2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gördüm onları da ama sanki nefessiz kalacak gibi geldi bana bununla arada açıp bakarım sıcak olursa sallarım serinlik yaparım daha pratik gibi geldi sankim
Örtüler ince zaten bi de tozdur rüzgardır tam koruma sağlıyor, fermuarlı modeller beni cezbetmedi değil ama içine nasıl sinerse
Ben de bu akşam gördüm hiç üzerine kafa yormadım henüz

O zaman eşime aşırı övmem lazım yoksa bu fiyata almaz hele de ev borcuna girmişken asla
Enişte haklı adam ev almış
Soğuk buhar olayını ben de duydum sanki daha uygun fiyatlı ürünler de vardı gibi hatırlıyorum araştırmaya devam et bakalım biraz denk gelir belki:)

Cesaretim yok fermuarlıya zaten bi tek hastaneye gidecez gibi ilk 6 ay çok çıkmam dışarı

Ev aldı psikolojisi bozuldu keşke almasaydık diyorum borçlar kafayı yedirtecek
Araştırıcam ama gittikçe fiyatlar artıyor deliricim

Hem eşini hem seni o kadar anlıyorum ki
Olsun seneye borcu daha rahat ödeyeceksiniz. Biz de araç kredisi ödüyoruz 1 senede ödediğimiz aylık taksit resmen pul oldu. Halbuki nasıl ödeyeceğiz diye kara kara düşünüyorduk.
Ev almak ise zaten artık hayal oldu kolaylıkla ödeyin güle güle oturun inşallah

Ben 20si dolunca kendimi atıcam dışarı yeter 5 aydır evdeyim

Ufak tefek ve genellikle hevese dair yapılacak şeyler için strese girme.
Hepsi yapılır.
Yapmasan bile gerçekten eksikliğini çeker misin? Sanmam.
Elzem ihtiyaçlarını edin, gerisine rahat rahat bakarsın. Daha nerdeyse 4 ayın var hepsi hallolur
Bu sözüm en çok kendime. Şu zamanlarımızı yok yere Kendimize zehir ediyoruz telaşlarla. Tadını çıkar

Amin canim benim insallah hepimiz saglikli vakitli dogumlar yapariz bebeklerimize kavusuruz dugalarim hep sizinle rabbim buyuk hepimize yar ve yardimci olur insallah

bende arkaya fln egilince basim donuyor, banyoda dusmekten korkuyorum diye agdaciya gidim dedimAllahtan kizin eli hizliydi
İyi yapmışsın valla. Geçmiş olsun
Bende Sıfır cesaret. Çok çekiniyorum zaten. Bi kere gitsem açılırım da İşte gidemiyorum.
Bazen eşime mi yaptırsam diyorum zaten adamın bi bunu yapmadığı kaldı

sagol canim
ben ogrenciykende gidiyordum , aliskinim laser ede Turkiye deyken giderdim ama bitirememistim. Buradada anca gotumuzu topladik, hamile kaldim zaten

Valla ben zaten bacak arkalarimi kocama tiras ettiyordum cunku yetisemedigim yerler oluyorduyapcak bisi yok, bu bebeyi tek basimiza yapmadik

Biz kredi çekmedik altın borç aldık altın da her gün yükseliyor bari maaşlar iyi artsa da kolaylıkla ödeyebilsek neyse ki yabancıdan borç almadık yine de borç olunca stres oluyor insan

Ya bende çıkmak istiyorum ama hava soğuk olur üşütür sürekli emzirmek gerekiyor dışarı çıkınca zorlanırım diye düşünüyorum o yüzden evde kalırım kesin bi 40 gün

Doğru söylüyorsun bende öyle yapmak istiyorum liste yaptım en temel olanları alıp diğerlerini sonraya bıraktım hepsi zamanla olan şeyler

O kadar haklısın ki
Ben gençliğimde de cesaret edemedim hiç.
Ama doktora bugün vajinal muayene yapsın diye bi yalvarmadığım kaldı, bir de eşimin yanındayım
Baksan ağdaya gidemiyorum ama ahahha

Oy altın borcu da fena ya.
Normalde güzel ama İşte fena arttı.

Kuzum ben de site etrafında turlama gibi şeyler düşünüyorum başlangıçta.
Eve kapanırsam iyice psikolojik buhrana girerim sanırım. Hem vücudumuza da iyi gelir havalar ekim ayında gündüzleri o kadar soğuk olmuyor artık.
ya da eş ve bebişle çıkılan minik alışverişler güzel olur sanki

Kalan her şey hallolur sen iyi olmaya bak

Bende yaptırmayı düşünmüştüm ama çekindim o kadar da değil dedim
Valla mecbur kalırsak ki kalıcaz gibi görünüyor ağda olmasa bile traş bıçağını eline vercez artık Spicelover haklı bu bebeleri tek başımıza yapmadık

Ben şimdiden kapandım eve o zmaan iyice salarım kendimi en iyisi dediğini yapmak hem gündüz çıkıp bahçede parkta bi kahve içmek iyi gelir belki o zamanki lohusa psikolojimi düşünemiyorum Allah kocalarımıza sabır versin

Son 2 ay kala ağdaya giderim diye düşünüyorum acısına dayanabilirsem tabi o kadar lazer yaptırdım hamile kalınca hormonlardan geri çıktı hepsi

Ben de doktora gitcem diye verdim eline jileti traş ettirdim kendimi sonra baktım bunu fanteziye çevirdi sen de beni et şimdi dedi elinden zor kurtuldum tehlikeli işler
Ahhahahahah hamile mi sanki o da yapamıyor mu ay ne kadar kıskanç bu erkekler. Benim eşimde ev taşırken ağır şeyler kaldırmıyorum diye o da kaldırmıyordu en son dayanamadım ben hamileyim sana ne oluyor dedim. Yaptığımız koliler öylece duruyordu kaldırmıyordu. Aman dikkat et dedim düşmesin ağır kaldırma

Kullanmıyorum ama bende merak ediyorum kulllanmak gerekir mi diye multivitamin kullanıyorum sadece bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Ben de iki gün önce doktoruma sordum, balık yemiyorsan yazalım dedi. Marincap benimkinin adı, haftada üç gün alsan yeter her gün alma dedi. Benim kullandığım multivitamin decavit, onun içinde yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…