benim ast alt yi gec gamma gt degerim ucmustu , doktorum dedi ki gebelik sonuna dogru 1000 leri bile gecebilir dedi. oyuzden ben takmiyorum sahsen
Ben ikea dan alicam . Abim hediye alicak .
Bir cok arkadasim ikea besigi kullandin 4-5 yaslarina kadar . on tarafindaki kismida cikarabiliuorsun ilerde.
Uzulme canim benim rabbim buyuktur dugalarim seninle insallah sag salim vaktiyle alacaksin guneşi kucagina burayada ben anne oldum diye yazacaksin ben inaniyorum bu gune kadar ne zorluklar atlattiniz bunuda atlaticaksiniz insallah
benim ast alt yi gec gamma gt degerim ucmustu , doktorum dedi ki gebelik sonuna dogru 1000 leri bile gecebilir dedi. oyuzden ben takmiyorum sahsen
Ben ikea dan alicam . Abim hediye alicak .
Bir cok arkadasim ikea besigi kullandin 4-5 yaslarina kadar . on tarafindaki kismida cikarabiliuorsun ilerde.
İyi akşamlar herkese! 24. Haftadan selamlar dilerim
27cm olmuşuz 580gr. Kilo da almışız
Detaylı ultrasondan beri içim içimi kemiriyordu Çok iyi geldi doktor kontrolü. Doktora hocam kilosu nasıl boyu nasıl demekten adam sonunda kızım iyi dedim ya neden illa bişey arıyorsun dedi
Perinatolog olasılıkları sıralamış, bil ama olmayabilir tabii dedi. Gıcığım o perinatologa onun yüzünden kaç günüm zehir oldu
Detaylı ultrasondan beri içim içimi kemiriyordu Çok iyi geldi doktor kontrolü. Doktora hocam kilosu nasıl boyu nasıl demekten adam sonunda kızım iyi dedim ya neden illa bişey arıyorsun dedi
Perinatolog olasılıkları sıralamış, bil ama olmayabilir tabii dedi. Gıcığım o perinatologa onun yüzünden kaç günüm zehir oldu
Evet ne yapalım evhamlıyız.
Adama ilk kez o kadar soru sordum 2-3 kez sorunca iyi iyi demekten illallah geldi demek
Valla büyüyoruz şaka maka
İdrar sonrası yanma var bir süredir, onun İçin de kültür vercem. Sanırım gene mantar oldu. 2 hafta sonra da şeker yüklemesi yaptırmamı istedi
Adama ilk kez o kadar soru sordum 2-3 kez sorunca iyi iyi demekten illallah geldi demek
İdrar sonrası yanma var bir süredir, onun İçin de kültür vercem. Sanırım gene mantar oldu. 2 hafta sonra da şeker yüklemesi yaptırmamı istedi
Mide yanması mide ekşimesi yaşıyorum bende. Ve midem aşırı sertleşiyor ki kabızlık problemide var zaten. Bebekler yukarı çıktıgı için mideye baskı yaparlarmış. Bi arkadasım 7. Aylara doğru gel şişkinlikten yemek yiyemiyoeaun çoğu zaman diyor
Şeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyor sizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?
Evet kuzum annemlerle yaşıyorum artık eşyalarımın bir kısmını buraya getirdim acil lazım olanları herşeyim tam ama eşim olmayınca hiç tadım yok sağol sorduğun için sen nasılsın ?
Şeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyor sizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?
Bizde genetik sedoş yaptırıcam ben o yüzden mecbur açlık 85 çıkıyor ama onun uygulaması farklı sanırım, yaptıranlar varsa yalnız mı gittiniz yanınızda birisiyle gitmek şart mı ?
Uykusuzum. 4 e doğru uyudum. 6 dan sonra uyandım. Başım ağrıyor
Uykuya devam edemiyorum midem yanmakta, acıkmış da olabilirim
bahaneyle eşimle kahvaltı yapayım dedim mutfağa girdim.
Bizde genetik sedoş yaptırıcam ben o yüzden mecbur açlık 85 çıkıyor ama onun uygulaması farklı sanırım, yaptıranlar varsa yalnız mı gittiniz yanınızda birisiyle gitmek şart mı ?
Merhaba, ne durumdasınız? 24.hafta hayal oldu, ben 21+1im ve gelecek takatim kalmadı, 3 hafta dişimi sıkıp tüm yıllık iznimi almayı düşünüyorum, aslında doğumdan sonraya bırakmak istiyordum izni ama hal kalmadı. Sizde durumlar nasıl, nasıl bir çare düşündünüz?
Bende özel sektörde çalışıyorum. Canımı alıyorlar hem fiziksel hem de sözel. Hiç anlayışlı değiller malesef. Stresten ve üzüntüden bebeğime bir şey olcak diye korkuyorum. 17 haftalığım bende. Daha 15 haftam var Düşündükçe bile aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Bir yerde okudum doğum izni 32. Haftadan öne alınabiliyormuş. Haftaya doktor kontrolüm var soracağım.
Ben de çalışıyorum ve mümkün olduğunca gidebilmeyi umut ediyorum. Yıllık izinlerimi Ağustos ta sıcaklarda kullanmayı planlıyorum. Zor oluyo ama yapacak bişey yok. Bı de işe toplu taşıma ile gidiyorum. Sabah akşam toplam iki buçuk saat. Bi de yürümesi var. Tek avuntum bu sayede 5 kiloda kaldım. Son bir aydır kilo almadım.
Bende aynı durumdayım, 36.-37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordum ama şimdiden pert oldum Sürekli olarak kasık ağrılarım oluyor, çok halsizim, sürekli uykum var, sabah-akşam 2 saat yol gidiyorum mahvoldum artık Aslında izinlerimin tamamını doğum sonrasında kullanmayı planlıyordum fakat heyet raporu ile uzatabiliyormuşuz bu süreyi sanırım. Bilginiz var mı bu konuda ?