Örtüler ince zaten bi de tozdur rüzgardır tam koruma sağlıyor, fermuarlı modeller beni cezbetmedi değil ama içine nasıl sinerseGördüm onları da ama sanki nefessiz kalacak gibi geldi bana bununla arada açıp bakarım sıcak olursa sallarım serinlik yaparımdaha pratik gibi geldi sankim
Enişte haklı adam ev almışO zaman eşime aşırı övmem lazım yoksa bu fiyata almaz hele de ev borcuna girmişken asla
Bu ne cesaret yiğidimAz once agda dan ciktim , yaniyorumm dostlar
Cesaretim yok fermuarlıya zaten bi tek hastaneye gidecez gibi ilk 6 ay çok çıkmam dışarıÖrtüler ince zaten bi de tozdur rüzgardır tam koruma sağlıyor, fermuarlı modeller beni cezbetmedi değil ama içine nasıl sinerse
Ben de bu akşam gördüm hiç üzerine kafa yormadım henüz
Enişte haklı adam ev almış
Soğuk buhar olayını ben de duydum sanki daha uygun fiyatlı ürünler de vardı gibi hatırlıyorum araştırmaya devam et bakalım biraz denk gelir belki:)
Hem eşini hem seni o kadar anlıyorum kiCesaretim yok fermuarlıya zaten bi tek hastaneye gidecez gibi ilk 6 ay çok çıkmam dışarı
Ev aldı psikolojisi bozuldu keşke almasaydık diyorumborçlar kafayı yedirtecek
Araştırıcam ama gittikçe fiyatlar artıyor deliricim
bende arkaya fln egilince basim donuyor, banyoda dusmekten korkuyorum diye agdaciya gidim dedimBu ne cesaret yiğidim
Sabah traş olayım dedim. 40 kilo fazlam varken bu kadar zorlanmıyordum traş olurkeno kadar diyeyim
Amin canim benimİnşallah geçer canıım. Kendine dikkat et ilaçlarını düzenli kullan. Çamaşırlarını vs ütüleyerek kullan inşallah en yakın zamanda geçerHer şey güzel olacak inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alcaz bol bol dua edelim birbirimize
İyi yapmışsın valla. Geçmiş olsunbende arkaya fln egilince basim donuyor, banyoda dusmekten korkuyorum diye agdaciya gidim dedimAllahtan kizin eli hizliydi
sagol canimİyi yapmışsın valla. Geçmiş olsun
Bende Sıfır cesaret. Çok çekiniyorum zaten. Bi kere gitsem açılırım da İşte gidemiyorum.
Bazen eşime mi yaptırsam diyorum zaten adamın bi bunu yapmadığı kaldı
Biz kredi çekmedik altın borç aldık altın da her gün yükseliyor bari maaşlar iyi artsa da kolaylıkla ödeyebilsek neyse ki yabancıdan borç almadık yine de borç olunca stres oluyor insanHem eşini hem seni o kadar anlıyorum ki
Olsun seneye borcu daha rahat ödeyeceksiniz. Biz de araç kredisi ödüyoruz 1 senede ödediğimiz aylık taksit resmen pul oldu. Halbuki nasıl ödeyeceğiz diye kara kara düşünüyorduk.
Ev almak ise zaten artık hayal oldukolaylıkla ödeyin güle güle oturun inşallah
Ben 20si dolunca kendimi atıcam dışarı yeter 5 aydır evdeyim
Ufak tefek ve genellikle hevese dair yapılacak şeyler için strese girme.
Hepsi yapılır.
Yapmasan bile gerçekten eksikliğini çeker misin? Sanmam.
Elzem ihtiyaçlarını edin, gerisine rahat rahat bakarsın. Daha nerdeyse 4 ayın var hepsi hallolur
Bu sözüm en çok kendime. Şu zamanlarımızı yok yere Kendimize zehir ediyoruz telaşlarla. Tadını çıkar
Bende yaptırmayı düşünmüştüm ama çekindim o kadar da değil dedimİyi yapmışsın valla. Geçmiş olsun
Bende Sıfır cesaret. Çok çekiniyorum zaten. Bi kere gitsem açılırım da İşte gidemiyorum.
