2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bende yatmaya hazirlaniyorum canim , aksam 5 gbi benide bir basagrisi aldi anlamadm neden . Tansiyonum da normal ama heralde ekrana fln bakmaktan gozlerin kaydi

Heyet de sağlık raporunu bir sağlık sorunu olursa veriyor. Doğum sonrası izinlerin bitiminde bı sebep olması lazım. Biraz zor oluyor alması

Şeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyor sizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?
Bende çok kararsızdım ama bence yapılması gereken birşey. Sonuçta doktorlarımız bizim için tehlikeli birşey olsa bizi de bebeğimizi de tehlikeye atmazlar diye düşünüyorum. En azından şeker sorunumuz varsa bilir ve ona göre hareket ederiz. Bi dahaki muayenem haftaya doktorum onu da yapalım dedi. İnşallah hepimizinki güzel geçer, sonuçlarımız da güzel çıkar amin

Diloşum çok geçmiş olsun. Sıkma canını zaten doğumdan sonra ortadan kalkan bir durummuş bildiğim kadarıyla. Zaten neredeyse 6,5 aylık olduk. 2-3 ay dikkat edersin inşallah geçer gider. Üzme canını bebiş iyi ya önemli olan o.
Ben şeker yükleme konusunda kararsızdım seni görünce kesin yaptırmam lazım dedim. Topu topu 3 kilo aldım demiştin yanılmıyorsam. Ben 7 kilo birden aldım. Kesinlikle yaptırmam lazım dedim.
Güzel haberlerle gel bugün inşallah

Aynı durumdayım üstüne bir de iş baskısı olunca hiç çekilmiyor gerçekten. Bir yerde okudum doğum izni doktorun kararına bağlı olarak öne çekilip doğumdan sonra da uzatılabiliyormuş. Önümüzdeki pazartesi doktor kontrolüm var bunu danışacağım. Umarım bir çözümü vardır.

Ay bu perintologlae felaker tellali gibi
sen doktorunu dinle bosver kuzum perintologu
Öyle yapcam valla canım benim, rahat olmakta fayda var.

:)))
Peki şeker testini nerde yaptıracaksın ?
Belki Medikal Park'ta yaptırırım, belki bir araştırma hastanesinde güneşimin annesi :)
Tam karar vermedim. Bakalım sonuç ne çıkacak bizlerde...
Evet kuzum annemlerle yaşıyorum artık eşyalarımın bir kısmını buraya getirdim acil lazım olanları herşeyim tam ama eşim olmayınca hiç tadım yok sağol sorduğun için sen nasılsın ?
Su gibi aksın geçsin günler, bir an önce kavuşun inşallah.

Kesinlikle ya yapılması bencede gerekiyor ailemde de şeker var zaten net yaptırmam lazım benim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizz

bende yatmaya hazirlaniyorum canim , aksam 5 gbi benide bir basagrisi aldi anlamadm neden . Tansiyonum da normal ama heralde ekrana fln bakmaktan gozlerin kaydi
Geçmiş olsun
Benimki uykusuzluktanmış, 2 saat kestirdim kendime geldim hadi akşama görüşürüz
Belki Medikal Park'ta yaptırırım, belki bir araştırma hastanesinde güneşimin annesi :)
Tam karar vermedim. Bakalım sonuç ne çıkacak bizlerde…
Ücretsizde yaptır gitsin

Merhabalar, bilgilendirme amaçlı yazıyorum karaciğer enzimlerim çok yüksek çıkmıştı doktor tüm vitamin ve demir ilaçlarını kestirdi onlar yukseltebiliyormus sizinde bilginiz olsun 2 hafta sonra tekrar tahlil vereceğim insallah duser. Herkesin gebeliği cokk güzel ve rahat geçer inşallah

Şeker testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya ama yaptırmak gerekiyor onunda bilincindeyim de hiç içesim gelmiyor sizler ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı?
Ben yaptırmak istemiyorum doktoruma söyĺicem gidince belki aclık tokluk kan alımı yapar en azından sekerli suyu icmem zaten hamilelegin basından beri tatlıdan tiksindim 2 kez dondurma yedim sadece

Çok geçmiş olsun. İnşallah çare olur.
:) Öyle düşünüyorum aslında ama sen 150 lira demiştin Medikalpark'ta, o da çok uygunmuş.
Gel cumartesi günü bu çileyi birlikte çekelim medikal parkta

Cok geçmiş olsun dilos, üzülme dermansız dert degil cok şükür önüne geçilebiliyor şekerin. Şeker yükleme testi icin kararsız olanlara umarım fikir olur bu durumun, hic belirti olmadan da çıkabiliyor maalesef, benim de önümüzdeki pazartesi seker yükleme yapılacak ve ben bu zamana kadar 12 kg aldım bile, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bununla da pek ilgisi olmayabiliyor…

Insallah boyle devam etmez. Nexium verdi iyi geldi bugun daha iyiyim.

Aa bana verdi. Hic de bir sey soylemedi. Lansor yazicakti. Ben nexium tercih ederim dedim. Bisi demedi. Arayip bi soriim

Benimde yüksekti hemen karaciğer ultraosnu istendi gastroentrolojiye gittim 2 hafta sonra baktıkki değerlerim normala dönmüş ultrason temiz verdiği ilacı bile kullnmadım parol içtiysen o bile etkilemiştir dediler şimdi asla parol içmiyorum 1 ay sonra hamile olduğum için ast alt değerine tekrar bakılacak kontrol amaçlı

Belki fikir olur diye paylaşayım. Ben bu şekilde aldım beşiği. Ebebekten. Anne yanı beşiklere park yataklara falan cok baktım gidip geldim ama en sonunda buna karar verdim, evde biraz bebek var havası olsun süslü olsun diye cok beğendim, simdi bebek odasında duruyor, doğumdan sonra anne yanı olarak kullanacağım. Bebek odasının duvarına da bu duvar stickerlarindan yapmayı düşünüyorum cok hoş duruyor..
hazır alışverişten bahsetmişken bir cok şeyi aldım sanırım, zıbınlar battaniyeler, biberon emzik, bez ıslak mendil havlular, süt sağma makinesi, ateş ölçer, beşik kamerası, kremler vs.. artık ufak tefek şeyler kaldi gibi
Lohusa geceligi olarak da inanmazsınız ama annemin bana doğumunda giydiği delik işi denilen (fistoya benzer) bir sabahlık ve gecelik takımı vardı beyaz, tertemiz hala yepyeni, çeyizime koymuştu, onu giyicem cok duygulandırıyor bu beni

Eklentiler

• DC1981D6-893F-4BAB-998E-3DEE358BE393.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 77B9D627-41DA-45F3-B592-4C2C7D2F5D48.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 61
  • B6D35522-5731-4F58-9DC4-92B41E048C32.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 59
Güzel günlerde kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…