2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de ilk defa bacağımın arkasını makine ile eşime aldırdım. Başı döndü bayilacakti. Yaaa dedim az empati kur

Ben de çalışıyorum ve mümkün olduğunca gidebilmeyi umut ediyorum. Yıllık izinlerimi Ağustos ta sıcaklarda kullanmayı planlıyorum. Zor oluyo ama yapacak bişey yok. Bı de işe toplu taşıma ile gidiyorum. Sabah akşam toplam iki buçuk saat. Bi de yürümesi var. Tek avuntum bu sayede 5 kiloda kaldım. Son bir aydır kilo almadım.

Siz 24.haftadaysaniz, ağustosa kadar zaten 32.haftanız başlamış oluyor. Yürüyüş iyi olur, Öyle düşünün bencede, Allah yardımcımız olsun

Siz 24.haftadaysaniz, ağustosa kadar zaten 32.haftanız başlamış oluyor. Yürüyüş iyi olur, Öyle düşünün bencede, Allah yardımcımız olsun
Doğumdan önceki 5 haftalık iznimi doğum sonrasına aktarmayı planlıyorum sağlığım izin verirse yani doğuma 3 hafta kalana kadar. Bakalım hayırlısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Haklısınız aslında muayene ücretimiz bile 200 olunca bizim insan beklentiyi düşük tutuyo :) bir de yoğun bakımlık durumu olduğunda 2 hafta ücret alınmıyormuş
2 hafta mı bilmiyorum ama evet özel hastane de olsa yenidoğan yoğun bakımına özellerde para talep edilemez sigorta karşılıyor tüm masrafı.
Uyanık olmak lazım.
Tabi kimsenin bebeği girmez inşallah oraya

Kendi kendimin Fahri doktoru olarak 300 mg yani 3 hap almaya karar verdim

Takviyeler kanayan yaramız
Görelim o günleri inşallah, ben bebeyi gündüz lavaboya tutcam kendimi şimdiden motive etmeye çalışıyorum bez cok paaalı

Kuzum önemli olan sorunun varlığından haberdar olmak. Diyetle, takiple çözersin bu sıkıntıyı evelallah.
Doktorunla görüştükten sonra Evde kullanmak için bi şeker ölçüm cihazı edin istersen.
Sen de ne zaman ne kadar çıkıyor görmüş olursun.
Haberdar et bizi de çok geçmiş olsun.

kuzum benim kuzenim ve arkadasimda da cikmisti , gebelik diabeti. diyet ile hallettiler. hic ilac kullanmadilar. hic uzulme , beslenme ile cozelebilir birsey
kızlar akşamüstü taksiye bindim binmemle taksici geri geri çıkayım derken arkadan gelen arabaya vurdu küt diye sanki belim ağrıyor gibi bebeğim çok şükür hareketli ama bir şey olur mu acaba
canim cok gecmis olsun . birsey olmamistir ama sen genede acil e git, tutunak tuttur . elinde raporun olsun

Ben cok degisik bir ruya gordum ..
Butun insanlar birseyden kaciyor, siginmisiz yer altinda bir yere, tuneller arasindan yola dogru gidecekken Hz.Isa yi ve bir kiz cocuk 3 yaslarinda sarisin kivircik sacli , bir de bir erkek cocuk 3 yaslarinda , ellerinden tutmuslar , Hz.Isa ile merdivenlerden cikmaya hazirlaniyorlar. Ben uzaktan gorunce , kimse gorup rahatsiz etmesin diye hemen yolu degistiyorum insanlarda beni takip ediyor. Zaten boyle parlayan bir ip var onlarin oldugu yerin kapisin da istesekde girilmeyecek gibi birsey.
Cok degisik bir ruyaydi , hani derler nur inmis , parliyor aynen oyle gordum. Etrafi isil isildi, aydinlik saciyordu.

Hayatimda ilk defa boyle birsey gordum.

