Tam olarak belli değil kuzum ama burdan ayın 1inde ayrılışı olursa diğer tarafta 18i gibi sanırım katılış yapacak. O ara boş bizim için yine dinlene dinlene yerleşicez, maalesef bizden kimse yok yardım edecek artık bi abla ayarlayabilirsek öyle yapicaz en azından camlar falan için o yapılsa yeter bana.İki iş arasında ne kadar boşluğu olacak eşinin? Yerleşmeye yardıma gelen olacak mı?
Sen halledebilecek misin canım ev işleri zorlamaya başladı mı hiç?
Ya bende sancılı kasılmalar var canım. Bebek de sürekli hareketli gerçekten uyumuyor. Bebeler uyuya uyuya büyüyor denir, benimki neden ufak belli oluyor diyorum. 1 buçuk saattir bacakları kaldırdım yatıyorum canımı çok acıtıyor aşağıya ayrı içeriye ayrı vuruyor.
Tüm ölçüler 1 hafta geri çıkıyor kendi doktorumda. Detaylıya gittiğim doktorda tam günüyle uyumluydu. Kendi doktorum bugün baktı yine geri cıktı.
Valla bence bu haftalarda bu şekilde hissetmeniz cok normal. Yani ben de keşke azcık dursa diyorum.
Benimkinin alan dar olduğu için sanırım rahat duramıyor bu kadar hissediyorum.
Maşallah kuzuna yarın şeker yüklemesinden sonra doktor muayenen var mı peki?
Ya şöyle bi gözümü yumsam Eylül ortasında açsam geçse gitse şu günler sorunsuzca
Bunların hepsini farkındayım da İşte insan darlanıyor yine de.
İnşallah kuzum
Ya sen nerelerdesin:) çok boşladınız bizi.
Canlarımız çok sıkkın seni çok iyi anlıyoruz hepimiz
Neler alıyorsun anlat bakalım
Alıp Denersen bize de haber ver
Ben de almayı düşündüm ama ihtiyaca göre alma ihtimalim var yine 500 lük olmak istemiyorum
Şükür canım geçtiyse benim geçmiyor daha da siddetleniyor ama sanırım mecburi motora binmek durumunda kalıyorum bazen ondan oluyor galiba benimde2 gun surdu simdi kendiliginde gecti dünden beri yok çok sükür magnezyumda icmiyorum bi geldi gitti heralde anlamadım evde sürekli adım atmaya calısıyorum bacaklarım acılsn diye omu yaradı bilmem ki
Kıyaslamadan daha çok insanın aklı karışıyorTıbbın kesin net olması lazımDoktorlarda ne bilsin artık böyle forumlarda tüm Türkiye ile kıyaslandıklarını
Evin kaba temizliği için birini muhakkak çağır canım bence de.Tam olarak belli değil kuzum ama burdan ayın 1inde ayrılışı olursa diğer tarafta 18i gibi sanırım katılış yapacak. O ara boş bizim için yine dinlene dinlene yerleşicez, maalesef bizden kimse yok yardım edecek artık bi abla ayarlayabilirsek öyle yapicaz en azından camlar falan için o yapılsa yeter bana.
Senin kasılmalarin bayadır var sanki canım benimde sağ kasigimda genelde ağrım oluyor nerdeyse her gün bi ağrıdığını hissederim. Normal normal denilip geçiliyor anlamadım valla bi çözüm de bulamadım. Sende magnezyum kullanıyorsun ama dozu falan mı yetmiyor ki acaba.
Minnoş kız gerçekten alan dar olduğu için fazla hissediyorsundur artık zaten iyice büyümeye de başladılar bundan sonra dur durak yok bu minnoşlara sanırım
Geldim bu arada son kanı vericem canım muayene oldum da yüzü tamamen arkaya dönüktü yine göremedik olmadı karnımı doyurup tekrar gelicem
Öyle yapicam canım artık yerleşmek çok daha zor oluyor.Evin kaba temizliği için birini muhakkak çağır canım bence de.
Bu detaylı temizlik olacak sonuçta hiç zorlama kendini.
İyi bari baya vakit varmış arada:) başbaşa yerleşirsiniz.
Kasık ağrıları hep var gün içinde vuruyor. Sanırım varisim de olacak onun sancıları da çok oluyor bacaklarıma ayakta duramaz oldum.
Magnezyumu günde 4 e çıkardım. Bundan sonra kendi kendimin doktoruyum,dün gece sonunda kasılmasız rahat uyudum ♀
Seninki 800 gramlık koca oğlan olmuş bakıyorumrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah diloşum.
Şeker yüklemesi nasıl geçti? Kaç mglık içtin? Aroması Neliydi? Bulantı yaptı mı?
Merak ediyorum
Varis için çorap alıcam ama kaç beden alıcam ne alıcam bilmiyorum. Direkt külotlu çorap alayım diyorum ama havalar ısınıyor kullanamam diye endişeliyim. :)Öyle yapicam canım artık yerleşmek çok daha zor oluyor.
Amaan bu hamilelik bizi mahvetti vallahi kuzum varisi ağrısı sıkıntısı hiç bitmiyor yavama bi yandan da cok güzel işte.
