2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
maşallah rabbim o günleri görmeyi nasip etsin.
fiyatı şimdiden kesinleştirin zam gelir muhtemelen o tarihe kadar.
Kuzuum sen bir yerde magnezyumun dozunu arttırcam kendi kendimin doktoru olcam diyordun senimde mi magnezyum şase şeklinde hoş başka türlüsü var mı bilmiyorum da bana eczaneci yoğurda katıp ye dedi sen nasıl tüketiyorsyn

aa doğru sen ordaydın.
açıkcası bana da bizim hastane doğum ücretinden sonra düşük gelmişti seninki
bizimki de 2 katı. temmuzda gidersek anlaşmayı yapalım diye düşünüyorum ben de.

İlk oldu tedaviyle oldu diye bizde özel muhabbetlerine çok düştük ya diyorum eşime 2. Ye normal düzgün bir yere gidelim diye doğum hariç her kontrolde 950 lira verdiğim için bana hepsii ucuz geliyor artık

arttırdım arttırdım.
şimdi her ilacın içeriği, miktarı farklı. 2 gündür 400 mg magnezyum alıyorum günlük.
bugün sadece 3 defa ağrılı kasılmam oldu. bu bi mucize. ayakta durunca sertleşmelerim oluyor hafif hafif yine tabi.
bir de bence eziyet etme toz filan alarak. ben solgarın tabletini kullanıyorum. kalsiyum magnezyum d vit içeriyor.
ölü gibiyim günlerdir bugün enerjim yerinde biraz daha.
moralim bozuk tabi hala ama düzelicez inş. :))

İlk oldu tedaviyle oldu diye bizde özel muhabbetlerine çok düştük ya diyorum eşime 2. Ye normal düzgün bir yere gidelim diye doğum hariç her kontrolde 950 lira verdiğim için bana hepsii ucuz geliyor artık
sen de bendensin. mini bi servet bıraktın anlaşılan sadece bu 6 ayda. toplam gebelik hastane süreci, doğum filan 30 bine patlayacak bize. bir de tedavi olmuş olsaydı öncesinde aman allahım yani.
allah hepimize kolaylık versin

Haklısınız aslında muayene ücretimiz bile 200 olunca bizim insan beklentiyi düşük tutuyo :) bir de yoğun bakımlık durumu olduğunda 2 hafta ücret alınmıyormuş

Merhaba bende devlet memuruyum hiç duymadım böyle birşey sadece sağlık bakanlığında mi geçerli yoksa tüm bakanlıklarda mi birde 24 hafta sonrası herkese izin vermeleri gerekir o zaman ya
Merhaba, ben de tarım bak nin ilgili bir kuruluşunda kitteyim. Maalesef böyle bir yazı yok. 21+1 im, 2 gün gelsem 3 gün raporluyum. Gelecek takat bile bulamıyorum kendimde. Sizde durumlar nasıl? 32.haftaya kadar raporsuz devam edebilecek durumda misiniz?

Yıkıldımçok zorlanırsam rapor alacağım saçmalık yani her şey düzeldi de bir bu kaldı sanki benim de oğlanın tatiline gelecekti daha çok vakit geçiririz diye seviniyordum
Merhaba, ne durumdasınız? 24.hafta hayal oldu, ben 21+1im ve gelecek takatim kalmadı, 3 hafta dişimi sıkıp tüm yıllık iznimi almayı düşünüyorum, aslında doğumdan sonraya bırakmak istiyordum izni ama hal kalmadı. Sizde durumlar nasıl, nasıl bir çare düşündünüz?

Bende özel sektörde çalışıyorum. Canımı alıyorlar hem fiziksel hem de sözel. Hiç anlayışlı değiller malesef. Stresten ve üzüntüden bebeğime bir şey olcak diye korkuyorum. 17 haftalığım bende. Daha 15 haftam var Düşündükçe bile aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Bir yerde okudum doğum izni 32. Haftadan öne alınabiliyormuş. Haftaya doktor kontrolüm var soracağım.