O da benim aklım da da çevremde hiiç yapanı görmedim birisi azıcık deneyimle olsa bu konuyla alakalıı denemek isterim aslında. Kendim araştırdım videolara yazılara baktım özellikle ruslar çok güzel youtube videoları atmıs ama bi cesaret edemem gibi

Kizlar selam nasilsiniz? Yazdim ama mesajim gume gitti yine yaziyorum. Belki yasayaniniz vardir. Bu arada doktor nexium verdi bugun. Pek bi ise yaramadi henuz.
Bir haftadir girtlagimdan mideme kadar sanki sira sira tas dizmisler. Hazimsizlikla mide agrisi eksimesi karisik bir sey yasiyorum. Ayrica aclik hissimi kaybettim. Sanki karnim tasla dolu. Yemek boruma tas takilmis gibi. Hic boyle bisi yasayaniniz var mi? İnternette ilk 3 ay olabiliyor diye yaziyor ama 5 aylikken olmasi ilginc degil mi? Benimle ayni seyleri yasayan varsa yazin lutfen

Merhabalar. Bende Kasım başı gibi doğum yapacağım nasipse, bugün sağlık ocağındaki tahlillerimde karaciğer enzimlerim çok yüksek Cikti alt ve ast.alt 110 a yükselmiş hemen hastaneye git dedi doktor karaciğerine baktır falan dedi çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı acaba tehlikeli mıdır kötü birsey olur mu

kuzum hic panikleme , zaten karaciger enzimleri yukselirmis hamilelikte benm her ay bakiliyor hep yuksek ve normal dediler gebelikte .

kuzum hic panikleme , zaten karaciger enzimleri yukselirmis hamilelikte benm her ay bakiliyor hep yuksek ve normal dediler gebelikte .
Gerçekten mi, doktor beni korkuttu çok, tehlikeli falan dedi. Acaba demir hapı kullanıyorum ondan olabilir mi dedim.. 110 çok yüksek Bir değer çünkü. Yarın hastaneye gideceğim inşallah kötü birsey çıkmaz

Mide yanması mide ekşimesi yaşıyorum bende. Ve midem aşırı sertleşiyor ki kabızlık problemide var zaten. Bebekler yukarı çıktıgı için mideye baskı yaparlarmış. Bi arkadasım 7. Aylara doğru gel şişkinlikten yemek yiyemiyoeaun çoğu zaman diyor

Kolestrol yüksek seyrediliyormus hamilelikte doktorumda bana öyle şöyleymişti. Karaciğerde hamilelikte sorun olan olabiliyormus hatta kaşınma problemininde sebebi de olabilirmiş. Hani biz doktor değiliz çoğumuz burda deneyimlerini ve duyduklarımızı anlatıyoruz. Her olayda içimizi ferah tutup kendimizi doktorlara bırakıyoruz

Kızlar ikea beşik hakkında ne düşünüyorsunuz güzel mi acaba? Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım

Nexium hap mı verdi? Eğer hapsa mide koruyucu ilaç o ve ben doktora 13 yıldır gastritim olduğunu hamilelikte mide koruyucu ilaç kullanamadığım için kötü olduğumu uyuyamadığımı söylemiştim fakat bana o ilaçları içemezsin demişti. Şurup vermişti. Ki o şuruplar bende işe yaramıyor. Buna rağmen hap vermedi. Benim hep kötü midem. Sürekli yanma var şişkinlik var.

Teşekkür ederim rahatladım biraz demekki görülen birsey hamilelikte. İnsallah yarında bisey çıkmaz ve en kısa sürede düşer Cok sagolun

Uzulme canim benim rabbim buyuktur dugalarim seninle insallah sag salim vaktiyle alacaksin guneşi kucagina burayada ben anne oldum diye yazacaksin ben inaniyorum bu gune kadar ne zorluklar atlattiniz bunuda atlaticaksiniz insallah

benim ast alt yi gec gamma gt degerim ucmustu , doktorum dedi ki gebelik sonuna dogru 1000 leri bile gecebilir dedi. oyuzden ben takmiyorum sahsen
Kızlar ikea beşik hakkında ne düşünüyorsunuz güzel mi acaba? Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
Ben ikea dan alicam . Abim hediye alicak .
Bir cok arkadasim ikea besigi kullandin 4-5 yaslarina kadar . on tarafindaki kismida cikarabiliuorsun ilerde.

Eklentiler

• 2646A4C2-FE93-4B05-B7CC-A884A8125048.webp
    16 KB · Görüntüleme: 56
  • 09ADD9EF-54A2-4EAB-BBE6-4D42C87EABCE.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…