2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çünkü bu şeker işi ne zayıflığa ne başka biseye bakıyor insan da kendinde hemen anlayamiyor açıkçası. En önemlisi hersey bebisler için. Benim durumum böyle mesajlar için teşekkür ederim hepinize

Geçmiş olsun canım şanslıyız ki kontrol sağlayıp önlem alıyoruz Doktorun ne güzel yönlendirmiş

çok doğru söylüyorsunuz. bende cumartesi yaptıracağım. birde doğru mu hatırlıyorum sanırım sizde pcos vardı? bende de pcos var tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım zaten. bu güne kadar şeker problemim olmadım kilo sorunum da yok ama pcos tan dolayı yatkın olduğumu düşünüyorum. bakalım göreceğiz.

Bende yaptırmıcaktım senden sonra karar verdim yaptırcam cnm

Geçmiş olsun canım şanslıyız ki kontrol sağlayıp önlem alıyoruz Doktorun ne güzel yönlendirmiş
Sagolasin canım, gerçekten bazen biseyleri bilmek ileri dönemde sorunlarımızı ortadan kaldırabilir.
Bu arada bana memleketteki kadın doğum uzmanım da şeker yüklemesi yaptiracak misin diye ilk önce sordu. Bende evet merak ediyorum sizin görüşünüz ne dedim.
Doktor bana, ben yapılmasını öneriyorum çünkü hastalar bazen bana şeker verecekler ee tabi şekerim yüksek çıkacak diye söylüyorlar dedi.
Ama şeker, insülin direnci birden ortaya çıkan şeyler değil, bu zamana kadar dikkat etmediklerin çıkacak orda dedi. Mesela benim ablam zayıftı ama çikolata kahve çok tüketirdi bende öyle. Onda da daha az değerle gebelik şekeri çıktı bende kiloya bağlı daha fazla.
Doktor zaten o suyun 2 3 dilim baklavaya eşit olduğunu bu zamana kadar hiç mi tatlı yemedin mesela diyerek sordu. Yani demek istedigi bizim bu zamana kadar dikkat etmediğimiz ne varsa, o an 2 3 dilim baklava yiyince sekerimizin ne kadar çıkacağı vucudun nasil tepki verecegi gibi biseye bağlanıyor sonuç. O yüzden kararsız kalan arkadaşlarım varsa baktirsin diyorum, ben gerçekten 200 üstüne çıkınca hiç vücutta hissetmedim bunu
Örnek vereyim birde, kayinvalidem şeker hastası baya baya hemde ailesinde de herkes şeker hastası. Sanırım 30lu yaşlarda birden şeker komasına girince farkediyorlar durumu. O zamana kadar farketmemis bile
Kararsız olanlar varsa en azindan açlık tokluk değerine ve 3 aylık şekerine baktirip yükselmeye meyilliyse Doktor yönlendirmesiyle farkına varabilirler

Bende pcos yoktu canım doktorun dediğine göre hafif yumurta tembelliği ve çikolata kistim vardı. Zaten bende 1 buçuk sene sonra çok tedaviden sonra hamile kaldım. Insallah sizlerde bi sorun çıkmaz insallahh
Bende yaptırmıcaktım senden sonra karar verdim yaptırcam cnm
En azından fikrin olur canım, aşağıda tekrar yazdım kadın doğum doktorunun dediğini de. Ekliyorum buraya. Ama inşallah sizlerden bisey çıkmaz ben başımdan geçeni anlatarak olanı anlatmaya çalıştım. Güzel haberlerinizi bekliyorum sorunsuz hamilelikleriniz olsun insallahhh

Anladım canım benim annemde 32 yaşında farketti söylediğim gibi koma ile o yüzden çok mühim atlanmaması gereken bir tetkik

Eki Görüntüle 3087876
22+4ten selamlarrrr cumartesiye kadar bekleyemedik
yahu sana maşallah :)
ne de yakışmış mavi mavi.
cumartesi bi daha bekleriz ama atmamazlık etme :)

kuzum yeniden geçmiş olsun.
peki diyet verildi mi?
bu arada gerçekten seni alkışlıyorum yürüyüşe dikkat ederek önlemini zaten almaya başlamıştın. bundan sonra yürüyüş, dikkatli beslenme vs ile önlem alarak hiçbir sorun yaşamadan geçireceksin bu 3 ayı inşallah.

Sagolasin yavrum, diyet olarak bisey demedi benimde yorgunluktan o an aklımdan çıktı ama bana zaten yürüyüş yapıp çok az kilo aldigim için, (bu arada gerçekten kilo almaya çok çok meyilliyim) çok iyi az almışsın diyip O konuda fazla bisey söylemedi. Sadece bu saatten sonra son aylara doğru daha da şekerim artacağı için diyet ve yürüyüş tek başına fayda edemeyebilir 1 hafta insulinle değerlerine bi bakalım dedi
Ama ben kesinlikle özellikle tatlı konusunda pek kendimi tutamazdim daha da dikkat etmeye calisicam

Doktorunun yaklaşımını tutumunu iletişimini çok beğendim. o zaten gerek görürse diyetisyene de yönlendirir belli ki.
sen de elinden geldiğince dikkat et tabi şimdilik

Doktorunun yaklaşımını tutumunu iletişimini çok beğendim. o zaten gerek görürse diyetisyene de yönlendirir belli ki.
sen de elinden geldiğince dikkat et tabi şimdilik
Aynen canım ben burda olmayacağım dedim WhatsApp üzerinden doguma kadar haberlesebiliriz dedi. İnsallah böyle devam eder çünkü endokrinoloji doktoru da yok. Devlete de direk sıra vermiyorlar önce dahiliye doktoruna görünüp daha sonra yonlendirirse cikabilirsiniz diye yaziyordu mhrsde. Etmeye calisicam canım senin ne zaman bakilacak

Çok iyi gerçekten gittiğin şehirden de yazarsın hem.
ben de cumartesi günü yaptıracağım canım
bakalım cok merak ettim.

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz hiç birinizde canım sadece normal diyip için rahatlamış olsun inşallah
ya inşallah kimse böyle dertlerle uğraşmasın tabi
ama çıkarsa da çok üzülmem. yani allah dermansız dert vermesin hiçbirimize, sen de böyle düşün.
en azından öğrendin ve önlemini alacaksın.

bende multivitamini birakmak istiyorum artik, gidince soylicem doktoruma .
Ates olcer ben braun dusunuyordum ama biraz pahali. Bu sabah omronunkini gordum daha uygun fiyatli omron da iyi bir marka aklinizda olsun. ortam sicakligini mamanin sicakligini falan da olcebiliyormus sanirim.
bende tansiyon aleti yillardir omron kullaniyorum, cok memnunum

Biberon olarak gaz onleyici olanlari varmis , avente de var dr. browns da da , bana arkadasim ondan al dedi cok faydasi oluyormus gaz icin. sanirim bnde ondan alacagim
Eki Görüntüle 3087876
22+4ten selamlarrrr cumartesiye kadar bekleyemedik
oyy masalllaahh

Öyle tabi canım ama olmaması daha iyi. Dediğin gibi dermansız dert olmasın amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…