Muayene Randevum 16 sında ama bu cumartesi şeker yüklemeye gideceğim canım :)16sında değil miydi randevun :)
Gittiğimde aç gideceğim, belki benimkini de o gün yapar :)
Biberon, ateş ölçer ve kremler olarak ne aldın :)Belki fikir olur diye paylaşayım. Ben bu şekilde aldım beşiği. Ebebekten. Anne yanı beşiklere park yataklara falan cok baktım gidip geldim ama en sonunda buna karar verdim, evde biraz bebek var havası olsun süslü olsun diyecok beğendim, simdi bebek odasında duruyor, doğumdan sonra anne yanı olarak kullanacağım. Bebek odasının duvarına da bu duvar stickerlarindan yapmayı düşünüyorum cok hoş duruyor..
hazır alışverişten bahsetmişken bir cok şeyi aldım sanırım, zıbınlar battaniyeler, biberon emzik, bez ıslak mendil havlular, süt sağma makinesi, ateş ölçer, beşik kamerası, kremler vs.. artık ufak tefek şeyler kaldi gibi
Lohusa geceligi olarak da inanmazsınız ama annemin bana doğumunda giydiği delik işi denilen (fistoya benzer) bir sabahlık ve gecelik takımı vardı beyaz, tertemiz hala yepyeni, çeyizime koymuştu, onu giyicem cok duygulandırıyor bu beni
Kafam karıştı 16sında orada karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek hatırlatırımmm :) 9.30 randevusu benim.Muayene Randevum 16 sında ama bu cumartesi şeker yüklemeye gideceğim canım :)
Aha benim de 10:30 Muş kesin denk geliyoruzKafam karıştı 16sında orada karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek hatırlatırımmm :) 9.30 randevusu benim.
maşallah çok güzeller. Ben de anne yanı alacağım ama bir türlü karar veremiyorum böyle ahşap mı olsa park yatak gibi mi olsa diye muhtemelen hangisini alsam aklım diğerinde kalacak.Belki fikir olur diye paylaşayım. Ben bu şekilde aldım beşiği. Ebebekten. Anne yanı beşiklere park yataklara falan cok baktım gidip geldim ama en sonunda buna karar verdim, evde biraz bebek var havası olsun süslü olsun diyecok beğendim, simdi bebek odasında duruyor, doğumdan sonra anne yanı olarak kullanacağım. Bebek odasının duvarına da bu duvar stickerlarindan yapmayı düşünüyorum cok hoş duruyor..
hazır alışverişten bahsetmişken bir cok şeyi aldım sanırım, zıbınlar battaniyeler, biberon emzik, bez ıslak mendil havlular, süt sağma makinesi, ateş ölçer, beşik kamerası, kremler vs.. artık ufak tefek şeyler kaldi gibi
Lohusa geceligi olarak da inanmazsınız ama annemin bana doğumunda giydiği delik işi denilen (fistoya benzer) bir sabahlık ve gecelik takımı vardı beyaz, tertemiz hala yepyeni, çeyizime koymuştu, onu giyicem cok duygulandırıyor bu beni
Merhaba, ben de yaptirmayi dusunmuyorum henuz tam karar vermedim ama. Doktor eger yaptirmak istemezsen gunluk olarak takip etmemiz gerekir seker olcum cihaziyla dedi.Ben yaptırmak istemiyorum doktoruma söyĺicem gidince belki aclık tokluk kan alımı yapar en azından sekerli suyu icmem zaten hamilelegin basından beri tatlıdan tiksindim 2 kez dondurma yedim sadece
Ates olcer ben braun dusunuyordum ama biraz pahali. Bu sabah omronunkini gordum daha uygun fiyatli omron da iyi bir marka aklinizda olsun. ortam sicakligini mamanin sicakligini falan da olcebiliyormus sanirim.Biberon, ateş ölçer ve kremler olarak ne aldın :)
Biberon ve ateş ölçer hiç karar veremediğim şeyler :)
Çok minnoş bi bebek odası bekliyor bebişini, güle güle sağlıkla kullanın inşallah :)
Omron 720 düşünüyorum ben de.Ates olcer ben braun dusunuyordum ama biraz pahali. Bu sabah omronunkini gordum daha uygun fiyatli omron da iyi bir marka aklinizda olsun. ortam sicakligini mamanin sicakligini falan da olcebiliyormus sanirim.
