2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Karaciğerinize baktılar mi ultrasonla falan yada ilaç yazdılar mi.

Uzulme canim benim rabbim buyuktur dugalarim seninle insallah sag salim vaktiyle alacaksin guneşi kucagina burayada ben anne oldum diye yazacaksin ben inaniyorum bu gune kadar ne zorluklar atlattiniz bunuda atlaticaksiniz insallah
Kuzum diloş u alıntılamışsın
Güneşime ettiğin duaya amin diyorum ben de hepimiz için ediyorum

Evet bunu gördüm buda çok güzel bizim türkiyede 4 bin tlye geliyor

Smagöra adı var onu begendim bende düz yanları dalgalı olan model ama onun önü çıkıyor mu yazmıyor internette yarın ikeayı arayıp sorucam bakim

İyi akşamlar herkese! 24. Haftadan selamlar dilerim
27cm olmuşuz 580gr. Kilo da almışız
Detaylı ultrasondan beri içim içimi kemiriyordu Çok iyi geldi doktor kontrolü. Doktora hocam kilosu nasıl boyu nasıl demekten adam sonunda kızım iyi dedim ya neden illa bişey arıyorsun dedi
Perinatolog olasılıkları sıralamış, bil ama olmayabilir tabii dedi. Gıcığım o perinatologa onun yüzünden kaç günüm zehir oldu

Benim kontrole benzemiş içinin rahatlaması için ne dememi istiyorsun

Maşallah damadıma be Gelişimi tam gaz devam tütütü

Benim kontrole benzemiş içinin rahatlaması için ne dememi istiyorsun

Maşallah damadıma be Gelişimi tam gaz devam tütütü
Evet ne yapalım evhamlıyız.
Adama ilk kez o kadar soru sordum 2-3 kez sorunca iyi iyi demekten illallah geldi demek
Valla büyüyoruz şaka maka
İdrar sonrası yanma var bir süredir, onun İçin de kültür vercem. Sanırım gene mantar oldu. 2 hafta sonra da şeker yüklemesi yaptırmamı istedi

Oh iyi bebis büyümüs :)
seker 26. Haftada mı oluyor?

Masallah bebise

Karaciğerinize baktılar mi ultrasonla falan yada ilaç yazdılar mi.
yok bakmadilar , ilac da vermediler .
buradada pahali ama bir bebek magazina gitsek oradakiler 800$ lardan basliyor. pahalinin ucuzu gibi ikea besik
Ay bu perintologlae felaker tellali gibi
sen doktorunu dinle bosver kuzum perintologu

:)))
Peki şeker testini nerde yaptıracaksın ?

Ya benim istahim oyle bir acildi ki 7. Aydan sonra cok bir sey yiyemesem hafif beslenmek zorunda kalsam cokta mutsuz olmam sanirim

Şeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyor sizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?

Şeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyor sizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?
Bizde genetik sedoş yaptırıcam ben o yüzden mecbur açlık 85 çıkıyor ama onun uygulaması farklı sanırım, yaptıranlar varsa yalnız mı gittiniz yanınızda birisiyle gitmek şart mı ?

Gunaydinlar , bu sabah nasilsiniz kizlar ?
Günaydın güzellik

Uykusuzum. 4 e doğru uyudum. 6 dan sonra uyandım. Başım ağrıyor
Uykuya devam edemiyorum midem yanmakta, acıkmış da olabilirim
bahaneyle eşimle kahvaltı yapayım dedim mutfağa girdim.

Sen nasılsın bakalım

Bizde genetik sedoş yaptırıcam ben o yüzden mecbur açlık 85 çıkıyor ama onun uygulaması farklı sanırım, yaptıranlar varsa yalnız mı gittiniz yanınızda birisiyle gitmek şart mı ?
Henüz gitmedim kuzum 24 28 haftalarda gidiliyormuş ama 3 saat falan sürüyor diye duydum

Bende aynı durumdayım, 36.-37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordum ama şimdiden pert oldum Sürekli olarak kasık ağrılarım oluyor, çok halsizim, sürekli uykum var, sabah-akşam 2 saat yol gidiyorum mahvoldum artık Aslında izinlerimin tamamını doğum sonrasında kullanmayı planlıyordum fakat heyet raporu ile uzatabiliyormuşuz bu süreyi sanırım. Bilginiz var mı bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…