Bu varislere bi çare yok mu peki? Tek bildiğim şey çorap
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim canim
Canım ben önce 8de direk sekreterin yanına çıktım doktor öyle demişti o işlemi yaptı kan almaya indim önce aç verdim, sonra oradaki çalışan bana 75lik şişe verdi bitirince şöyle dedi. Tadı ilk gazı kaçmış gazoz gibiydi ama içtikçe ağzım sekerlendi resmen, yudum yudum 10 15 dkda içmişim. Sonuna gelince sadece bi kötü oldum hemen kafami yukarı kaldırdım. Eşimde dik kafana birden iç diyordu aman sakın öyle yapmayın daha çok mide bulandiriyor
Üstünde limon aromalı diyordu ama gram tadını almadım sadece şeker şerbeti gibi düşün onu da içtikçe daha çok hissediyorsun. Tek sıkıntı icinceye kadar ilk 10 dk birazcik midem bulandı içtikten sonra, ama sonra çok rahat bekledim. İçtim bi saat bekledim kanı verdim sonra tekrar bi saat bekledim yine kan verdim
Çok susadığım için bitince işim birden suyu kafama diktim onu da yapmayın
15 gün içinde bende yaptıracağım heyecanla okudum yazdıklarını :) Ne güzel rahat geçirmişsin inşallah sonucunda iyi çıkar.Öyle yapicam canım artık yerleşmek çok daha zor oluyor.
Amaan bu hamilelik bizi mahvetti vallahi kuzum varisi ağrısı sıkıntısı hiç bitmiyor yavama bi yandan da cok güzel işte.
Canım ben önce 8de direk sekreterin yanına çıktım doktor öyle demişti o işlemi yaptı kan almaya indim önce aç verdim, sonra oradaki çalışan bana 75lik şişe verdi bitirince şöyle dedi. Tadı ilk gazı kaçmış gazoz gibiydi ama içtikçe ağzım sekerlendi resmen, yudum yudum 10 15 dkda içmişim. Sonuna gelince sadece bi kötü oldum hemen kafami yukarı kaldırdım. Eşimde dik kafana birden iç diyordu aman sakın öyle yapmayın daha çok mide bulandiriyor
Üstünde limon aromalı diyordu ama gram tadını almadım sadece şeker şerbeti gibi düşün onu da içtikçe daha çok hissediyorsun. Tek sıkıntı icinceye kadar ilk 10 dk birazcik midem bulandı içtikten sonra, ama sonra çok rahat bekledim. İçtim bi saat bekledim kanı verdim sonra tekrar bi saat bekledim yine kan verdim
Evet havalar sıcak ama komple almak sanki daha iyi gibi canım olacak olanı da önlemez mi?Varis için çorap alıcam ama kaç beden alıcam ne alıcam bilmiyorum. Direkt külotlu çorap alayım diyorum ama havalar ısınıyor kullanamam diye endişeliyim. :)
İnşallah sonuçların güzel çıkar da bir de diyet işi girmez :) kusmadan atlatmana cok sevindim
Kan verme işi tamamen bitine kadar su içmeyeceksin dedi doktorum o biraz üzdüzaten 8 saat açlık istedi bizimki de. Hayırlısı bakalım
Cok tesekkur ederim İnşallah sende sorunsuz atlatırsın canım15 gün içinde bende yaptıracağım heyecanla okudum yazdıklarını :) Ne güzel rahat geçirmişsin inşallah sonucunda iyi çıkar.
Ben de senin gibi düşündüm bi de kasık bölgesinde de olacak sanırım.Evet havalar sıcak ama komple almak sanki daha iyi gibi canım olacak olanı da önlemez mi?
İnşallah canım ya az kilo aldım diye seviniyorum ama ne de olsa kilom fazla insallah bi sıkıntı çıkmaz. Gerçi kiloyada fazla bakmıyor ablam baya zayıftı gebelik şekeri çıkmıştı onda. Bakalım sonuçları bekliyorum.
Bana da kan işi bitinceye kadar içme dediler kuzum ama o da ilk yarım saat zorluyor sonra bekliyorsun kolay şekilde çünkü ictiginin tadı kaldığı için inşallah seninde sorunsuz geçer
İnşallah canım bende korkuyordum şeker yüklemesinden sorunsuz geçirmene çok sevindim ve bende rahatladımCok tesekkur ederim İnşallah sende sorunsuz atlatırsın canımhersey icinceye kadar sonrası kolay bekleniyor
822 gr olmuş minik dünde çok hissettim net olarak artık başlıyorlar iyice sert hareketlerine
Onun sert erkek hallerini yerim :)822 gr olmuş minik dünde çok hissettim net olarak artık başlıyorlar iyice sert hareketlerine
Of amanÖyle yapicam canım artık yerleşmek çok daha zor oluyor.
maşallah rabbim o günleri görmeyi nasip etsin.Drdan geliyoruz 24 hafta 660 gr 28 cm çıktık tahmini sezeryan tarihimi 1 ekim verdi hastane ücreti de 7000 miş şimdilik haberler böyle bizden
Amin kuzum zaten 6 binmiş 7 bin olacak dedi sen güneydoğunun batmanında bi hastanesin bu ne fiyat başka hastanelere bakcam yamaşallah rabbim o günleri görmeyi nasip etsin.
fiyatı şimdiden kesinleştirin zam gelir muhtemelen o tarihe kadar.
Drdan geliyoruz 24 hafta 660 gr 28 cm çıktık tahmini sezeryan tarihimi 1 ekim verdi hastane ücreti de 7000 miş şimdilik haberler böyle bizden
Amin kuzum zaten 6 binmiş 7 bin olacak dedi sen güneydoğunun batmanında bi hastanesin bu ne fiyat başka hastanelere bakcam ya
aa doğru sen ordaydın.Amin kuzum zaten 6 binmiş 7 bin olacak dedi sen güneydoğunun batmanında bi hastanesin bu ne fiyat başka hastanelere bakcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?