2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet ikisi de güzel hangisini alırsan al. Bunlari aldım ben

Eklentiler

• 01E57FB1-4C63-48E7-AFD8-3FA864C8D78D.webp
    8 KB · Görüntüleme: 72
  • E0E85AC4-632C-48C4-8B6A-62956D60DB9C.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 57
Deneyeceğim onu da canım. Birde ben maden suyuyla biraz rahatlıyorum uyumadan 1 saat önce içiyorum iyi geliyor.

Süt sağma makinesinde de cok kararsız kaldım, her markanın hem olumlu hem olumsuz yorumları var, ben en sonunda BabyMall da indirimine denk gelip Mamajoo nun tekli olanından aldım, bakalım artık kısmet insallah memnun kalırız

Eklentiler

• 725EB41E-B0C4-4DE0-8080-A1D704ADB056.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 70
Kesinlikle ya yapılması bencede gerekiyor ailemde de şeker var zaten net yaptırmam lazım benim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizz
Hay Allah bence de sizin yaptırmanız gerekiyor. Bizim ailede kimsede yok ama benim içim rahat etsin diye yine de yaptırıcam. Hakkımızda hayırlısı, hepimiz sağlıklı sıhhatli ve güzel bir şekilde bu dönemi bitrelim keyfini çıkara çıkara

Biberon, ateş ölçer ve kremler olarak ne aldın :)
Biberon ve ateş ölçer hiç karar veremediğim şeyler :)

Çok minnoş bi bebek odası bekliyor bebişini, güle güle sağlıkla kullanın inşallah :)
Ben de aldıklarımı yazayım da fikir olsun :)

Ateşölçeri omron 720 aldım. Nisan ayında 330 liraya almışım. Hemşire bi tanıdık hastenelerde de bunu kullanıyoruz, çok güzel dedi ve Kulaktan ateşölçerler bebek hastayken ağlarken vs. ölçmesi zor oluyor, temassız alın dedi birkaç danıştığım kişi de. Kullananlar da aşırı memnun bu modelini.

Biberonu da avent aldım yenidoğan seti şeklinde içerisinde 4 biberon, 1 emzik, 1 de biberon temizleme fırçası var. Mart ayında 400 liraya almışım.

Pişik önleyici krem olarak da iki kutu Mustela yı 60 liraya almışım

Ben ne zaman alışveriş kafasına gelcem acaba daha bir şey almış değilim 30.haftada diye karar vermiştim neyse bekleyeyim bir ay daha :)
2. Çocuğu yapabilirsem ben de senin gibi olucam muhtemelen
Şimdi bizde telaş var ay ne alcaz ne yapcaz nasıl olcak filan diye
Muhtemelen 32 de filan gidip 2-3 alışveriş arabası doldurur çıkarım mağazadan. Alışveriş biter

Aynen benim derdim şuan anestezi şeklimi belirlemek onu araştırıyorum forumda :) alışverişi bi günde yapıp bitircem inş

Güle güle kullanın:) çok iyi fiyatlara almışsın

Aynen benim derdim şuan anestezi şeklimi belirlemek onu araştırıyorum forumda :) alışverişi bi günde yapıp bitircem inş
Benim sezaryen olacağı kesin ama hiçbir fikrim yok doktor ile de bunu konuşmadık. Ama toparlanma sürecini düşünerek epidural isterim herhalde şartlar uygun olursa

Ben de diğer gidişimde konuşcam umarım spinale filan zorlamaz her insan kaldıramaz o ortamı ben korkağım biraz bayıltsınlar yine beni

Ben de diğer gidişimde konuşcam umarım spinale filan zorlamaz her insan kaldıramaz o ortamı ben korkağım biraz bayıltsınlar yine beni
Of ben de diyorum orda eşim yanımda olsa çok daha huzurlu olurum. Kendimi geçiyorum da çocuğu ona emanet etmiş gibi hissederim gibi biraz anlamsız saçma düşüncelerim var .
Çocuğu içimden sağ Salim çıkartsınlar bir göreyim de sonrası mühim değil ya benim kafa böyle işliyor

Şuan buna karar vermek için erken bi dönem değil mi hangi aşamada karar veriliyor ki buna ?

Güle güle kullanın:) çok iyi fiyatlara almışsın
Teşekkür ederiz teyzesi :) Hep indirim kovalamaktan bi hal oldum mart-nisan ayları biraz daha uygundu birde fiyatlar. Her geçen gün arttı. Aklım hala alamadıklarımda İhtiyaç listemi aylara bölerek, her ay bir kısım eksik tamamlayarak aldım. Fakat iki maaşla zar zor yetişiyoruz. Allah yardımcımız olsun

Aksini belirtmedikçe belden yapıyorlar artık elbette hepsinin kendi içinde avantajı dezavantajı var son ay konuşulur sağ salim gelsinler de aciliyeti olsa onu da yaparım ne yapalım yani

Kızlar yeni doktora gittim beğenmedim neyle başlarsan onla devam edicekmişsin onu anladım doğum parasından 2.500 tl kar etcez diye vazgeçtik 1 hafta önde yine 770 gram olmuş sırtıma asla çözüm yok hamilelikten vucutta sinir uçları baskı yapıyormuş şekil bozulmaya başladığında

Kızlar hepinize merhaba. Mesaj çok olunca hepinizi etiketlemeyi beceremedim telefondan insallah görürsünüz.
Ben bu zamana kadar özellikle son 2 ayda çok yürüyüş yaptım, sadece 3 kilo aldim
Bütün doktorlar çok iyi dedi, çünkü 80 kiloyla hamile kaldım.
Şeker olarak hiç belirti farketmedim, bugün endokrinolojiye çıktım tekrar bakıldı değerlere.
Dün şeker yüklemesinde açlık 103 1.saat tokluk 210, ikinci saat 149 çıkmıştı.
Bende şok oldum açıkçası değerleri yazıyorum ki fikir olsun.
Bugün açlık 87 tokluk 1. Saat 152 çıktı.
Doktor bütün değerlere baktı. 3 aylık şeker de bi tık yüksek çıkmış.
Ailemde kimsede şeker yok ne anne tarafı ne baba tarafı, ama annem bana hamileyken çok kilo almış ve ben 5 kilo doğmuşum. Tabi o zaman şeker ölçümü falan doğru düzgün bakılmadigi için annemde bilmiyor ama tahmini olarak kesin vardı diyoruz annemde. Bunu neden yazıyorum çünkü doktor bana şunu söyledi,
Sen şimdi diyelim dikkat etmedin, ilaç kullanmadın bebek kilolu doğabilir, organları büyük gelişebilir, hiç bisey olmasa dahi o çocuk 30 yaşına gelince şeker olarak onu etkiler dedi.
Bende bu yüzden annemden beni etkilediğini düşünüyorum. Çünkü ailede başka kimsede yok ve şuan aslında annemde şekerde yok.
Bugün doktor bana sabah öğle akşam toplam 9 ünite olarak insülin yazdı. 1 hafta günde 4 kere ölçüp 3 kere iğne atacağım. Doktor bu dönemden sonra şekerin daha da yükselecek gebelikten dolayı, o yüzden kullanalım dedi. Duruma göre bakicaz en çok ihtimalle gebelik sonuna kadar kullanırsın dedi.
O yuzden kızlar kararsız olan varsa mutlaka şekerine baktirsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…