Bana hamilelikte içilmiyor dedi doktor canım. Çok kötüyüm bir tane içsem tüm sıkıntılarım bitecek dedim ama izin vermedi doktor. Bi sor canım ne diyecek bakalımAa bana verdi. Hic de bir sey soylemedi. Lansor yazicakti. Ben nexium tercih ederim dedim. Bisi demedi. Arayip bi soriim
Aa bana verdi. Hic de bir sey soylemedi. Lansor yazicakti. Ben nexium tercih ederim dedim. Bisi demedi. Arayip bi soriim
Benzer bi muhabbet bizde de geçti.Bana hamilelikte içilmiyor dedi doktor canım. Çok kötüyüm bir tane içsem tüm sıkıntılarım bitecek dedim ama izin vermedi doktor. Bi sor canım ne diyecek bakalım
Bana vermişti doktor 5 gün içebildim ishal yaptı bende. Bu hafta bir kez daha deneyeceğim yine ishal yaparsa doktora söyleyip başka bir ilaç isteyeceğim.Magnezyum için magvital kullanan var mı aşırı şekerli geliyor bana tatlandırıcı mı yoksa gerçek şeker mi içindeki bu yüzden her gün içemiyorum o zaman da karnım sert oluyo
Biberon Philips avent kucuk boy cam olanından aldım, aslında Tommee Tippee’yi de cok övüyorlar ama şimdilik tercihim avent oldu, gerektiğinde her yerde bulunabilen şeyler olduğu icin bi tane kucuk yeter diye düşündüm,Biberon, ateş ölçer ve kremler olarak ne aldın :)
Biberon ve ateş ölçer hiç karar veremediğim şeyler :)
Çok minnoş bi bebek odası bekliyor bebişini, güle güle sağlıkla kullanın inşallah :)
Evet öyle bir etkisi de var maalesefBana vermişti doktor 5 gün içebildim ishal yaptı bende. Bu hafta bir kez daha deneyeceğim yine ishal yaparsa doktora söyleyip başka bir ilaç isteyeceğim.
Bana da aynısını dedi canım o şuruptan yazdı ama onlar işe yaramıyor bende. Bunu dememe rağmen mide koruyucu ilaçlardan yazmadı yani. Bende idare etmeye çalışıyorum yapacak bir şey yok.Benzer bi muhabbet bizde de geçti.
Gastrit var bende de.
Lansor kullanıyordum daha önce nexium kullanmıştım uzun süre de.
Doktor hayır kullanma gaviscon ya da rennie dedi.
rennie şurup verdi çok sıkıntı yaşarsam bi kaşık içiyorum ondan.
Bana akrabamız bir doktor ishal hamilelikte tehlikeli dedi bende hemen bıraktım içmeyi. cumartesi soracağım randevuda doktora bakalım.Evet öyle bir etkisi de var maalesef
Benim de biberon seçim aşamam bu şekilde oldu ben de ufak cam ikisinden birini alıcam sanırım artık denk gelme durumuna göreBiberon Philips avent kucuk boy cam olanından aldım, aslında Tommee Tippee’yi de cok övüyorlar ama şimdilik tercihim avent oldu, gerektiğinde her yerde bulunabilen şeyler olduğu icin bi tane kucuk yeter diye düşündüm,
Ateş ölçer Braun ve Omron arasında kaldım ama omronda karar kıldım, kulaktan ateş ölçer bu arada, cunku yenidoğan bebekler için kulaktan ölçüm daha doğru sonuç veriyormuş. Pişik kremi mustela 1-2-3 aldım en temiz içerikli pişik kremi seçilmiş, bol bol aldım bundan, yenidoğan şampuan ve yağlarını da mustela aldım.
Serum fizyolojik aldım otribebe, onlar da neredeyse her emzirmede kullanılmalı dedikleri icin onlardan da aldım baya…
Odasını sorma ya nasıl heyecanlıyım bir an önce yerleştirmek için
Bende de oluyor çatı agrisi mi deniyor bilmiyorum ama rahim kemikleri doguma hazırlık icin bu aylarda hormonların da etkisiyle yumuşamaya başlarmış (doğumda bebeğin kafasının rahat geçebilmesi için) bu da ara sıra agri olarak kendisini gösterirmiş, ben kuyruk sokumu agrisi da yaşamaya başladım, bu da aynı şekilde rahimin büyümesi sebebiyle oluşan bir ağrıymış, vücut mükemmel işliyor ve hazırlanıyor ya mucize resmenKızlar bi sorum olacak çatı ağrısı yaşamaya başladınız mı?Yatak donerken oturduğun yattığım yerden kalkarken bayağı zorlanıyorum çatı ağrısı sebebeiyle.Biraz erken başladı gibi geliyo bana
Katı sıvıyı birlikte tüketme bir de ikisi arasına en azından 15 dk koymaya çalış. Kahvaltı yanında çay bile içmek azdırıyor.Bana da aynısını dedi canım o şuruptan yazdı ama onlar işe yaramıyor bende. Bunu dememe rağmen mide koruyucu ilaçlardan yazmadı yani. Bende idare etmeye çalışıyorum yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?