bende yatmaya hazirlaniyorum canim , aksam 5 gbi benide bir basagrisi aldi anlamadm neden . Tansiyonum da normal ama heralde ekrana fln bakmaktan gozlerin kaydiGünaydın güzellik
Uykusuzum. 4 e doğru uyudum. 6 dan sonra uyandım. Başım ağrıyor
Uykuya devam edemiyorum midem yanmakta, acıkmış da olabilirim
bahaneyle eşimle kahvaltı yapayım dedim mutfağa girdim.
Sen nasılsın bakalım
Heyet de sağlık raporunu bir sağlık sorunu olursa veriyor. Doğum sonrası izinlerin bitiminde bı sebep olması lazım. Biraz zor oluyor almasıBende aynı durumdayım, 36.-37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordum ama şimdiden pert oldumSürekli olarak kasık ağrılarım oluyor, çok halsizim, sürekli uykum var, sabah-akşam 2 saat yol gidiyorum mahvoldum artık Aslında izinlerimin tamamını doğum sonrasında kullanmayı planlıyordum fakat heyet raporu ile uzatabiliyormuşuz bu süreyi sanırım. Bilginiz var mı bu konuda ?
Bende çok kararsızdım ama bence yapılması gereken birşey. Sonuçta doktorlarımız bizim için tehlikeli birşey olsa bizi de bebeğimizi de tehlikeye atmazlar diye düşünüyorum. En azından şeker sorunumuz varsa bilir ve ona göre hareket ederiz. Bi dahaki muayenem haftaya doktorum onu da yapalım dedi. İnşallah hepimizinki güzel geçer, sonuçlarımız da güzel çıkar aminŞeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyorsizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?
Diloşum çok geçmiş olsun. Sıkma canını zaten doğumdan sonra ortadan kalkan bir durummuş bildiğim kadarıyla. Zaten neredeyse 6,5 aylık olduk. 2-3 ay dikkat edersin inşallah geçer gider. Üzme canını bebiş iyi ya önemli olan o.-Sunshine
Kızlar tesekkur ederim, bugün doktor 2 defa baktı bi sabah bi öğleden sonra. Tamamen arkası dönük olduğu için görüntü hiç alamadım maalesef.
Şeker yukleme sonucumda maalesef çok yüksek çıktı
Açlık 103
İlk bi saat 210
2. Saat 149doktor çok yüksek diye endokrinolojiye yönlendirdi. Üstüne ilaç kullanmama rağmen hala demir değerim kaç aydır sürekli düştüğü için serum verdi onu taktırdım. Bugün öğleden sonra hiç güzel gecmedi yani her tarafım delik deşik oldu yarın tekrar kan alacaklar bakalım
Aynı durumdayım üstüne bir de iş baskısı olunca hiç çekilmiyor gerçekten. Bir yerde okudum doğum izni doktorun kararına bağlı olarak öne çekilip doğumdan sonra da uzatılabiliyormuş. Önümüzdeki pazartesi doktor kontrolüm var bunu danışacağım. Umarım bir çözümü vardır.Bende aynı durumdayım, 36.-37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordum ama şimdiden pert oldumSürekli olarak kasık ağrılarım oluyor, çok halsizim, sürekli uykum var, sabah-akşam 2 saat yol gidiyorum mahvoldum artık Aslında izinlerimin tamamını doğum sonrasında kullanmayı planlıyordum fakat heyet raporu ile uzatabiliyormuşuz bu süreyi sanırım. Bilginiz var mı bu konuda ?
Öyle yapcam valla canım benim, rahat olmakta fayda var.Ay bu perintologlae felaker tellali gibi
sen doktorunu dinle bosver kuzum perintologu
Belki Medikal Park'ta yaptırırım, belki bir araştırma hastanesinde güneşimin annesi :):)))
Peki şeker testini nerde yaptıracaksın ?
Su gibi aksın geçsin günler, bir an önce kavuşun inşallah.Evet kuzum annemlerle yaşıyorum artık eşyalarımın bir kısmını buraya getirdim acil lazım olanları herşeyim tam ama eşim olmayınca hiç tadım yok sağol sorduğun için sen nasılsın ?
Kesinlikle ya yapılması bencede gerekiyor ailemde de şeker var zaten net yaptırmam lazım benimBende çok kararsızdım ama bence yapılması gereken birşey. Sonuçta doktorlarımız bizim için tehlikeli birşey olsa bizi de bebeğimizi de tehlikeye atmazlar diye düşünüyorum. En azından şeker sorunumuz varsa bilir ve ona göre hareket ederiz. Bi dahaki muayenem haftaya doktorum onu da yapalım dedi. İnşallah hepimizinki güzel geçer, sonuçlarımız da güzel çıkar amin
Geçmiş olsunbende yatmaya hazirlaniyorum canim , aksam 5 gbi benide bir basagrisi aldi anlamadm neden . Tansiyonum da normal ama heralde ekrana fln bakmaktan gozlerin kaydi
Ücretsizde yaptır gitsinBelki Medikal Park'ta yaptırırım, belki bir araştırma hastanesinde güneşimin annesi :)
Tam karar vermedim. Bakalım sonuç ne çıkacak bizlerde…
Ben yaptırmak istemiyorum doktoruma söyĺicem gidince belki aclık tokluk kan alımı yapar en azından sekerli suyu icmem zaten hamilelegin basından beri tatlıdan tiksindim 2 kez dondurma yedim sadeceŞeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyorsizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?