Bazen eşime mi yaptırsam diyorum zaten adamın bi bunu yapmadığı kaldı
O kadar haklısın kisagol canim
ben ogrenciykende gidiyordum , aliskinimlaser ede Turkiye deyken giderdim ama bitirememistim. Buradada anca gotumuzu topladik, hamile kaldim zaten
Valla ben zaten bacak arkalarimi kocama tiras ettiyordum cunku yetisemedigim yerler oluyorduyapcak bisi yok, bu bebeyi tek basimiza yapmadik
Oy altın borcu da fena ya.Biz kredi çekmedik altın borç aldık altın da her gün yükseliyor bari maaşlar iyi artsa da kolaylıkla ödeyebilsek neyse ki yabancıdan borç almadık yine de borç olunca stres oluyor insan
Ya bende çıkmak istiyorum ama hava soğuk olur üşütür sürekli emzirmek gerekiyor dışarı çıkınca zorlanırım diye düşünüyorum o yüzden evde kalırım kesin bi 40 gün
Doğru söylüyorsun bende öyle yapmak istiyorum liste yaptım en temel olanları alıp diğerlerini sonraya bıraktım hepsi zamanla olan şeyler
Valla mecbur kalırsak ki kalıcaz gibi görünüyorBende yaptırmayı düşünmüştüm ama çekindim o kadar da değil dedim
Ben şimdiden kapandım eve o zmaan iyice salarım kendimi en iyisi dediğini yapmak hem gündüz çıkıp bahçede parkta bi kahve içmek iyi gelir belki o zamanki lohusa psikolojimi düşünemiyorum Allah kocalarımıza sabır versinO kadar haklısın ki
Ben gençliğimde decesaret edemedim hiç.
Ama doktora bugün vajinal muayene yapsın diye bi yalvarmadığım kaldı, bir de eşimin yanındayım
Baksan ağdaya gidemiyorum ama ahahha
Oy altın borcu da fena ya.
Normalde güzel ama İşte fena arttı.
Kuzum ben de site etrafında turlama gibi şeyler düşünüyorum başlangıçta.
Eve kapanırsam iyice psikolojik buhrana girerim sanırım. Hem vücudumuza da iyi gelir havalar ekim ayında gündüzleri o kadar soğuk olmuyor artık.
ya da eş ve bebişle çıkılan minik alışverişler güzel olur sanki
Kalan her şey hallolur sen iyi olmaya bak
Valla mecbur kalırsak ki kalıcaz gibi görünüyorağda olmasa bile traş bıçağını eline vercez artık Spicelover haklı bu bebeleri tek başımıza yapmadık
Ahhahahahah hamile mi sanki o da yapamıyor mu ay ne kadar kıskanç bu erkekler. Benim eşimde ev taşırken ağır şeyler kaldırmıyorum diye o da kaldırmıyordu en son dayanamadım ben hamileyim sana ne oluyor dedim. Yaptığımız koliler öylece duruyordu kaldırmıyordu. Aman dikkat et dedim düşmesin ağır kaldırmaBen de doktora gitcem diye verdim eline jileti traş ettirdim kendimi sonra baktım bunu fanteziye çevirdi sen de beni et şimdi dedi elinden zor kurtuldum tehlikeli işler
ayy kahkaha attim yaBen de doktora gitcem diye verdim eline jileti traş ettirdim kendimi sonra baktım bunu fanteziye çevirdi sen de beni et şimdi dedi elinden zor kurtuldum tehlikeli işler
Enişte bey fenaaaBen de doktora gitcem diye verdim eline jileti traş ettirdim kendimi sonra baktım bunu fanteziye çevirdi sen de beni et şimdi dedi elinden zor kurtuldum tehlikeli işler
kızlar size omega 3 kullanıyor musunuz balık yağı ya da balık yağı kapsül olarak? ben 2 aydır kullanıyordum doktor da kullanabilirsin demişti. Ocean Plus kapsül kullanıyordum bitti bulamadık başka bir kapsül balık yağı aldım EFA Daily adında. hergün bir tane içiyorum ben hep ama fazla mı oluyor acaba biraz araştırdım da bazı doktorlar gün aşırı falan önermiş benim doktorum bir şey dememişti. bilginiz var mı?
Kullanmıyorum ama bende merak ediyorum kulllanmak gerekir mi diye multivitamin kullanıyorum sadece bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Bu çok iyiydiBen de doktora gitcem diye verdim eline jileti traş ettirdim kendimi sonra baktım bunu fanteziye çevirdi sen de beni et şimdi dedi elinden zor kurtuldum tehlikeli işler
822 gr olmuş minik dünde çok hissettim net olarak artık başlıyorlar iyice sert hareketlerineKuvvetlendikce artık daha net hissettiriyorlar kendilerini diloşuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?