kovasını ben almıcam vazgeçtim çok pahalı

Gördüm onları da ama sanki nefessiz kalacak gibi geldi bana bununla arada açıp bakarım sıcak olursa sallarım serinlik yaparım daha pratik gibi geldi sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…