Kuzum doktor yazmıs bende babama atmıstım direk doktorun verdiğini aldılar hiç bakmadım valla tableti başka türlüsü vs var mı diye. Bitiriyim bunu baride pahalıymıs bide bittikten sonra alırım solgarın tabletinii

Tedavii kısmı çok şükür klomen ve çatlatma iğnesinde tuttuğu için biz daha çok vitamin takviye ağırlıklı para harcamıstık valla sağlıkla kucaklarımıza alalımda inşallah daha paramıza kakalarını yaptılar diyee mutlu olcaz

İnşallah canım bende korkuyordum şeker yüklemesinden sorunsuz geçirmene çok sevindim ve bende rahatladım

Onun sert erkek hallerini yerim :)
Maşallah

Of aman
Neyse sonucu güzel olsun da o iğrenç şeyi içmiş olalım tek
-Sunshine
Kızlar tesekkur ederim, bugün doktor 2 defa baktı bi sabah bi öğleden sonra. Tamamen arkası dönük olduğu için görüntü hiç alamadım maalesef.
Şeker yukleme sonucumda maalesef çok yüksek çıktı
Açlık 103
İlk bi saat 210
2. Saat 149 doktor çok yüksek diye endokrinolojiye yönlendirdi. Üstüne ilaç kullanmama rağmen hala demir değerim kaç aydır sürekli düştüğü için serum verdi onu taktırdım. Bugün öğleden sonra hiç güzel gecmedi yani her tarafım delik deşik oldu yarın tekrar kan alacaklar bakalım

Sıkma canını tatlım, son aylar dikkat edeceksin öyle duruyor. Şekerini böyle böyle kontrol altında tutacaksın.

Kuzum yorucu oluyor biliyorum ama diyet yapacaksın gebelik şekeri yüksek çıkıp diyetle kontrol altına alınıyor herkesin. Zaten sende bendensin birazcık kilolu hamile kalınca aslında başından salmadan dikkatli olmakta fayda var. İnsilün direnci ve ailede şeker geçmişi olan biriyim annemin normalde şekeri yoktur ama gebeliklerinde şekeri cıkarmıs onunda. Birde yazmıstım buraya ben 12. Haftadan beri diyetisyen eşliğinde gidiyorum bazen kaçırdığım oluyor ama şu psikolojiden çıktım hamileyim yemeyilim yemezsem cocuk büyümez vs diye biraz dikkat edeceksin doğuma kadar insallah bir sorun cıkmayacak

Evet yavrum ben zaten biraz yüksek bekliyordum da 200 üstü pek beklemiyordum açıkçası. Hiç gebelikte daha fazla yiyeyim psikolojisine girmedim sabah akşam 2 öğün yiyorum hatta 3 kilo aldım sadece bu haftaya kadar. Ama yetmiyor demekki çok sıkı takip etmek gerek

Kızlar crp 13 çıktı benim vucudumda ya enfeksiyon var ya da romatizmal iltihap dedi doktor yarın yeni kadın doğumcuma gidicem sanırım bu zonamı yoksa başka bir şey mi sonunda çözülcek

Öyle bir ortamdan olabildiğince hızlı uzaklasin bence, hayırlısı ile tabi. Anlayissizlik her yerde maalesef, hamileliği normallestiren bir zihniyet var toplumda,'ne var ki hamileyse' diye düşünen çok insan var. Istifa etmeniz için de yapıyor olabilirler. Allah yardımcınız olsun. 32 haftadan önce izin konusunda bilgi sahibi olunca paylasirsaniz sevinirim.

Mutlaka yazarım. O kadar haklısınız ki. Halbuki çalışan ve gebe olan kadınların o kadar hakları varken hiçbirini kullanamıyor olmamız ne acı. Elimden geldiğince söylenenleri duymamaya çalışıyorum. Sonuç olarak önümde çokta bir zaman yok. O yüzden bebeğim için sabrediyorum annelik karına ilk düştüğü andan itibaren başlıyor işte her şey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…