:) Öyle düşünüyorum aslında ama sen 150 lira demiştin Medikalpark'ta, o da çok uygunmuş.Ücretsizde yaptır gitsin
Çok geçmiş olsun. İnşallah çare olur.Merhabalar, bilgilendirme amaçlı yazıyorum karaciğer enzimlerim çok yüksek çıkmıştı doktor tüm vitamin ve demir ilaçlarını kestirdi onlar yukseltebiliyormus sizinde bilginiz olsun 2 hafta sonra tekrar tahlil vereceğim insallah duser. Herkesin gebeliği cokk güzel ve rahat geçer inşallah
Gel cumartesi günü bu çileyi birlikte çekelim medikal parkta:) Öyle düşünüyorum aslında ama sen 150 lira demiştin Medikalpark'ta, o da çok uygunmuş.
Cok geçmiş olsun dilos, üzülme dermansız dert degil cok şükür önüne geçilebiliyor şekerin. Şeker yükleme testi icin kararsız olanlara umarım fikir olur bu durumun, hic belirti olmadan da çıkabiliyor maalesef, benim de önümüzdeki pazartesi seker yükleme yapılacak ve ben bu zamana kadar 12 kg aldım bile, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bununla da pek ilgisi olmayabiliyor…-Sunshine
Kızlar tesekkur ederim, bugün doktor 2 defa baktı bi sabah bi öğleden sonra. Tamamen arkası dönük olduğu için görüntü hiç alamadım maalesef.
Şeker yukleme sonucumda maalesef çok yüksek çıktı
Açlık 103
İlk bi saat 210
2. Saat 149doktor çok yüksek diye endokrinolojiye yönlendirdi. Üstüne ilaç kullanmama rağmen hala demir değerim kaç aydır sürekli düştüğü için serum verdi onu taktırdım. Bugün öğleden sonra hiç güzel gecmedi yani her tarafım delik deşik oldu yarın tekrar kan alacaklar bakalım
Insallah boyle devam etmez. Nexium verdi iyi geldi bugun daha iyiyim.Mide yanması mide ekşimesi yaşıyorum bende. Ve midem aşırı sertleşiyor ki kabızlık problemide var zaten. Bebekler yukarı çıktıgı için mideye baskı yaparlarmış. Bi arkadasım 7. Aylara doğru gel şişkinlikten yemek yiyemiyoeaun çoğu zaman diyor
Aa bana verdi. Hic de bir sey soylemedi. Lansor yazicakti. Ben nexium tercih ederim dedim. Bisi demedi. Arayip bi soriimNexium hap mı verdi? Eğer hapsa mide koruyucu ilaç o ve ben doktora 13 yıldır gastritim olduğunu hamilelikte mide koruyucu ilaç kullanamadığım için kötü olduğumu uyuyamadığımı söylemiştim fakat bana o ilaçları içemezsin demişti. Şurup vermişti. Ki o şuruplar bende işe yaramıyor. Buna rağmen hap vermedi. Benim hep kötü midem. Sürekli yanma var şişkinlik var.
Benimde yüksekti hemen karaciğer ultraosnu istendi gastroentrolojiye gittim 2 hafta sonra baktıkki değerlerim normala dönmüş ultrason temiz verdiği ilacı bile kullnmadım parol içtiysen o bile etkilemiştir dediler şimdi asla parol içmiyorum 1 ay sonra hamile olduğum için ast alt değerine tekrar bakılacak kontrol amaçlıMerhabalar. Bende Kasım başı gibi doğum yapacağım nasipse, bugün sağlık ocağındaki tahlillerimde karaciğer enzimlerim çok yüksek Cikti alt ve ast.alt 110 a yükselmiş hemen hastaneye git dedi doktor karaciğerine baktır falan dedi çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı acaba tehlikeli mıdır kötü birsey olur mu
Bende alıcam ama ahşap renk olana taktım stoğa da gelmiyorKızlar ikea beşik hakkında ne düşünüyorsunuz güzel mi acaba? Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
16sında değil miydi randevun :)Çok geçmiş olsun. İnşallah çare olur.
Gel cumartesi günü bu çileyi birlikte çekelim medikal parkta
Güzel günlerde kullanın :)Belki fikir olur diye paylaşayım. Ben bu şekilde aldım beşiği. Ebebekten. Anne yanı beşiklere park yataklara falan cok baktım gidip geldim ama en sonunda buna karar verdim, evde biraz bebek var havası olsun süslü olsun diyecok beğendim, simdi bebek odasında duruyor, doğumdan sonra anne yanı olarak kullanacağım. Bebek odasının duvarına da bu duvar stickerlarindan yapmayı düşünüyorum cok hoş duruyor..
hazır alışverişten bahsetmişken bir cok şeyi aldım sanırım, zıbınlar battaniyeler, biberon emzik, bez ıslak mendil havlular, süt sağma makinesi, ateş ölçer, beşik kamerası, kremler vs.. artık ufak tefek şeyler kaldi gibi
Lohusa geceligi olarak da inanmazsınız ama annemin bana doğumunda giydiği delik işi denilen (fistoya benzer) bir sabahlık ve gecelik takımı vardı beyaz, tertemiz hala yepyeni, çeyizime koymuştu, onu giyicem cok duygulandırıyor bu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?